به غذا فوت نکند
این حکم شرع - که به غذای داغ، برای خنک کردن آن، فوت نکند - در عرف جامعه ما نیز کاملا جاافتاده است . فوت کردن به غذا، می تواند ضررهای فردی و اجتماعی داشته باشد، از جمله:
- با فوت کردن، چیزی از غذا بر سفره یا غذای دیگران بریزد ;
- بوی دهان در هوا پخش و به مشام دیگران برسد ;
- گاه موجب انتقال بیماری می شود;
در کتاب «اعجاز اسلام از نظر اخبار» آمده است: «... اگر دو لوله آزمایش، در هر کدام مقداری محلول باز و محلول فنولفتالئین ریخته شود، تولید رنگ ارغوانی خواهد کرد، در این صورت، اگر به یکی از آن دو لوله آزمایش، مقداری اسید کلریدریک اضافه کنیم، رنگ ارغوانی تبدیل به مایع سفید رنگی می شود و اگر به جای اسید کلریدریک، در دیگری به وسیله دهان بدمیم، نیز رنگ ارغوانی تبدیل به مایع سفید رنگ خواهد شد و نیز تحقیق و آزمایش ثابت کرده که هیچ ماده ای غیر از اسید کلریدریک نمی تواند رنگ ارغوانی را تبدیل به مایع سفید رنگ کند . با این مقدمه، نتیجه چنین می شود که هوای دهان که مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است، اگر به دو محلول باز و فنولفتالئین دمیده شود، تولید اسید کرده، رنگ ارغوانی را تبدیل به مایع سفید رنگ می کند و تحقیقات طبی هم ثابت کرده که اسید کلریدریک برای معده ضرر و زیان فوق العاده ای دارد . لذا می توان گفت که وصی ششم پیامبر اسلامی (صلی الله علیه و آله) از این جهت و جهات دیگری که هنوز برای بشر مخفی است، از دمیدن به چیزهای گرم، اعم از خوردنی و آشامیدنی به عنوان مکروه، جلوگیری و نهی نموده است
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami
#ترفند
برشهای #لیموترش
برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه
لیموها رو باریک برش میزنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت میدیم و توی شیشه میچینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از ۲۰ روز آماده میشه
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های فوق العاده برای مدل دادن خمیر شیرینی و کوکی👌
هر کی ببینه عاشقشون میشه 😍
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_نثار
بریم باهم یه قیمه نثار مشتی درست کنیم 😋🤤
باصداگوشکنید
اصالت قیمه نثار به شهر قزوین برمیگرده، جز اون دسته غذاهايی که رنگ ، طعم و مزه اش به خاطر آدم ميمونه 😊😋.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☣ طرز تهیه روغن دنبه
✅ روغنی فراموش شده در سبد غذایی
⬅️ این روغن را جایگزین روغنهای دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته) و سرطانزا کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
@ASSHPAZEE
#شامی_رشتی
ابتدا ۱۵۰ گرم لپه رو از شب قبل خیس کردم ، ۴۰۰ گرم گوشت گوساله رو با دوتا پیاز گذاشتم که بپزه وقتی نیم پز شد لپه رو با یک دونه سیب زمینی بزرگ به گوشت اضافه کردم و گذاشتم خوب با هم بپزن و آبش کشیده بشه و در انتها نمک رو بهش اضافه میکنیم یعنی بعد از پخت کامل گوشت. بعد از خنک شدن مواد رو با چرخ گوشت چرخ میکنیم و زردچوبه و فلفل و یک دونه تخم مرغ به مواد اضافه و مواد رو باهم مخلوط و سرخ میکنیم
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش خوراک لوبیا سبز🍓
#گیف_آموزش_خوراک_لوبیا_سبز😋
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 راز زیبایی و جوان سازی و رفع چین و چروک پوست. آیا روغن دنبه چربی خون را افزایش می دهد؟
🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻
📚حکیم خیراندیش
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami
🍏 @tebshia20🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش سالاد روس حلقه ای🍓
#گیف_آموزش_سالاد_روس_حلقه_ای😋
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کاپ کیک زردآلو🍓
#گیف_آموزش_کاپ_کیک_زردآلو😋
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش املت متفاوت🍓
#گیف_آموزش_املت_متفاوت😋
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین_سبزی_پلو_و_مرغ
با گوشت گوسفند هم میشه درست کرد و خیییلی خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم کشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم.چون سبزی هم به برنج اضافه میشه نمک رو کمی بیشتر از وقتی که برنج آبکشی ساده درست میکنید بزنید.همینطور به دلیل وجود سبزی و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روی برنج، باید کمی زنده تر آبکش بشه.مخلفات اختیاری هست من گاهی سیب زمینی و بِه هم میریزم. هویج هم اختیاریه. ولی آلو حتما باشه که ترش و لذیذ میشه. اگه آلو نداشته باشم به جاش لواشک میذارم
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami
🍒 آلبالو
آلبالو میوهای با مزاج سرد و خشک است و برای گرممزاجان بسیار مناسب است. قابض، تقویتکننده معده و کبد گرم، رفع کننده تشنگی و مفید در اسهال و استفراغ صفراوی است. مصلح آلبالو، عسل است.
💠 انجیر
انجیر تازه دارای مزاج گرم و تر است. برای افزایش وزن بسیار مناسب است. ملین و مسهل، مقوی مغز و کبد، رفع کننده انسداد در کبد و طحال بوده و برای درمان بواسیر مفید است. در افراد با مزاج سرد که مبتلا به دردهای مفاصل و یا بیماری مجاری ادراری هستند مفید میباشد. مصلح آن انیسون، ریواس و شربت بالنگ است.
🍇انگور
انگور دارای مزاج گرم و تر است. مولد خون صالح و تعدیلکننده مزاجهای غلیظ، دفع سودا، کثیرالغذا و مقوی میل جنسی است. برای افرادی که تمایل به افزایش وزن دارند مفید است. برای افراد با معده مرطوب، انسداد کبد، طحال و کلیه مضر است.
🍇 محافظ کلیه بوده و از شکنندگی عروق و لخته شدن خون جلوگیری میکند. دانه انگور دارای مزاج سرد و خشک است و جویدن آن سبب تعدیل مزاج انگور میشود. مصلح آن تخم کرفس، سکنجبین و مواد غذایی ترش میباشد. توصیه بر این است که انگور به همراه غذا مصرف نشود.
🍐 گلابی
دارای مزاج معتدل مایل به گرمی است. مقوی قلب و معده، مفرح، ملین و تصفیهکننده خون میباشد. برای رفع عطش در تابستان بسیار مناسب است. توصیه بر این است که از گلابی نارس استفاده نشود. مصلح گلابی، زیره، هل، دارچین و زنجبیل است.
🍑 هلو
سرد و تر از درجه 3 میباشد. برای رفع بوی بد دهان، تبهای صفراوی و دموی مفید است. در افراد با مزاج گرم، سبب تحریک اشتها و میل جنسی میشود. زیادهروی در مصرف هلو سبب اسهال میشود. در افراد با بیماریهای مفاصل باید به همراه مصلحات استفاده شود. مصلح آن عسل، دارچین و مربای زنجبیل است
🥭 زردآلو
زردآلو دارای مزاج سرد و تر میباشد. برای رفع آروغ و بوی بد دهان و التهاب معده مفید است. رفع کننده صفرا در بدن است. زیادهروی در مصرف در سردمزاجان احتمال ویتیلیگو (نوعی بیماری پوستی) را افزایش میدهد. توصیه میشود به همراه آب یا بلافاصله پس از غذا مصرف نشود. برای رفع یبوست مفید است. مصلح آن عسل، زنیان، زیره، مصطکی و انیسون میباشد
💠 خربزه
درجه گرمی خربزه با افزایش شیرینی آن افزایش مییابد. خربزه میوهای است که خود را با خلط بدن هماهنگ میکند. مدر، کثیرالغذا، افزایشدهنده شیر مادر، رفع کننده یرقان، پاککننده مثانه و از بین برنده سنگ مثانه است. توصیه بر این است که به همراه غذا مصرف نشود. مصلحات آن، سکنجبین ترش، انار ترش، سرکه و آبلیموی تازه است.
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami
@tebesonati0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه گرد غوره 😍
الان که فصلشه درست کن 😍😍
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید.
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@menoeslami
#شربت_آلبالو🍒
🍒مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو :
آلبالو ۱ کیلوگرم
شکر ۲ کیلوگرم
آب ۱ لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری ( در صورت تمایل)
طرز تهیه
آلبالو ها را شسته و پاک کنید.
بهتر است هسته های آلبالو را هم جدا کنید.
برای جدا کردن هسته ها هم می توانید از دستگاه هسته گیر آلبالو استفاده کنید و هم با دو انگشت شصت و سبابه به سمت سوراخ (محل اتصال دم به آلبالو) آن به هسته فشار وارد کنید، به راحتی هسته از آن جدا می شود.
آلبالوهای هسته گرفته را ۴۸ ساعت در شکر بخوابانید و در یخچال نگهداری کنید،(ی کلایه شکر ؛یک لایه آلبالو)
بهتر است از ظرف یا قابلمه لعابی استفاده کنید.
آب را اضافه کنید و قابلمه را با شعله پخش کن روی حرارت بگذارید.
شعله را خیلی کم نکنید چون رنگ شربت تیره می شود، و همین طور شعله را خیلی زیاد نکنید چون به سرعت می سوزد و قهوه ای رنگ می شود.
بایستی حواستان به شربت باشد و هم بزنید تا شکر در شربت کاملا حل شود.
بعد از حل شدن به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا قوام آید.
از یک صافی استفاده کنید و آب شربت را در شیشه یا بطری نگهداری کنید.
در ضمن آلبالو ها را در شربت فشار ندهید چون از شفافیت رنگ شربت می کاهد.
🍒نکات مهم در تهیه شربت آلبالو:
• بطور کلی هرگونه شربتی را بهتر است در ظرف لعابی تهیه کنیم.
• شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست، درست کنیم رنگ آن سرخ تند می شود و مزه اش قدری ترش خواهد بود. با آلبالوی رسیده، رنگ شربت آلبالویی پخته و ترشی آن کمتر خواهد بود.
اگر دم آلبالو را نگیریم شربت ما عطر دم آلبالو را جذب می کند ولی پس از چند ماه رنگ آن به رنگ چای مایل می شود.
• اگر آلبالو ها ترش بود کمی بیشتر شکر بریزید.
• به شربت آلبالو غالباً وانیل می زنند ولی بهتر است، اول شربت را بدون وانیل درست کنید و یک لیوان آن را با آب و یخ بنوشید، اگر عطر خود آلبالو به نظرتان کافی نیامد وانیل به آن اضافه کنید.
• از آلبالوی باقی مانده در شربت آلبالو می توانید مربای آلبالو درست کنید.
• برای تزیین پارچ شربت می توانید آلبالوهای تازه و هسته گرفته شده را حلقه حلقه کنید و همراه یخ داخل پارچ بریزید.
🍒🍷نکات مهم:
● کپک زدن و ترش شدن مربا و شربت این حالت در صورتی در مربا و شربت به وجود می آید که مربا یا شربت به حد کافی قوام نیامده باشد. اگر در یکی دو روز اول متوجه رقیق شدن شربت یا مربا شدید آن را دوباره بجوشانید تا قوام بیاید.
● شکرک زدن مربا و شربت
این حالت در زمانی به وجود می آید که شربت و مربا با حرارت تند جوشیده باشد و آب آن سریع تبخیر شده باشد. در چنین حالتی کمی آب جوش اضافه کنید و شربت را دوباره بجوشانید یا ممکن است میزان شیرینی شربت یا مربا زیاد باشد که بهتر است برای مرباها و شربت های شیرین از کمی آبلیموی تازه استفاده شود.
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#شربت_آلبالو🍒 🍒مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو : آلبالو ۱ کیلوگرم شکر ۲ کیلوگرم آب ۱ لیوان وانیل
#شربت_آلبالو
سوال :
من آلبالو خریدم میخوام فقط شربت درست کنم ,مربا زیاد دوست نداریم راهنماییم میکنید?🔴🔴🔴🔴
پاسخ دوستان:
آلبالو رو بجوشانید بعد صاف کنید تو اب صاف شده شکر بریزید تفاله رو هم یا مثل لواشک از صافی رد کنید یا با هسته تو آفتاب یا جلو پنکه خشک کنید
میتونین مربا درست کنید با شربته بیشتر، آلبالوهاشو جدا کنین بگذارین واسه آلبالو پلو😋
باید آلبالو رو بجوشونید بعد از نیم ساعت تو سبد بریزید تا آبش جدا بشه. این آب رو به همراه شکر میجوشونی تا شربت درست بشه. البته دقت کنید که شربت بعد از خنک شدن سفت تر میشه مواظب باشید زیاد غلیظ نشه. نکته دیگه اینکه شربت موقع جوشیدن کف زیادی میکنه وزود سر میره. مواظبش باشید. آلبالو ها رو میتونید از سبد رد کنید ولواشک درست کنید
➕چه روغنى بخوريم كه سرحال وبا انرژى باشيم❓❗
♻️یکی از این عواملی که باعث ضعف قوا میشوند روغن های مایع و نباتی هستند که #طبیعت_سرد دارند که موجب اختلال در عملکرد اندامها در بدن ما می شوند.
بنابراین ما باید روغنی مصرف کنیم که طبیعت آن #گرم باشد. تا وقتی وارد بدن می شود با گرمای بدن سازگار باشد .
🔴 چه روغنهایی با طبیعت بدن ما #سازگار هستند؟
☑روغن کنجد
☑روغن زیتون
☑روغن آفتابگردان طبیعی(نه اینچیزی که در بازار موجود است)
☑روغن دنبه و کوهان شتر
☑روغن زرد ( که از کره گاو یا گوسفند تهیه می شود ).
که همگی مزاجشان گرم و تر است.
یکی از ویژگیهای #منحصر_به_فرد این روغنها البته بغیر از روغن دنبه آنهم در سنین بالا، بقیه موجب #باز_شدن_عروق بدن ما خصوصا #عروق_قلب میشوند.
🔼برگرفته از سايت حكيم خيرانديش
@JavaneSalamati
#روغن
#روغن_كنجد
#روغن_پالم
#خيرانديش
#جوانه_سلامتی
#آلو_بخارا
طرز درست کردنشم به این صورت هست که آلوهای رسیده رو دست چین کنید و بشورید سپس بزارید کاملا خشک بشه و بعد از خشک شدن قسمت پایین آلو رو با چاقو یدونه ضربدر بزنید و پوستشو راحت بکنید ، سپس در سینی بچینید و جلوی پنکه بگذارید تا خشک شود ، میتونید جلوی آفتابم بزارید ولی یکم تغییر رنگ میده و تیره میشه ، البته این آلوها نباید زیاد خشک بشه و آبشو از دست بده چون در این صورت توی غذا طعمشو از دست میده .
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالمترین #بستنیِ_خونگی؛ بدونِ شکر و گیاهی•
🍨
اگه دوستی داری که مثلِ من عاشقِ بستنیه؛ این پست رو براش بفرست😍
🍦
1. ۳ تا موزِ رسیده رو به مدّتِ ۳ ساعت بزار داخلِ فریزر تا یخ بزنه (از هر میوه ای می تونی استفاده کنی ولی موز بافتِ بهتری رو برای بستنی ایجاد می کنه)
2. بعد از ۳ ساعت موز ها رو از فریزر در بیار و بریز داخل مخلوط کن تا پوره بشن و بافتِ مُنسجم ولی نرمی پیدا کنن.
3. برای اینکه طعمش رو خوشمزّه تر کنی می تونی از پودر شکلات یا پودر پسته، پودر فندق، بادوم، قهوه، دارچین و... استفاده کنی.
4. حالا وقتشه که محتویات رو بریزی داخلِ ظرف و با تیکههای شکلات، مغزها، کیک، میوه تازه و خشک یا هر چیزی که دوست داری ترکیب کنی و به مدتِ ۱ تا ۲ ساعت بزاری داخلِ فریز بمونه تا آماده بشه. (زمانِ موندن تو فریز بستگی به یخچال فریزر و دماش داره اما بطور کلّی ۲ ساعته معمولاً یخ میزنه، اگه نزد بیشتر بذار بمونه تا سِفت بشه.)
5. بعدش از فریزر در بیار؛ بستنی حاضره و می تونی هر جور که دوست داری سرو کنی.
6. اگه موز رسیده باشه شیرینیش اندازست؛ اما بازم خواستی طعم شیرینش بیشتر بشه میتونی عسل، شیره خرما، شیره انگور یا ... بهش اضافه کنی.
7. نوشِ جونت...❤️
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ته_دیگ_طرحدار 😋
یه قاشق ماستی که شل نباشه با یک قاشق و نصفی آرد مخلوط کنید تا یکدست بشه و به غلظت سس مایونز برسه دقت کنید آرد گوله نشه تا راحت ازقیف بیرون بیاد (نه شل باشه نه سفت) کف تابه یا قابلمه رو با برس چرب کنید (روغن زیاد نریزید در حد چرب کردن)خمیر رو داخل قیف یکبارمصرف( یا کیسه فریزر ضخیم ) بریزید و سرشو خیلی کوچیک قیچی بزنیدو طرحتون رو بکشید. تابه رو روی حرارت کم بزارید چند دقیقه تا طرحم خودشو بگیره و فیکس بشه. و کمی تغییر رنگ بده و کف قابلمه بچسبه .حالا کمی روغن بریزید و برنج آبکش شده رو آروم آروم روش بریزید
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
قالبهای یخی تخم شربتی
و یخهای دیزاین شده با گل محمدی
تخم شربتى رادر كمى اب ولرم بذاريد بعد از لعاب دادن بريزيد تو قالب بخ وبعد هم فريزر تا هر وقت دوست داشتين این شربت رو درست كنيد اماده باشه اب وشكر وگلاب وزعفران اب شده را مخلوط كرده وبه ان چند قالب يخ تخم شربتى اضافه كرده ونوش جان كنيد
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺آدرس تک تکتون رو ندارم
🌼تا گل محبت تقدیمتون کنم
🌸پس زحمت بکشید خودتون
🌼از این گل های زیبا بردارید
🌺تقدیم به شما عزیزان باوفا
🌷روز تون گلباران🌷
امروز پنج شنبه متعلق به امام حسن عسگری علیه السلام🌺
طبخ غذاها با برکت امام حسن عسکری و با سوره عصر جهت صبوری
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
✅خاکشیر دوست سلامتیشما
✍بسیاری از مردم با خاصیت خنک کنندگی، ضد عطش و صفرابر خاکشیر آشنا هستند و به همین دلیل آن را در فصل تابستان در برنامه های غذایی خود می گنجانند یا در روز های گرم تابستان از شربت خاکشیر و ترکیب آن با عرق های گیاهی نظیر شاه تره برای پذیرایی از مهمانانشان استفاده میکنند.
↫ اما خاکشیر علاوه بر این، خواص دیگری نیز دارد که از میان آنها به دفع سنگ_کلیه، بهبود برخی از اختلال های پوستی و درمان اسهال می توان اشاره کرد.
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش شربت زردآلو🍓
#گیف_آموزش_شربت_زردآلو😋
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami