هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
من همیشه برای #پیتزا از خمیر جادویی استفاده میکنم خمیرم که آماده شد کف سینی مورد نظرمو چرب میکنم البته اگر سینیم تفلن باشه چرب میکنم اگر گالوانیزه باشه اول کاغذ روغنی میزارم بعد چرب میکنم خمیر و رو تخته کار با وردنه پهن میکنم و بعد به سینی انتقال میدم و مرتبش میکنم خمیر و سعی کنید نازک بگیرید . بعد سس کچاب به خمیر میزنم و با فرچه خوب رمالش میکنم بعد روش پنیر پیتزا میریزم و پر میکنم بعد مواد گوشتی روش میریزم و پخش میکنم و یکم فشردش میکنم که جذب بشه بعد در مرحله آخر پنیر فراوون میریزم و میزارم تو فر یا توستر به مدت بیست دقیقه با دمای 180 درجه . بعد سینی و میارم بیرون یکم آب روش اسپری میکنم ( این کار باعث میشه پنیر کش بیاد ) و دوباره میزارم تو فر و چند دقیقه گریل و میزنم تا پنیر طلایی شه
#خمیر_جادویی
یک پیمانه شیر ولرم یک قاشق سوپ خوری خمیرمایه دو قاشق غذا خوری شکر در صورت تمایل کم یا زیاد نصف قاشق چایخوری نمک( اختیاری) شش قاشق سوپخوری روغن یک عدد تخم مرغ آرد تقریبا نیم کیلو ..... یک قاشق چایخوری شکر را با شیر مخلوط و خمیر مایه اضافه ده دقیقه کنار بگذاری تا
خمیر به عمل بیاد بعد مابقی مواد را مخلوط و خمیر مایه را اضافه کرده و کم کم ارد اضافه کرده و ورز داده تا به دست نچسبد و خمیر لطیفی بدست اید و در اخر روی ان را پوشیده و به مدت یک ساعت استراحت دهید و به هر مدلی که خواستید استفاده کنید. و در اخر روی ان را با زرده یا شیر و زعفران و کنجد تزیین کرده به مدت یک ربع در دمای دویست درجه فر قرار داده. این خمیر برای انواع نان و پیراشکی گوشت و ... استفاده میشود
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
آداب سفره و غذا:
بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا
یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید
معده تان را گورستان حیوانات نکنید
.
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
خانومـاے عزیز
اگه؛
میخواین غذائـے که میپـزین
خــوشمـــزه و باعثِ شفــا باشه
مـوقع طبـخ
ســـوره های ↯ مبـــارکـه
⇜۞قــریش و حمـــــد۞⇝
رو بخونید و به غذا بدمین
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
کمبود آهن باعث فریاد کشیدن میشود که با خوردن غذاهای آهن دار جبران میشود.جوش شیرین برای قوام آمدن نان استفاده میشود که باعث فقر آهن است.
#بانو_آشپزی_بدون_وضو_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#ايده_خلاقانه _براي_صبحانه:👌 نيمرو و نان تست و مربا 🍳
✍️خالي كردن نان تست، قرار دادن آن در ماهيتابه، تخم مرغ را در آن قسمت خالی نيمرو كردن و روي قسمت باقي مانده مربا زدن😍😋
در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد.
#سر_دیگ_غذا_ذکر_بگو
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
🍨اگه دنبال یه صبحانه رژیمی خوشمزه هستید، کمی جوی دوسر را در شیر کم چرب بریزید تا کاملا خیس بخورد. برای طعمدار کردن آن کمی میوه شیرین، وانیل و دارچین یا کمی عسل اضافه کنید.
در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد.
#سر_دیگ_غذا_ذکر_بگو
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
🍕🍗🍖🍜🌭🧀🌮🍰🍧
🍥 یاد گرفتن آشپزی اعتماد به نفس شمارا افزایش می دهد 🍥
🔹 اگر هنوز نامزد هستید یا کلا ازدواج نکردید بدونید زمان یادگیری آشپزی همین حالاست
⚜ شاید از خیلی ها بشنوید : "حالا یاد میگیری" 😏 ولی بدونید این افراد اشتباه می کنن
✅ این که شما آموزش دیده وارد زندگی مشترک بشید اعتماد به نفس شمارا بسیار بالا میبره و باعث میشه یه خانم همه چیز تموم محسوب بشید
💝 پس از همین حالا شروع کنید 😎
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن
#بانو_آشپزی_بدون_وضو_ممنوع😊
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
ڪلیپــ آموزشے
#خورش_هویچ_تبریزی😋
در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد.
#سر_دیگ_غذا_ذکر_بگو
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#ماهی_تو_فر
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
#ماهی_تو_فر ⛱
🔴طرز تهیه🔻🐟
🔸ماهی رو بابا هر سری پاک شده و کات شده میاره خونه . تنها زحمتی که برام می مونه شستن و مرینت کردنشه. ماهی رو من هر سری به روش مامان جونم با نصف استکان آبلیمو و 4 تا پیاز متوسط و نگینی و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک حدود 2 الی 3 ساعت میزارم حسابی مزه دار بشه . ماهی تو روغن سرخ بشه همه پسنده اما نمیشه از مضراتش چشم پوشی کرد به این خاطر من و مامان چند سالی میشه اهل خونه رو عادت دادیم به خوردن ماهی اونم تو فر بدون روغن .
🔸چند ساعت که تو این مواد موند با قاشق دونه دونه همه این پیازهایی که الان دارین مشاهده میکنین رو برداشتم بعد تو فری که از قبل گرم کرده بودم گذاشتم . برای پخت کامل ماهی نیاز داریم 1 ساعت تو فر با درجه حرارت 180 درجه بمونه دیگه نیاز به برگردوندن نداره گریل رو هم 20 الی 30 دقیقه روشن کنین. بعد با کته ایرانی میل کنین و حالش رو ببرین. راستی کنارش از ممنوعه ها نخورین
♦️ ترشی ماست دوغ سیب زمینی خوردنش با ماهی موجب مشکلاتی میشه که همه شنیدن مسلحش هم خرماس
در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد.
#سر_دیگ_غذا_ذکر_بگو
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس خانگی .
خیلی ها میگفتند چرا درست میکنیم نرم میشه من این چیپس حدود دوساعت بعد درست کردن عکس گرفتم گفته بودید سیب زمینی های بزرگ بهتره یا کوچیک بازم فرق نمیکنه من بیشتر مواقع چیپس درست میکنم اینبار از سیب زمینی ریز استفاده کردم که ببینید فرقی نداره مهمترین نکتش این هستش به هیچ عنوان داخل ظرف که آب یخ ریختید و قرار سیب زمینی دو الی ساعت توش بزارید نمک نریزید نمک باعث میشه چیپستون تون نرم بشه سرکه پنج الی شش قاشق برای چیپس ساده ولی اگه سرکه ای دوست داستید حتما یک لیوان فرانسوی سرکه بریزید و یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر به آب یخ تون اضافه کنید وقتی از آب در آوردید با دستمال پاکشون کنید سیب زمینی خیس داخل روغن نریزید بزارید روغن کامل داغ کنید و سیب زمینی چیپسی دونه دونه داخلش بریزید چون اگه یهو بریزید به هم میچسبه و برشته نمیشه بعد سرخ شدن روی دستمال تمیزی بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه و نمک زمان سرخ کردن چیپسها اضافه کنید......
🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃
در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
#پیتزا_باگت
این نوع پیتزا موادش کاملا هر چی که دوست دارید بریزین و سلیقه ای و خیلی ایده خوبی برای مهمونی ها و حتی برای بچه ها . اون قدر خوش خوراکه که کلی طرفدار داره 😊. . .
برای 16 عدد
نان باگت 4 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
قارچ 6 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
ذرت 3 تا 4 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین .
من به این صورت عمل کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم .
قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم .
برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم .
نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم .
داخل فر 180 درجه به مدت 8 الی 10 دقیقه قرار دادم اخر هم 2 دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه .
حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه .
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═
از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم.
#دعای_خاصی_برای_آشپزی_منظور_ما_نیست
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا باگت
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═
از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم.
#دعای_خاصی_برای_آشپزی_منظور_ما_نیست
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی اصفهان
سرکه به میزان کم
آب 1 استکان
شیره انگور 150 گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
آرد نخودچی 125 گرم
پیاز (رنده شده) پیاز 1 عدد
هویج (پخته و رنده شده) 3-4 عدد
گوشت (چرخ کرده) 500 گرم
گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.
آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه شامی سفت شود.
از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و به شکل سوسیس حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.
شامی اصفهانی های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد (شیره انگور + آب + سرکه را مخلوط میکنیم) را روی شامی ها بریزید.
سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کبابها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═
از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم.
#دعای_خاصی_برای_آشپزی_منظور_ما_نیست
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
#نان_شکم_پر_فرانسوی
#غذای_ملل
#غذای_فرانسوی
سرنان همبرگر رامیبریم داخلش راخالی کرده ژامبون، فلفل دلمه، گوجه، جعفری، پنیرپیتزا،نمک را با یه عدد تخم مرغ مخلوط وداخل نون ریخته و15دقیقه داخل فر میگذاریم
🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃
خانومها به غذایی که میپزید برای خانواده توجه کنید ،چون اون غذا مزاج اعضای خانواده رو میسازه ،غذای ناسالم مزاج بد تحویل میدهد
#نکته_مهم
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
#کتلت_مغز_دار
یکی از دوستان, دستور یک غذای ارزان قیمت را خواستند . این دستور را امتحان کنید امیدوارم بپسندین
یک پیمانه کوچک گوشت مرغ چرخ کرده را با پیازدر روغن کمی تفت داده و ادویه و نمک و زردچوبه و رب گوجه فرنگی زده ,مقداری آب اضافه کنید تا پخته شود و در آخر آب تبخیر شود. جعفری خرد و سرخ شده و پیاز داغ به گوشت اضافه کنید . برای هر عدد از این کتلت ها یک عدد سیب زمینی متوسط کافی است . به تعداد کتلت هایی که می خواهید تهیه کنید ,تعدادی سیب زمینی را خوب شسته و بپزید . پوست سیب زمینی در حین پخت ترک بر ندارد چون باعث جذب آب شده و هنگام سرخ کردن ممکن است وا برود یا روغن بیشتری جذب کند.
سیب زمینی ها را پس از پختن, پوست گرفته و رنده کرده و یک یا دو عدد زرده تخم مرغ و نمک اضافه کرده و خوب هم بزنید و پس از اینکه در یخچال سرد شد . از سیب زمینی گلوله هایی بر داشته و با گوشت و جعفری سرخ شده و پیاز داغ مغز گذاری کرده و به شکلی که در عکس پیداست در آورده و به آرامی در آرد غلتانده و بعد در تخم مرغ زده شده ودر آخر هم در آرد سوخاری ,سپس در روغن ,کمی سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شود.
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═
از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم.
#دعای_خاصی_برای_آشپزی_منظور_ما_نیست
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
#خیار_شور_یک_روزه
مواد لازم :👇
خیار ب مقدار لازم
سیر 4 حبه متوسط
فلفل تند 3 عدد
ترخون ترجیحا تازه 3 شاخه (اگر از خشک استفاده میکنید 2 قاشق غذاخوری)
شوید تازه 1 شاخه (اگر از شوید خشک استفاده میکنید نصف قاشق مرباخوری)
سرکه یک سوم لیوان
آب دو سوم لیوان
(ترکیب سرکه و آب جمعا 1 لیوان)
نمک به ازای هر لیوان ترکیب سرکه و آب 1 قاشق مرباخوری
شکر نوک قاشق مرباخوری
آبلیمو 4_5 قطره
دستور تهیه :👇
ابتدا سیر شوید ترخون رو ته ظرف میریزیم و خیار را میچینیم ترکیب آب و سرکه را اضافه کرده نمک شکر و ابلیمو و فلفل را اضافه میکنیم. در قابلمه ای آب میزاریم . ظرف خیارشور را در قابلمه میزاریم. توجه کنید ک آب در قابلمه حتما دو سوم شیشه رو گرفته باشه (یعنی بالاتر از نصف شیشه آب در قابلمه باشه) نیم ساعت زمان میدیم تا پخته بشه و رنگ خیار ها عوض بشه. بعد از سرد شدن در یخچال میزاریم و یک شب استراحت میدیم تا کاملا جا بیفته. روز بعد قابل استفاده است
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═
از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم.
#دعای_خاصی_برای_آشپزی_منظور_ما_نیست
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مارمالاد_هویج
برای یک شیشه مربایی کوچک:
هویج شسته وپوست گرفته و خرد شده 200 گرم ( حدود 4 تا هویج متوسط )
شکر 200 گرم (یک لیوان سرخالی ،تا دو سوم لیوان هم می تونید بریزید ولی کمتر کنید ممکنه کپک بزنه )
هل یک عدد
گلاب 1/4 لیوان
اب 1 و1/2 لیوان
پودر ژلاتین 1ق م(اگر خواستین مارمالاد را نگهداری کنید پودر ژلاتین کمتر بزنید حدود 1ق چ)
آبلیمو 1/2 ق چ یا جوهر لیمو کمی
هویج خرد شده را با یک ونیم لیوان اب روی حرارت ملایم بگذارید
واجازه دهید تا هویج پخته واب ان کشیده شود(کمی اب داشته باشه که راحت پوره بشه )
وقتی هویج کاملا پخته شد با گوشکوب خوب پوره کنید
و200 گرم شکر اضافه کنید کمی مخلوط کنید واجازه دهید تا به جوش اید
پس از جوش زدن آبلیمو و جوهر لیمو اضافه شود و
حرارت را ملایم کنید تا مربا غلیظ شود
بعد از غلیظ شدن
1/4 لیوان گلاب را که با 1ق م پودر ژلاتین بنماری کرده اید اضافه کنید
واجازه دهید تا مارمالاد به غلظت برسد
سپس حرارت را خاموش کنید ومربا را
وبه ظرف دیگر منتقل کنید
پس از سرد شدن سفت تر خواهد شد
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
کمبود آهن باعث فریاد کشیدن میشود که با خوردن غذاهای آهن دار جبران میشود.جوش شیرین برای قوام آمدن نان استفاده میشود که باعث فقر آهن است.
#بانو_آشپزی_بدون_وضو_ممنوع😊
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مربایی
پارت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مربایی
پارت سوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مربایی
پارت دوم
#شیرینی_مربایی
دوستان دستور همراه با نکات هست لطفا بخونید بعد شروع کنید
واینکه روغنی که من استفاده کردم روغن نیمه جامد لادن قوطی آبی رنگ هست اگر با کره یا روغن قنادی خواستین تهیه کنید لطفا دستورات دیگه امتحان بشه
واما دستور :
این میزان مواد حدود 40 تایی شیرینی کامل میشه بازهم بستگی به سایز و قطر شیرینی داره:
روغن جامد(من نیمه جامد زدم) 250 گرم (یک لیوان سرخالی)
پودر قند 125 گرم (یک لیوان سرخالی ، اگر میخوایین کم شیرین تر باشه پودر قند کمتر بزنید )
گلاب 1ق غ
شیر 1ق غ
زرده تخم مرغ 1عدد
عسل یا شربت بار 1ق غ
پودر هل یا وانیل کمی
آرد 450 تا 500 گرم ( 3 لیوان)
روغن جامد،پودر قند،گلاب،شیر،زرده تخم مرغ، هل یا وانیل و عسل را درون ظرفی ریخته وبا همزن دستی خوب مخلوط کنید تا مایه کاملا یکدست وبدون هیچ گلوله ای شود،
سپس 3 لیوان آرد را اضافه کنید در ابتدا با همزن دستی ودرنهایت با دست مخلوط کنید تا جایی که خمیر جمع بشه
(خمیر را بیش ازحد ورز ندین لزومی نداره ،همین که جمع شد کافیست اگر زیاد ورز بدین خمیر به روغن میفته وبافت شیرینی بیسکوییتی میشه)
اگر احیانا خمیر شل بود کم کم بهش ارد اضافه کنید،
به خمیر نیم ساعت در دمای محیط استراحت بدین
سپس بین دو نایلون به ضخامت دو سه میلی تا نیم سانت پهن کنید وقالب دلخواه بزنید(خیلی نازک یا ضخیم نباشه اینم مهمه)
شیرینیهای قالب زده را درون سینی با کمی فاصله بچینید
ودر فر ازقبل گرم 180درجه حدود ده تا دوازده دقیقه بپزید
زیر شیرینی طلایی خوشرنگ بشه کافیه
بعد از این زمان شیرینی را دست نزنید پودر میشه وقتی که سرد شد از قالب جدا کنید،
(و اینکه زیاد ازحد هم نپزید باعث میشه شیرینی خشک وباز هم بیسکوییتی بشه)
پس از سرد شدن بین شیرینی مارمالاد دلخواه بزنید
وبه دلخواه تزیین کنید
شیرینیها درون ظرف دربسته و جای خنک نگهداری شود
با ماندن و جذب مارمالاد شیرینی نرمتر و کلوچه ای خواهد شد،
مارمالاد هم مارمالاد هویج هست که خودم تهیه کردم
اگر خواستین شیربنیها کمی حالت تردی داشته باشه مقداری از ارد را با نشاسته ذرت جایگزین کنید
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 به به کباب تابه ای
مواد لازم👇
گوشت چرخ شده (ترکیب گوسفند و گوساله) 400 گرم
پیاز 3 عدد درشت رنده درشت شود (کمی از آب پیاز رو بگیرید نیاز نیست کاملا آب پیاز گرفته بشه)
نمک 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
گوشت و پیاز و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید. نیاز نیست خیلی ورز بدید همین ک ترکیب بشن کافیه ( اضافه کردن ادویه های بالا الزامیس). گوشت رو کف تابه پهن کنید
ابتدا کف تابه رو کمی روغن بریزید( نیاز ب روغن زیاد نیست گوشت ک ترکیبی از گوساله و گوسفنده چرب هست) کباب رو ته تابه بزارید وقتی کمی رنگ گوشت تغییر کرد در تابه رو بزارید تا با حرارت ملایم سرخ بشه.
.
❤️❤️❤️
❤️❤️❤️
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موساکا
300گرم گوشت سرخ شده
1عددسیر
سس بشامل
ورقه های لازانیا
فلفل دلمه
1 عدد گوجه فرنگی(یا رب)
1 قاشق چ خ نمک
4 عدد سیب زمینی
2 عدد بادمجان
1عدد پیاز
2 حبه سیر
فلفل قرمز
فلفل سیاه
پنیر پیتزا
ابتدا ورقه های سیب زمینی سرخ شده رو کف ظرف میچینیم بادمجان ها رو اضافه میکنیم و مخلوط گوشت چرخ کرده و بقیه مواد رو که از قبلا مخلوط کرده و روی شعله قرار دادیم رو میریزیم.
مجددا ورقه های سیب زمینی گذاشته پنیر پیتزا رنده شده رو میریزیم. ودراخر ورقه های لازانیا و سس بشامل را اضافه می کنیم و پنیر پیتزا را روی سس ریخته
در پایان ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه قرار میدیم تا پنیر ذوب و روی موساکا طلایی بشه...در صورت لزوم چند دقیقه گریل رو روشن کنید.
با جعفری خرد شده تزیین کنید
.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
استفاده بیشتر از غذاهای نونی احتمال فقر اهن را بیشتر میکند بخاطر استفاده از نان ...
پس اگر مصرف نان خانواده بالاست حتما سعی کنید فقر اهن را جبران کنید تا به عوارض ان از جمله فریاد کشیدن ،کسلی تنبلی نرسه
#بانو_آشپزی_بدون_وضو_ممنوع😊
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_گوجه_سبز👌😋
.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
استفاده بیشتر از غذاهای نونی احتمال فقر اهن را بیشتر میکند بخاطر استفاده از نان ...
پس اگر مصرف نان خانواده بالاست حتما سعی کنید فقر اهن را جبران کنید تا به عوارض ان از جمله فریاد کشیدن ،کسلی تنبلی نرسه
#بانو_آشپزی_بدون_وضو_ممنوع😊
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami