eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه رب آلو و سس آلو خانگی خوشمزه، رب آلوچه طرز تهیه رب آلو برگ و ساقه آلوی قرمز یا طلایی که کاملا رسیده و نرم باشد را جدا کرده و به خوبی بشویید. داخل قابلمه ای بدون آب یا با نصف لیوان آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به خوی له شوند. نکته : اگر آلوها رسیده باشند نیازی به آب نیست. حرارت را خاموش کرده و قابلمه را بگذارید کنار کمی خنک شود. سپس ار صافی رد کنید و تا جایی که امکان دارد تمام گوشت آلوها را بگیرید. هسته و پوست باقیمانده را دور بریزید. ش رو دور بریزید. عصاره و گوشت آلو را مجدد روی حرارت بگذارید تا غلظت آن به اندازه رب گوجه شود. نکته : مرتب هم بزنید و مراقب باشید ته نگیرد. حتما آبش کامل کشیده شود تا کپک نزند. کف های روی آن را هم بردارید و دور بریزید. در پایان کمی نمک و روغن مایع اضافه کنید. مراقب باشید رب شور نشود. اگه زیاد ترش بود و دوست نداشتید ، کمی شکر بریزید. برای نگهداری به مدت طولانی تر ، باید آبش کاملا گرفته شده و رب سفت شود وگرنه کپک می زند. اواخر پخت مراقب باشید نسوزید، چون رب داغ به بیرون می پرد. بهتر است آبکشی را در قابلمه بگذارید. پس از خنک شدن در شیشه های تمیز استریل بریزید. رب آلو را می توانید حداقل یکسال فریز کنید. اگر بلافاصله می خواهید مصرف کنید، بعد از صاف کردن نیاز به پخت مجدد ندارد. برای خوشرنگ تر شدن رب می توانید کمی آلبالو اضافه کنید. اگر رب ته گرفت، به قابلمه دیگری انتقال داده و بپزید.   غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفیده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند ۱/۲ تا ۳/۴ پیمانه(بستگی به اندازه تخم مرغ) گردو خورد شده ابتدا سفیده تخم مرغ رو با چنگال میزنیم تا از لختی بیرون بیاد بعد پودر قند رو اضافه میکنیم.چون اندازه تخم مرغ ها یکسان نیست و ممکنه بزرگ و کوچیک باشه پودر قند رو باید کم کم بریزید تا به غلطت مناسب برسه و بعد گردو رو اضافه میکنیم و به مدت ۱۵_۱۸ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدیم.و برای کرم داخل از نوتلا یا شکلات صبحانه یا حتی خامه میتونید استفاده کنید. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه چیپس فلفلی خونگی🌶😋 تو خونه چیپس سالم درست کنید و خیال خودتون رو بابت سلامتی بچه ها و مصرف چیپس های مضر راحت کنید👌 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅خوراکی های فراموش شده ✍متاسفانه اغلب مردم برخی غذاهای سفارش شده در روایات را فراموش کردند در حالیکه این غذاها هم به عنوان پیشگیری، هم درمان بیماری ها و هم تقویت کننده و هم بدن ساز معرفی شده اند و برای سلامتی انسان ها حیاتی است و در حقیقت غذاهای طلایی محسوب می شوند و شایسته است هیچ خانه ای از این غذاها خالی نباشد: 1⃣برگ چغندر: درمان همه بیماری ها و تقویت کننده استخوان است و در کنار رودخانه بهشت می روید. 2⃣‌کاسنی: درمان هزار بیماری بلکه کل بیماری هاست و باعث می شود اموال و فرزندان انسان بیشتر شود و فرزندان بی نهایت زیبا خواهند شد. علاوه بر این صاف کننده خون، صفرا بر، درمان کبد و ورم کولون می باشد. 3⃣شنبلیله: غذایی طلائی و تنظیم کننده قند خون است. 4⃣ بادنجان: زیبا کننده صورت، نرم کننده عروق و رگهای خون، ملین، سودا بر و درمان همه بیماری ها است. 5⃣ انجیر: درمان همه بیماری هاست، ملین، سودا بر، تقویت کننده و پیشگیری و درمان ورم روده و نقرس است. 6⃣ خرفه:عقل ساز، صفرابر، خنک کننده، صاف کننده خون، آرام بخش و سبزی حضرت زهرا سلام الله علیهاست. 7⃣ رب انار: زیرا بهترین میوه، انار است و رب آن بهترین جایگزین رب گوجه مضر و درمان معده و صاف کننده خون و بر طرف کننده وسوسه و زیاد کننده بزاق دهان و زیبا کننده فرزند است. 🔻لذا جا دارد این ها در هر خانه ای باشد و به هر شکل می بایست از آن ها استفاده شود: در سوپ، در قرمه سبزی، در خورشت، دولمه و... 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
کاربردهای رب آلو رب آلو مانند رب گوجه فرنگی به غذا رنگ نمی دهد اما طعم بسیار خوبی به غذا می دهد. این رب از چاشنی های مهم در غذاهای شمالی است. رب آلو برای مزه دار کردن مرغ ترش، خوراک مرغ، انواع شکم پرها، آش ، آبگوشت ،خورشت فسنجان ، خورشت قیمه ، خوش آلو،  بادمجان کباب و … به کار می رود. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami
⁨هیچ آغازی زیباتر از سلام نیست روزتون پر از مهر و محبت و برکت ســـــــ🌸ــــــلام امروز چهارشنبه متعلق به امامین( ع) 👇👇 امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی امروز هر طبخی انجام دادید با نیت به این ائمه ع باشه تا غذای با برکت و خوشمزه نوش جان کنیم با ذکر شریف سبحان الله 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓آموزش مینی بستنی🍓 😋 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش شکلات مغزدار🍓 😋 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
👈نیم کیلو کیک نرم خردشده یک قاشق خامه 3 قاشق غذاخوری شکلات بنماری مواد را مخلوط و با دست ورزش دادم و به اندازه گردو برداشتم بعد داخل دست فرم دادم و داخل پودر پسته غلتوندم و نی فروکردم داخلش.تو شکلات سفید ابشده زدم و تارفل رنگی پاشیدم 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
تو کلیپ این کته که زحمت کشیدید تو کانال گذاشتید با ادویه های گرمی که به برنج میزنه واقعا اون سردی برنج گرفته میشه بنظرم برای موقعی که میخواییم پلو مرغ یا جوجه کباب درست کنیم این کته باهاش خیلی بهتر از برنج سفیده 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
4_225109913272058846.pdf
1.43M
✅تلخیصی از مطالب ناب و مفید در مورد انواع مزاج 📒 اثر استاد حسین خیر اندیش 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااام امیدوارم حال دلتون خوب باشه امروز دیزی داریم 😋😍 گوشت گوسفندی همراه با چربی ۳۵۰ گرم نخود به ازای هر نفر ۳ قاشق غذاخوری لوبیا سفید به ازای هر نفر ۳ قاشق غذاخوری گوجه دو عدد پیاز دو عدد ریز سیب زمینی یک عدد درشت لیمو عمانی ۲ عدد رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری پر نمک فلفل زردچوبه دارچین دیزی غذای مناسب سحری قشنگ تا افطار ادمو سرحال نگه میداره 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تهيه# ماهيچه👇🏻 ماهیچه را کمی تفت دهید و با یک پیاز و یک حبه سیر بپزید.در اخرپخت پودر تخم گشنیز،فلفل سیاه،زعفران را اضافه کنید وبزازيد خوب جا بیفتد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
پرهیز از ریا و خودنمایی پذیرایی از مهمان نباید با انگیزه های ریاکارانه، حساب گرانه و مصلحت اندیشانه باشد. گاهی اصل مهمانی دادن، ریاکاری است. حتی نوع غذا دادن، محل اطعام و کیفیت سفره چیدن و دعوت مهمانی، تظاهر و خودنمایی است. همه این کارها نارواست و موجب هدر رفتن نعمت های الهی می شود و پی آمد آن، نارضایتی خداوند از میزبانی است. پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرموده است: «هرکس از روی ریا و خودنمایی مهمانی دهد، در روز قیامت، خداوند همانند آن را از طعام های دوزخی به او می خوراند».. 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
به کار نگرفتن مهمان از دیگر آداب میزبانی، به زحمت نینداختن مهمان است. رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) می فرماید: «سَخافَهٌ بِالمَرْءِ انْ یسْتخدمَ ضَیفَهُ»[10]؛ «از سبک عقلی مرد آن است که مهمان خویش را به خدمت گیرد». شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود: «انّا قومٌ لانَستخدمُ أضیافَنا»[11]؛ «ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم». 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
دعوت از فقیران و ثروتمندان نباید مهمانی را فقط به افراد خاص نظیر ثروتمندان اختصاص داد و دیگران را از آن محروم کرد. رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) می فرماید: «هر کس را که برای خدا دوست داری و به خاطر خدا مورد محبت توست، به مهمانی دعوت کن».[8] «بدترین مهمانی ها آن است که ثروتمندان و بی نیازان به آن دعوت می شوند و گرسنگان از آن باز داشته می شوند». 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🥒🍅 ایده دیزاین زیبا و جالب زمستونیه تخم مرغ آبپز 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😋 یه قاشق ماستی که شل نباشه با یک قاشق و نصفی آرد مخلوط کنید تا یکدست بشه و به غلظت سس مایونز برسه دقت کنید آرد گوله نشه تا راحت ازقیف بیرون بیاد (نه شل باشه نه سفت) کف تابه یا قابلمه رو با برس چرب کنید (روغن زیاد نریزید در حد چرب کردن)خمیر رو داخل قیف یکبارمصرف( یا کیسه فریزر ضخیم ) بریزید و سرشو خیلی کوچیک قیچی بزنیدو طرحتون رو بکشید. تابه رو روی حرارت کم بزارید چند دقیقه تا طرحم خودشو بگیره و فیکس بشه. و کمی تغییر رنگ بده و کف قابلمه بچسبه .حالا کمی روغن بریزید و برنج آبکش شده رو آروم آروم روش بریزید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
طرز درست کردنشم به این صورت هست که آلوهای رسیده رو دست چین کنید و بشورید سپس بزارید کاملا خشک بشه و بعد از خشک شدن قسمت پایین آلو رو با چاقو یدونه ضربدر بزنید و پوستشو راحت بکنید ، سپس در سینی بچینید و جلوی پنکه بگذارید تا خشک شود ، میتونید جلوی آفتابم بزارید ولی یکم تغییر رنگ میده و تیره میشه ، البته این آلوها نباید زیاد خشک بشه و آبشو از دست بده چون در این صورت توی غذا طعمشو از دست میده . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد۷ قاشق غذاخوری تخم مرغ کامل ۱عدد شیر۸ قاشق غذاخوری روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری شکر ۷ قاشق غذا خوری پودرِ کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری وانیل ۴/۱ قاشق مرباخوری ابتدا آرد،بکینگ پودر،وانیل و پودرِ کاکائو رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم(حتما الک کنید)بعد شکر،تخم مرغ،شیر و روغن رو به مواد اضافه کرده و بعد به یکباره همه ی مواد رو با همزنِ دستی خوب هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه بعد از موادمون داحل فنجان ها میریزیم البته قبلش یه مقدار چرب میکنیم داخل فنجان هارو و بعد فنجان ها رو درونِ قابلمه میچینیم و درونِ قابلمه رو آب جوش میریزیم آب باید به حدی باشه که تا نصفِ فنجان ها باشه(فنجان بهترِ که جنسش چینی باشه)طوریکه ۳/۲ فنجان ها پُر بشه بعد شعله ی زیر قابلمه رو کم میکنیم حدود ۱۵ زمان میبره پخت این نوع کیک در این فاصله اصلا درِ قابلمه رو بر ندارید سپس بعد از ۳۰ دقیقه ۱۵ دقیقه دیگر شعله رو خاموش کنید و اصلا در قابلمه روبرندارید بعد از پخت درون ظرف سرو گذاشته و با گاناش تزئین میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکته❌ در مصرف پنیر پیتزا زیاده روی 🚫📛⛔️ 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami