eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سبزی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
_دورچین ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیتون پرورده زیتون 1 کیلو بدون هسته گردو 100 گرم آب انار ( اگه در دسترس نبود رب انار هم میتونید استفاده کنید یک کاسه ماست خوری ) ( من آب انار رو در حجم زیاد یک ربع روی حرارت قرار میدم و کف روشو میگیرم و بعد فریز میکنم برای این مواقع ) چوچاق دو سه قاشق خرد شده. نعناع یک قاشق غذاخوری پر. کوتکوتو یا خالواش یک قاشق( اگه در دسترس بود) اگه نبود همون چوچاق و نعنا کفایت میکنه باز اگه چوچاق هم نبود نعنا بریزید. سیر سه چهار حبه گلپر دو قاشق چایخوری نمک نمیخواد چون زیتون خودش نمک داره سعی کنید زیتونو بشورید تا شوریش گرفته بشه بعد داخل ابکش بزارید تا کاملا آبش کشیده بشه. . گردو رو من به سبک سنتی داخل نمکار (نمکیار ، نمیار ) ساییدم و بعد سیر رو ساییدم و سبزی های خرد شده رو اضافه کردم بعد زیتونو و اب انار و گلپر زدم تمام این مواد رو خوب مخلوط کردم و داخل ظرف ریختم و درنهایت با دونه انار ترش جنگلی تزیین کردم. نکته: شما دوستان میتونید گردو رو با یک دو سه و یا غذاساز خرد کنید . .. نوش جان ❤️ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 شنیدید میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل سر اشپزی ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
🍆 😋 🔸اسفناج ها رو پاک کرده و خوب شسته و بعد با مقدار کمی نمک پختم و خرد کردم(میتونید خرد کنید و بپزید یا مثل من بعد از پخت،خرد کنید).اسفناج رو کنار میذاریم تا کاملا خنک بشه.در صورت تمایل یکی دو حبه سیر رو کاملا له یا رنده ریز کنید و یک و نیم پیمانه اسفناج پخته رو به همراه سیر له شده به یک و نیم پیمانه ماست کم آب اضافه کردم.کمی فلفل زدم و چشیدم تا اگه نمک لازم داره اضافه کنم. بعد توی یخچال میذاریم تا کاملا خنک بشه. من اسفناج ها رو خیلی ریز خرد نکردم و درشت هستن شما بنا به سلیقه خودتون ریز یا درشت خرد کنید.(برای اینکه بورانی خیلی سبز رنگ بشه میتونید فقط برگها رو استفاده کنید و ساقه اسفناج رو استفاده نکنید) یه مقدار از بورانی رو هم قالبی درست کردم که از مراحل کار، فیلم گرفتم و توی پستهای آینده آموزشش رو میذارم. گل روی ظرف جلویی با اسفناج بلانچ شدست(چند لحظه توی آب جوش قرار میدیم و بلافاصله توی آب یخ می ریزیم تا نرم و در عین حال خوشرنگ باقی بمونن.)گل ظرف دومی با اسفناج خام ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ✅ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سس شکلات🍰🍫🍰🍫 3 عدد تخم مرغ 1 فنجان شکر 1 فنجان چای ( دم کشیده) نصف لیوان روغن 1 ق چ وانیل 1 ق چ بکینگ پودر 3 قاشق غذاخوری کاکائو 2 فنجان آرد برای سس شکلات: 100 میلی لیتر خامه را گرم کنید ، 100 گرم شکلات تیره اضافه کنید و مخلوط کنید. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
برنامه هفتگی برای عزیزانی که درخواست داشتن یکجا ببینن روزهای هفته متعلق به کدام ائمه است اینو بزنید رو در یخچالتون یا جایی که جلو چشمتون باشه هر چی خواستید بپزید به نیتشون بپزید و از انوار وجود با برکتتشون حظ ببرید ان شالله طرح هفتگی اشپزخونه بهشتی✨✨ شنبه : به نیت حضرت رسول (ص) یکشنبه: به نیت حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س) دوشنبه : امام حسن  و امام حسین (ع) سه شنبه : امام سجاد و امام باقر و امام صادق چهارشنبه : امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی پنج شنبه : امام حسن عسگری جمعه : امام مهدی ( عج) – صلوات 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه دیزی سنگی . . گوشت آبگوشتی : ۱۵۰ گرم نمک : ۱/۳ ق چ خ زردچوبه ، فلفل سیاه : ۱ ق چ خ گوجه سیب زمینی رب : ۱ قاشق سر پر . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ✅ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 😋👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ✅ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس خانگی . خیلی ها میگفتند چرا درست میکنیم نرم میشه من این چیپس حدود دوساعت بعد درست کردن عکس گرفتم گفته بودید سیب زمینی های بزرگ بهتره یا کوچیک بازم فرق نمیکنه من بیشتر مواقع چیپس درست میکنم اینبار از سیب زمینی ریز استفاده کردم که ببینید فرقی نداره مهمترین نکتش این هستش به هیچ عنوان داخل ظرف که آب یخ ریختید و قرار سیب زمینی دو الی ساعت توش بزارید نمک نریزید نمک باعث میشه چیپستون تون نرم بشه سرکه پنج الی شش قاشق برای چیپس ساده ولی اگه سرکه ای دوست داستید حتما یک لیوان فرانسوی سرکه بریزید و یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر به آب یخ تون اضافه کنید وقتی از آب در آوردید با دستمال پاکشون کنید سیب زمینی خیس داخل روغن نریزید بزارید روغن کامل داغ کنید و سیب زمینی چیپسی دونه دونه داخلش بریزید چون اگه یهو بریزید به هم میچسبه و برشته نمیشه بعد سرخ شدن روی دستمال تمیزی بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه و نمک زمان سرخ کردن چیپسها اضافه کنید...... 🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه خوشمزه😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
موادلازم🔻 پیاز:2 عدد بزرگ لپه:1 پیمانه گوشت:300 گرم«بهتره با استخوان و چربی باشه» رب گوجه فرنگ:3 ق غ نمک فلفل سیاه زردچوبه و دارچین:به مقدارلازم گلاب :3 تا4 قطره سیبزمینی سرخ شده لیموعمانی:2 عدد پرک شده«پوست و هسته ش جدا بشه» نکات مهم🔻 هل داخل قیمه خیلی خوشمزه ش میکنه من نمیریزم،اما اگر دوست دارید حتما عرق هل یا پودر هل بهش اضافه کنید،عالی میشه. من کلا داخل قیمه هیچ وقت زعفران نمیریزم چون قیمه م خوشرنگ میشه،واسه همین نیازی نیست که بریزم،شما اگر دوست دارید زعفران بریزید. فقط نمک و آخر کار باید اضافه کنید. حواستون باشه گلاب بیشتر از سه چهار قطره نریزید. من همیشه لیموعمانی رو پرک میکنم و میریزم شما اگر دوست دارید خود لیمو عمانی رو چندتا سوراخ کنید با چاقو بعد بزارید داخل خورشت. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓آموزش کیک اسفنجی رژیمی🍓 😋 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡 💢پخت آسان نون خامه ای 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
‍ نان خامه ای مواد لازم ▫️وانیل:نوک قاشق چایخوری ▫️نمک:نوک قاشق چایخوری ▫️تخم مرغ:2عدد ▫️آب:1 پیمانه ▫️کره:50 گرم ▫️آرد سفید:1 پیمانه ▫️بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری (در این دستور پخت پیمانه استکان دسته دار چایخوری فرانسوی است) طرز تهیه کره و نمک را تو کاسه میریزیم و آب بهش اضافه میکنیم روی حرارت گاز میزاریم تا کره آب بشه و کناره های ظرف حبابهای جوش دیده بشه بعد آرد رو یکباره اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا به صورت خمیر یکنواختی در بیاد و خمیر گوشه ی کاسه جمع بشه زیاد نباید روی حرارت باشه. بعد شعله رو خاموش میکنیم میزاریم خمیر خنک بشه یه 10 دقیقه زمان میبره بعد هر عدد تخم مرغ رو جداگانه به خمیر اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد تخم مرغ بعدی...اینجا خمیرمون نباید زیاد شل باشه نه سفت، بعد وانیل و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. در این مرحله ماده خمیریمون رو تو یه قیف میریزیم یا بدون ماسوره یا با ماسوره شکوفه بزرگ داخل ظرف مورد نظرمون رو که کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله شکوفه میزنیم. (فاصله رعایت بشه چون نون خامه ای ها پف میکنند.) و اما نکته مهم ♦️برای ساخت فر دستی یک قابلمه بزرگ رو درونش یه سه پایه مخصوص ماکروفر یا یه ظرف کوچیک که داخل قابلمه جابشه و بتونیم قالب یا ظرف مورد نظرمون رو روی اون قرار بدیم باید حتما بین ظرف نان خامه ای ها و کف قابلمه فاصله باشه من از سه پایه ماکرو استفاده کردم که نتیجه عالی میشه و در قابلمه هم کیپ بسته بشه. ♦️نکته مهم تر اینه که تا مواد خمیریتون رو آماده میکنید قابلمه رو که داخلش سه پایه گذاشتید رو روی حرارت بزارید در قابلمه هم ببندید تا یه بیست دقیقه خوب گرم بشه و مثل محیط فر بشه و بعد که موادتون رو آماده کردید و شکوفه بزرگ زدید بلافاصله سریع در قابلمه رو باز کنید و ظرف مورد نظر رو روی سه پایه قرار بدید و فورا در قابلمه رو ببندید تا ربع ساعت حرارت رو متوسط رو به بالا و بعد حرارت رو کم کنید تا 20 الی 25 دقیقه دیگه بزارید بمونه به هیچ وجه در حین پخت در قابلمه رو باز نکنید که پف نون خامه ای ها میخوابه بعد از پخت ته نون ها رو بلافاصله سوراخ کنید و بزارید خنک بشه و بعد خامه فرم گرفته( من با خامه صبحانه پگاه خودم فرم دادم و خیلی هم خوشمزه شد) رو با ماسوره و قیف درون نون خامه ایها بریزید و بزارید یخچال تا یه نیم ساعت جا بیفته بعد نوش جان کنید. ♦️قالب تابه ی نسوز باشه و کفش کاغذ روغنی بندازید.. ❤️❤️❤️ 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش نون خامه ای🍓 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوخی🤦‍♀😁 🟪عشق باس مثل نون خامه ای باشه😋😂 هر روز صد نوع شیرینی خوشگل و جدید میاد تو بازار...اما با خودت میگی، هیچی همون نون خامه ای خودم نمیشه😍 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت تابه ای بدون فر دستور و مراحل پخت تصویری پست بعد 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
رولت تابه ای بدون فر دستور و مراحل پخت تصویری 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سیب زمینی😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
رولت خامه ای یک از شیرین های پرطرفداره. در ادامه با طرز پخت شیرینی رولت خامه ای خانگی و بدون فر به صورت تصویری و مرحله به مرحله آشنا خواهید شد. مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای بدون فر آرد 1 لیوان بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو 2 قاشق مرباخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل یم قاشق مربا خوری شکر 1 لیوان دستور پخت رولت خامه ای بدون فر خانگی و ساده به صورت تصویری مرحله اول برای شروع آرد رو با بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کنید و 3 مرتبه الک کنید تا آرد سبک بشه. مرحله دوم زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها رو جدا کنید و هر کدوم رو داخل یک ظرف بریزید. مرحله سوم سفیده تخم‌مرغ‌ها رو به همراه نصف لیوان شکر با دور تند همزن بزنید تا خامه‌ای بشه. مرحله چهارم زرده‌ها رو هم به همراه وانیل و نصف لیوان شکر با دور تند همزن بزنید تا خامه‌ای و کشدار بشه. در هنگام هم زدن 3 قاشق غذاخوری آب جوش به زرده‌ها اضافه کنید. این کار باعث پوک شدن بیشتر کیک میشه.
مرحله پنجم وقتی که زرده‌ها هم زدید و خامه‌ای و سبک شدن، سپس آرد رو طی سه مرحله و کم کم به زرده اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید. در ادامه سفیده زده شده رو هم به مواد اضافه کنید و به صورت دورانب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن. دقت کنید که نباید مواد رو زیاد هم بزنید جون باعث میشه پف کیک کم بشه و کیک اسفنجی نشه. مرحله ششم کف یه تابه که بهتره مستطیلی و دو طرفه باشه رو کاغذ روغنی بیندازید و کمی چرب کنید. مایه رولت رو کف تابه بریزید. دقت کنید که قطر مواد از نیم سانتی‌متر بیشتر نشه. مواد رو کف تابه به طور یکدست پخش کنید. تابه رو روی شعله پخش کن با حرارت کم بذارید. 10 دقیقه زمان بدید تا رولت بپزه. وقتی پخت تابه رو برگردونید تا طرف دیگه هم بپزه. مرحله هفتم وقتی که رولت پخت از تابه بیرون بیارید و روی پارچه بذارید. تا رولت هنوز گرمه، رولت رو به کمک پارچه رول کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بذارید. مرحله هشتم برای درست کردن خامه قنادی یه کاسه بزرگ انتخاب کنید و داخلش آب و یخ خرد شده بریزید. سپس داخی یک کاسه کوچکتر خامه و شکر بریزید. حالا کاسه کوچکتر که حاوی خامه و شکر هست رو داخل کاسه بزرگتر که حاوی آب و یخ هست قرار بدید و به مدت 8 تا 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید. مرحله نهم در این مرحله رولت رو از یخچال بیرون بیارید و روی سلفون بذارید و خامه زده شده رو روی سطح رولت به طور یکنواخت پخش کنید. سپس به کمک سلفون رولت رو رول کنید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار بدید تا آماده بشه. نکات مهم و فوت و فن های پخت رولت خامه ای بدون فر شعله پخش كن رو از 10 دقيقه قبل رو شعله بذارید تا خوب داغ بشه. مایه رولت رو با پشت قاشق خوب صاف كنيد. حتما واشر قرمز دور تابه هم دربياريد. در تابه رو ببنديد و حدود 10 تا 15 دقيقه زمان بدید تا با شعله کم بپزه وقتی که پخت گردونيد و اجازه بدید طرف ديگه هم حدود 8 دقیقه بپزه.