eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
تمام تحلیلهای خوب و بد سریال پایتخت میدونید نقش بهبودو از روی زندگینامه کی ساختن؟؟😁 کپی سکانسی از فیلمهای اونور ابی😐 لو رفته ها و سوتی های پایتخت🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♂🤦‍♂😅 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
👨‍🍳👩‍🍳 راز 🌼 اگه میخوایین زعفرانتون رنگ و طعم خوبی داشته باشه زعفران ساییده شده رو با مقداری آب بریزین توی قوری کوچک چینی و قوری رو بذارین توی ظرف برنج درحال دم .... 😇 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👨‍🍳👩‍🍳 راز لپه قیمه 👩‍🍳🔻 اگه موقع پخت خورشت قیمه لپه های خورشتتان باز و له می شود کافیست قبل از طبخ خورشت لپه ی آنرا با کمی پیاز و روغن سرخ کنید این کار مانع از له شدن لپه ها در حین طبخ میشه 🥘 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كاسه هاى سيب زمينى توپر👆👆 سيب زمينى آبپز روغن زيتون جعفرى خردشده نمك فلفل سياه فلفل قرمز زيره گوشت چرخ كرده تفت داده شده با يك عدد پياز رنده شده ماست وسير وبرگ جعفرى برا تزيين 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
برشهای برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه لیموها رو باریک برش می‌زنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت می‌دیم و توی شیشه می‌چینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از ۲۰ روز آماده میشه ‍‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات داریم، چه دوناتی😍 یه دونات معروف تو دنیا هست که توی مواد اولیه ش از پوره سیب زمینی استفاده میشه، که بهش میگن spudnut یا دونات سیب زمینی..خیلی هم محبوبه.. فرقش با دوناتی که فقط با آرد درست میشه اینه که خیلی سبک و تر و اسفنجی تر میشه .. 🔹مواد لازم و طرز تهیه مرحله به مرحله 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خوراک گوشت کلم 650 گرم گوشت به تکه خیلی ریز برش دهید یا گوشت چرخ کرده 1 ق غ روغن 1 پیاز زرد خرد شده 1 فلفل دلمه سبز بزرگ 3 حبه سیر رنده شده 1 ق غ پودر پاپریکا 1 ق چ پونه کوهی خشک 1 کلم بزرگ سفید، ریز خرد شده 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده 2 ق غ سرکه سیب نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 1 تا 2 ق غ جعفری خرد شده یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.روغن و گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد حدود 7 تا 10 دقیقه بماند. سپس پیاز خرد شده ، فلفل دلمه ، کلم،سیر ، پاپریکا ، پونه کوهی، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید و مرتب هم بزنید حدود 5 تا 7 دقیقه کافی است،و در آخر گوجه فرنگی خرد شده و سرکه سیب را به مواد اضافه کنید وهم بزنید و در ظرف را گذاشته و اجازه دهید برای حدود 15 تا 20 دقیقه بپزد تا گوشت و کلم کامل پخته شود،هر 5 دقیقه یکبار مواد را هم بزنید و مطمئن شوید خوراک کم آب نباشد اگر خوراک خیلی غلیظ شده میتونید مقدار آب یا آب گوشت اضافه کنید و اجازه دهید مقداری بیشتر بجوشد،سپس حرارت را خاموش کرده و با اضافه کردن جعفری خرده شده داغ سرو کنید 🤗 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خاله من تو روستا زندگی میکنن و خونشون دو طبقه است اینا اشغالای چندروزو جمع کردن تو یه گونی‌ خیلی بزرگ منتظر ماشین آشغالی،بعد گفتن چه کاره ببریم پایین، ‌از همین بالا میندازیم تو ماشین😐 حالا خالم چاق😐 شاید 100 کیلو شوهر خالم 50 خالم این ور گونی را بگیر شوهر خالم اون طرفش ،میگن یک دو سه واااااااای....😱😂🤦‍♂🤦‍♂🤦‍♀ ادامه باحالش🤦‍♂🤦‍♀😅👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9 #کلیپ طنز
‌ ✅رول مرغ با نان لواش (بسیار خوشمزه)😋 ✍مواد اولیه : نان ترتیلا یا نان لواش (بسته به اندازه ی نون فرق داره) به میزان نیاز جعفری خرد شده 1/2 پیمانه پیازچه خرد شده 4تا سیر رنده شده 1 ق چ گوجه فرنگی و فلفل سبز (خردشده) 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده 1و 1/2 پیمانه سینه مرغ (ریش ریش شده) 2 پیمانه پنیر خامه ای 250 گرم نمک فلفل به میزان نیاز 🍜 طرزتهیه : 1-همه مواد رو باهم مخلوط کنید. 2.نونا رو باز کنید از مواد داخلش قرار بدید و رولش کنید. 3-بگذارید یخچال با خودشو بگیره و بعد با چاقوی تیز برش بزنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشت پرده غذاهای رنگارنگ و خوشمزه ای که بعضی ها میذارن تو پیج اینستاگرامشون و زیرش مینویسن " نهار امروز با عشقم "..! 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر میکنم تصویر گویا باشه اما این جزئیات رو ذکر میکنم آب ولرم و نمک‌رو باهم مخلوط کرده و سیب زمینیا رو پنج دقیقه داخل آبنمک قرار دادم بعد آبکش کردم. سیب زمینی رو با هر وسیله ای که دلتون خواست برش بزنید. بعد از گل شدن حتما سیب زمینی رو بشورید بزارین آبش بره بعد سرخ کنید.اینجوری هم شوریش میره .هم تمیز میشه .هم موقع سرخ شدن خوب چیپسی میشه. بعد از سرخ شدن و قبل از سرو خلال دندون‌ها رو درمیارم‌نگران نباشین از هم‌جدا‌نمیشن. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
راهنمای استفاده از ماسوره 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌸🌸کیک هل و گلاب شکر:1/5پیمانه3تخم مرغ ارد :2/5پیمانه گلاب نصف شیر :نصف روغن مایع:نصف هل :1ق چ بکینگ پودر :1ق غ اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خاله من تو روستا زندگی میکنن و خونشون دو طبقه است اینا اشغالای چندروزو جمع کردن تو یه گونی‌ خیلی بزرگ منتظر ماشین آشغالی،بعد گفتن چه کاره ببریم پایین، ‌از همین بالا میندازیم تو ماشین😐 حالا خالم چاق😐 شاید 100 کیلو شوهر خالم 50 خالم این ور گونی را بگیر شوهر خالم اون طرفش ،میگن یک دو سه واااااااای....😱😂🤦‍♂🤦‍♂🤦‍♀ ادامه باحالش🤦‍♂🤦‍♀😅👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9 👆👆👆👆
همچنان 🔥داغ🔥_پایتخت۶ پایتخت ۶ سریال خانواده یابرعلیه خانواده❌📛 و وحشتناک پایتخت لو رفت⛔️ کپی برداری به یاد اونور آبی🚫 واکنش های تند اصحاب رسانه 📵 ♨️کپی نقش بهبود از روی زندگینامه یکی از زندانیان دروازه بان ارسنال برای بهتاش کامنت گذاشت😳 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
💚هيچ وقت باور اينكه 💛اتفاق‌های خوب ❤️در راه هستند رو 💙كنار نگذاريد 💜چون معجزه ها 💚هرروز اتفاق می افتن 💛امروزتون پراز معجزه سلاااام امروز یکشنبه متعلق به اقا ع و خانوم زهرا س هست امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید با ذکر ✨✨ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه روش برای درست کردن سیب زمینی سیب زمینی رابرش میزنیم ماست چکیده آویشن نمک فلفل سیررنده شده وروغ زیتون رامخلوط میکنیم طبق فیلم سیب زمینی را به موادآغشته کرده ودرفرمیزارینم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مواد لازم: پیاز بنفش 4 عدد آب به مقدار لازم(به اندازه ی پُر کردنِ یک سوم هر ظرفِ ترشی) سرکه به مقدار لازم(به اندازه ی پُر کردن دو سوم هر ظرفِ ترشی) نمک 1 قاشق چای خوری(برای هر ظرف ترشی) آب لیموترش آبِ نصفِ یک لیموترشِ تازه(برای هر ظرف ترشی) طرز تهیه: ابتدا ظرف های شیشه ای مورد نظر برای ترشی را به خوبی شسته و خشک می کنیم. پیازهای بنفش را پوست می کنیم و حلقه حلقه می کنیم طوری که حلقه ها خیلی نازک نَباشد. حلقه های پیاز-بنفش را درون ظرف ها روی هم می چینیم. روی حلقه های پیاز، نمک می ریزیم سپس آب لیموترش تازه ، آب و سرکه را به هر ظرف اضافه کرده سپس درِ ظرف ها را بسته و به مدت 2 روز درون یخچال قرار می دهیم. بعد از این مدت می توانیم استفاده کنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
جزو غذاهاي نوني و خوشمزه ايه كه من تقريبا ماهي يكبار درست ميكنم و اونقدر درست كردنش راحته و در عين حال لذت بخشه كه اومدم دستورش رو براي شمام بزارم😊 پياز٢ عدد گوشت گوسفند ٣٠٠ گرم(خرد شده) هويج ٢ عدد سيب زميني ٢ عدد كلم قمري ١ عدد رب،نمك، زردچوبه، فلفل سياه به ميزان لازم گوجه به مقدار لازم(دلخواه) گرد ليمو به ميزان لازم. اول از همه گوشت رو با مقدار كمي آب و نمك روي گاز بزارين تا چرك گوشت خارج بشه و بعد آبكشي كنين( قبل از جوشيدن آب،گاز رو خاموش كنين) . گوشت هارو تو قابلمه بريزين ، نمك،فلفل سياه، رب، زردچوبه و يك قاشق روغن زيتون اضافه كنين و تفت بدين، حالا سه ليوان آب اضافه كنين و يه پياز چهار قاچ شده رو اضافه كنين و حدود ١ ساعت زمان بدين تا گوشت نيم پز بشه . حالا پياز رو خارج كنين و هويج و كلم قمري رو به هر شكلي كه دوست دارين برش بدين يا قالب بزنين و به مواد اضافه كنين و اجازه بدين نيم پز بشن و در آخر سيب زميني و گرد ليمو اضافه كنين و زمان بدين تا تاس كباب جا بيوفته و آماده سرو بشه😋 ☝️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
برای شیرماهی سرخ شده اول تکه های ماهی رو شستم و آبکش کردم و داخل ظرفی گذاشتم و یه پیاز بزرگ رو حلقه حلقه کردم و بمقدار لازم نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر زنجبیل و کمی زعفران و آب یک لیمو ترش تازه رو روی ماهی ها ریختم و مواد رو به ماهی ها مالیدم ومابین ماهی ها حلقه های پیاز گذاشتم و در ظرف رو محکم بستم و توی یخچال گذاشتم و بعد از ۱۲ ساعت پیاز رو جدا کردم و ماهی ها رو برداشتم و دوباره با نمکدان کمی نمک روش ریختم و داخل روغن سرخ کردم هر طرفش که سرخ شد طرف بعدی رو سرخ کردم تقریبا ۶،۷ دقیقه ای طول کشید تا هر طرف سرخ شد،مواظب باشید موقع برگردوندن ماهیها اونا رو خرد نکنید با استفاده از دوتا کفگیر ماهی ها رو برگردونین نکته❌ ماهی طبع سردی داره حتما با گرمیجات و مصلحش سرو کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 👈تمیزکردن بدنه ظروف مسی با استفاده از سرکه و‌نمک. نوع سرکه فرقی نمیکنه خودم سرکه سفید اسپری کردم. نمیشه و نباید از سرکه برای تمیزکردن داخل ظروف مسی استفاده کرد،داخل ظروف تا زمانی که قرمز نشدن مشکلی نداره،اما وقتی داخل ظروف قرمز شدن دیگه خطرناکه و برای سلامتی مضر، باید بدین مسگری براتون قلع بزنن.استفاده از رب گوجه،سس کچاپ،دوغ،آبلیمو،قره قروت و خیلی روشهای دیگه هم عالیه،اما بنظرم این روش هم به صرفه است هم سریع و راحت تر هستش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
150 گرم بیسکوییت یا یک لیوان پودر بیسکوییت💕نصف لیوان شکر💕نصف لیوان اب💕زعفران دم کرده💕یک چهارم لیوان گلاب 💕روغن و کره به میزان لازم تقریبا نصف لیوان روغن 👈همونطور که دیدید ابتدا بیسکوییت ها رو ریختم داخل میکسر و پودرشون کردم و بعد هم الک کردم برای شهد اب و شکر و زعفران و گلاب رو گذاشتم روی شعله شکر گه حل بشه کافیه بیسکوییت الک شده کمی تفت دادم تا کمی رنگش تیره بشه و بوی بیسکوییت دربیاد بعد کره و روغن رو همیشه چشمی میریزم به اندازه ای که کل بیسکویی اغشته به روغن بشه بعد هم شهد رو در دو مرحله اضافه کردم و هم زدم تا حلوا خودشو بگیره بعد هم یه تزیین ساده کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج پلو با تهدیگ مخصوص دستور تهیه : من هویج رو با طرف درشت رنده، رنده میکنم میتونید با رنده های بزرگتر هم رنده کنید.من گوشت سینه رو با پیاز و ادویه میپزم ریش ریش میکنم و با هویج تفت میدم نه خیلی چون هویج زود میسوزه و تغییر رنگ میده.باکره هم میشه تفت داد.بعد برنج رو ابکش میکنم.من برای ته دیگ بال مرغ استفاده کردم کمی میپزم همیشه.بعد بالها رو ته قابلمه چیدم و لایه لایه مطابق فیلم برنج و هویج و مرغ رو ریختم و روی هر لایه کمی زعفران دادم.بعد دم گذاشتم.من بعد پخت بهش زرشک و خلال پسته و خلال بادوم رو اضافه میکنم.بعضی ها زرشک و خلال ها رو با برنج دم میزارن.بعضی ها شکر میریزن من شیرین دوست ندارم.بعضی ها هم برای روش هویج جدا میریزن که من دوست دارم هویج باهاش پخته بشه تا طعمش جدا زیر دندون بیاد.دراخر روی برنج یکم کره میزارم.امیدوارم همه نکات رو گفته باشم.اگر سوالی بود درخدمتم.هویج پلو غذای شهر شیراز هست. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
گوشت نیم کیلو خرد شده سبزی قورمه یک کیلو پیاز یک عدد بزرگ لوبیا چشم بلبلی یک لیوان زردچوبه یک قاشق غذا خوری سر خالی * سبزی قورمه رو پاک میکنیم و ریز خرد و توی روغن کافی خوب سرخش میکنیم و کنار میذاریم... یادمون هست که آخرای سرخ شدن بهش یه کمی نمک و زردچوبه اضافه کنیم... *لوبیا چشم بلبلی باید چند ساعتی خیس بشه و توی این مدت چند بار هم آبش عوض بشه... بسته به جنس لوبیا زمان اضافه کردنش به خورش فرق میکنه... *گوشت و پیاز خلال شده رو توی قابلمه روی حرارت میزاریم و کمی نمک هم بهش میزنیم و در قابلمه رو میبندیم...چند باری همش میزنیم و آب پیاز که کشیده شد با یکی دو قاشق روغن تفتش میدیم... پیازها که رو به قهوه ای شدن رفت زردچوبه رو میریزیم روش و بازم یه تفت کوچولو میدیم و آبو بهش اضافه میکنیم و بعد جوش اومدن در قابلمه رو میبندیم و حرارت زیرشو کم میکنیم تا آروم آروم بپزه... * نیم ساعتی که از پخت گوشت گذشت سبزی سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم... اگر لوبیاها دیر پز هستن تقریبا هم زمان با سبزی به خورش اضافه میکنیم... ولی بیشتر مواقع لوبیا زودتر میپزه برای همین اواسط پخت اونو میریزیم توی خورش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami