eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
👌 👈گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و زنجبیل و یک ق آرد نخودچی خوووب ورز میدیم و کوفته هایی ریزی باهاش درست میکنیم و یه ربع تو یخچال می ذاریم و با حرارت متوسط سرخ میکنیم و وقتی برنج رو آبکش کردیم اونها رو لای برنج دم میدیم و کشمش و زرشک و گردو رو کمی تفت میدیم و با برنج زعفرانی سرو میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍗 👈کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت. درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوشمندانه کار کردن از سخت کار کردن مهمتره 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
❌هنوز بعضی ها با وجود مصرف آب یس گاهی با هم قهر میکنند و مسائلی بین شون بوجود میاد 🤔🤔🤔 ✅از امروز میخوایم یک کار معنوی جدید به کارامون اضافه کنیم :😊 🔴هرروز یک پارچ شربت آماده کن،سه مرتبه سوره مزمل بهش بخون، همسرت وقتی خسته میاد خونه از اون شربت🍹 براش بیار و پذیرایی☕️ کن با روی گشاده😍 ✅تا زمانی که شربت تو یخچالتون هست ازش استفاده کنید،تموم که شد مجدد اماده کنید و سوره مزمل رو بهش بخونید و فقط خودتو همسرت بخورید😊 ✅در کتاب📗 مفاتیح الحیات 📜 صفحه 190در مورد موافقت زن و شوهر گفته شده که:🔽 🔴اگر بین زن و شوهر کدورتی باشد، سه مرتبه سوره مزمل را به شربتی خوانید و بر آن بدمید و به زن و شوهر بخورانید به امر الهی بین انها مودت ایجاد میشود😍 ✅نکته ها ۱.ذکر شده که فقط زوجین بخورند .نه اینکه برای دیگران ضرر داشته باشه❌ آیات قرآن سراسر نور است و هیچ ضرری به کسی نمیرسونه . ۲.میتونید به جای شربت به آب یا چایی یا هر نوشیدنی دیگه ای بخونید ۳. میتونید به یک آب هم یس و هم مزمل بخونید و استفاده کنید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🍰 ۶۰۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکار پونه یا ترکیب هر دو ۲ پاکت خامه ۴۰۰ گرم ۴ عدد تخم مرغ‌ ۱ لیوان شکر ۲ ق غذاخوری نشاسته ذرت ۱ پاکت وانیل ۵ گرم 👈تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشند. ۲. در کاسه ای بزرگ پنیر و شکر تا زمانی که مثل کرم شوند با همزن بزنید. ۳. ۴۰۰ گرم خامه را هم اضافه کنید و‌ هم بزنید و‌ تخم‌مرغ ها را هم تک تک اضافه کنید و خوب هم بزنید. ۴. در اخر وانیل و‌ نشاسته الک شده را اضافه کنید و بعد از خوب هم زدن داخل قالب کمر بندی کوچک یا متوسط که ‌کمی چرب کردید و با کاغذ روغنی پوشاندید بریزید. قالب من ۲۰ سانتی است. ۵. در فر از قبل گرم شده در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵_۵۰ دقیقه بپزید. ۶. بعد از پخت همچنان داخل فر با در نیمه باز نیم ساعت استراحت دهید. ۷. بعد از فر خارج کنید و در دمای محیط اجازه دهید سرد شود. ۸. اگر مایلید یک شب در یخچال قرار دهید یا بعد از چند ساعت استراحت از قالب خارج کنید .هر جور مایلید تزیین و سرو‌ کنید. ‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کیک یخچالی شکلاتی با تکه های شکلات مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی ● بیسکوییت پتی بور : دو بسته ساده ● شیر : 3 لیوان ● شکر : نصف لیوان ● آرد سفید : 3 قاشق غذاخوری ● نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری ● پودر کاکائو : 3 قاشق غذاخوری ● کره : 30 گرم ● تخم مرغ : 1 عدد ● شکلات رنده شده : 50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری برای شکلات میشه پودر کاکائو هم جایگزین شکلات رنده کرد ولی ۳ قاشق غذاخوری روش تهیه ی کیک یخچالی آرد، شکر، ناسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو توی یک قابلمه می ریزیم تخم مرغ را با چنگال کمی هم میزنیم و باشیر به بقیه مواد اضافه کرده و روی حرارت نسبتا ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم که به غلظتی شبیه فرنی برسد در آخر از روی حرارت برداشته و کره و مقداری وانیل رو به مواد اضافه می کنیم آماده سازی قالب و ریختن مواد کف قالب مورد نظر (ما از قالب مستطیل شکل استفاده کردم) را یک لایه نایلکس یا سلفون می‌ کشیم و اول مقداری از مایه پودینگ را میریزیم و یک لایه بیسکوییت می چینیم . توجه : مقداری شیر را توی یه ظرفی بریزید و بیسکویتها را به شیر اغشته کنید بیسکویت ها اینجوری نرم و لطیف میشند دو سه قاشق از مواد روی بیسکوییتها می ریزیم و بطور یکنواخت به ضخامت تقریبا نیم میلی متر همه جا پخش می کنیم سپس لایه بعدی بیسکوییتها رو می چینیم و دوباره چند قاشق از مواد روی بیسکوییتها می ریزیم و صاف میکنیم این کار رو تا چند لایه ادامه میدیم لایه آخر یک ردیف بیسکوییت می چینیم و روی قالب رو با سلفون می پوشونیم و به مدت پنج شش ساعت در یخچال قرار میدیم بعد از این مدت قالب رو توی ظرف مورد نظر برمیگردونیم و سلفون رو جدا می کنیم و با سلیقه دلخواه تزیین میکنیم غلظت مایه شکلاتی خیلی مهم است اگه زودتر از روی حرارت بردارید ممکنه باعث خمیری شدن بیسکوییت ها بشود پس این مورد رو نیز توجه کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا کوکوی کدوسبز خوردید؟ اگه دوست دارید امتحانش کنید فیلمشو ببینید و درست کنید😍 توضیحات تو فیلم😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سبزی گشنیز خرد شده سیصد گرم...شنبلیله خرد شده یک ق غ...پیاز رنده شده دو عدد متوسط...سیر رنده شده شش حبه...تمر هندی نصف بسته...آرد یک ق غ..رب گوجه یک ق غ سرخالی...نمک و فلفل و زردچوبه ماهی(شیر،حلوا.قباد) ابتدا پیاز و سیر رنده شده رو سرخ میکنیم...و زردچوبه و رب گوجه رو اضافه و کمی تفت میدیم،سپس سبزی(گشنیز و شنبلیله)رو که از قبل خوب سرخ کردیم به غذامون اضافه میکنیم،و سه لیوان آب اضافه کرده تا سبزی ها پخته و نرم بشند،سپس تمر هندی رو با آب حل کرده و از صافی رد کرده و آرد رو هم با آب سرد حل کرده و اضافه میکنیم،و حدود نیم ساعت اجازه میدیم تا به روغن بیفته و غلیظ بشه،سپس ماهی رو آغشته به ترکیب(آرد و نمک و فلفل و زردچوبه)کرده و داخل روغن داغ سرخ کرده و سپس ماهی سرخ شده رو داخل غذامون قرار میدیم و اجازه میدیم نیم ساعت بپزه تا عطر و طعم سبزی و تمر به داخل ماهی نفوذ کنه،اگر ترشی غذا کم بود میتونید دوباره تمر هندی اضافه کنید.زیاد استفاده کردن از شنبلیله باعث تلخ شدن غذاتون میشه.میتونید از تُن ماهی هم برای درست کردن قلیه استفاده کنید . 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami
برای این کباب تابه یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته رو با 250 گرم گوشت چرخکرده و یک عدد سینه مرغ چرخکرده، یک عدد تخم مرغ، یک قاشق پودر سوخاری، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دمکرده و سماق، ورز دادم و توی تابه نچسب پهن کردم و با کفگیر خط انداختم. در تابه رو بستم و روی شعله متوسط گذاشتم، وقتی آب انداخت در ظرف رو برداشتم و شعله رو کم کردم، وقتی آب اون خشک شد و یک طرف اون سرخ شد، برگردوندم و طرف دیگه رو سرخ کردم. میتونید کمی کره اضافه کنید تا توی کره سرخ بشه و یا توی همون روغن گوشت سرخ بشه. اگه میخواهید کباب ها نرم تر و تیره تر بشن، مقدار مرغ رو نصف کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
گوشت چرخ کرده 300 گرم سیب زمینی 2 عدد بزرگ پیاز 1 عددبزرگ نمک و زردچوبه وفلفل وادویه روغن برای سرخ کردن طرز تهیه سیب زمینی خام رو رنده ریز وپیاز رو رنده درشت کردم با گوشت چرخ کرده ونمک وفلفل وزردچوبه وادویه زدم و ورز دادم روغن رو داخل تابه ریختم وروی حرارت گذاشتم تا داغ شد واز مایه کتلت برداشتم ودر دستم شکل دادم وداخل روغن سرخ کردم نکته آب سیب زمینی رو بگیرین و برای اینکه برشته بشه تو آرد سوخاری بزنین داخل موادتون هم میتونین یه قاشق پودر سوخاری بریزین. اگه بخواین کتلتاتون یکدست در بیاد باید از قالب کتلت استفاده کنین اگه 4 تا سیب زمینی استفاده میکنین ،دوتاشو آبپز کنین و دوتاشو خام رنده کنین و آبشو بگیرین و با پیاز رنده شده و گوشت چرخکرده و ادویه ونمک ورز بدین و بعد سرخ کنین این مقدار کتلت برای ۴ تا پنج نفر کافیه اگه به تعداد بیشتری میخواهید درست کنید به نسبت مواد رو بیشتر کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سیب زمینی آبپز و مکعبی خرد شده نیم کیلو،هویج آبپز و خرد شده دو عدد،گوجه فرنگی خرد شده دو عدد متوسط،یک پیاز کوچیک که ریز خرد کردید،حدود نصف لیوان ذرت کنسروی یا پخته شده،یک قوطی کنسرو ماهی تون(حتمابجوشونید و روغنش رو جدا کنید)،زیتون بدون هسته و خرد شده یک سوم لیوان،سه تا چهار ق جعفری خرد شده:همه رو در یک کاسه مخلوط کنید برای سس:دو ق غ سس خردل+یک ق غ آبلیمو تازه+یک ق غ سرکه سفید+پنج تا هشت ق غ روغن زیتون:با هم ترکیب و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست بشه. سس رو به سالاد اضافه کنید و نیم ساعت در یخچال بذارید و بعد سرو کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨بسم الله الرحمن الرحیم ♻️نگاهی به آداب غذای شیخ رجب علی خیاط : 1⃣جناب شیخ بیشتر وقت ها از غذاهای ساده استفاده می کرد مثل سیب زمینی و فرنی 2⃣سر سفره روبه قبله و دو زانو مینشست 3⃣گاهی هم بشقاب را به دست میگرف 4⃣همیشه غذا را با اشتهای کامل میخورد 🔺و گاهی مقداری از غذای خود در بشقاب یکی از از دوستان که دستش میرسید می گذاشت 5⃣هنگام غذا خوردن حرف نمیزد و : دیگران نیز به احترام ایشان سکوت می کردند 6⃣اگر کسی او را دعوت می کرد اکثر اوقات دعوت را* باتوجه *میپذیرفت و گاهی ام رد می کرد 7⃣از غذای بازار پرهیز نداشت 🔶 ولی از تاثیر خوراک در روح انسان غافل نبود و برخی دگرگونی های روحی را نشات از غذا میدانست آیه : 🌺"یا ایها الذین آمنوا کلوا من طیبات ما رزقناکم»؛ ای مومنان! از روزی پاکیزه که به شما دادیم بخورید 🌺 🔻امام حسین علیه السلام با اشاره به یکی از علل رفتار پست و ناهنجار کوفیان در کربلا می فرماید: «قد مُلئت بطونکم من الحرام؛ شکمهای شما از حرام پر شده است». 🔻امام رضا علیه السلام فرمود: «بدان که نیرو و توان و روح و روان، تابع مزاج بدنها می باشد». 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
غیر از حلال و حرام بودن غذا👇 طیبات و خبیثات غذا هم مهم است. خوردن آش برای انسان سالم حرام نیست ولی برای کسی که بیماری معده دارد ،طیب نیست . خوردن سس حرام نیست ولی چون چربی بالایی دارد طیب نیست . خوردن نوشابه حرام نیست ولی چون باعث پوکی استخوان میشود طیب نیست. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده نمک و فلفل و سماق ورز میدیم،یک عدد پیاز رو خلال می کنیم با یک قاشق روغن کنجد تفت میدیم یکی قاشق رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم کمی زردچوبه و گوشتها رو قلقلی می کنیم و به مواد اضافه می کنیم مقداری آب بریزید جوش که اومد هویج و سیب زمینی و آلو و نخود سبز و در انتهای پخت دوست داشتید کدو اضافه میکنیم و میذاریم جا بیوفته. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کلوچه آویشن مواد لازم کره آب شده: یک دوم پیمانه شکر: یک چهارم پیمانه آویشن تازه: یک قاشق غذا خوری رنده پوست لیمو: 2 قاشق چای خوری آب لیمو ترش: یک قاشق غذا خوری آرد کامل: یک و یک چهارم پیمانه پودر پسته : به مقدار لازم(در صورت دلخواه) مراحل پخت: ابتدا فر را با دمای گفته شده در نکات گرم کنید. در یک کاسه متوسط، کره را با همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید. سپس شکر را اضافه کنید و مجدد آنها را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آویشن، پوست رنده شده لیموترش و آبلیموترش را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله باید آرد را کم کم اضافه کنید. تا جای ممکن با همزن برقی هم بزنید و پس از اینکه سفت شد، با قاشق چوبی به روند اضافه کردن و هم زدن آرد ادامه دهید. آنقدر هم بزنید تا خمیر مورد نظر به وجد آید و نباید به دست بچسبد. خمیر به دست آمده را روی سطح آردپاشی شده به خوبی ورز دهید. سپس آن را به چند بخش تقسیم کنید. هر بخش را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل برش دهید و از داخل آن مربع‌های 4 سانتی‌متری در بیاورید. آنها را داخل سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید بچینید و شکر سبز خوراکی و یا پودر پسته روی آنها بپاشید. سینی را به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند. کلوچه شما آماده است. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌛🌘ماه رمضون نزدیکه و خیلیا دلشون میخواد با اوضاع کرونا نمیشه از بیرون خرید بیا خودت درست کن☺️ هم خیالت راحته ک خونه موندی هم شدی ی بانوی هنرمند😉 پر از دستور های عالی و امتحان شده😎 👇👇👇 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام روزتون بخیر دوستان براشون سوال پیش اومده چرا توی آشپزی اسلامی ژله مله و دسر مسر و این خوراکی های ناسالم گذاشته میشه😂 والا حقیقتش بنده به ممنوعیت کامل اعتقاد ندارم یعنی شما هرجااااااا کامل ممنوع شدید(در مباحث خوردن و آشامیدن) همونجا روی نقطه حرص و ولع شما دست گذاشتن دیگه شما سیرمونی نداری از اون خوراکی یا هر چی به همین خاطر منم در حد محدود میزنم خوراکی های مدرن و بروزو که خانوما بهش خیلی علاقه دارن بپزن باهاش یه خودی نشون بدن😅 اما همیشه اینم توجه کنید وقت و انرژیتونو برای غذاهای سالم صرف کنید این دست خوراکی هارو سالی چندبار بیشتر درست نکنید هم موادتونو هدر میدید هم وقتتون هم پولتون هم مهمتر از همه سلامیتون خوب منبر من تموم شد امیدوارم منطق من مورد قبولتون واقع شده باشه 😁❤️ ✅ژله رو از شب چله پارسال نزدم کلا هر دستوری پودر ژله داشته فاکتور گرفتم شعارم اینه کم بخور همیشه بخور😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا