eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
ترشی را در ظروف پلاستیكی نگه ندارید چرا كه ظروف پلاستیكی از موادی تشكیل شده است كه تجزیه شده و بسیار سرطانزا هستند حتما به ظرف شیشه ای منتقل شود. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
تا حالا اینقد قانع نشده بودم 😨😄 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 داستان جالب در ضلع شرقی مسجد جامع بازار تهران غذا فروشی داشت. مرحوم حاج میرزا احمد عابد نهاوندی معروف به« مرشد چلویی» روی تابلوی بالای دخل مغازه اش نوشته شده بود: « نسیه و وجه دستی داده می شود، حتی به جنابعالی به قدر قوه» مرحوم مرشد در جلوی آشپزخانه ای که ایستاده بود، گفته بود کسانی که می خواهند غذا بیرون ببرند، هدایت کنید تا از نزد او بگذرند چون بیشتر کسانی که غذا بیرون می بردند، بچه ها و نوجوانانی بودند که برای کارفرمایان وصاحبان مغازه های بازار غذا می گرفتند و می بردند و خودشان از آن غذا محروم بودند. مرحوم مرشد کودکی که با ظرف غذا در دست، نزد او می آمد قدر پلوی زعفرانی روی بادیه او می ریخت و ظرف را کامل می کرد و بعد تکه کباب یا لقمه گوشت یا اگر تمام شده بود، ته دیگی زعفرانی داخل روغن می کرد و دهان آن پسربچه یا نوجوان می گذاشت. و همین طور فقیران و مسکینان صفی داشتند که از داخل راهرو شروع می شد و به اول سالن مغازه ختم می گشت. افراد فقیری که معمولاً عائله مند بودند و بعضی مورد شناسایی مرحوم مرشد قرار داشتند، هر روز می آمدند و به نسبت تعداد عائله خود غذای رایگان و خرجی یومیه می گرفتند. این شعر از آن مرحوم است: کو آن کسی که کار برای خدا کند؟ بر جای بی‌وفایی مردم وفا کند هرچند خلق سنگ ملامت بر او زنند به جای سنگ نیمه شبها دعا کند. شادی و نکات مومنانه👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9 👆👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
سلام به شما مهربانان❤️ یه لقمه"نون" یه کاسه"ماست" یه عشق"پاک" یه حرف"راست" رفاقت"بى کم و کاست" هرچی"محبت و صفاست" تو ذات تک تک شماست روزگارتون پرازشادی صبح بخیر💐 ⁨زندگی هدیه‌ای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوم، عاشقانه روبان‌های دور آن را به آرامی باز می‌کنم ... سلام روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست امروزمان را متبرک کنیم به نام (ص) امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کیک تیرامیسو🍓 😋 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک و مجلسی 😋 املت پنیر و ژامبون به شکل پیتزا🍕 خیلی راحت و خوشمزه برای دانشجوها هم غذای خوبیه چون سریع آماده میشه بدون فر و توی قابلمه هم میشه👌 ❌ کالباسش جزو دسته غذاهای ناسالم و کمی تا قمستی که نه، کلا مضره😁 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه اگ رول پنیر با سس پستوی خیلی جذاب 🔹مواد لازم و طرز تهیه 🔸طرز تهیه سس پستو 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍از قلیان نعنا بدون آتش و دود برای درمان آسم تنگی نفس و مشکلات ریه کمک بگیرید. 🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻 📚حکیم خیراندیش 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مدل ماسوره زدن بسیار زیباست 😍 با ماسوره ستاره بزرگ مثل 2D 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
یه سوپ بسیار خوشمزه و عالی که میدونم عاشقش میشید👌👌 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 آیا میدانید نمک طبیعی و دست نخورده بشر،فشار خون را تنظیم میکند و حتی فشار بالا رو پایین میاورد ،امتحان کنید . ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
👌زمانی که مهمان در منزل دارید سفره دل خود را باز نکنید و با غم ها و غصه هایتان از او پذیرایی نکنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌
😋 👩‍🍳موادلازم ❣️سینه مرغ 1 عدد ❣️جو پرک1/2 لیوان ❣️سیب زمینی1 عدد ❣️هویج2 عدد ❣️فلفل دلمه ای کوچک1 عدد ❣️قارچ3 عدد ❣️ماست پرچرب1/2 لیوان ❣️آرد2 قاشق غذا خوری ❣️نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم ❣️شوید خشک1 قاشق چای خوری فلفل دلمه ای قارچ و سیب زمینی و هویج را به صورت نگینی خورد کنید و کنار بگذارید. جو پرک و هویج و سینه مرغ را در قابلمه ی پر از آبی روی حرارت بگذارید تا بپزد. وقتی که مواد نیمه پز شد قارچ و سیب زمینی و فلفل دلمه ای و نمک و زردچوبه را به آنها اضافه کنید و بگذارید تا خوب بپزد. وقتی که مواد به خوبی پخت سینه مرغ را از آنها جدا کنید و آن را به صورت نگینی یا ریش ریش در آوردید و سپس دوباره به مواد اضافه کنید. در قابلمه ای دیگر ماست و آرد را به خوبی مخلوط کنید و فلفل و شوید را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. همانطور که مخلوط ماست را هم میزنید مواد را از روی حرارت برداشته و به مخلوط ماست کمکم اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا به درستی مخلوط شوند. مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و به مدت 15 دقیقه بگذارید تا بپزد و قوام آید. سوپ حاضر است ! نوش جان 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 آیا میدانید نمک طبیعی و دست نخورده بشر،فشار خون را تنظیم میکند و حتی فشار بالا رو پایین میاورد ،امتحان کنید . ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌮🍷 یه ناهار جذاب هر روز/ چهاروعده خوشمزه و آسون با نون سیر 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل بستنی خیلی سالم و خوشمزه که مناسب وگان هم هست بستنی شکلاتی، بستنی مخلوط توت ها(یا حتی توت فرنگی خالی)، و بستنی پسته ای😍 میتونید خیلی راحت به جای شیر بادوم از شیر معمولی هم استفاده کنید یا شیر های گیاهی دیگه.. فقط نکته مهمش اینه که میوه ها و شکلاتایی که استفاده میکنید، حتما حتما کاملا یخ زده باشن 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزشی تزیین کیک با قیف و ماسوره ستاره ای ایده زمان بری هست ولی در نهایت نتیجه کار خیلی زیباست 👍 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
✅خواص آلبالو 🍒 آلبالوی رسیده (شیرین مایل به ترش) را می‌توان بجای یک وعده یا میان‌وعده غذا برای کاهش میزان غلظت خون، و کاهش التهاب در بیماری‌هایی همچون آکنه‌ و پسوریازیس مصرف کرد. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
دسری ساده وآسون وخوش عطروطعم👌😋😍 شکر یک پیمانه آب ۵ پیمانه نشاسته گل ۵ قاشق غذاخوری گلاب نصف پیمانه زعفران به میزان لازم خلال بادام نصف لیوان نشاسته وشکررا با آب مخلوط میکنیم باحرارت ملایم مدام هم میزنیم تا جوش بیادونشاسته پخته بشه بعدخلال وگلاب را اضافه میکنیم تا به غلظت کافی برسه بعد زعفران دم کرده را اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم بعد از اینکه از حرارت افتاد در ظرف سرو میریزیم و در یخچال قرار میدیم و بعددیزاین میکنیم. 🌸من نصف موادمو جداکردم قبل اضافه کردن زعفران به یکیش یک قاشق غذاخوری پودرکاکائو اضافه کردم واون یکی زعفران که دورنگ داشته باشم😊 🌸اصل ماقوت زعفرانیه. 🌸غلظت این دسروقتی پخت روانه مثل فرنی نیست بعدسردشدن حالت ژلاتینی نرمی داره. آینازجون 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
سلام دوستان گلم.... از همراهی صمیمانه تون خیلی ممنون و سپاسگزارم 🙏🏻 براتون یک مدرن و جدید آوردم و خیلی خوشمزه 😍 . . سینه مرغ یک عدد پنیر چدار نصف پیمانه جعفری و گشنیز خرد شده 3 ق غ سیر یک حبه پیاز داغ 2 ق غ کره یک ق غ زردچوبه و فلفل و آویشن به میزان لازم تخم مرغ یک عدد رشته کادایف خشک به میزان نیاز مواد سس پنیری : پنیر خامه ای 200 گرم سس فلفل تند یک ق غ سس کچاب 3 ق غ . . سینه ی مرغ را به اندازه ی حبه ی قند برش داده با پیاز و سیر بپزید و بگذارید آبش کشیده شود و خنک شود . سپس مرغ پخته شده را درون میکسر یا غذاساز بریزید و بهش پیاز داغ و جعفری و گشنیز و سیر و ادویه ها و پنیر چدار و کره را اضافه کنید و خوب مواد را میکس کنید . از مواد 2 ق غ پر جدا کرده و روی یک نایلون فریزر فرم بستنی بدهید و و یک چوب بستنی داخلش بگذارید .مواد خیلی قطور و یا نازک نباشد. سپس چوب بستنی ها را به مدت دو ساعت درون فریزر بگذارید . در این فاصله رشته کادایف را خرد کنید و با کمی روغن تف دهید تا برشته شود و رنگش طلایی شود فقط مواظب باشید چون کادایف سریع می سوزد. پنیر خامه ای و سس تند و سس کچاب را با هم خوب مخلوط کنید و درون ظرفی بریزید . سپس دو طرف مرغ چوبی را درون تخم مرغ زده شده بزنید و درون روغن سرخ کنید و بعد روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته شود بعد از خنک شدن با دست یا چاقو سطح مرغ چوبی را به سس پنیری آغشته می کنیم .سپس درون رشته های کادایف می زنیم تا تمام مرغ چوبی از کادایف پوشیده شود . 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
موادلازم برنج یک پیمانه آلوبخارا200گرم روغن مایع به مقدارلازم سبزی خرد شده 300گرم گوشت چرخ کرده 400گرم گوشت چرخ کرده مرغ 150گرم باقلا سبز تازه ی بلانچ شده و نگینی شده 300 گرم تخم مرغ دوعدد پیازداغ یک پیمانه زعفران ساییده و حل شده در اب جوش دوقاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدارلازم استاک گوشت پنج پیمانه پیاز خلالی یک عدد بزرگ طرزتهیه : برنج را یکی دوساعت خیس نمایید سپس آب روی برنج را خالی کنید و مقداری آب جوش روی برنج ریخته و روی حرارت قرارمیدهیم تا آب برنج درحدی کشیده شود که سطح برنج کمی خیس باشد برنج را کنار گذاشته تا کاملا سرد شود آلو را نیزازیک ساعت قبل درمقداری آب خیس نموده و هنگام مصرف آبکش نمایید تا هیچ آبی نداشته باشد درتابه ای حاوی روغن سبزی را چنددقیقه تفت بدین تا آب ان کشیده شود درظرفی گوشت های دوبار چرخ شده ؛ سبزی، باقلا، نصف پیمانه پیازداغ؛ تخم مرغ نیمی از زردچوبه نیمی از زعفران نمک و فلفل را اضافه کرده بخوبی ورز داده تاحالت چسبندگی پیداکند کوفته هارا درصورت تمایل وزن نمونده (من هرکوفته رو 175گرم درنظرگرفتم) سپس مواد را کف دست باز نموده و داخل آن تعدادی آلو و پیازداغ قرار داده و به شکل گلوله درآورید و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم دراین فاصله یک عددپیازبزرگ را خلالی یانگینی نموده درمقداری روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود و زردچوبه را هم به پیاز اضافه کرده سپس استاک گوشت یا پنج پیمانه آب جوش به اضافه ی دوعدد قرص عصاره ی گوشت و آب آلوها و زعفران باقی مانده را به پیاز اضافه کرده و منتظرمیمانیم تا بجوش آید کوفته هارا آرام آرام بافاصله به آب درحال جوش افزوده و بعد از پنج دقیقه حرارت را ملایم میکنیم تا کاملا بپزد دقت کنید پس از پخت باید حدود دوتا سه پیمانه از آب کوفته ها باقی بماند .😊😊😊 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
موادلازم: آرد سیصدگرم روغن صدوهفتادوپنج گرم ماست صدوپنجاه گرم ب پ یک ق غ تخم مرغ سه عدد شکر دویست گرم پودر هل یک ق چ طرزتهیه: تمام مواد غیر از ارد و ب پ مخلوط,بعد کم کم ارد اضافه شه, قالب کیک یزدی دوسوم حجمشو پر کنید وبا چاقو روغنی علامت به علاوه روش ایجاد کنید, درصورت تمایل کنجد بپاشید تو فر صدوهشتاد درجه ,نیم ساعت بپزید. 🍓🍓🍓🍓🍓 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
ی پلو ساده ولی بسی خوشمزه. من از ترکیب باقالا پلو ،هویج پلو و پلوی ساده استفاده کردم شما مختارید هر پلوی رو ک دوس دارید با این شیوه درست کنید،برا اونایکه سلیقه های متفاوتی دارن دستور پلوها رو ک همه کدبانون من اول برنج رو آبکش کردم بعد سه قسمت تقسیم کردم،ی قسمت از برنج رو با هویج سرخ شده و مرغ پخته خرد شده و مقداری دارچین و کمی زعفران آب شده و نمک ترکیب کردم ی قسمت دیگه برنج رو ک مقدار شو بیشتر در نطر گرفتم چون طرفداراش تو خونه ما بیشتره ،اونم با باقلا پخته ،مرغ پخته خرد شده و شوید خشک و نمک ترکیب کردم و قسمت بعدی رو ک نسبت ب دو پلو دیگه کمتر در نظر گرفتم با مرغ پخته خرد شده و نمک مخلوط کردم کف قابلمه رو کمی روغن میزنیم فویل رو 3 قسمت کرده و داخل قابلمه قرار میدیم(میتونید ب قسمتهای بیشتری هم قرار بدید اینجوری خیلی جذابتر میشن) .. با حوصله برنج رو در 3 قسمت میریزیم بعد با قاشق روشون رو صاف میکنیم بعد حتما فویل ها رو ب آرومی خارج میکنیم( فویل آلومینیوم در پخت و پز امن نیست. با استفاده از این پوشش، مقداری فلز سمی به مواد غذایی وارد شده و اونو آلوده می کنه. این موضوع به خصوص در مورد طبخ غذاهای اسیدی و تند بیشتر صدق می کنه. افزایش سطح آلومینیوم در بدن با پوکی استخوان و بیماری آلزایمر مرتبطه پس حتماً فویل ها رو در بیارید) من رو برنجم کمی از آب مرغی ک داشتم ریختم درشو گذاشتم و تو فر از قبل گرم شده با دمای 185 درجه ب مدت 45 قرار دادم تا دم بکشه(میتونید روی اجاق گاز با شعله خیلی کم هم بزارید ولی من چون عجله داشتم گذاشتم)، میتونید بصورت کته ای هم درستش کنید، من پلو رو ترجیح دادم بعد ک دم کشید رو ظرف سرو برش گردونید برای هم ی بسته ژله هلو رو با دو لیوان آب جوش مخلوط کردم گذاشتم یخچال تا نیم بند شه بعد ریختم تو قالب و برشهایی هلو رو چیدم داخلش دوباره گذاشتم یخچال تا کمی خودشو بگیره نباید کامل ببنده ، ی بسته ژله آلوئورا رو هم با دو لیوان آب جوش مخلوط و بعد خنک شدنش دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی رو بهش اضافه و ترکیب میکنیم بعد میریزم روی ژله هلو و میزاریم یخچال تا خودشو بگیره 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY