eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
نکاتی در مورد مصرف خشکبار سعی کنید خشکبارها را به صورت میان وعده میل کنید از مصرف زیاد در مدت کوتاه پرهیز کنید خشکبارهای بدون نمک میل کنید شبها کمتر خشکبار مصرف کنید 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترد و خوشمزه😋 ✅یک حبه قند داخل هر شیشه فراموش نشه 👌 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش سمبوسه پیتزایی🍓 😋 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش دوک سیب زمینی🍓 😋 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کیک یک تخم مرغی🍓 😋 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅فواید شگفت‌انگیز غذا خوردن با دست ✍ در کف دست و انگشتان، باکتری‌های مفیدی وجود دارد که از شما در برابر میکروب‌های مضر موجود در محیط محافظت می‌کنند. وقتی شما با قاشق و چنگال غذا می‌خورید این باکتری‌ها به روده‌تان نمی‌رسند. از طرفی دیگر، وقتی شما با دست‌های‌تان غذا می‌خورید، باکتری‌های مفید موجود در انگشتان، به دهان منتقل شده، بلعیده شده و به قسمت‌های مختلف بدن می‌روند. این اتفاق باعث گوارشی_سالم در روده‌ها شده و جلوی گسترش باکتر‌ی‌های مضر را در روده‌‌‌ها می‌گیرد. ضمنا وقتی شما با دست‌های خود غذا را لمس می‌کنید، سیگنالی به مغز ارسال می شود که هورمون‌‌ها و آنزیم‌های گوارشی را ترشح کند. بسته به نوع غذا، مغز متابولیسم را مدیریت می‌کند تا عملکرد مناسبی داشته باشد؛ چیزی که برای گوارش بهتر غذا ضروریست. 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami 🍏 @tebshia20 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#برگرفته از یه ماجرای واقعی #دختر_و_رازی_در_رستوران من یک دختر مذهبی هستم و خیلی پایبند عقاید اس
استفاده از اسماء الهی ما تو آداب اسلامی داریم. حتما موقع آشپزی از اسماء الهی استفاده کنید. خانومایی که شوهراشون بازاری اند و مدام پاپوش براش درست میکنن زیرابشونو می زنند موقع آشپزی بگن:« یا حمید و یا مجید » 69 بار به بالا. حالا تعداد مهم نیست. منظور اینه که اسم خدا رو وقتی می خوای به غذا بدی، این دو تا اسم خیلی کاربرد داره. شوهرایی که خیلی چشم چران هستند، فیلم می بینند. خانوما رو می بینند خیلی چشم و گوششون می جنبه، ذکر « یا عفیف » رو بگید. یا برای اینکه نسل با عفت داشته باشی پسر و دخترت اهل نگاه نباشن یا اگرخدانی نکرده خودت اهل این گناهی این ذکر و زیاد بگو خودت می بینی امروز حوصله نداری، ذکر« یا باسط » رو بگین مادرایی که حوصله بچه نداری؛میزنیش ناراحتی چرا مادرشدی؟! زیاد بگو یا باسط. یا کسانی که باردارند. الان یه چیزی هوس می کنند. فردا یه چیزی هوس می کنند، اینا بلند می شن رستوران می رن. اون کارگری که اونجا آشپزی می کنه، اون جای خواب که نداره، جای حموم کردن که نداره. فیلم می بینه تو گوشیش محتلم می شه. عکس می بینه محتلم می شه. اهل رعایت آداب هم که نیست، با همون اوضاعش برای من آشپزی می کنه. وقتی من اون غذا رو می خورم تمام خبث غذا به من می رسه.  حالا من باید چی کار کنم بالاخره باید یه جاهایی برم رستوران و...؟!  اگر قبل از غذا سوره « تین » رو بخونی خبث غذا از بین می ره. خبث باعث دعوا میشه خبث باعث میشه نمازت قضا بشه الان به واسطه فضای مجازی و تلگرام زنان ما از آشپزی افتادند. اصن نمی خوان آشپزی کنند. یه جای ارزون هم تو محل پیدا می کنند، یه کبابی ارزون، یه فست فودی ارزون، می گه اینجا ارزونه چیزی نمی شه. همینجا می گیریم. قشر تحصیلکرده مون، دانشگاهی، می گه خانم من دکترا دارم، مگه من کلفتم آشپزی کنم.  عزیزم شما اصلا کلفت نیستی ولی آشپزی یکی از سلاح های تربیتی مهم است. خانومی اومد گفت شوهرم اهل پاسوره، گفتم آشپزی با آداب اسلامی رو انجام می دی؟ گفت نه. گفتم برو نیت کن آشپزی را با آداب، انجام بده. گفت من به نیت چهارده معصوم چهارده روز غذا می پزم، برای اینکه ان شاء الله این پاسور از زندگی ما بره بیرون. می گفت خود شوهرم اومد گفت من دیگه می خوام اینا رو بندازم دور، جلو چشم پاره کرد پاسورش و خودش دیگه گناهشو گذاشت کنار، این خیلی مهمه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مرغ پرتقالی . مرغ با این روش خیلی خوشطعم میشه.بنظرم خوبه که یکبار امتحانش کنید. هم میتونید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید و هم از آبمیوه های پاکتی .فقط اینکه بعضی مواقع که از آب پرتقال طبیعی استفاده میکنیم ممکنه بعد از پخت کمی طعم تلخی داشته باشه.برای اینکه سس غذا خوشمزه تر و براقتر و کاراملی بشه میتونید یک ق عسل هم بهش اضافه کنید که البته یکمی شیرینش میکنه. . طرز تهیه:تکه های مرغ رو نمک و کمی فلفل بزنید و لابلاش پیاز بذارید و یکساعت داخل یخچال قرار بدید. بعد پیازهارو جدا کنید و دور بریزید. مرغها رو در ترکیبی از کره و روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی بشن. در این روش نیازی به پیاز سرخ شده نیست ولی اگه بخواید میتونید یکی دو ق بریزید. بعد برای چهار تکه مرغ ، یک و نیم تا دو لیوان آب پرتقال بریزید و بذارید با حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزه و سس غلیظ بشه. خوش عطر و خوش طعم، نوش جان 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌺 سلام سلام🙌🏻 واسه اونايى كه زياد اهل گوشت و مرغ نيستن و خيلى كم سراغ از اون دست غذاها ميرن دمى گوجه يه وعده ى راحت و خوشمزه اس منكه حتما هفته اى يكبار تو خونمون طبخ ميکنم، من اول برنج و با آب و نمك اندازه براى كته خيس مى كنم، گوجه رو بِلِند مى كنم و با كمى روغن و نمك و پودر سير سرخ مى كنم حسابى، برنج و رو حرارت مى ذارم يه كم مونده تا آبش خشك بشه گوجه رو مى ريزم و هم مى زنم و بعد كه آبش كشيده شد دمكنى مى ذارم، گاهى اوقات سيب زمينى رو اينجورى سرخ مى كنم، گاهى اوقات از همون اول ميريزم با برنج بجوشه و بپزه و بعضى موقع ها هم اصلا سيب زمينى نميريزم. 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
مرغ پرتقالی . مرغ با این روش خیلی خوشطعم میشه.بنظرم خوبه که یکبار امتحانش کنید. هم میتونید از آب پرت
سلام خانمی من خودم مرغ پرتقالی درست میکنم فوق العاده میشه .البته من بهش الو هم اضافه میکنم الو زرد ،رنگش هم بد نیشه یکی دوقاشق هم ابلیمو .اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه .امتحان کن .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خبر ازدواج بازیگر پایتخت😍 خبرهمگانی کردن بچه دار شدن یکی از بازیگران معروف😍 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح است و هوا هوای بارانی تو پروانه شکفته با گل افشانى تو 🦋 با چهچه ی قنارى و رقص نسیم عشق آمده از دور به مهمانی تو سلام. صبحتون بخیر و روزتون پر نشاط🌸❤️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ⁨ امروز چهارشنبه متعلق به امامین( ع) 👇👇 امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی امروز هر طبخی انجام دادید با نیت به این ائمه ع باشه تا غذای با برکت و خوشمزه نوش جان کنیم با ذکر شریف یا شافی 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش املت هویج و تره فرنگی🍓 😋 تنها نکته این املت نازک و کوچک خرد کردن هویج و تره فرنگی یا پیارچه هست و با توجه به ذائقه ادویه خود را داخل مخلوط اضافه کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌
🍗🍗 مواد لازم:🍚 ▪️یک عددسینه ی مرغ پخته پودر شده ▪️نصف پیمانه آردسفید ▪️نصف پیمانه آب ▪️دوقاشق آرد نخودچی ▪️یک عدد تخم مرغ ▪️یک عدد پیاز ساطوری آب گرفته شده ▪️نمک،فلفل سیاه،زرد چوبه،پودرزیره،دوقاشق ▪️گشنیزساطوری یک ق چ خوری ▪️بکینگ پودر ▪️یک ق چ خوری آبلیموی تازه طرز تهیه:🍲 🔸ابتداآرد رو با آب وبکینگپودر مخلوط کردم و سینه ی مرغ پودر شده وتخم مرغ وپیاز و دوقاشق گشنیز و ادویه ها رو کامل بهش اضافه کردم و هم زدم بعد آبلیموی تازه رو هم اضافه کردم و روش رو سلفون کشیدم و به مدت نیم ساعت گذاشتم استراحت کنه بعد روغن که داغ شد به اندازه ی گردو از مواد برداشتم و داخل روغن گذاشتم طلایی که شد بیرون آوردم و با سس تند نوش جان کردیم : مواد پاکوره نباید زیاد سفت و نه زیاد شل باشه و حتما باید با شعله ی ملایم سرخ بشه که مغز پخت بشه 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍰🎂 تخم مرغ 4عدد شير 1ليوان روغن مايع 1ليوان آرد 1ليوان وانيل 1ق چ بكينگ پودر 1ق م پودر كاكاووو 3ق غ شكر 1ليوان براي سس: شير 2ليوان شكر 1ليوان روغن مايع نصف ليوان پودر كاكاوو 2ق غ ابتدا سس كيك را اماده كرده ميزاريم تا خنك بشه شير ،شكر و روغن مايع و پودر كاكاوو رو باهم مخلوط كرده خوب هم ميزنيم تا كاملا شكر حل بشه بعد روي حرارت گزاشته هم ميزنيم تا بجوش بياد از رو حرارت برداشته ميزاريم كنار تا كاملا خنك بشه تخم مرغارو همراه شكر و وانيل 5دقيقه همزده تا كاملا كف كنه بعد ب تدريج روغن مايع و شير را اضافه ميكنيم بعد ارد را بهمرا بكينگ پودر و پودر كاكاوو سه بار الك كرده و اروم اروم اضافه كرده و قاطي ميكنيم ته قالب كاغذ روغني پهن كرده و مايع كيك را داخل قالب ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 55دقيقه قرار ميدهيم بعد اينكه كيك پخت ميزاريم كمي خنك بشه بعد سس را ك از قبل اماده كرديم روي كيك ريخته و دوازده ساعت بهش استراحت داده توي يخچال قرار داده تا سس كاملا جذب كيك بشه بعد سرو ميكنيم 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه شکلات داغ 🍫🍫🍫🍫 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
چند نکته مهم از آثار غذاهای اسلامی یادم رفت. اول اینکه من یه مدت پشت هم همش مریض میشدم یبار کمرم درد میگرفت یبار معدم یبار دستم یبار.....یا هر مدل دیگه حتی آپاندیسمو عمل کردم خیلی الکی شد خیلیم از لحاظ روحی گاهی کسل بودم و روحیه نشاط و یا تعادل نداشتم یا از لحاظ روحی فکرم میچرخید اما تو این یکسال که من غذاهامو با این شیوه خانوم اعلم درست کردم یکبار هم سرو کار من به مطب نیفتاد خدارو شکر چند روز پیش هم که دکتر رفتم به علت یکسال نرفتم، چکاپ نشان داد کاملا سلامتم.الحمدلله. از نطر روحی و بگم که فوق العاده. تمایل به سمت گناه ندارم. نشاط عبادت دارم. فگر و خیال نمیکنم بسییییار متعادل شدم. طوری که همیشه آروم هستم انگار قرآن با گشتو پوستم آمیخته شده. انگار نیرویی جلوی خطا کردنم را میگیرد جلوی عصبانی شدنم را میگیرد. کارهامو سر وقت انجام میدم و نظم گرفته زندگیم. یعنی لپ کلام بگم سلامت روحی و جسمی من کاملا برگشت. مسلما در کنار اینها اعمال دیگر نیز موثر بوده اما اگر خوراک ما سالم و مطهر نباشد اجازه اعمال دیگر پیدا نمیکنیم مثل نماز اول وقت عدم قضا شدن نماز کنترل نفس در اثر عذای پاکه انگار دریچه ورود معنویات به قلبم باز شده و مورد دیگر در کنار آشپزی اسلامی بسیار موثر این بود که یک سالی است موسیقی گوش ندادم خیلیییی موثره و نوای دلنشین قرآن جایگزینش شده. همه این اتفاقات یک سالی است که افتاده همسرم میگوید از وقتی کلاسهای خانوم اعلم را رفتی تحول در زندگی ما ایجاد شد و من این تحول را دیدم و درک میکنم و از زندگیم راضیم. دیشب تشکر میکرد بابت آرامشی که برایش فراهم کرده ام. همه چیز لطف پروردگار بود. خداروشکر که حال ما دو انقدر خوبه. امیدوارم حال همه خوب باشد.ناگفته نماند زیارت امام حسین ع در اربعین و پیاده روی حاجات منو داد و شروع اتفاقات خوب من بود. دو بار چله حدیث کسا گرفتم هر روز میخوندم آثارش معجزه آسا است هر روز قرآن گوش میدادم فوق العاده بود هر روز صدقه و و و و و من الله توفیق. @khanevade_baneshat11 🍔🍧🍎🍰🍗🍆🍅🥑🥝🍍 @menoeslami
👈برای درست کردنش گوشت رو با پیاز رنده شده و آب گرفته ،نمک ،فلفل زردچوبه ،جعفری و‌گشنیز(من خشک استفاده کردم)خوب ورز دادم ،بعد گذاشتم یخچال🤗 بعد یکساعت فرم دادم و گذاشتم سرخ بشه ، حالا برای درست کردن سس،یه پیاز رنده شده رو سرخ کردم ،زردچوبه و فلفل زدم ،و نصف ق رب ،بعد از اینکه رنگ رب باز شد ،چهارتا گوجه پوره شده رو اضافه کردم گذاشتم ابش کشیده شه ،بعد نصف لیوان آبغوره و یک ونیم لیوان آب اضافه کردم ،گذاشتم جوش بیاد بعد گوشتها رو بهش اضافه کردم و گذاشتم بپزه و جا بیفته😍 🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😍😍👇 👈پیاز و نگینی ریز خورد کردم با روغن و زردچوبه تفت دادم طلایی که شد گوشت و اضافه کردم خوب تفت دادم گوشت که یکم سرخ شد ادویه هام و اضافه کردم بعدم رب و اضافه کردم و خوب تفت دادم تا بوی خامی رب بره بعد آب جوش ریختم و گذاشتم یکساعت رو حرارت متوسط قل زد بعد لوبیاهارو اضافه کردم و گذاشتم یکساعت دیگه قل بزنه بعدم سیب زمینی و هویج نگینی رو اضافه کردم و گذاشتم یکساعت الی یکساعت و نیم رو حرارت ملایم قل زد و کامل جا افتاد تمووووم☺😘 نکته: میتونید لوبیاهارو قبل از ریختن تو خوراک تفت بدید من تفت ندادم و نتیجه واقعا عااالی بود . 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تخم مرغ ۴ عدد.شکر ۱ لیوان فرانسوی.وانیل کمی.روغن ۱/۳ لیوان.شیر ۲/۳ لیوان.ارد ۱/۵ لیوان.بکینگ پودر ۱ق چ.پودر کاکائو ۲ ق غ سفیده تخم مرغ بزنید تا سفید و پوک بشه زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را زده تا کرمی شود حدود ۳ تا ۴ دقیقه با همزن سپس شیر و روغن و در نهایت ارد الک شده و سفیده تخم مرغ کاکائو و بگین پودر طی ۳ مرحله اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. از قبل شعله پخش کن را داغ کرده قابلمه چرب کنید و مواد کیک را بریزید و روی شعله پخش کن گذاشته و دمکنی و درب قابلمه و بعد یک وزنه سنگین مثل هاون سپس حرارت را کم کنید مثل دمکردن برنج.حدود یک ساعت زمان می بره بعد این مدت با سیخ چوبی امتحان کنید اگر نچسبید پخته شده 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم مواد داخلیش جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک(انارتیم) وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش . . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami