🔵 از #طبع_غذا و #تفکیک_طبع مواد غذایی بدانید
🧐 با خوردن مواد غذایی، بدن انسان از دو منظر دچار تغییراتی می گردد.
🔸منظر اول سردی و گرمی بدن است. بعضی از مواد غذایی، گرما بخش جسم آدمی هستند و برخی سرد کننده (سست کننده).
🔸منظر دوم تری و خشکی یعنی میزان آب بدن.
👌بعضی از مواد غذایی رطوبت بخش هستند و باعث زیاد شدن مایعات بدن می گردند و برخی خشکی دهنده هستند و باعث زیاد شدن املاح بدن می گردند. لازم به ذکر است میزان تاثیر مواد غذایی از لحاظ هر یک از دو منظر فوق الذکر، خود دارای درجه و مرتبه می باشد به طور مثال امکان دارد یک مواد غذایی از لحاظ گرمی دارای درجه بسیار بالا و از لحاظ تری در درجه پایینی باشد.
◀️ ضمناً برای تعدیل طبع یک ماده غذایی می توان از ترکیب آن با مواد غذایی دیگر که دارای طبع مختلفی با آن هست به عنوان مصلح استفاده نمود به طور مثال برای تعدیل سردی ماست می توان آنرا با موسیر میل نمود.
🔻غیر از مواد غذایی رفتارها، محیط و احساس های مختلف همچون شادی، ترس و … نیز اثرات گرما یا سردی بخش و تر و خشک کننده دارند.
👈 خورش های ایرانی نیز با توجه به ترکیبات و ادویه مورد استفاده، دارای طبع متعادل هستند.
🔙 در ادامه ای این پست با ما همراه باشید
#تفکیک_طبع
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش پاستا فرمی با گوشت🍓
#گیف_آموزش_پاستا_فرمی_با_گوشت😋
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
#تزیین _آش_رشته
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
.
سالاد پاییزی یا همون سالاد کلم و انار 🌽
.
شامل گل کلم ریز خرد شده
کلم بنفش خلال شده
انار دون شده
ذرت تازه وپخته شده
گردوی خرد شده(اختیاری)
مایونز و نمک و شکر و آبلیمو هست.
دوس داشتید میتونید کمی پودر گلپر هم بپاشید.
بخاطر انار بسیار خوشمزه است.
.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
#پيازسوخارى
🔸پیازحلقه ای رو به مخلوط تخم مرغ و ادويه آغشته کنین بعد در آرد سفیدبزنيد. بعد برای بار دوم به تخم مرغ آغشته اش کنین. آخرشم تو آرد یا پودر سوخاری بغلتونینش و سرخ كنيد
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کتلت
موادلازم
گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم
سیب زمینی ۵تا۶عدد متوسط
پیاز ۲عددمتوسط
سیر ۱حبه
نمک وفلفل به میزان لازم
زردچوبه ۲تا۳قاشق غذاخوری
ارد سوخاری ۲تا۳ق غ
کمی زعفرون (اختیاری)برای خوشرنگ شدن
ابتدا سیب زمینی وپیاز وسیر ورنده میکنیم وگوشت ونمک وفلفل وزردچوبه واردسوخاری(زعفرون درصورت تمایل) اضافه میکنیم وخوب ورز میدیم وداخل یخچال به مدت نیم تایکساعت میزاریم وبعد درمیاریم وداخل روغن داغ سرخ میکنیم.
نکته ها❌بجای اردسوخاری اماده میتونید از خمیر نان باگت که خشک شده واسیاب کردیم استفاده کنیم.
اب پیاز وسیب زمینی رو بیرون نمیریزیم.
تخم مرغ به مواد اضافه نمیشه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_خرما
تزیین خرماهای خوشگل که میتونید برای سفرهای نذریتون اماده کنید .
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ذرت_مکزیکی
كنسرو ذرت (٢ عدد) >> ٢٤٠ گرم
قارچ >> ٢٠٠ گرم
پنير پيتزا >>١٥٠ گرم
كره حيواني>> ٥٠ گرم (نمك ،فلفل سياه ،آويشن ، فلفل قرمز
از هركدام >> نصف قاشق مربا خوري )
نصف يك ليمو
پنه پخته شده >> ١ پيمانه (سلیقه ای)
چيپس خلالي >> سليقه اي
كره رو يكم آب ميكنيم و ذرت و قارچ و ادويه ها رو با هم ١٠ دقيقه ميپزيم (در بسته ،حرارت متوسط) بعد در ظرف رو بر ميداريم ،حرارت و كم ميكنيم تا آبش خشك بشه ،پنير و ليمو رو اضافه ميكنيم ،گاز رو خاموش ميكنيم و هم ميزنيم،پنه رو ١٠ دقيقه ميپزيم و همراه با چيپس خلال اضافه ميكنيم بهش ،در آخر هم مايونز رو اضافه ميكنيم،اگرخواستين دوباره روش آويشن بزنيد و با سس تند و ليمو تازه نوش جان كنيد
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما 👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
مرغ از غذاهای پرمصرف و پرطرفداره و بخاطر بوی خاصی که داره حتما باید با یکسری ادویه و طعمدهندهها مزهدار بشه و بعد طبخ بشه. اگر شما خودتون ادویه مخصوص مرغ رو ترکیب و آماده کنید دیگه هیچوقت سراغ قوطیهای ادویه آماده نمیرید.
بهتره که ادویه رو روی تکههای مرغ بریزید و با دست ماساژ بدین تا کاملا جذبش بشه. برای اینکه مرغ خشک نشه و آبدار بمونه اگر خواستید توی فر بپزید حتما اولش با فویل روشو بپوشونید و بیست دقیقه آخر فویل رو بردارید و اجازه بدید روش برشته بشه.
برای گریل کردن هم حتما ماهیتابه گریل رو بذارید تا کاملا داغ بشه و هر طرف برشهای مرغ رو باحرارت بالا توی ماهیتابه حدود هفت هشت دقیقه گریل کنید ، اگر حرارت کم باشه همه آب میان بافتی مرغ خارج و مرغ خشک میشه.
مرغ رو شسته و با دستمال خشک کنید. دوقاشق ادویه مرغ ، دوقاشق شکر قهوهای یا عسل آب یه لیموترش تازه و دو سه قاشق روغن زیتون روباهم ترکیب کنید و مرغ رو اضافه کنید و با دست موادرو روی مرغ پخش کنید تا کاملا پوشیده بشه با مواد و بذارید چند ساعت بمونه ، بعدش به روش موردنظرتون طبخ کنید.
سیب زمینیها از وسط نصف شدن و با یک قاشق روغن توی سرخ کن سرخ شدن
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما 👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_خیار
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما 👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنیِ_خونگی
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما 👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
#پنیر_خانگی 🧀 😋
🔸شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری
درصورت دلخواه کمی خامه من یک قاشق غذا خوری زدم
اول شیری که از لبنیاتی گرفتم رو ده دقیقه جوشندم بعد ماست رو کمی با قاشق هم زدم وبه شیر درحال جوش اضافه کردم بعد سرکه ونمک رو هم اضافه کردم سرکه رو که میریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید وپنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنید
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما 👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
#تزیین_سالاد
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما 👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورانی مرغ
سینه مرغ نصف عدد
سبزیجات معطر (هر نوع سبزی که دوست داریدبهترکه تازه باشه اگه در دسترس نداشتیدخشک بریزیدهرنوع سبزی که علاقه دارید )۱ تا ۲ ق غ
ماست چکیده یک لیوان
نمک وفلفل وپودرسیربمقدارلازم
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کباب_تابه_ای_باسیب_زمینی_قلبی
يه غذاي ساده و سالم وتقربياً رژيمي
ته ظرف مورد نظر رو با روغن زيتون چرب كرده.......
گوشت چرخ شده رو با پياز رنده شده كه آب پياز رو ميگيريم با جعفري خرده شده ،نمك وادويه مخلوط كرده بصورت دايره كوچك روي سيب زميني ها ميچينيم ..........
بعد روي ظرف رو با فويل پوشانده ودر حدود ٣٠ديقه با درجه ١٨٠سانتي گراد ميذاريم توي فر تا پخته بشه بعداز پخته شدن فويل رو بر ميداريم تا با شعله بالاي فر روي مواد رو كمي برشته بشه در حدود ١٥ديقه كافي است.......
( آب مواد تبخير بشه )نوش جان كنيد .
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#مارمالاد_سیب
مواد اصلی
سیب قرمز یا زرد ۱ کیلوگرم
شکر ۸۰۰ گرم
جوهر لیمو ۱/۲ قاشق مربا خوری
آب ۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا پوست هسته و قسمتهای اضافی سیب را جداکرده.در یک قابلمه دوسانتیمتر آب ریخته و حدود بیست دقیقه میپزیم تا نرم شودسپس با کمک غذاساز یا میکسر سیب را پوره کرده.درون یک قابلمه گود ریخته شکر و جوهر لیمو را نیز افزوده و روی حرارت قرار میدهیم.بعد از بجوش آمدن حرارت را بسیار ملایم کرده و ۳۰دقیقه زمان میدهیم تا مرواریدی بجوشد. و غلیظ شودژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری میکنیم.سر ۳۰دقیقه به پوره اضافه کرده و بعد از ۵دقیقه حرارت را خاموش میکنیم.بسته به میزان شیرینی سیب میتوان مقدار جوهرلیمو را کم و زیاد کرد.اگر زیاد شیرین بود یک دوم قاشق چایخوری کافی میباشد.اگر ترش بود میزان را به نصف کاهش میدهیماگر احساس کردید بعد از ۳۰دقیقه پوره هنوز رقیق است تنها مجاز به ۱۰دقیقه اضافه تر جوشاندن هستید.در غیر اینصورت اگر بیش از حد بجوشد بعد از سرد شدن مارمالاد بسیار سفتی خواهید داشت
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
🔴سیلی زدن به گوش مرد جوان وسط هیئت😳
عاقبت کسی که وسط هیئت سیلی زد تو گوشِ سینه زنِ #امام_حسین بخاطر چشم چرونی 😱
اگه باورت نمیشه خودت با چشم خودت نگاه کن 😱👇
http://eitaa.com/joinchat/248446978C489bbdbe7f
عجیب اما واقعی😳👆🏻👆🏻
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
🔴خبر فوری
🔹در پی اعلام وزیر آموزش و پرورش، سیمکارت رایگان دانشآموزی با اینترنت و تماس و پیامک یکماهه رایگان و امکان استفاده رایگان از شبکه شاد برای همه دانشآموزان آماده شده است.
برای دریافت سیمکارت دانشآموزی رایگان وارد لینک زیر شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/2693333054C726b18c796
#دسر_لوکوم_موز⭐️
لوکوم موز اسم این دسر ترکی: مواد لازم شیر سه لیوان -آرد سمولینا ۷ قاشق غذاخوری-شکر ۵ ق غذاخوری-پودینگ موز یک بسته -پودر نارگیل مقداری-ارد وشکروشیر وشکرباهم مخلوط کرده با همزن دستی و روی اجاق گذاشته با حرارت ملایم تا مواد سفت شود وقتی مواد سفت شد خاموش میکنیم سرد که شد گلوله کرده تو نارگیل میزنیم میزاریم قالب میزاریم یخچال به مدت دوساعت با بریلو یا شکلات تزیین میکنیم به همین راحتی وخوشمزگی😋😋
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما 👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
#تزیین _نان_سبزي
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما 👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_لیمونعناع
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما 👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_گل_باهویج
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما 👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY