eitaa logo
•✾ 🥘 مطبخ ستاد🥘✾•
1.2هزار دنبال‌کننده
128 عکس
8 ویدیو
1 فایل
🍃🥘 ارائه دستورات آشپزی مطابق با طب اسلامی از مواد اولیه سالم و مورد تایید •✾🥘 مطبخ ستاد🥘✾• 🥘 @matbakh_setad 🕌 کانال مرجع 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 😋 🍃مواد لازم : نشاسته 1 پیمانه کره. 40 گرم آب. 4 پیمانه شکرسرخ یا شیره 1.5پیمانه گلاب 1/2 پیمانه 🍃طرز تهیه : نشاسته و آب را باهم مخلوط کنید . هم بزنید تا نشاسته حل شود . این مخلوط را از صافی رد کنید ، سپس نشاسته حل شده را روی حرارت بگذارید .مرتب هم بزنید تا گرم شود سپس شکر را اضافه کنید . زمانی که شکر حل شد ، گلاب را اضافه کنید . بازهم به هم زدن ادامه دهید تا مایه غلیظ شود وجای قاشق روی آن شیار ایجاد کند . کره را اضافه کنید . هم بزنید واز روی حرارت بردارید. مسقطی را در ظرفی که چرب کردید بریزید 1ساعت داخل یخچال قرار داده تاخودش رو بگیرد بعد برش بزنید و میل کنید 👌دستور تهیه نشاسته طبیعی با گندم قبلا تو کانال مطبخ گذاشته شده تشریف بیارید به کانال خوردنی ها😋 🆔 @matbakh_setad
💠 #مربای_کدوحلوایی 🍃مواد لازم: 🔸شیره انگور: 1 کیلو 🔸زعفران :به میزان لازم 🔸آب: 3 لیوان 🔸گلاب خالص: یک استکان کوچک 🔸کدو حلوایی: 1 کیلو 🍃طرز تهیه: کدوها را پوست کنده و تخمه های آن را جدا کرده و قسمت گوشتی را خرد کنید یا رنده کنید. می‌توانید برای زیباتر شدن مربا با قالب های ریز قالب بزنید. کدوها را نیم پز کنید بعد شیره انگور و زعفران را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد تا به قوام مورد نظر برسد،بعد گلاب را به آن اضافه کنید. ✅ در صورت تمایل می توانید دارچین هم به مربا اضافه کنید. @matbakh_setad
💠 #لحمی #دلمه_كلم 🍃 مواد لازم: ▫️گوشت چرخ کرده سيصد گرم ▫️برنج دو پیمانه ▫️لپه یک پیمانه لپه ▫️پیاز یک عدد ▫️سبزی معطر دلمه ترخون، مرزه، شوید ▫️رب انار یا آلو یک ق غ ▫️ادویه، زرد چوبه، نمک، ▫️سس دلمه شامل ▫️رب انار یک ق غ ▫️روغن زیتون یا روغن دو ق غ ▫️سرکه نیم استکان ▫️شیره ی انگور یک استکان ▫️آب به مقدار لازم 🍃طرز تهیه: لپه را پخته، برنج را آب کشی میکنیم پیاز رو خرد کرده تو روغن تفت میدیم و گوشت را اضافه کرده بازم تفت میدهیم رب انار ، ادویه و نمک و به مواد اضافه میکنیم، سپس سبزی را اضافه کرده و زرد چوبه نمک میزنیم در آخر لپه برنج را اضافه کرده مخلوط میکنیم. برگ کلم را کمی داخل آب جوش گذاشته تا نرم شود، بعد مواد را داخلش میپیچیم و در قابلمه میچینیم.رب انار رو تو روغن زیتون یا روغن تفت داده و سرکه و شیره انگور میزنیم و روی دلمه ها ریخته وبا شعله کم ميپزيم. 🍃نکته: 💢برای جدا کردن برگهای کلم برای دلمه، یک قابلمه آب جوش بیاورید و کلم را برای مدت ۲ دقیقه داخل آن بگذارید براحتی برک های کلم جدا میشوند😍 @matbakh_setad
💠 #فلافل 🍃 مواد لازم برای 10 نفر نخود نیم کیلو سیرتازه 3حبه پیاز رنده شده 3عدد آرد نخود 2قاشق زیره سبز آسیاب شده 1قاشق چایخوری جعفری تازه ساطوری نیم پیمانه نمک،فلفل قرمز،زردچوبه،روغن شحم یا زیتون به میزان لازم 🍃 طرز تهیه : نخود را 24 ساعت خیسانده و هر چند ساعت آب آنرا عوض میکنیم نخود ٬ پیاز رنده شده ، جعفری ، سیر و پودر زیره را باهم مخلوط کرده 3 بار چرخ میکنیم درآخر بقیه ادویه ها را افزوده و مخلوط و در روغن سرخ میکنیم ‼️حتما به محض در آوردن فلافل سرخ شده از تابه ،آن را وارد ظرف در دار شیشه ای کنید ،که فلافل خشک نشود و نرم بماند. 🍃 خواص:مقوی برطرف کننده مشکلات و ضعف کمر تقویت قوای جنسی 👌در طب اسلامی نخود درمان مناسبی برای کمر درد است لذا عزیزانی که دچار کمر درد هستند نخود زیاد مصرف کنند 🌺 @matbakh_setad
💠 🍃مواد لازم برای4 نفر نخود پخته 2پیمانه برنج پخته 1پیمانه گوشت گوسفندی یا سینه خروس چرخکرده 1پیمانه شوید,تره,برگ چغندر ساتوری 1پیمانه پیاز خلالی 2عدد رب آلو 4قاشق غذاخوری نمک,فلفل قرمز,شحم,زردچوبه,نعناخشک به میزان لازم ✍ابتدا نخود و گوشت و برنج را 3بار باهم چرخ میکنیم تا یکدست شود سپس سبزی های تازه و ساتوری شده را افزوده و 10دقیقه دیگر ورز میدهیم پیازها را جداگانه کاملا سرخ کرده و در آخر زردچوبه را اضافه میکنیم بعد از خنک شدن پیازها نیمی از پیاز را به مواد کوفته افزوده و در آخر نمک و فلفل و نعنا خشک را اضافه میکنیم کوفته ها را به اندازه دلخواه گلوله کرده و کنار میگذاریم درون قابلمه نصف باقیمانده پیاز را ریخته و کوفته ها را در قابلمه میچینیم سپس به اندازه ای که آب روی کوفته ها را بپوشاند روی آن آب جوش میریزیم 45 دقیق با شعله متوسط بپزد 👌تشریف بیارید بیارید به کانال خوردنی ها😋↙️↙️ 🆔 @matbakh_setad
💠 #رنگینک😋 🍃مواد لازم: 🔸خرما: ۳۰۰ گرم 🔸مغز گردو: نصف لیوان 🔸آرد گندم یا سویق گندم : یک لیوان 🔸خلال پسته: یک قاشق غذاخوری 🔸 پودر دارچین: ۲ قاشق غذاخوری 🔸روغن یا کره حیوانی: به میزان لازم 🔸پودر زیره: یک قاشق چای‌خوری درصورت تمایل 🍃طرز تهیه: ابتدا خرما را شسته و هسته آن را در آورده و یک‌چهارم مغز گردو را در خرما بگذارید و در یک ظرف مناسب بچینید. آرد را با روغن یا کره سرخ کنید و دقت کنید، که خیلی کم روغن نباشد و حالت #روان داشته باشد. دارچین وزیره را هم افزوده و از روی حرارت برداشته کمی کف ظرف مورد نظر بریزید خرماهارو چیده وبقیه ی مایه را روی خرما‌ها بریزید. طوری که تمام سطح خرما را پوشش دهد. در نهایت روی آن را با پودر یا خلال پسته تزئین نمایید . 🍃تشریف بیارید به کانال خوردنی ها⤵️⤵️ @matbakh_setad
💠 #شیرینی_گوش_فیل 🍃مواد لازم برای تهیه خمیر: 🔸زرده تخم مرغ محلی : ٢ عدد 🔸 شیر محلی : نصف لیوان 🔸 روغن ارده کنجد : ٣ قاشق غذاخوری 🔸 آرد گندم سبوس دار : ١/۵ لیوان همه مواد غیر از آرد را با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کنید و به آرامی ماساژ دهید تا خمیر یکدست شود. اگر خمیر چسبندگی داشت، کمی آرد اضافه کنید تا جاییکه به دست نچسبد. خمیر آماده شده را در کیسه نایلونی گذاشته و به مدت ٧ الی١٠ ساعت در مکانی گرم استراحت دهید. روی سطحی صاف کمی آرد پاشیده و به اندازه گردو از خمیر را با وردنه به قطر ٢ میلیمتر باز کرده و دو طرف آن را با دست پیچ دهید. خمیرهای آماده شده را در روغن ارده کنجد داغ، با حرارت ملایم سرخ کنید. 🍃 مواد لازم برای تهیه شربت: 🔸 عسل طبیعی : ١ لیوان 🔸 گلاب : ٢ قاشق غذاخوری 🔸 آب : ٣ قاشق غذاخوری 🔸 زعفران آب شده : ١ قاشق غذاخوری همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۵ دقیقه بجوشد و غلیظ شود. ✅ گوش فیل های داغ را در شربت ولرم به مدت ۵ دقیقه قرار داده و سپس در ظرف مورد نظر بچینید. ✅خمیر این شیرینی را میتوانید به شکل مربع های ساده برش بزنید. یا از خلاقیتتان استفاده کنید و آن را به صورت طرح های مختلف در بیاورید. به این ترتیب گوش فیل مجلسی خواهید داشت. 🆔 @matbakh_setad
🍵 #زیتون_پرورده مواد لازم: زیتون 2لیوان گردو نیم آسیاب 1ایوان رب انار ملس رقیق نصف لیوان سرکه 2ق چ خ گلپر 1ق چ خ نمک 1ق چ خ این کنار غذا از ترکیب مواد بالا تهیه میشود میزان سرکه و رب انار بسته به ذائقه قابل تغییر است نوش جان😋 ↙️↙️ تشریف بیارید به کانال خوردنی ها😋 @matbakh_setad
💠 #کیک_سیب_دارچین 😍 💫امام صادق (ع) می فرمایند: #سیب از هر چیزی سریع تر به قلب فایده میبخشد. 📚طب الائمه،ص ۱۳۵ 🍃 مواد لازم : ▫️تخم مرغ محلی 4 عدد ▫️روغن زرد نصف لیوان ▫️شیر محلی یک فنجان ▫️عسل طبیعی یک لیوان ▫️آرد گندم سبوس دار 2 لیوان ▫️سیب متوسط 3 عدد ▫️دارچین یک قاشق غذاخوری سرخالی ▫️پسته یا گردوی خرد شده یک فنجان ▫️شیره انگور یک لیوان 🍃 روش تهیه: سیب ها را پوست گرفته و برش بزنید و در ظرفی که با روغن زرد چرب کرده اید، به صورت منظم بچینید. روی آن ها را پسته یا گردوی خرد شده و دارچین بپاشید و در پایان شیره انگور را اضافه نمایید. در ظرفی مواد کیک را مخلوط کرده و خوب هم بزنید. (میزان آرد به گونه ای باشد که مواد کیک به قوام بیاید و نباید خیلی روان شود) مایع کیک را با دقت روی سیب ها بریزید و در فر با دمای 180 درجه نزدیک به 30 دقیقه قرار دهید. وقتی از فر خارج کردید بگذارید سرد شود، سپس در ظرف دیگری به شکل وارونه برگردانید و نوش جان! 😋 ✅ خواص: 🔸بر طرف کننده افسردگی 🔸تقویت کننده بدن 🔸تقویت کلیه 🔸افزایش قوه جنسی 🔸مقوی برای ورزشکاران 🔸کمک به رفع کم خونی 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
💠 ((1)) 🍃مواد لازم ارده : یک ق غ سیر : یک حبه نخود پخته : شش ق غ روغن زیتون : یک لیوان نمک : یک ق چ فلفل قرمز : یک دوم ق چ آب لیموترش تازه : یک دوم لیوان 🍃روش تهیه تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلطت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سسهای دیگر به شمار می آید. از این سس می‌توان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد. البته الویه با دستور مرسوم بسیار سنگینه و بهتره شام مصرف نشه ضمنااا در الویه سالم به جای سیب زمینی از نخود پخته استفاده کنید @matbakh_setad
💠 #سس_مایونز ((2)) 🍃مواد لازم: نشاسته ۵ ق غ آب ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۱ عدد سرکه محلی،روغن زیتون،ادویه سالسا و نمک به مقدار لازم و سلیقه ای 🍃دستور تهیه: ابتدا نشاسته را با 1 لیوان آب می زاریم روی شعله گاز بعد مثل چسب سفید و کمی سفت شد کنار می زاریم تا کاملا سرد بشه بعد در مخلوط کن با زرده تخم مرغ، سرکه انگور و روغن زیتون مخلوط می کنم و با ادویه سالسا و نمک مزه دار میشه مثل سس مایونز های کارخونه ای @matbakh_setad
💠 #ماکارونی_خونگی 😋 🍃مواد لازم برای ۹۰۰ گرم پاستا👇👇 تخم مرغ ۳ عدد آرد کامل سبوسدار ۲ فنجان نمک نصف ق چ 🍃 طرز تهیه 👇👇 ۱- آرد و نمک را در یک کاسه باهم ترکیب می کنیم . وسط آرد را گود می کنیم و تخم مرغ ها را داخل آن می ریزیم . ۲- با استفاده از یک چنگال تخم مرغها را به هم بزنید و همزمان ازاطراف آن کم کم آرد بردارید و با تخم مرغها مخلوط میکنیم ۳_هنگامی که آرد و تخم مرغ با هم ترکیب شدن آن را از ظرف خارج می کنیم و با کف دست خوب ورز می دهیم اگر هنوز قسمتهای از خمیر خشک هست یعنی آرد کاملا با تخم مرغ مخلوط نشده می توانید از کمی آب استفاده کنید تا خمیر نرم و لطیف شود ۴_خمیر را خوب ورز بدهید با دست ۵_سپس آن را داخل نایلون پیچیده و بگذارید 30 دقیقه بماند ۶_خمیر را با وردنه پهن و نازک کنید ۷_وقتی خمیر بخوبی نازک شد روی آن را آرد بپاشید.سپس هر دوطرف لبه های خمیر را به یک اندازه به طرف داخل تا کنید تا دو طرف خمیر به هم برسندو بگذارید 15 دقیقه بماند و روی آن را با پارچه بپوشانید ۱۰_بنا به سلیقه و نیازتان پاستا را به اندازه نوارهای باریک،متوسط یا پهن ببرید ۱۱_نوارها را پس از بریدن،دانه دانه تکان دهید تا از حالت پیچیده باز شوند و بنا به رطوبت آشپزخانه اجازه دهید پاستاها به مدت 20 تا 40 دقیقه بماند تا خشک شود ۱۲_بعد از این مدت پاستا آماده است برای پخت و یا می توانید بعد از اینکه خوب خشک شد داخل یخچال تا 24 ساعت نگهداری کنید . 🌀 @matbakh_setad
💠 #شربت_‌عناب 🍃 مواد لازم و طرز تهیه: عناب، تازه و نرم امسال به مقدار دلخواه+آب حدود ۴تا ۷ برابر عناب، جوشانده تا عناب‌ پخته شود. 👈عناب‌ها را له کرده و خوب بهم بزنید، وقتی عناب‌ها کاملا پخته شدند، صاف کنید و با هم وزنش، شکر مخلوط کرده، دوباره بجوشانید تا به قوام شربت برسد. 🍃🍃 خواص: 👌بهترین نوشیدنی برای فصل #بهار و #تابستان، این شربت: 🔺 صاف كنندۀ خون 🔺مسكن التهاب 🔺رافع تشنگى و حدت خون است. 🔴همچنین برای یبوست صفراوی ولاغری صفراوی مناسب است. شربت عناب یک نوشیدنی خوب برای افراد دچار جوش‌های پوستی, کهیر و بیماری‌های خارش‌دار است همچنین برای رفع سرفه‌های مزمن و درد سینه ناشی از بیماری‌های تنفسی مفید بوده و برای درمان بیماری‌های ناشی از سوءمزاج دموی بسیار مفید است. @matbakh_setad
💠 #لحمی 🍔 #همبرگر_خانگی😋 🍃مواد لازم: بلغور گندم 1لیوان گوشت 2لیوان سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم پیاز 1عدد متوسط روغن کنجد یا زیتون به میزان لازم نمک(دریا یا پودر سنگ نمک)-ادویه کاری و فلفل: به میزان لازم ✨✨✨✨خواص✨✨✨✨ استفاده از این غذا برای کودکان و افراد مسن بیشتر توصیه میشود زیرا تأمین کننده حجم کافی و انرژی پایین است. 🍃دستور پخت: بلغور گندم را 8 ساعت خیس کرده و 3بار آب آن را عوض کنید. گوشت را با بلغور گندم سه بار چرخ کنید در مرتبه سوم پیاز و ادویه جات و سبزی خشک را نیز اضافه کرده ؛ بیست دقیقه به خوبی با دست ورز داده به مدت 2تا3 ساعت داخل یخچال قرار دهید. روغن را در ظرفی ریخته و مواد را به صورت گرد درآورده و پهن کرده و در روغن سرخ نمایید ویا بمدت ۱۰دقیقه در فر یا روی ذغال کباب نمایید... @matbakh_setad
💠 #حلوای_ضیابری (حلوای سنتی گیلان) 🍃مواد لازم آرد برنج ۲۰۰ گرم عسل ۲۵۰ گرم کره آب شده ۴ قاشق غذا خوری گردو خرد شده به مقدار لازم هل دارچین،زنجبیل(از هرکدام) ۱ قاشق چای خوری 🍃طرز تهیه ۱- آرد برنج رو در حد اینکه بوی خامیش گرفته بشه تفت می دیم ... ۲- عسل رو حرارت ملایم گذاشته تا گرم و روان بشه ... ۳- کره رو آب کرده و دوغش و بگیرید سپس عسل و کره رو به آرد تون اضافه کرده تا خمیر نرم بدست بیاد ۴- این خمیر نه به ورز دادن زیاد نیاز داره نه به استراحت ... بابد سریع کار کنید ... نباید مواد سرد بشن باید #ولرم باشن همه شون ... ۵- خمیر رو به چند قسمت مساوی تقسیم کرده سپس سطح کار رو کمی آرد می پاشیم .. و خمیر رو پهن می کنیم (کناره های خمیر رو با چاقو مرتب کنید و به شکل مربع دربیارید) ۶- روش گردو ، هل و دارچین وزنجبیل پاشیده و به صورت پاکتی می پیچیم 🍃سایر نکات ✔️باید موقع کار تمام مواد ولرم باشه تا راحت تر خمیر درست شود ✔اگه موادتون سرد شد در حین کار یک کاسه آب داغ که بخار داره کنار دستتون باشه و مواد رو داخل ظرف رو اون بزارید تا دوباره گرم بشه. ✔️این حلوا تا چند هفته در ظرف دربسته قابل نگه داری است. ✔️باید پنجاه تا صد گرم آرد اضافه تر کنار بگذارید که برای پهن کردن خمیر باید تفت داده باشد. @matbakh_setad
💠 #خوراک_نخود 🍃مواد لازم: بلغور گندم : یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ نخود : دو و یک دوم پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم لیموترش تازه یا آبغوره : در  صورت تمایل 🍃روش تهیه: نخود و بلغور را از قبل خیس می کنیم. نخود را همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت نخود گذشت بلغور گندم را همراه نمک، فلفل و زنجبیل به آن اضافه کرده و مدتی می پزیم. پیاز را با روغن و کمی زردچوبه تفت می دهیم. پس از آن ادویه و پودرزیره را اضافه کرده و تفت می دهیم و به کل مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل و نیاز می توانیم از چاشنی آبغوره یا آب لیموترش تازه استفاده کنیم 👌 در صورت استفاده از گوشت یا آب گوشت در این خوراک ،طعم لذیذتری از آن را خواهید داشت💰😅 @matbakh_setad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 طرز تهیه #کشمش از انگور👆👆 👌کشمش خونگی سالم و طبیعی 😍 فقط کافیه انگور ها رو آویزون کنید و وقت خشک کردن تو سایه باشه بهتره 👌 فصل انگوره فرصت رو از دست ندید!!!! ‼️مشکل بزرگ کشمش های بازاری اینه که برای خشک و براق شدنش بهش پارافین ، گوگرد یا تیزاب میزنن😳 و اینها مضره #اقتصاد_مقاومتی 🌺🍃 #آگاهی مقدمه #سلامتی ست eitaa.com/joinchat/827326468C3960e9fa2f 👌 #سلامت_باشید
💠 فهرست دستورات غذایی که تاکنون در کانال •✾ 🥘 🥘✾• گذاشته شده 👌 ✍با عضویت در مطبخ و لمس هشتگ مورد نظر به مطلب مربوطه میرسید 💠 💠 👈 آش 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 ای 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 👈 خانگی 👈 👈 👈 👈 👈 😎😎 با ما به روز باشید😊 ↙️لینک کانال ↙️↙️ 🆔 http://eitaa.com/joinchat/2557476882Cd2d69d66aa
😋خوشمزه 🌱 با #وضو روغن را روی برنج ریختم و در قابلمه را بستم. شیشه ی در قابلمه که بخار گرفت شعله ی گاز را کم کردم. و زیر لب گفتم :صلی الله علیک یااباعبدالله! 🌱سالهاست در مطبخِ خانه ی ما غذاهایم مزه ی #نذری میدهند. به همین سادگی! به همین خوشمزگی!‼️ 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
💠 #لحمی 🍗 #شنیسل_بوقلمون 🍃مواد لازم : 🔸سینه بوقلمون: ۵۰۰ گرم 🔸نمک دریا و فلفل: به مقدار لازم 🔸پودر سیر: به مقدار لازم 🔸آرد سبوس دار و آرد سوخاری : به مقدار لازم 🔸تخم مرغ محلی: یک تا دو عدد 🍃طرز تهیه: ابتدا تکه های بوقلمون را نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پودر سیر قرار دهید سپس بوقلمون ها را به آرد سبوس دار آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد داخل کنجد و آرد سوخاری که پایین دستور درست کردنش را داده ام بغلتانید و داخل تابه بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود. در آخر آن را با سبزیجات تزیین کرده سرو نمایید. ✅ اگر بوقلمون ها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود غذای شما خوشمزه تر میشود اگرچه با همان نیم ساعت هم #طعم می گیرند. برای خوش رنگ تر شدن شنیسل مقداری زردچوبه به آرد سوخاری اضافه کنید. #پودر_سوخاری را اینگونه اماده کنید، ابتدا نان سبوس دار خشک را کوبیده تا به صورت پودر دربیاید سپس زردچوبه را در آن اضافه کرده و بوقلمون را در آن بغلطانید... @matbakh_setad
💠 #شربت_زرشک 🍃مواد لازم: 🔸زرشک آبگیری: ۵۰ گرم 🔸عسل یا شکر قهوه ای: به مقدار لازم 🍃طرز تهیه: زرشک را تمیز کرده با آب سرد بشویید پنج برابر آن آب اضافه کنید و برای چند دقیقه بجوشانید پس از خنک شدن زرشک ها را بمالید تا هسته آنها جدا شود و مدت ۲۴ ساعت کنار بزارید تا رنگ خود را به آب بدهد سپس آن را صاف کرده درون بطری بریزید و در یخچال بگذارید در هنگام مصرف با عسل مخلوط کرده و میل نمایید 🍁خواص🍁 کبد را پاک و تقویت می کند مفید در درمان یرقان و زردی درمان اگزما و خارش پوستی پایین آورنده و تنظیم کننده فشار خون تنظیم کننده و کاهش چربی خون تنظیم دستگاه گوارش تصفیه خون درمان جوش صورت مفید در قاعدگی های دردناک درمان بیماریهای خونی ✅شکر سالم، شکر قهوه ای یا همان شکر نیشکر است. ✅در درمان بیماریها مصرف به تنهایی توصیه شده است. ✅این شربت برای افراد که غلبه گرمی و خشکی دارند و در فصل تابستان بسیار مفید است. 🆔 @matbakh_setad
💠 🍃مواد لازم: 🔸انار:به میزان لازم 🔸نمک دریا: ۱قاشق غذاخوری 🍃طرز تهیه: پوست انار را جدا کرده و دانه های انار را جدا کنید. با آبمیوه گیری آب آن را گرفته و در ظرفی بریزید و روی حرارت خیلی ملایم قرار بدهید تا آب اضافه آن تبخیر شود و رب انار غلیظ گردد. توجه کنید که در این مرحله باید مدام هم بزنید تا ته نگیرد چون در این مرحله آب اضافی سریعا تبخیر می‌شود. در اواخر پخت در صورت تمایل میتوانید نمک دریارو اضافه کنید. زمانیکه رب انار به اندازه کافی غلیظ شد رب را در ظرف شیشه ای بریزید و بگذارید تا سرد شود. ✅ اگر انارتان آبدار باشد به ازای هر هشت کیلو‌گرم انار ، یک کیلوگرم رب انار حاصل می‌شود. ✅ بهترین رنگ برای رب انار قهوه ای و قرمز تیره است اگر از روی غلظت رب انار نتوانستید زمان برداشتنن از روی حرارت را تشخیص دهید از روی رنگ این زمان را تعیین کنید. ✅ رب انار را حتما در یخچال نگهداری کنید چون باعث میشود دیرتر فاسد شود و دیرتر تغییر رنگ دهد. 🍁خواص🍁 رفع غلظت خون کاهش کلسترول پیشگیری از سرطان تقویت سیستم ایمنی بدن سرشار از مواد مغذی، ویتامین ها و مواد آلی است 👌لینک کانال ستاد↙️ 🆔 @matbakh_setad
💠 طرز تهیه سرکه انگوری خمری: 1.برای درست کردن سرکه از انگور ابتدا باید انگور #شسته شود سپس صبر کنید تا کاملا #خشک شود زیرا #آب سبب کپک زدن آن می شود، پس از آن آب انگور را بگیرید و بدون هیچ افزودنی (مثل آب یا سرکه قدیمی) در ظرف سفالی یا شیشه ای ریخته و درب آن را ببندید البته می توان خود انگور را هم در ظرف ریخت و در نهایت آن را صاف کرد. 2.بستن ظرف تا 3 روز در تابستان یا 6 روز در زمستان و قرار دادن در آفتاب 3.باز کردن در ظرف از 7روز تا 10 روز برای تجمع مگس سرکه 4.بستن ظرف تا 90 روز. 🍃نکته 1 : دور ظرف را چند سوراخ ریز کنید تا سرکه نفس بکشد یا هراز گاهی درظرف را باز کنید و محتویات را بهم بزنید تا از کرم افتادگی جلوگیری شود. 🍃نکته2. پس از باز کردن نهایی مواد رابط صافی و یا یک پارچه خیلی ظریف صاف میکنیم. 📚 در روایت آمده: «کلوا خل الخمر ما انفسد، ولا تأكلوا ما أفسدتموه أنتم» یعنی «سرکه خمری را بخورید که خود فاسد شده نه آنکه خودتان فاسد کرده اید». 👌 همچنین هرچه انگور مورد استفاده #شیرین تر باشد سرکه حاصل از آن بهتر و #ترش تر است، البته تجربه ثابت کرده در این مسئله #عصبانی بودن فرد هم بسیار موثر است، به عبارتی سرکه افراد عصبی ترش تر است!! 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
💠 #لحمی 🍵 #سوپ_کلسیم 💢موادلازم 🔸 جو یا بلغور جو ۲پیمانه 🔸 گوشت گوسفند بره نر ۲۰۰گرم 🔸 باقلا یک پیمانه 🔸 شیر ۴پیمانه 🔸سبزی برگ چغندر ۱۰۰گرم 🔸سویق سنجد یک قاشق غذاخوری 🔸هسته سنجد ۲ قاشق غذاخوری 💢طرز تهیه ✅ جو را به همراه گوشت گوسفند روی شعله گذاشته، بعد از یک ساعت باقلا را اضافه کنید. بعد از اینکه سوپ در حال آماده شدن است شیر را به آن اضافه کنید. وقتی سوپ آماده شد برگ چغندر خرد شده را به آن اضافه کنید و بعد از ۱۵ دقیقه خاموش کنید. ↙️ لینک کانال #مطبخ ستاد↙️ @matbakh_setad
🍛 🍃مواد لازم گردو                                       ۲۰۰ گرم پیاز                                        ۱ عدد رب انار                                 ۵۰ گرم شیره انگور به میزان دلخواه زعفران،روغن زیتون ، نمک و دارچین و سماق به مقدار لازم ✍طرز تهیه : گردو آسیاب شده و پیاز ریز شده و مقداری آب را در قابلمه میریزیم و میگذاریم تا بپزد ،بعد که گردو روغن انداخت روغن زیتون را اضافه می کنیم و میگذاریم با حرارت ملایم بجوشد. رب انار و زعفران دم کرده و نمک و دارچین و سماق و شیره انگور و مقداری آب را به گردو اضافه می‌کنیم و می گذاریم تا دوباره بجوشد. در صورت دلخواه میتوانید گوشت بره یا خروس محلی هم به این خورش اضافه کنید،در این صورت باید گوشت را جداگانه بپزید بعد به خورش اضافه کنید و بگذارید باهم بجوشند،تا خورش به غلظت مورد نظر برسد. 🍃نارباجه، چیزی شبیه «فسنجان» است که امروزه مصرف می‌شود. نارباج غذا و خورشتی که با دانه های انار یا رب انار پخته شود. 🔸در روایت آمده است: إِنَّ أَحَبَ‌ الطَّعَامِ‌ كَانَ إِلَى رَسُولِ اللَّهِ ص النَّارْبَاجَة 📚المحاسن، برقی، ج2 🥘 @matbakh_setad