فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #آبخیزداری شاه کلیدی برای باز شدن قفل #بحران_مدیریت_آب ایران! گزارش صدا و سیما از کشاورزی که توانسته با کنترل رواناب و ضمن توسعه باغات خود، قنوات را احیا و آب را ذخیره سازی نماید.
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️طیبه سیاوشی نمایندهای پر تلاش در کوچکسازی سفره مردم!
🔹اخیرا خانم طیبه سیاوشی نماینده مردم تهران به بهانه «ناسالم» بودن گوشت ماهی تیلاپیا و همچنین «آلوده بودن آب واحدهای تولیدی» این ماهی در کشور به دنبال اعمال فشار به سازمان حفاظت محیط زیست است تا مجوز صادر شده برای تولید این ماهی در استان های کویری لغو شود.
🔹ادعاهای مطرح شده در خصوص کیفیت گوشت ماهی تیلاپیا بارها توسط سازمان تحقیقات شیلات ذیل وزارت جهاد کشاورزی رد شده و در حال حاضر باید گفت بیش از 140 کشور در جهان ماهی تیلاپیا را تولید و یا مصرف می کنند. در کشور خود ما نیز تا سال 2017 در روندی غیر عادی بیش از 48 هزار تن فیله این ماهی وارد می شد که نگرانی ها را در خصوص وابستگی کشور به واردات این ماهی افزایش داد.
‼️پ.ن: خانم سیاوشی شما مجلسیها که در کنار دولت توان بزرگ کردن سفره مردم را ندارید، لااقل سفره را کوچکتر نکنید!
تیلاپیا هم اکنون در اروپا و امریکا مصرف می شود و به خاطر پائین بودن هزینه تولید به ماهی فقرا مشهور است. بماند که در شرایط فعلی اقتصادی همین ماهی برای اغنیای ایرانی سرو می شود! در ضمن بر اساس استانداردهای همین کشورهای قبله آمال جناح سیاسی شما، ماهی تیلاپیا کیفیت مطلوبی دارد!
🌐https://t.me/masaf_foods/7676
#بازی_دو_قطبی
#ماهی_تیلاپیا
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥|🔰کشت برنج دراراضی شیبدار
🔹این کلیپ اهمیت استفاده از #تراسبندی اراضی شیبدار را در عدم فرسایش خاک و جذب نزولات آسمانی به خاک را به تصویر کشیده است.
🔹 تراسبندی يكی از انواع عملياتهای آبخيزداري است كه دراراضي كشاورزی برای حفاظت خاک مورد استفاده قرار میگيرد.
🔹تراسبندی علاوه بر افزايش توليد محصولات كشاورزی باعث اجرای شخم صحيح میشود به طوری كه از حركت وسيلهی شخم كننده در جهت شيب ممانعت بعمل میآورد. بنابراين سكوبندی علاوه بر تاثير مستقيم بر روي حفاظت خاک در اصلاح شخم نيز نقش دارد. هدف از ايجاد سكوها، جلوگيری از شدت يافتن جريان در سطح زمين و نفوذ دادن آن در خاک است.
#آبخیزداری
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خبر خوش دکتر دهمرده در جلسه شورای اداری آموزش و پرورش شهر بنجار در رابطه با آب ژرف سیستان، ۲۶ دیماه ۹۸
‼️۳ چاه ژرف دیگر در سیستان بزودی حفر خواهد شد.
#آب_ژرف
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر هوایی از مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
#سیل_بی_کفایتی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ استاد #رائفی_پور
📝 «مسکن و ماوای اصلی آب در عمق زمین است جایی که میتوان آب شیرین و سالم را از تبخیر در مقابل نور شدید خورشید دور نگاه داشت. با #آبخیزداری براحتی می توان آب را درون سفره های زیر زمینی هدایت و از سیل و رواناب های مخرب نیز جلوگیری کرد. اسناد محکمی دال بر وجود #آب_ژرف در کشور وجود دارد که نشان میدهد منبع عظیمی از آب شیرینِ تجدیدپذیر در عمق چند کیلومتری زمین در جریان است که میتوان از آن تا حداقل ۱۷۰ سال آینده بهرهبرداری اقتصادی نمود. »
#آب_ژرف
#آبخیزداری
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
⭕️ آیا توسعه باغها در اراضی شیبدار کشور سیاست درستی است؟!
🔹بر اساس آمار منتشر شده از سوی انجمن علوم خاک ایران، سالانه حدود ۲ میلیارد تن خاک کشور بر اثر فرسایش آبی از چرخه تولید خارج می شود. #خاک تنها منبع تولید غذاست که در طول زندگی بشر تجدید نمی شود و بسته به شرایط محیطی برای تشکیل یک لایه ۱ سانتی متری آن ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ سال زمان نیاز است. در حال حاضر 95 درصد غذای مصرف بشر در سراسر کره زمین از خاک حاصل می شود. بنابر آمار منتشر شده از سوی وزارت نیرو سهم قابل توجهی از بارندگی سالانه در کشور ما در اراضی دامنه کوه ها و ارتفاعات می بارد که بهخاطر وارد آمدن اثر گرانش روی سطوح شیبدار هنگام بارندگی، آب در این سطوح جریان یافته و خاک را به شکل رسوبات به پایین حمل میکند. در صورت فقدان پوشش گیاهی مناسب، با برخورد باران به اراضی شیبدار، زمینه برای نابودی ساختار خاک و فرسایش به سرعت فراهم میشود.
🔹جنگل به عنوان یک پوشش طبیعی کارآمد، به دلایل گوناگون توانسته است خاک را میلیون سال حفظ نموده و به نسل های آینده همه موجودات هدیه دهد. با دقت در سازوکار درختان و سایر پوشش های گیاهی واقع در جنگل، نکات جالبی قابل فهم است. در هنگام واقع بارندگی، قطرات باران پس از سقوط از ارتفاع چند کیلومتری از سطح زمین با سرعت و انرژی بسیار زیادی به سمت زمین می آیند و در صورت برخورد با سطح خاک دقیقا مانند یک گلوله عمل کرده و ساختمان خاک را تخریب می کند. اما برگ درختان مانع از این اتفاق شده و انرژی قطره را کاهش میدهد. پس از سقوط دوباره قطرات از برگها نیز پوشش موجود در کف جنگل به علاوه حضور برگهای مرده همین درختان مانع از برخورد دوباره شده و آب به راحتی به سطح خاک وارد می شود. به دلیل بالا بودن ماده آلی کربنی خاک در اراضی جنگلی، نفوذپذیری خاک نیز بالا بوده و آب به سرعت به عمق خاک نفوذ کرده و وارد آب های زیر زمینی می شود. از طرفی دیگر به دلیل عملکرد تورمانند ریشه درختان وگیاهان در جنگل، خاک درون شبکه ای از ریشه ها گیر افتاده و امکان حرکت و فرسایش آن وجود نخواهد داشت. (مطالعه بیشتر)
🔹توسعه باغ ها در اراضی شیبدار یعنی تلاش برای تقلید از سازوکار طبیعت در حفاظت از خاک و آب. به عبارتی دیگر اگر خاک حفظ نشود عملا ظرفی نیز برای حفظ آب وجود نخواهد داشت. برخلاف آب، سالانه خاک دوباره به چرخه بازنمی گردد و بدون حفظ خاک رفع مشکل محدودیت های آب نیز میسر نخواهد شد. توسعه باغ در اراضی شیبدار ضمن فعالسازی ظرفیت های بالقوه تولید ثروت و اشتغال در زنجیره ارزش کشاورزی، خسارات سیل را نیز کاهش خواهد داد. چالش اصلی در این راه نیز برداشتن قوانین دست و پا گیر دولتی و همینطور فعال شدن ظرفیت رسانه ای وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی در توجیه افکار عمومی است. بر خلاف سایر دستگاهها این وزارتخانه نقش محدودی در جریان سازی رسانه ای دارد که نیاز به اصلاح این رویه احساس می شود.
✍🏼 #امید_پیرهادی
#توسعه_باغها_در_اراضی_شیبدار
#تبدیل_تهدید_به_فرصت
#آبخیزداری
#یادداشت
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
🔰 مردم تاوان تعارض سازمانی را می دهند/ ناکارآمدی سدها در مقابله با سیلاب
💬حمید سینی ساز، کارشناس حوزه آب :
🔹 تاکنون بیشتر از آبخیزداری به سدسازی بها داده شده است و این به خاطر یک تعارض منافع جدی در کشور ماست به طوری که وظیفه سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری بهگونهای است که این سازمان تمایل دارد آب باران هرچه بیشتر و سریعتر در همان مبدأ بارش و قبل از جاری شدن آن بر روی زمین، به اعماق زمین و سفرههای زیرزمینی نفوذ داده شود؛ اما در مقابل نهاد دیگری چون وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب وجود دارد که در نقطه مقابل کار میکند.
🔹وقتی که شدت روانابها در کشور زیاد شود به خاطر این تعارض منافع و نبود متولی مشخص، اثرات و عواقب ناشی از این موضوع متوجه مردم شده و مردم، تاوان این تعارض منافع سازمانی را میپردازند.
🔹 سیل اخیر خوزستان به نوعی ناکارآمدی سدها در هنگام سیل را نشان داد، چرا که مدیریت حاکم بر سدهای کشور اولاً به طور معمول علاقه دارد مخزن سد را همواره در بیشینه ظرفیت ذخیره نگاه دارد و ثانیاً عنایت کافی به هشدارهای هواشناسی نیز صورت نگرفت تا مخازن سدها را از چند روز قبلتر به آرامی تخلیه شود.
🔹 در سالهایی که عدهای مدعی خشکسالیهای شدید بودند هم میتوانستیم با مدیریت صحیح آب و جلوگیری از نرخ بالای تلفات تبخیر و سیل، بر کمآبی غلبه کنیم. زیرا بیش از ٧۰ درصد آب سالانه کشور قبل از مصرف به انواع مختلف تلف میشود که مهمترین آن تبخیر مستقیم، بلافاصله پس از بارندگیها و سپس تلفات سیلابهایی است که به دریاها میریزد.
🔹 در صورت توجه مناسب به آبخیزداری میتوان در خشکسالی و ترسالی، در بارش کم یا زیاد مشکل آب را برطرف کرد؛ چرا که این رویکرد مدیریتی به آب، باعث کاهش نرخ تبخیر و تغذیه بیشتر سفرههای زیرزمینی شده و آب را از عوامل تبخیر مثل آفتاب و باد دور میکند. همچنین در دوران پربارش نیز روانابها به سمت سفرههای زیرزمینی هدایت شده و از سیل جلوگیری میشود. این رویکرد امروزه در بسیاری از کشورهای توسعهیافته در دنیا وجود دارد.
#بحران_مدیریت_آب
#آبخیزداری
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم از عملکرد مثبت برخی از سازه ها و عملیاتهای #آبخیزداری در حفظ خاک و آب در جریان بارندگیهای اخیر در اراک
🔹 اولویت آبخیزداری، جلوگیری از ایجاد شدن رواناب است تا خاک فرسایش نیابد.
#آبخیزداری
#آب_هست_اما_ول_است
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تعریف حوضه آبخیز و آبخیزداری؛ #موشنگرافی جذاب که به شما نشان می دهد چطور می توان یک تهدید واقعی مثل سیل را تبدیل به فرصتی برای تولید غذا و احیای منابع طبیعی نمود!
🔹میلیاردها مترمکعب آب را می توان با استفاده از روش های بسیار کم هزینه #آبخیزداری به عمق زمین فرستاد و از فرسایش حیاتی ترین منبع طبیعی یعنی خاک جلوگیری کرد.
#بحران_مدیریت_آب
#آب_هست_اما_ول_است
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
📃 مقاله ای که نشان میدهد تولید علوفه به روش #هیدروپونیک در ایران صرفه اقتصادی ندارد!👇🏼👇🏼
⭕️ عملکرد برههای پرواری تغذیه شده با جیرههای غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک
🔹این پژوهش به منظور بررسی عملکرد علف سبز تولیدی حاصل از کشت جو با روش آبکشت، در تغذیه بره های پرواری انجام گرفت. طی یک دوره ۱۶ هفتهای، با استفاده از بذر جو، علوفه هیدروپونیک در دوره های زمانی کشت ۵ روزه و ۷ روزه، تولید گردید و علف سبز تولیدی هر روز برداشت و طی دو آزمایش جداگانه متوالی، در تغذیه بره های پرواری مصرف شد و عملکرد بره ها تعیین گردید. آزمایش اول، با هدف مقایسه عملکرد علف سبز جو نسبت به دانه جو، به مدت ۵۰ روز به طول انجامید که در آن ۲۷ بره نر ۶ ماهه با وزن اولیه ۴۰ کیلوگرم به سه گروه تقسیم شدند و به ترتیب با جیره های ۱) شاهد، ۲) علف سبز جو ۵ روزه و ۳) علف سبز جو ۷ روزه تغذیه شدند. درآزمایش دوم، تعداد ۲۰ راس بره نر با سن حدود ۷ ماهه و وزن اولیه ۴۳ کیلو گرم به دو گروه تقسیم شده و گروه اول با جیره شاهد اما گروه دوم با جیره حاوی علف سبز جو ۷ روزه به مدت ۴۹ روز تغذیه شدند.
🔹براساس نتایج به دست آمده درآزمایش اول، مصرف علف سبز جو سبب محدودیت مصرف خوراک و انرژی دریافتی بره ها، کاهش میزان رشد، بالا رفتن ضریب تبدیل غذایی وکاهش بازده غذایی شد (01/0>P). در آزمایش دوم که با هدف مقایسه عملکرد علف سبز جو با بخش علوفه ای جیره انجام گرفت، از نظر متغیر های مزبور تفاوت معنی داری بین بره های گروه آزمایش با شاهد وجود نداشت، به جز این که میزان ماده خشک مصرفی درگروه آزمایش کاهش نشان داد (05/0>P). محاسبه هزینه درآمد نشان داد بره هایی که در تغذیه آن ها از علف سبز جو استفاده شد، در هر دو آزمایش متحمل زیان دهی شده و نسبت درآمد به هزینه آن ها در مقایسه با جیره شاهد به شدت کاهش یافت و روند منفی نشان داد. به طور کلی، نتایج این پژوهش نشان داد که تبدیل دانه جو به علف سبز در سامانه آبکشت (هیدروپونیک) و مصرف آن در جیره بره های پرواری سبب کاهش عملکرد دام، افزایش هزینه و کاهش بازده اقتصادی می گردد.
#علوفه_هیدروپونیک
✅ @masaf_foods
⭕️ پرورش ماهی در قفس، راهکار اقتصادی برای بهره برداری صیانتی از منابع دریایی
1️⃣ بخش اول تجربه #چین
🔹کشور چین جمعیتی بیش از 1 میلیارد و 300 میلیون نفر دارد و سرانه زمین در این کشور نسبت به متوسط جهانی بسیار کمتر است و با توجه به نیاز شدید این کشور به کشت غلات استفاده از ظرفیت خط ساحلی برای تولید غذا به عنوان یک استراتژی بلند مدت مد نظر سیاستگذاران این کشور قرار دارد. چینی ها در دهه 70 به صورت آزمایشی شروع به تولید ماهی درون قفس های بزرگی درون دریا کرده اند و در حال حاضر این روش به یکی از راهبردهای اصلی این کشور در کاهش صیادی و تولید ماهی تبدیل شده است.
🔹پرورش ماهی در قفس اتفاقات مهمی را در زمینه اشتغال چینی ها رقم زده است. در خلال سالهای 2003 تا 2010 بیش از 300 هزار نفر از صیادی به سمت پرورش ماهی در قفس رو آوردند و فقط در سه استان ایالتهای فوجیان، گوانگژو و ژیژیانگ بیش از 80 درصد کل قفسهای پرورش ماهی چین استقرار یافته است. توسعه این صنعت بهوسیله سرمایهگذاری و حمایتهای سیاسی دولت مرکزی انجامگرفته است. توسعه این صنعت در سالهای پایانی دهه 1990 سرعت زیادی پیدا کرد در سال 1998 چهار قفس پرورش ماهی به ابعادی بزرگتر از قفسهای سنتی پرورش ماهی که در چین تولید میشد از نروژ وارد چین شد، همچنین 32 قفس دیگر نیز از سایر کشورها وارد شد.
🔹سیاست توسعه پرورش ماهی در قفس، رادر هبرد مهمی حفظ و بهره برداری صیانتی از منابع دریایی به شمار می آید. چینی ها عملا با توسعه این روش بهره برداری با ثبات و منطبق با محیط زیست را تبدیل به یک فعالیت اقتصادی کردند. به نحوی که در سال 1995، 29 درصد از تولید ماهی در این کشور از راه #صیادی بود ولی حالا این رقم به 50 درصد از این تولید سهم پرورش ماهی در قفس است. توسعه تواماً صنعت پرورش ماهی در قفس و ایجاد محدودیت در صیادی، زمینه را برای کوچ شغلی صیادان به این صنعت را فراهم کرد و چینی ها با یک تیر چند نشان را زدند. پیش بینی میشود در آینده ای نه چندان دور صنعت پرورش ماهی از نظر میزان تولید و اشتغال از صیادی پیشی بگیرد.
#یادداشت
#پرورش_ماهی_در_قفس
#فناوری_راهبری
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
⭕️ روند رشد قفس های پرورش ماهی در قفس کشور چین!
✅ @masaf_foods
🔴 مقایسه ده ساله رشد تولید ماهی در قفس با روش صیادی در چین/رشد چشمگیر تولید ماهی به روش قفس
🔹در سال ۱۹۹۵ حدود ۴ میلیون تن تولید ماهی در قفس انجام می شد و حدود ۱۰ میلیون تن نیز در روش صیادی که این مقادیر در سال ۲۰۰۴ به حدود ۱۳.۱ میلیون تن در روش قفس و ۱۴.۵ میلیون تن در روش صیادی رسید!
#پرورش_ماهی_در_قفس
#فناوری_راهبردی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قتل عام 5 هزار شتر در استرالیا
🔹مدیریت نامناسب محیط زیست و ظلم به موجودات دیگر در هر نقطه از جهان که زیاده خواهی وجود داشته باشد اجتناب ناپذیر است!
#استرالیا
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با قهرمان پروش ماهی در قفس کشور آشنا شوید!
🔹آقای یوسفی صاحب بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در قفس در سواحل استان هرمزگان با ظرفیت تولید 5 هزار تن ماهی در دل آبهای خلیج فارس!
🔹او اعلام کرده که حاضر است دانش و تجربه اش را در اختیار علاقه مندان این صنعت قرار دهد!
#پرورش_ماهی_در_قفس
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵|🎥معجزهای که چینی ها با تلاش و برنامه ریزی رقم زدند!/تبدیل هزاران کیلومترمربع از بیابان های رملی چین به مزارع و پوشش گیاهی مثمر
🖋گره زدن منافع اقتصادی ساکنان مناطق کویری به توسعه پوشش گیاهی، استفاده از فناوری های جدید و همچنین پیگیری و برنامه ریزی بلند مدت منجر به سبز شدن یک سوم از مساحت بیابان کوبوچی چین شده است و هم اکنون می تواند الگوی مناسبی برای سایر نقاط جهان به ویژه ایران باشد. فیلم کوتاه مستند بسیار جذابی که مشاهده می کنید به جزئیات این موضوع می پردازند!
#بهره_برداری_صیانتی
#توسعه_پوشش_گیاهی
#تبدیل_تهدید_به_فرصت
#بیابان_زدایی
🖌 ترجمه و زیرنویس از واحد بین الملل مصاف
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تولید جلبک بسیار مهم اسپیرولینا در ایران
🔹#جلبک_اسپیرولینا یکی از ریزجاندارانی است که در حجم انبوه و به روشهای صنعتی و سنتی در جهان پرورش می یابد. این جلبک به دلیل غنی بودن از لحاظ مواد معذی نظیر پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی مکمل بسیار مهم و ارزانی در تغذیه دام ها محسوب شده و حتی برای تولید مکمل های گران قیمت انسانی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از مکمل های معروفی که فضانوردان استفاده میکنند نیز حاوی این جلبک می باشد. هر کیلوگرم این جلبک بسته به کیفیت از ۷ تا ۳۰۰ دلار در جهان معامله می شود.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماشین آلات کاربردی در مزرعه برای از بین بردن سله و بهبود بافت خاک بدون آسیب به محصول
#صنعت_کشاورزی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کاشت درختان مثمر در خیابانها و معابر شهرهای اروپایی و استرالیا
🔹در کپنهاگ دانمارک درختان میوه در خیابانها کاشته می شوند تا همه بتوانند از میوه آنها استفاده کنند و البته لذتش را ببرند. سالهاست که در دانمارک مردم اجازه دارند از درختانی که در زمین های عمومی قرار دارند میوه بچینند. امروزه در کپنهاگ مسئولین شهر تصمیم گرفته اند تا با کاشت درخت سیب و بوته های تمشک و غیره، سنت قدیمی اش رو به خیابان ها برگردانند.
🔹کاشت درختان در مکان های عمومی مانند پارکها، زمین های بازی و حیات کلیساها انجام میشود. بنابراین مردم در هرکجای شهر که باشند میتوانند از میوه رایگان لذت ببرند.
🔹در شهرهای کانادایی مثل اوتاوا درختان میوه با هدف حمایت از بانک مواد غذایی محلی کاشته میشه و یا شهر آدلاید در استرالیا در نظرداره طرح مشابهی برای کمک به افراد بی خانمان اجرا کنند!
‼️پ.ن:این درحالی است که برخی کارشناسانِ محیط زیست به دلایل نه چندان علمی از قبیل مصرف آب بالا، خطر آلوده شدن میوهها در شهر، خطرات ترافیکی و برخی مواردی دیگر اجازه توسعه درختان مثمر به جای درختان غیر مثمر و بعضاً خطرناک نظیر کهور و کاج را نمی دهند!
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جشنواره پاشیدن آب در هوای ۵۳.۲- درجه شمال چین
✅ @masaf_foods