فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روش تهیه آب بهداشتی در پیادهروی اربعین/ نشانی حمامهای بهداشتی عراق
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
#فوری 🔴حمید ورناصری، مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور بازداشت ش
📸 وام ۳۰۰ میلیارد تومانی پست بانک به شرکت دولتی پیشتیانی امور دام!
🔹 شرکت دولتی پیشتیانی امور دام با مدیریت "ورناصری"، در سال ۱۳۹۷ طی سه فقره ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از بانک دولتی پستبانک دریافت کرده است.
🔹گفتنی است ورناصری اواسط سال ۹۶ با حکم محمود حجتی به عنوان مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام منصوب شد. وی چند روز پیش به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور توسط دستگاه قضا بازداشت شد.
🔹پست بانک در سال ۹۷ که طی سه فقره، ۳۰۰ میلیارد تومان به این شرکت تسهیلات داده است، خودش دارای زیان انباشته بالای ۱۱ هزار میلیارد ریالی بوده است.
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ مروری بر سیاست های اشتغال کشاورزی در اتحادیه اروپا و آمریکا 🔹در سال 1960 در شش کشور اصلی اتحادیه
⭕️ اتحادیه اروپا: کشاورزان میراث ملی اروپا هستند!
🔹حمایت از کشاورزان در اتحادیه اروپا بهعنوان حقوق شهروندی تمام مردم اروپا تلقی میشود. در بخشی از متن گزارش سالانه کمیسیون اروپا در سال ۲۰۱۴ که به چاپ دفتر مطالعات اتحادیه اروپا میرسد در مورد اهمیت و جایگاه بخش کشاورزی، قید شده است: «کشاورزان علاوه بر تأمین غذا و عرضه کالاهای عمومی به مراقبت و نگهداری از زمین و خاک ما، چشماندازهای ما و مناظر ما و تنوع زیستی ما نیز میپردازند که بازار برای این خدمات عمومی آنها چیزی پرداخت نمیکند. برای جبران این خدمات عمومی کشاورزان، اتحادیه اروپا باید حمایتهای درآمدی را برای کشاورزان فراهم کند. اهمیت کشاورزی فقط در مورد مواد غذایی نیست بلکه مربوط به جوامع روستایی و افرادی که در آنها زندگی میکنند نیز میباشد. در تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا، کشاورزان از حومه شهر و روستاهای این کشورها نگهداری کرده و روستاها را زنده نگه میدارند. اگر مزرعه و یا کشاورزی وجود نداشته باشد، روستاها و بازار شهرهای اروپا از آن آسیب زیادی میبینند.»
🔹همچنین در ادامه این گزارش کشاورزان را بهعنوان میراث ملی اروپا تلقی کرده و بیان میکند: «مهارتهای کشاورزی اساساً از طریق مطالعات کتابها به دست نمیآیند بلکه بهصورت اکتسابی از نسلی به نسل دیگر منتقل میشوند. کشاورزان بازیگران بسیار مهم اقتصادی در مناطق روستایی هستند که اتحادیه اروپا قادر به از دست دادن آنها نیست ( European Commission, 2014). بنابراین کمک اعطاشده به کشاورزان بهعنوان حق شهروندی تمام ساکنین اتحادیه اروپا در نظر گرفته میشود. برای شهروندان این مقدار کمک مالی زیاد کمک به کشاورزان، نهتنها تضمینکننده تأمین غذا بلکه برآورد کننده اطمینان حفاظت از محیطزیست آنها بهعنوان سرمایه ملّی نیز میباشد.»
🔹دیدگاه مرم اروپا پیرامون اهمیت بخش کشاورزی (دادههای یورو بارومتر) از سال ۱۹۷۳ کمیسیون اروپا برای تجزیهوتحلیل افکار عمومی نسبت به فعالیتهای خود و درنتیجه کمک به آمادهسازی متون، تصمیمگیری و ارزیابی فعالیتهای خود اقدام به راهاندازی واحد تجزیهوتحلیل و ارزیابی افکار عمومی (Eurobarometer) کرده است. طبق نظرسنجیهای سازمان بارومتر اروپا اکثریت مطلق مردم اروپا کشاورزی و مناطق روستایی را یک امر مهم برای آینده خود میدانند. طی نظرسنجی که سازمان سنجش یا بارومتر اروپا (Eurobarometer) در نوامبر سال ۲۰۰۹ و نیز سال ۲۰۱۳ انجام داد حدود ۹۲ % از پاسخدهندگان، کشاورزی را موضوعی «بسیار مهم» برای خود و آینده خود دانستهاند که در سال ۲۰۱۳ میزان نظراتی که قائل به « بسیار مهم» بودن کشاورزی برای خود و آینده خود بودند از ۴۶ % سال ۲۰۰۹ به ۵۳ % افزایش یافت. (Eurobarometer, 2014).
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#صنعت_کشاورزی
#حمایتگرایی_واقعی
#یادداشت
📚Eurobarometer (2014), Eurobarometer 410, EC. EUROPEANS, AGRICULTURE AND THE COMMON AGRICULTURAL POLICY (CAP) – REPORT
📚European Commission (2014) Brussels,The common agricultural policy (CAP) and agriculture in Europe -Frequently asked questions- Farming in Europe – an overview.
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
⭕️ تشکیل وزارت بازرگانی وزارت صنعت را با کمبود شدید نیرو رو به رو میسازد
🔹علی اکبر کریمی نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: مطابق آمار و اطلاعات موجود عقبه ۶۰ تا ۷۰ درصد از مجموع پرسنل وزارت صمت به وزارت بازرگانی سابق مربوط می شود بنابراین اگر تمامی این نیروها بخواهند به وزارت تجارت و خدمات بازرگانی منتقل شوند بدون شک وزارت صنعت و معدن با کمبود شدید نیرو مواجه خواهد شد چون طی این سال ها عمده نیروهای این حوزه بازنشست و نیروی جدیدی نیز جذب نشده است.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کوه عجیب زباله شاهین نشین دهلی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پل اصلی شهر اسالم به صورت کامل درحال تخریب است
🔹به دنبال بارندگی شدید شب گذشته و فراگیر شدن سیلاب در مناطق مختلف استان گیلان هم اکنون شهرهای رودسر، لنگرود، تنکابن، املش و صومعه سرا درگیر سیلاب و آبگرفتگی هستند
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
#کلیپ 🔴|🎥 ابراهیمی نماینده شازند عضو فراکسیون امید مجلس: اشکال اساسی اقتصاد کشور دولتی بودن آن است/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
#نشست_وزارت_بازرگانی
🔴|🎥 پژمانفر نماینده مجلس:رئیس مجلس رفتار دیکتاتوری در قبال طرح تشکیل وزارت بازرگانی انجام داد/طرح تشکیل وزارت بازرگانی برخلاف آیین نامه داخلی مجلس تصویب شده و به دلیل مغایرت با اصل 65 قانون اساسی باید دو سوم آراء را کسب میکرد لذا امیدوارم شورای نگهبان این مصوبه را به مجلس باز گرداند.
#وزارت_بازرگانی
#وزارت_واردات
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
#کلیپ #نشست_وزارت_بازرگانی 🔴|🎥 پژمانفر نماینده مجلس:رئیس مجلس رفتار دیکتاتوری در قبال طرح تشکیل وز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
#نشست_وزارت_بازرگانی
🔴|🎥 ژاپنیها چطور تولید صنعتی خود را با سیاست های صحیح تجاری ارتقاء دادند؟ شرط دولت ژاپن برای شرکت های واردکننده کالاها به ژاپن چیست؟
#وزارت_بازرگانی
#وزارت_واردات
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
#نشست_وزارت_بازرگانی
🔴|🎥 در کدام کشورهای جهان مدیریت واحد تولید و بازرگانی در جریان است؟ آیا کشورهای پیشرفته دو وزارتخانه جدا برای تولید و بازرگانی دارند؟ قانون تمرکز در چه کشورهایی اجرا می شود و نتایج اجرای قانون تمرکز در کشور چه بود؟
#وزارت_بازرگانی
#وزارت_واردات
#قانون_تمرکز
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
#فوری 🔴هم اکنون عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان از رد شدن طرح تشکیل وزارت بازرگانی در این شورا
🔴 ایرادات و تذکرات جدی شورای نگهبان به طرح تشکیل وزارت بازرگانی
✅ @masaf_foods
⭕️به مناسبت تصویب جنجالی طرح انتقال اب از خزر به سمنان یادی کنیم از دریاچه چاد در افریقا.
🔹دریاچه ای مشترک بین کامرون، نیجر، چاد و نیجریه که زمانی به وسعت دریاچه خزر بود ولی فعالیتهای مخرب بشری آن را به نابودی کشاند.
🔹کمیته ای که در سال ۱۹۶۴ جهت باصطلاح حفاظت و استفاده مشترک از منابع اب این دریاچه تشکیل شد. ماحصل استفاده مشترک این شد که هر کشوری برای خود شروع کرد به ساختن سد های متعدد در مسیر رودهایی که دریاچه را تغذیه میکردند و یا رقابت افتاد بر سر ساخت کانالهای انتقال آب. در نتیجه در مدت ۵۰ سال دریاچه ای با این وسعت را غرور و خودخواهی بشر امروزی به نابودی کشاند.
🔹نتیجه مدیریت آب با تکیه بر کانال انتقال آب و سد و چاه عمیق و تصور هاله پر آبی داشتن چیزی جز سرنوشت دریاچه چاد را بدنبال نخواهد داشت.
🌐 دکتر مهدی معتق
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ تحویل غذا توسط پهپاد در ژاپن با کمک شرکت جِیدی!
🔹یک بوستان تفریحی در شهر یوکوسوکو ژاپن از ۲۱ سپتامبر تا ۲۷ اکتبر شاهد تحویل غذا با کمک پهپاد است. شهروندان با استفاده از نرمافزار کاربردیِ تلفن همراهِ خود، بیش از ۴۰۰ نوع غذا و نوشیدنی را به دلخواه از فروشگاههای همجوار سفارش میدهند و سپس با کمک پهپادی که با حمایت شرکت چینی جینگدونگ توسعه یافته؛ سفارش خود را به صورت هوایی دریافت میکنند. اَبَر شرکت جیدی از سال ۲۰۱۷ تحویل محموله با کمک پهپاد VT1 را به صورت تجاری آغاز کرده است. این پهپاد با موتور هیبرید گازی-الکتریکی، قابلیت حمل محمولههای ۲۰۰ کیلوگرمی را تا مسافتهای طولانی دارد.
🔹این شرکت چینی اکنون در حال توسعهی یک پهپاد با توانایی حمل ۱ تُن بار با سرعت ۵۰ کیلومتر بر ساعت است. گفتنیست سال گذشته اولین تحویل غذای پهپادی چین توسط شرکت خدمات تحویل غذایِ اِلِما (ele.me) از زیرمجموعههای علیبابا صورت گرفت. در حال حاضر ۱۷ مسیر پروازی در یک منطقهی صنعتی به وسعت ۵۸ کیلومترمربع در شانگهای بصورت قانونی ثبت شده و بیش از ۱۰۰ غذاخوری در آن سرویسدهی میکنند. انتظار میرود حجم کل بازار پهپادها در چین تا سال ۲۰۲۵ به ۷۵ میلیارد یوان (۱۱ میلیارد دلار) برسد.
#صنعت_کشاورزی
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#صنعت_در_خدمت_کشاورزی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️اقدامات توسعه و ساماندهی کشاورزی در روستاهای چین و جذب جمعیت در روستاها 🔹در سال 1996 بيش از 88% ج
⭕️ چالشهای اساسی مدیریت توسعه روستایی در ایران (۱از۲)
🔹نواحی روستایی بهعنوان کانون تولید کشور محسوب شده و از نقش اساسی در تأمین استقلال ایران بهخصوص از منظر امنیت غذایی برخوردارند. تقریباً همه عرصههای منابع طبیعی در روستاها واقع هستند و سیاستهای مربوط به این نواحی، نقش مهمی در حفظ یا نابودی این عرصههای حیاتی میتواند داشته باشد. در حال حاضر، حدود ۷۲ درصد ارزشافزوده بخش معدن در نواحی روستایی تولید میشود، هرچند روستايیان نفع چندانی از این درآمد نمیبرند. روستاهای کشور، محل اصلی و ابتدایی شکلگیری تمدن در ایران بوده و بسیاری از آثار تاریخی و باستانی در نواحی روستایی واقعشدهاند. هرچند جمعیت روستایی کشور به دلیل برنامههای نامناسب و سوگیری به سمت نواحی شهری و صنایع بزرگ و نیز دامن زدن بر تبدیل روستاها به شهر در حال کاهش بوده است، ولی مقایسه جمعيت روستايي كنوني ايران با جمعیت كل بسیاری از کشورهای دنیا، اهمیت این جمعیت را بهخوبی برای سیاستگذاران آشکار میکند. بررسیها نشان میدهد، جمعیت روستایی ایران در سال ۲۰۱۴، بهتنهایی بیشتر از كل جمعیت هر يك از ۱۴۰ كشور دنيا ازجمله کشورهایی مانند رومانی، شیلی، بولیوی، سوئد، سوئیس، پاراگوئه، فنلاند، قزاقستان، نروژ، نیوزیلند و نيجر بوده است. همچنين جالبتوجه است كه جمعيت روستايي ايران تنها حدود دو ميليون نفر كمتر از كل جمعيت كشور استراليا بوده است. لذا مدیریت و بهبود کیفیت زندگی این تعداد قابلتوجه از شهروندان، نیازمند برنامهریزی جدی و هدفمند و تدوین راهبردهای مناسب و هماهنگکننده در راستاي استقرار متوازن جمعيت كشور در پهنه سرزمين است.
1️⃣ مدیریت امور روستایی با رویکردهای شهری
🔹پس از ادغام وزارت جهاد سازندگی با وزارت کشاورزی و پراکندهسازی امور روستایی در بین دستگاههای مختلف (طی اقدام خلاف قانون)، دستگاههای اجرایی مختلف به دلیل عدم آشنایی لازم با اصول و مبانی توسعه روستایی، با همان نسخهها و رویکردهای شهری به تدبیر امور روستایی پرداختهاند. این درحالی است که ماهیت اقتصاد روستا و بافت فرهنگی-اجتماعی آن، بسیار متفاوت از شهرهاست. بنابراین نمیتوان از همان رویکردها، سیاستها و ضوابطی که مثلاً برای بیمه اجتماعی کارگران کارخانجات شهری استفاده میشود، برای تأمین اجتماعی کشاورزان و روستايیانی استفاده نمود که فاقد کارفرما هستند. نمیتوان از کارشناسانی که واحد درسی چندانی (اگر نگوییم هیچ واحدی) در خصوص توسعه روستایی، جامعهشناسی روستایی و مواردی از این قبیل نگذراندهاند و دارای تخصصهای شهری صرف هستند (مانند شهرسازی و عمران)، برای تهیه و اجرای طرحهای هادی روستایی استفاده نمود. نتیجه این امر، شهری سازی کالبد روستا با همان قد و قوارههای شهر و بیتوجهی به اقتصاد روستاها و نظرات جامعه محلی در طراحی و اجرای طرحها است. نمیتوان بهمانند شهرداری کلانشهرها، منابع درآمدی دهیاریها را به عوارض ناشی از ساختوساز و تراکمفروشی گره زد؛ چراکه اولاً مگر قرار است در طول یک سال چقدر ساختوساز در روستا انجام شود! و ثانیاً در صورت انجام نیز این امر سبب تشدید تخریب منابع طبیعی، تغییر کاربری اراضی کشاورزی و بدقوارگی و بههمریختگی بافت اصیل روستا میشود.
2️⃣ غلبه رویکردهای تکنوکراتیک و دولت-رعیتی در دستگاههای اجرایی
🔹یکی از الزامات مدیریت جهادی در تدبیر طرحها و برنامههای روستایی، ایمان داشتن به ضرورت جلب مشارکت مردم محلی در همه مراحل برنامهریزی (از نیازسنجی و اولویتبندی نیازها تا تدوین برنامه و اجرا و ارزیابی آن) و داشتن مهارتهای کافی در جلب مؤثر این مشارکت است. برخلاف این موضوع و برخلاف جهتگیری مشارکتی وزارت جهاد سازندگی سابق، بنا به اذعان صاحبنظران کشور، در حال حاضر، رویکردهای تکنوکراتیک و دولت -رعیتی در دستگاههای اجرایی در زمینه طراحی و اجرای طرحهای روستایی حاکم است و این امر، روستايیان را اغلب به عناصر منفعل که منتظر حمایتها و کمکهای دولت هستند، تبدیل نموده و اثربخشی طرحهای مذکور را بهشدت کاهش داده است. این رویکرد با روح اقتصاد مقاومتی قطعاً مغایر است.
#توسعه_روستایی
#امنیت_غذایی
#یادداشت
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
⭕️ چالشهای اساسی مدیریت توسعه روستایی در ایران (2 از 2)
3️⃣ عرضه مداری در تدوين طرحها و برنامههای روستايي و انضباط مالی نامناسب
🔹در کنار این مشکل، عرضه مداری در تدوين طرحها و برنامههای روستايي كشور و محوریت حفظ موجودیت سازمان های اجرایی دیوانسالار بهجای محوریت حفظ و تأمین مصالح اولویتدار روستاها و نیازهای واقعی آنان، ناکارآمدیها را دوچندان کرده است. بهبیاندیگر، هر دستگاه اجرايي مرتبط با توسعه روستایی كه از قدرت لابي بيشتر در سازمان مديريت و برنامهريزي و مجلس شوراي اسلامي برخوردار باشد، اعتبار بيشتري، فارغ از ميزان اولويت موضوع فعاليت خود در توسعه روستايي كشور اخذ ميكند. درحالیکه چهبسا پروژه و طرح مذکور، در زمره اولویتهای اصلی روستاهای کشور نباشد. بررسی اجزای اعتبارات توسعه روستایی در بودجههای سنواتی کشور هم نشان میدهد سهم عمده این اعتبارات (بالای 70 درصد) به امور کالبدی – فیزیکی - خدماتی اختصاص مییابد و اشتغال و اقتصاد روستا سهم بسیار ناچیزی دارد. این نحوه اخذ اعتبارات و بودجه توسط دستگاههای اجرایی، مغایر با سیاستهای اقتصاد مقاومتی، انضباط مالی و اولویتبندی مصارف است. زیرا در شرایطی که بودجه کشور محدود است و اگر مثلاً کشور بیست میلیون تومان برای یک روستا میخواهد اختصاص دهد، آیا صرف این میزان برای جدولکشی خیابانهای روستا، مبلمان روستا و ساخت پارک و فضای سبز در آن اولویت دارد یا توسعه بنگاههای کوچک و متوسط؟
4️⃣ فقدان سازوکار توسعه کارآفرینی محلی در روستاها
🔹از سوی دیگر، هماکنون هیچ «سازوکار علمی فراگیر برای شناسایی قابلیتهای اقتصادی محلی روستاها» و نواحی عشایری و به فعلیت رساندن آنها از طریق توسعه بنگاههای کوچک و متوسط، بهگونهای که در عین برخورداری از مدیریت علمی و توانمند، منافع مستقیم و غیرمستقیم آنها سبب بهبود سطح اشتغال و رفاه ساکنان محلی در این مناطق شود، وجود ندارد. بخش عمدهای از اعتبارات اشتغالزا ازجمله اعتبارات بنگاههای زودبازده نیز بنا به دلایلی ازجمله فقدان سازوکار، از مسیر تولید خارج شدهاند. اندک بنگاههای حاصل از اعتبارات هم معمولاً به دلیل عدم ارائه خدمات مشاوره صحیح و شناسایی و مدیریت بازار و عدم تحقیق و توسعه مناسب تعطیل میشوند و یا با بهرهوری پایین کار میکنند. در دنیا برای غلبه بر این مشکل، مراکز رشد و کارآفرینی روستایی راهاندازی میشوند، ولی در ایران چنین ساختارهایی وجود ندارند.
🔹نظام مدیریت روستایی کشور که شوراهای اسلامی و دهیاریها دو جزء اساسی آن هستند، در حال حاضر ناتوان از فعالسازی و بسیج همهجانبه توان مردمی در توسعه و شکوفایی روستاها بوده و نقش آنها بیشتر محدود به کارکردهای سیاسی و عمرانی است و نقش فعالی در توسعه با ثبات روستایی ندارند. طرحهای هادی روستایی نیز که فعلاً تنها سند توسعه روستایی در سطح خرد به شمار میروند، رویکرد کالبدی - فیزیکی داشته و نتوانستهاند زمینه را برای استعدادیابی و شکوفایی اقتصاد روستا در سه حوزه کشاورزی، صنعت و خدمات فراهم کنند.
🔹عدم تدوین و اندازهگیری شاخصهای توسعه پایدار روستایی و امور عشایری بهصورت رسمی و مبتنی بر الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت و عدالت و نبود اطلاعات معتبر، راستی آزمایی شده و مناسب در خصوص آثار میدانی طرحهای توسعه روستایی و عشایری و اتکا به آمار ارائهشده توسط خود دستگاههای اجرایی، یکی دیگر از چالشهای اساسی در کشور است که بهنوبه خود، نتیجه فقدان راهبرد و متولی پیگیر مسائل روستایی و فقدان نظام پایش و ارزشیابی کارآمد طرحهای روستایی و عشایری است. این درحالی است که طبق برنامه چهارم توسعه، شاخصهای توسعه روستایی و عشایری کشور باید تدوین میشدند و 25 درصد ارتقا مییافتند.
#توسعه_روستایی
#امنیت_غذایی
#یادداشت
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
امام رضا عليه السلام:
غذاى خود را با سبُك ترين غذايى كه بدنت را به اندازه عادتت و بر حسب اقامتگاه و فعاليّت ها و زمانه ات تغذيه مى كند، آغاز كن
اِبدَأ في أوَّلِ طَعامِكَ بِأَخَفِّ الأَغذِيَةِ الَّتي يَغْتَذِي بَدَنَكَ، بِقَدرِ عادَتِكَ وبِحَسَبِ وَطَنِكَ ونَشاطِكَ وزَمانِكَ
طبّ الإمام الرضا عليه السلام، صفحه 15
✅ @masaf_foods
⭕️ بخش صنعت و کشاورزی با کمتر از ۵۰ درصد طرفیت خود کار میکنند!
🔹جمشید نفر رئیس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی: در صنعت و کشاورزی تولیدکنندگان با ظرفیت زیر ۵۰ درصد کار میکنند. متاسفانه ما هیچ وقت برای توسعه صادرات برنامه نداشتیم و ظرفیتها را نشناختیم. بهدلیل نبود نگاه صادراتی، توسعه صادراتی شکل نمیگیرد، چون بیشتر از واردات حمایت شده بنابراین اگر حمایتهای دولتی از صادرات بیشتر بود شرکتهای صادراتی بزرگ نیز تشکیل میشد.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برداشت ۱۱ هزار تن گردو در بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ هکتاراز باغ های تویسرکان
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گرفتن شیره نیشکر به روش سنتی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴 |🔰 هشدار وقوع سیلاب در استانهای شمالی کشور 🔹مطابق اخطاریه شماره ۴۵ و ۴۶ سازمان هواشناسی مورخ ۱۹ و
⭕️سیل و آب گرفتگی در روستاهای گیلان کشته به همراه داشت
🔹 در پی بارش شدید باران و وقوع سیل در استان گیلان چندین پل تخریب و راه ارتباطی مسدود شد و همچین گاز و برق تعدادی از مشترکین قطع شد. این سیل یک کشته به همراه داشت./ایسنا
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴 #سلطان_وعده_ها ترند ایران! هشتگهای داغ ۸ ساعت گذشته #گاندو ۵۶ #مطالبه_نظام ۱۸ #برجام ۱۶
⭕️این وعده که با تشکیل یک وزارتخانه جدید وضعیت اقتصادی مردم بهتر میشود، بیشتر شبیه یک شوخی است
🔹حسین عباسی تحلیلگر مسائل اقتصادی: این که تاسیس یک وزارتخانه بتواند باعث ایجاد رفاه و بهبود وضعیت مردم شود شوخی است. ما هم عادت کردیم که سیاستمدارانمان وعده بدهند و در بهترین حالت امیدوار هستیم که اجرای آن وعده و تصمیم نادرست کمترین ضرر را به مردم برساند.
🔹اقتصاددان که سهل است مردم کوچه و بازار هم میدانند که تشکیل یک وزارتخانه و سازمان به تنهایی نمیتواند برای آنها رفاه ایجاد کند و شرایط اقتصاد را بهبود دهد. من از ابتدا هم گفتم که مردان اقتصادی دولت با این رویه و نوع نگرش ای که به برنامه ریزی اقتصادی دارند وارد هر کاری که شوند نتیجه آن سرکوب تولید و بدتر شدن وضعیت معیشت و اقتصاد است. چون ناکارآمدی سازمان های تنظیم کرده را دیدهام و بعید میدانم که این وزارتخانه بتواند واقعاً کار بیشتری برای کنترل بازار انجام دهد.
✅ @masaf_foods
📝 خونسرد باشید جناب روحانی!
🔹جناب روحانی، چه کسی به شما گفته ریزگردهای نمکی دریاچه ارومیه میتوانسته باعث مهاجرت چهارده میلیون نفر و محو کامل شهر تبریز شود؟ آن شخص را به عنوان کسی که موفق شده بزرگترین و غیر منطقی ترین دروغ را به رئیس جمهور ایران بباوراند شدیدا مجازات کنید.
جهت اطلاع شما:
۱- دولت شما چندان کاری برای نجات دریاچه ارومیه نکرده، افزایش سطح دریاچه عمدتا ناشی از ترسالی شدید پارسال است.
۲- همان بهتر که دولت شما کاری نکرده، چون غالب طرح های ستاد احیای دریاچه نادرست و غیر کارشناسی بوده.
۳- حتی خشکیدن کامل دریاچه ارومیه نمی تواند باعث محو تبریز شود. این اغراق بزرگی است. ما وسط کویرهای مرکزی ایران هم دهها شهر بزرگ و پررونق داریم.
۴- کل جمعیت حوزه ارومیه شش میلیون نفر است.
۵- بله، امسال هم ترسالی است و مجددا وضعیت دریاچه خوب خواهد بود. اما روند کلی اقلیم ایران #خشکیدگی است. شما نیستید البته دو سه سال بعد، اما دریاچه پس می رود و مردم همچنان شما را قضاوت خواهند کرد.
ناصر کرمی
✅ کانال مصاف
@Masaf
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
📝 خونسرد باشید جناب روحانی! 🔹جناب روحانی، چه کسی به شما گفته ریزگردهای نمکی دریاچه ارومیه میتوانست
⭕️ نامه رسمی موافقت #عیسی_کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با انتقال آب خزر به فلات مرکزی ایران!
‼️پ.ن: بر فرض اگر سالیان بعد خزر خشک شد آقای کلانتری ستاد احیای دریاچه خزر تاسیس خواهد کرد و موافقت دولت وقت را برای انتقال آب از دریاچه ارومیه به خزر میگیرد 😄
#عیسی_کلانتری
#ستاد_احیا_جیب
✅ @masaf_foods