واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ «کشاورزی شهری» ظرفیت بالقوهای برای تولید غذای شهرنشینان (بخش 1از2) 🔹در هیاهوی این روزهای کلان ش
⭕️ کشاورزی در سئول به ایستگاههای زیرزمینی مترو نیز کشیده شده است
🔹سئول طی یک ماه گذشته دو مزرعه سبزیجات در دو ایستگاه مترو افتتاح کرده است و به زودی این مزارع به سایر ایستگاههای مترو در این شهر گسترش خواهد یافت.این مزرعه زیرزمینی متکی به خاک و نور خورشید نیست بلکه از چراغهای مخصوص LED ، سینیهای رشد هیدروپونیک و یک شبکه هوشمند استفاده میکند که عواملی مانند دما، رطوبت، میزان CO۲ و شدت نور را کنترل میکند.
‼️پ.ن:کمبود اراضی وسیع و حاصلخیز از یک سو و از سوی دیگر نیاز مردم به تولید غذا و حضور در فضای سبز و پرورش محصولات منجر به توسعه مزارع زیر زمینی و شهری در کلان شهر های کشورهای کوچک آسیایی شده است.
#کشاورزی_شهری
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴 | 🎥 سیاست کثیف و قدیمیِ #مهندسی_قحطی که روباه پیر در آن یکهتاز است! ‼️بخش هایی از فیلم یتیم خان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش جالب مردم به یک سوال تاریخی!
🔹کشوری که در جنگ جهانی اول از ۱۸میلیون جمعیتش ۹میلیون نفر قربانی شدند!
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴 | 🎥 دولت درگیر لغو قانون تمرکز و تشکیل وزارت بازرگانی و آغاز مشکلات باغداران استان مازندران از زبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 | 🎥 عواقب لغو قانون تمرکز توسط دولت و بی صاحبی مدیریت بازار کشاورزی همچنان قربانی می گیرد!
‼️پ.ن: بعد از نارنگی مازندران اینبار سرنوشت تلخ و تکراری برای سیب های لرستان رقم خورد!
#لغو_قانون_تمرکز
#وزارت_بازرگانی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴 خاک بخشی از مزارع کشور قلیایی شده است! ‼️خاک هایی که pH محلول اشباع آنها بیش از 8.5 باشد دچار حال
🔰 خاک های قلیایی؛ مشکلات و راه حل های اصلاح آن
🔹در این خاکها مقدار نمکهای محلول ، کم ، ولی مقدار سدیم آن زیاد است. بهعلت هیدرولیز شدن قابل ملاحظه سدیم ، pH خاک بالا رفته ، ممکن است حتی تا ۱۰ هم برسد. اثرات مضر این خاکها روی رشد گیاهان از سدیم و یون OH- زیاد ناشی میشود. بهعلت اثر از هم پاشیدگی سدیم ، این خاکها دارای شرایط فیزیکی نامناسب میباشند. محیط قلیایی زیاد این خاکها سبب حل هوموس خاک و حمل آن به سطح خاک و تیره کردن رنگ آن میشود. به همین دلیل ، به این خاکها نام قلیایی سیاه هم داده شده است.
🔹 جذب تعداد زیادی از عناصر معدنی در خاکهای آهکی به کندی انجام می گیرد در بین این عناصر میتوان آهن، فسفر ، روی، کبالت ، پتاس و غیره را نام برد. در خاکهای آهکی ایران مسئله کمبود و عناصر کمیاب در حقیقت مطرح نیست زیرا این عناصر در خاک هستند و حتی به مقدار زیاد ولی به علت وجود آهک و یون کلسیم فراوان، جذب عناصر کم مصرف با مشکلات فراوان انجام میگیرد.
✅ در ادامه، به چند راه حل برای رفع این مشکلات اشاره می شود:
1⃣ مساله اساسی در اصلاح خاک های قلیا خرابی ساختمان آنها و مسمومیت ناشی از وجود سدیم است. اولین قدم در اصلاح این خاک ها جایگزین کردن سدیم به وسیله کلسیم می باشد. جایگزینی سدیم با کلسیم از طریق اضافه کردن مقادیر زیادی کلسیم به صورت ذرات ریز سولفات کلسیم و به میزان چندین تن در هکتار به خاک انجام می شود. هر چه ذرات سولفات کلسیم ریز تر بوده و یکنواخت تر با خاک مخلوط شده باشد، جایگزینی سدیم با کلسیم بهتر و سریع تر انجام می شود. پس از آنکه ساختمان خاک در اثر اضافه کردن کلسیم بهبود یافت و نفوذپذیری خاک افزایش پیدا کرد، همانند خاک های شور عمل کرده و خاک را شستشو میدهند.
2⃣ اضافه کردن ژیپس (گچ) به خاک سبب تبدیل کربناتها و بیکربنات سدیم به سولفات میشود. برای این کار معمولا چندین تن در هکتار ژیپس لازم است. برای تسریع واکنشهای مربوط میبایست خاک به حالت مرطوب نگهداری شود و ژیپس با خاک مخلوط شود.
3⃣ به طور کلی با افزودن مواد آلی (خاکبرگ وکمپوست وپيت ماس و... ) میتوان درجه اسيديته خاک را افزايش داد زیرا میکروارگانیسمهای خاک مواد را تجزیه می کنند و CO2 را آزاد می کنند و سپس اسید کربونیک را تشکیل میدهد. اسیدهای آلی نیز در هنگام تجزیه هوموس آزاد میشوند.
4⃣ برای اسيدی کردن خاک به آن گوگرد نیز اضافه میکنند (که طی فرآيندهای شيميايی به اسيدسولفوريک تبديل میشود) . سولفات آهن و سولفات آلومنيوم هم در کاهش pH موثرند. با اضافه کردن گوگرد در شرایط مناسب خاک توسط موجودات زنده زیر خاک اکسید شده به اسید سولفوریک تبدیل می شود.
🔹 مشهورترین باکتری اکسید کننده گوگرد Thiobacillus Thiooxidans است که در خاک زندگی می کند و چنانچه جمعیت آن در خاک کم باشد می توان با افزودن مقداری از خاک حاوی آن به خاک مزرعه مورد نظر با اصطلاح خاک را با این باکتری تلقیح نمود.
5⃣ مواد اسیدی زای دیگری نظیر کودهای سولفات آلومینیوم، نيترات آمونيوم و سولفات آهن را نیز میتوان برای اسیدی کردن خاک به کار برد.
✍#کمیل_مهدوی
#حفاظت_خاک
#خاک_بستر_حیات
#یادداشت
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ عدم صدور مجوزهای پرورش عقرب در استان فارس توسط سازمان حفاظت محیط زیست به بهانه زیاد شدن متقاضیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آنقدر سازمان حفاظت محیط زیست و سایر دستگاهها برای صدور مجوز و ایجاد کسب و کار پر سود #پرورش_عقرب مانع تراشی کردند که افغانستان هم درحال پیشی گرفتن از ماست اما ما همچنان اندرخم یک کوچه!
#مقررات_ضد_تولید
#مجوزهای_بیهوده
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ رئیس سازمان استاندارد: واردات ۱۲۰ هزار تن ذرت آلوده به کشور نگرانی ندارد 🔹نیره پیروزبخت: ۵.۵ می
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای ورود ۳۵۰ هزار تن ذرت آلوده سم خطرناک به کشور به روایت نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس
🔹محصولات توسط برخی از شرکت های خصوصی و با #ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده است.
🔹 نظر برخی از کارشناسان درمورد این سم اینطور است که اگر دام یا پرندهای از این ذرت ها تغذیه کند میزان آلودگی آن دیگر قابل کنترل نخواهد بود!
#ارز_پاشی_رانتی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🎥 اتفاقی بزرگ در #صنعت_کشاورزی کشور! ‼️موفقیت مدل #کشاورزی_قراردادی در تضمین بازار محصولات کشاورزان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عاقبت کشت گوجه فرنگی در #آشخانه در نبود الگویی مناسب برای استفاده #صنایع_تبدیلی!
‼️این درحالی است که شرکت روژین در کردستان موفق شده است با استفاده از الگوی #کشاورزی_قراردادی تا حدود زیادی مشکلات را حل کند!
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴 | 🎥 عواقب لغو قانون تمرکز توسط دولت و بی صاحبی مدیریت بازار کشاورزی همچنان قربانی می گیرد! ‼️پ.ن:
🔵 #توییت جالب احمد جانجان فعال توییتری درباره #وزارت_بازرگانی
👤 بزرگترین کشورای تولیدکننده شیلات، دام و محصولات کشاورزی؛ بخش تولید، بازرگانی و... رو توی ی وزارتخونه متمرکز کردن.
موافقین احیای و. بازرگانی مدعین که، بازرگانی ی کار خفن و شقالقمره؛ باشه، قبول!
لطفا همین اساتید رو منتقل کنید به و.کشاورزی تا اونجا با هماهنگی بخش تولید شق القمر کنن!
#وزارت_بازرگانی
#وزارت_واردات
#مدیریت_واحد_زنجیره
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🎥وزارت کشاورزی آمریکا اعلام کرده است در طی جشن «هالووین» در این کشور ۸۴ میلیون تن کدو حلوایی که در ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کشاورز آمریکایی که کدوی ۴۱۲ کیلوگرمی خود را به قایق تبدیل کرد. او ۴ سال وقت صرف کرد تا کدو را به عمل آورده و نام خود را به عنوان کشاورزی نمونه به ثبت برساند. کشاورز اهل تنسی آمریکا حالا کدوی خود را به قایق تبدیل کرده و با آن روی آب پارو میزند.
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🎥 خطر استمرار کاهش و منفي شدن رشد جمعيت #ایران_۱۵۰_میلیونی ✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ آژیر بحران به صدا درامده!
#ایران_۱۵۰_میلیونی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ پس از بازخوردهای مثبت گوشت گوسفند مرتعی در نیوزلند؛ عرضه عمومی محصولات پروتئینی مرتعی، با استقبال مصرف کنندگان آمریکایی
🔹به گزارش Prnewswire، شرکت «سیلور فرن فارمز» بزرگترین شرکت تولیدکننده گوشت گوسفند و گاوِ تغذیه شده با علوفه و گیاهان مراتع در نیوزلند، در ماه اکتبر به بازار خرده فروشی آمریکا و در 14 فروشگاه «فیروی» که در سراسر منطقه سه ایالت راه اندازی شده، وارد شده است. محصولات گوشتی تولید شده در مراتع این شرکت پیش از این برای رستوران ها و قصابی های اختصاصی و بخشهایی از کمپانی «مارکس» در دسترس بوده است. با مشارکت جدید شرکت سیلور فرن فارمز و فروشگاههای فیروی، مصرفکنندگان آمریکایی برای اولین بار به بستههای کوچک محصولات این برند دسترسی پیدا میکنند.
🖋تولید گوشت از چراگاه بدون استفاده از جیره غذایی اضافی
🔹«مت لوکستون» رئیس بخش فروش آمریکای شرکت سیلور فرن فارمز گفت: «نیویوریک یکی از پایتختهای بزرگ غذا در جهان است و ما مشتاقیم که تجربه خوراک لذیذ را در خانه نیویورکیها فراهم کنیم. محصولات ما چندین سال است که رستوران ها و قصابی های شهر نیویورک موجود هستند و بعد از دریافت بازخوردهای مثبت از سوی مصرفکنندگان، ما مطمئن شدیم که این شهر میل و رغبت زیادی برای محصولات گوشتی نیوزلند دارد که صد در صد از چراگاهها تغذیه شدهاند.» کشاورزان شرکت سیلور فرن فارمز با داشتن برنامه صددرصد استاندارد، بالاتر از استانداردهای صنعتی نیوزلند که در جهان نیز پیشرو هستند، قرار دارند تا گوشت دامهایی را تولید کنند که صددرصد از علوفه طبیعی تغذیه کرده اند و در چراگاه پرورش یافته اند و هیچ آنتی بیوتیک یا هورمون و غذای اضافی در مدت زمان زندگی آنها استفاده نشده است.
🖋استفاده از سیستم ردیابی برای تایید سلامت و کیفیت گوشت
🔹شرکت سیلور فرن فارمز سطح بالایی از مراقبت را برای تضمین سلامت و صحت محصولات تولیدی و زنجیره عرضه دارد و با شرکت اوریتین همکاری داشته تا از سیستم ردیابی آنها برای تایید منشأ گوشت قرمز تولیدی خود استفاده کند. این شرکت به زودی بر روی محصولات تولیدی خود یک ""QR-Code با سیستم ردیابی را نمایش خواهد داد که به مصرف کنندگان امکان تشخیص مبدأ گوشت و کیفیت محیطی آن را میدهد.
🖋نیوزلند یکی از کشورهای پیشرو در سیستم دامپروری مبتنی بر چرا
🔹نیوزلند یکی از معدود مکانهای جهان است که دامپروری مبتنی بر چراگاه در آن به پتانسیل واقعی خود میرسد. سیستم ملی ردیابی حیوانات (NAIT) در نیوزلند یکی از بهترین سیستمها در جهان است و به یک پیشفرض و تعیین هویت الزامی، برچسبهای شناسه تولد و قابلیت ردیابی حرکت حیوان نیاز دارد. سیستم دامپروری مبتنی بر چرا در نیوزلند یکی از سیستهای پیشرو در پایداری زیست محیطی است و برای اولین بار از نظر شاخص حفاظت از حیوانات، برابر با استانداردهای حفاظت و یکی از چهار کشور جهان برای دریافت درجه استاندارد عالی شناسایی شد. شرکت سیلور فرن فارمز تلاشهای کشور را برای تحقق اهداف پایدار با حذف 23.8 تن پلاستیک از زنجیره عرضه در سال 2017، هدفگذاری کاهش مصرف آب و فاضلاب تا 10درصد (تا سال2020) و کاهش انتشار گازهای گلخانه¬ای تا 30 درصد (تا سال2030) برای سایتهای پردازش خود رهبری میکند. تاکنون این شرکت چندین طرح ابتکاری برای پرداختن به تغییرات آب و هوایی و کاهش آن بر محیط زیست اجرا کرده است.
#ورود_دام_به_مرتع
#بهره_برداری_صیانتی
#توسعه_مراتع_دستکاشت
#سازمان_محیط_ایست
#یادداشت
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🎥 دستگاههای دولتی از محل رانت صدور مجوز درآمد نامشروع دارند/ تا زمانی که مسئله مجوزها در این مملکت
🔴 جدیدترین شاهکار مجلس؛ موافقت با ایجاد سامانه "درگاه ملی مجوزهای کشور"
🔹نمایندگان مجلس با ایجاد سامانه «درگاه ملی مجوزهای کشور» به عنوان تنها مرجع رسمی مجوزهای کشور موافقت کردند.
‼️با این کار عملا نهادی که ناظر بر حسن عملکرد دستگاه ها در تسهیل فرایند مجوزدهی شناخته می شود از این به بعد مجری هم خواهد بود!
✅ @masaf_foods
🔴 خانوادههای دهک اول جامعه در سال گذشته تنها ۴۰۰ گرم گوشت در ماه مصرف کردند/ ۶۵۰ هزار تومان از لوازم زینتی و شخصی خانوارهای فقیر برای پوشش هزینههایشان فروخته شد
🔹بررسی دادههای بودجه خانوار مرکز آمار نشان میدهد سفره محدود خانوارهای دهک اول (کمبرخوردار) در سال گذشته، کوچکتر از قبل شده است. مثلا یک پنجم از میزان مصرف گوشت دام دهک اول، در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ حذف شده است تا میزان مصرف آنها، به کمتر از ۴۰۰ گرم در ماه برسد.
🔹حذف مصرف در اغلب کالاهای اساسی خوراکی رویت میشود. علاوه بر اینها، خانوارهای دهک اول در سال ۹۷، اقدام به فروش حدودا ۶۵۰ هزار تومان از لوازم زینتی و شخصی خود برای پوشش هزینهها کردهاند.
#امنیت_غذایی
✅ @masaf_foods
📸 تولید گوشت در کشتارگاههای کشور به کمترین میزان در ۳۱ سال اخیر رسید
🔹بر اساس آمارهای رسمی استخراج شده، میزان لاشه قابل مصرف دام کشتار شده کشور در نیمه اول سال جاری به ۱۴۵ هزار و ۶۰۰ تن بوده که این میزان نسبت به تولید ۱۹۵ هزار و ۷۰۰ تن لاشه قابل مصرف در نیمه اول سال ۹۷ حدود ۲۶ درصد کاهش یافته است.
🔹قابل ذکر است اگر میزان وزن لاشه دام کشتار شده کشور در نیمه دوم سال جاری نیز با روند فعلی ادامه داشته باشد، در بهترین شرایط وزن لاشه قابل مصرف در پایان سال ۹۸ به ۲۹۱ هزار تن خواهد رسید که این میزان تولید گوشت قرمز در دوره بعد از جنگ تحمیلی یعنی از سال ۱۳۶۷ به بعد کمترین میزان تولید گوشت قرمز خواهد بود.
🌐 نود اقتصادی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🎥 بومی سازی ربات پاکسازی استخرهای پرورش ماهی #پرورش_ماهی_در_قفس #صنعت_در_خدمت_کشاورزی #صنعت_کشاور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر زیبا از صنعت #پرورش_ماهی_در_قفس سواحل #نروژ
✅ @masaf_foods
#ارسالی_مخاطبان
⭕️ پیام عجیب نصب شده روی دیوار اداره آب منطقهای ساوجبلاغ!
‼️پ.ن: جالب اینجاست درحالی که دائما به هر بهانهای از جمله نابودی سفرههای آب زیر زمینی از فعالیتهای کشاورزی جلوگیری می شود، اگر کسی هم بخواهد با آب کاملاً تجدیدپذیر قنات و رودخانه گلخانه احداث کند به او میگویند باید چاه (آب مطمئنه) داشته باشی😄
#طنز_تلخ
#وزارت_نیرو
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سیل هولناک در نوکنده استان گلستان یک پل را تخریب کرد و به برخی مزارع آسیب زد. تمامی مدارس شهر نوکنده در نوبت صبح به دلیل آبگرفتگی خیابانها تعطیل شد و همچنان خبری از مسئولین وزارت نیرو نیست!
#وزارت_نیرو
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
#بسیار_مهم 🔴 با توجه به اینکه بررسی "مجوزهای وزارت جهاد کشاورزی” هم اکنون در هیئت مقررات زدایی و تس
⭕️ مجوز کسب و کارهای کشاورزی گروگان ادارات دولتی! بخش اول
🔹در مصاحبه ما با برخی از دوستانی که شخصاً درگیر گرفتن مجوزهای کسب وکار بودهاند، نکات عجیبی مشاهده شد. طبق گفتههای متقاضیان، مسیر طولانی اخذ مجوزهای تولید در کشاورزی از میان ادارات و سازمان هایی عبور می کند که هر کدام براساس منطقی نامشخص و غیر شفاف، ضوابط و مقررات سخت و بعضاً غیرضروری را وضع نموده اند. طبق قانون هر فرد حقیقی یا حقوقی که تقاضای ایجاد یک کسب و کار را داشته باشد باید از دولت یعنی نماینده حاکمیت مجوز فعالیت اخذ کند. البته منطقِ لزوم این مجوزدهی برکسی پوشیده نیست. دولت به عنوان متولی تنظیم روابط اقتصادی و اجتماعی میبایست بر فعالیت های سطح کشور اشراف داشته باشد. اما این مجوزدهی هیچ وقت نباید تبدیل به مانعی برای شروع یک کسب و کار به شمار آید و اداره دولتی نیز حق سوء استفاده از این ابزار را برای قدرت طلبی ندارد. حق طبیعی هر شهروند است که با ارائه درخواست و مدارک مورد نیاز، در سریعترین زمان ممکن مجوزهای مورد نیاز خود را دریافت کند. برخلاف ایران، فرآیند مجوزدهی در کشورهای توسعه یافته که هیچ، برخی کشورهای عقب افتاده نیز ظرف دقایق و یا نهایتاً چند ساعت انجام می شود.
🔹بدون استثناء تمامی متقاضیان ایجاد یک کسب و کار کشاورزی اعم از دامداری، گلخانه، پرورش ماهی و ... در بررسی ما، بر طولانی بودن زمان اخذ استعلام و لزوم مراجعه حضوری در ادارات تاکید داشتند. برای این استعلامات شخص بعد از مراجعه حضوری پر نمودن فرمها و ارائه مدارک مربوطه، از چند روز تا چند ماه باید منتظر پاسخ اداره یا سازمان مربوطه بماند. برای مثال چک کردن عبور خط لوله نفت یا گاز از محل احداث آسیب یک گلخانه یا دامداری چند هفته زمان می برد. این در حالی است که با وجود انواع زیرساخت های مخابراتی و وجود مراکز داده، نباید این میزان اتلاف زمان وجود داشت.
🔹تفسیرهای سلیقهای مدیران و کارشناسان میانی از متن صریح قانون اشکال دیگری بود که به وفور وجود دارد. برای مثال در قانون «اصلاح قانون اصلاح حفظ کاربری اراضی» تبصره 1 ماده 1 برای تغییر کاربری اراضی کشاورزی باید کمیسیونی متشکل از سازمان های دیگر وزارتخانه ها حضور یابند و طی فرایندی اجازه تغییر کاربری به متقاضی اعطاء شود. اما در همان ماده تبصره 4 تصریح شده که احداث واحدهای تولیدی مانند گلخانه، پرورش ماهی و ... تغییر کاربری محسوب نشده و نیازی به اخذ مجوز تغییر کاربری نیست! بسیاری از افراد در این مرحله به مشکل برخورد میکنند چراکه کارشناسان میانی سازمان جهاد کشاورزی، درخواست آنها را خلاف قانون تلقی کرده و آنان را در یک فرایند اداری پیچیده برای تغییر کاربری گرفتار میکنند. گفته شده است که طبق آیین نامهای درون سازمانی اقدام به این کار می کنند که البته این آیین نامه به دلایل نامعلومی در اختیار مردم قرار نمیگیرد.
🔹یکی از آسیب های جدی در فرایند مجوزدهی به شکل دستی و حضوری، امکان بروز برخی تخلفات از جمله ارتشاء و زد و بند است. بعضاً به دلیل فقدان یک استاندارد و یا دستورالعمل مشخص و شفاف برای صدور استعلام، مسئول یا کارشناس خاطی از عدم آگاهی متقاضی سوء استفاده نموده و درخواست خلاف قانونی را مطرح میکند، چراکه او در آن شرایط نبض امور را در دست داشته و متقاضی نیز به او نیازمند است. متاسفانه به دلیل فقدان یک سامانه تحت وب، ارتباط نظاممندی بین دستگاهها وجود ندارد و علاوه بر مشکلات تعدد فراوان مراجعات حضوری برای هر مرحله استعلام، فرایند توسط مدیران بالادستی و مردم قابل رصد و ارزیابی نیست. در این شرایط طبیعی است پاسخگویی کارآمدی و کافی در کارمندان وجود نخواهد داشت.
‼️پ.ن: لطفاً چنانچه نقطه نظر و پیشنهادی در خصوص حذف یا اصلاح هر کدام از این مجوز ها دارید، موارد را در اسرع وقت به آدرس ادمین کانال واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف ارسال فرمایید.👇🏼👇🏼👇🏼
🆔 @A_masaf_foods
#مجوزهای_بیهوده
#مقررات_ضد_تولید
#یادداشت
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
⭕️جهانگیری: انتقال آب دریا باید دستور کار همه دستگاهها باشد
🔹باید از همه فناوریها و روشهای موفق دنیا در زمینه استحصال و مصرف صحیح آب استفاده کنیم.
🔹تامین بخشی از آب مصرفی کشور از دریا باید در دستور کار شورایعالی آب باشد.
🔹همه سازمانها و نهادها باید موضوع انتقال آب دریا به مناطق مرکزی و کم آب کشور را به عنوان یک اولویت و مساله اساسی در نظر بگیرند.
⁉️از میان روشهای کاربردی، کم هزینه و فناوری های با بازده بسیار بالا در جهان چرا باید اینقدر روی انتقال پر هزینه آب تاکید میکنید؟!
✅ @masaf_foods
⭕️ اردکانیان: آمادگی سدهای کشور برای مقابله با سیل
🔹وزارت نیرو از وجود آمادگی و ظرفیت ۲۴ میلیارد مترمکعبی سدهای کشور برای دریافت روانآبها و سیلاب خبر داد.
🔹وزیر نیرو تصریح کرد: آمادگی وجود دارد و از مجموع ۵۰ میلیارد مترمکعب حجم سدهای کشور ۲۶ میلیارد مترمکعب تاکنون پر شده و حجم کافی برای دریافت روانآبها و سیلابها در کشور وجود دارد.
----------------
‼️پ.ن:حجم رواناب پارسال کشور حدوداً چیزی بالغ بر ۴۰۰ میلیارد مترمکعب بود. یعنی ۲۰ برابر ظرفیت خالی سدهای امسال.
‼️مثل این میمونه که من یه باغچه ۲ در ۱ متر داشته باشم و ادعا کنم آمادهام تا از گله های گوسفند کشور برای چریدن میزبانی کنم!
⁉️تا کی باید همش آب رو سازهای مدیریت کرد؟
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰|🎥 ایده ای برای پرورش سیر و پیاز در منزل
✅ @masaf_foods