#قیمه_نثار_معصومه
سلام دوستای گلم .
غذای سنتی شهر قزوین ، در مورد سرو این غذا مخصوصا تک نفر وقتی می ریزن مواد گوشتی زیر مواد خلالی هستش معمولا . یعنی اول برنج و بعد مواد گوشتی رو وسط می ریزن و روی اون مواد خلالی طوری که موقعی که براتون میارن شما گوشت رو نمی بینین استتار شده توسط خلال ها و زیرش هست من اینجا این شکلی کشیدم که دوستانی که اطلاع ندارن گوشت ها رو ببینن 😂😉. با اینکه مادرم هم درست می کنه و اقوام قزوینی مون دیده بودم باز هم از دستور خانم گلاور عزیز کمک گرفتم .
برای 3 تا4 نفر
گوشت گوساله یا گوسفندی 250 تا 300 گرم
برنج 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
پیاز داغ 2 تا 3 ق غ
پودر هل 1 ق چ
گلاب 1 ق غ
دارچین 1 ق چ
آب لیمو 1 ق م
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
رب گوجه 1 تا 2 ق غ
زرشک 3 تا 4 ق غ
خلال پسته 2 ق غ
خلال بادام 2 ق غ
خلال پرتقال 2 تا 3 ق غ
کره یا روغن به میزان لازم
یه پیاز رو خرد کردم داخل قابلمه پیاز رو همراه با گوشت و زردچوبه و فلفل 10 تا 15 دقیقه تفت دادم . بعد رب رو اضافه کردم و مقداری تفت دادم و آب در حد یک و نیم لیوان ریختم و درش رو گذاشتم تا بپزه . بسته به نوع گوشت و اینکه از کدوم قسمت استفاده بشه تایم پخت فرق می کنه . آب هم زیاد ریخته نشه اگر دیدین موقع پخت آبش کمه می تونید بهش اب اضافه کنید فقط آب جوش باشه .
وقتی که گوشت پخت پیاز داغ، نمک ، دارچین، آب لیمو خیلی کم ، گلاب، پودر هل ، زعفران غلیظ اضافه کردم و 10 دقیقه بمونه روی حرارت کافیه .
برای تهیه خلال ها
خلال پرتقال رو 5 الی 6 بار جوشوندم . هر بار با مقداری آب سرد روی حرارت گذاشتم و بعد از جوشیدن ابش رو خارج و مجددا آب اضافه کردم تا تلخیش گرفته بشه . دفعه آخر دیگه گذاشتم بپزه وآخر شکر اضافه کردم .
خلال بادام و پسته رو هم از قبل خیسوندم و بعد ابش رو خارج کردم و خشک بشه، می تونید با گلاب هم خیس کنید .
زرشک رو هم می شوریم میزاریم خشک بشه .
توی تابه کمی کره یا روغن، زرشک،خلال پرتقال،خلال بادام ،خلال پسته( و در صورت تمایل می تونید شکر بریزین .) ریختم و روی حرارت مقداری تفت دادم .
برنج رو هم که کته یا دمی هر طور دوست دارید من کته پختم . بعد از پخت مقداری رو با زعفران مخلوط کردم و با خلال ها مخلوط کردم .
masoumehrasouli
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_نثار👆
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
34.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی گل کوکب
فیلم
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا کفگیری تبریز
فیلم
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
سلام✋دوشنبه تون زیبا🌸گلهای مهربان امروزتان شیرین آرزو دارم کوله بار امروزتون.پراز آرامش، برکت سلامتی، عشق بخشش ومعرفت باشه لحظه لحظه ی زندگیتون سرشاراز آرامش🌸مهربونها با دستور یک اش خوشمزه با طعم عالی درخدمتتون هستم
#اش_غوره
ashpazii.ba.mahnaz
لپه پخته شده تقریبا 1لیوان سرخالی
اب گوشت یا مرغ 3لیوان
سبزی پاک شده اش نیم کیلو
پیاز2عدد
رب 2ق
گوجه 3عدد
بلغور نصف پیمانه
غوره نصف پیمانه
نمک وفلفل روغن به میزان لازم
منن لپه پخته شده استفاده کردم اگر شما پخته شده ندارید لپه راازشب قبل خیس کنید چند بار ابش عوض کنید بزارید تا بپزه.اب گوشت یا قلم یا مرغ اگر نداشتید دوتا عصاره گوشت توی دوتا 3لیوان اب پودر کنید وبریزید توی قابلمه درش بزارید تا همراه لپه جوش بیاد پیازها راخرد کرده افزوده بلغور هم ریخته ودرش میزاریم حدود یکربع که جوشید سبزی اش را اضافه کرده وگوجه راهم با میکسر پودر کرده وبهمراه رب به اش اضافه میکنیم یک جوش که زد نمک فلفل وغوره را افزوده زیرش کم میکنیم واجازه میدیم تا کم کم اش جا بیفته .مقدار غوره بستگی به ذائقه خودتون داره .میتونید کم یا زیاد کنید.من از بلغور خونگی استفاده کردم شما اگر اماده خریدید حتما قبل از استفاده بشورید.اندازه سبزی اشتون که چه اندازه خرد بشه بستگی به خودتون داره .ومیتونید برای خوشرنگ تر شدن 1ق رب هم بیشتر بریزید نوش جان 😘😍
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومی میگفت :بذار امتحان کنم بیداری بین الطلوعین چطوریه اینقدر میگن بیدار باشید
بعد یک هفته که افسرده بودم خنده به لبم نمی اومد ،اولین روزی که بعد نماز صبح نخوابیدم چنان اونروز با نشاط بودم و الکی الکی دلم میخواست بخندم که خودم مات و مبهوت این نشاط بودم شما هم امتحان کنید😍
بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها حتی وقتی مریضی😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#کبه_شعریه
رشته های سوپ پیچ پیچیا(همون ورمیشل) 😎تقریبا 7عدد(فقط با این پیچ پیچا میشه،اصرار نکنید که با مدل دیگه ای درست کنید.
یک عدد تخم مرغ
نمک
مواد داخل کبه،گوشت چرخی،پیاز داغ،گردو،زرشک،هل،نمک وفلفل
مواد داخل کبه خیلی کم روغن باشه.
طرز تهیه؛
ابتدا شعریه (ماکارونی پیچ پیچی)را بانمک در حد پنج دقیقه بجوشانید،بعد آب کش کنید وقتی سرد شد در ظرف ریخته ویک تخم مرغ اضافه کنید وکمی چنگ بزنید
با دست خیس مواد برداشته مانند فیلم میپیچیم،فقط دقت کنید آرام بپیچید،بعد در روغن داغ وشناور سرخ شود.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده پیچیدن سمبوسه
فیلم
خانومی میگفت از وقتی رو سرقابلمه دعا میخونم و دلم میشکنه واقعا هم مزه ش عوض شده خوشمزه میشه هم بحثهای خانوادگیم کم شده
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
🍑🍑🍑🍑🍑
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاااالیه😍😋😋😋😍
اشپزی و هیجان👇👇
@ashpazi_V_hayjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت شیک و پیک
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رز با گوجه
فیلم
خانومی میگفت از وقتی رو سرقابلمه دعا میخونم و دلم میشکنه واقعا هم مزه ش عوض شده خوشمزه میشه هم بحثهای خانوادگیم کم شده
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
🍑🍑🍑🍑🍑
@menoeslami
▫️كيك عصرانه
مواد لازم:
تخم مرغ ٤ عدد
آرد ٢ پیمانه
شکر ٢ پیمانه
وانیل ٢ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ٣ قاشق غذا خوری
شیر ١ پیمانه
روغن مایع ١ پیمانه
رنده پوست ٢ عدد لیمو
بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری
نمک یک پینچ
طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر ؛من معمولاً ١/٥ پيمانه استفاده مي كنم
و وانیل رو با همزن برقی خوب هم بزنید تا یکدست بشه . پوست لیمو رو اضافه کنید شیر و روغن رو بریزید و هم بزنید . آرد رو با نمک و بکینگ پودر الک کنید و اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . مقداری از مایع کیک رو جدا کنید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید. كف قالب رو چرب کنید و بعد مایع کیک سفید رنگ رو بریزید توي قالب و بعد وسط قالب مایع کیک قهوه ای رو بریزید و با دسته قاشق کمی طرحدارش بکنید . بعد قالب رو به مدت ٥٠ دقيقه بذاريد تو فر از قبل گرم شده در دماي ١٨٠ درجه تا بپزه.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
🔵توفیق نماز لیلة الدفن #عالم_انقلابی علامه آیت الله حسن زاده آملی را امشب بهرمنده گردیم.
🔷نماز لیلة الدفن یا نماز وحشت
دو رکعت
🔷مرحوم حسن حسن زاده آملی فرزند عبدالله
⏳ نماز لیلة الدفن را در هر زمان از شب اول قبر (از اول شب تا صبح) میتوان خواند؛ اما بهترین وقت آن بعد از نماز عشا است.
🔵« جهت یادآوری، از فیض خواندن «نماز لیلة الدّفن» برای این استاد انقلابی ، خود را بهره مند گردانیم.
🔷باشد که با این عمل خیر و خداپسندانه، بخشی از دین خویش به این عالم وارسته را جبران کنیم.
«مَن لَم يَشكُرِ المَخلوقَ لَم يَشكُرِ الخالِقَ»
♣️نماز لیلَةُ الدّفن دو رکعت است که به یکی از دو روش خوانده میشود:
1⃣روش اول:
رکعت اول سوره حمد و آیة الکرسی
رکعت دوم سوره حمد و ده مرتبه سوره انا انزلناه میخواند
بعد از نماز بگوییم: «اللهمّ صَل علی محمّدٍ و آل محمّد وَ ابْعَثْ ثوابَها إلی قَبر فُلان بن فُلانْ (به جای "فلان بن فلان" نام میّت و پدرش را ببرد).
2⃣روش دوم:
رکعت اول، یک مرتبه سوره حمد و دو مرتبه سوره توحید
رکعت دوم یک مرتبه سوره حمد و ده مرتبه سوره تکاثر میخواند
بعد از سلام می گوید: «اللهمّ صل علی محمّدٍ و آل محمّد وَ ابْعَثْ ثوابَها إلی قَبر فُلان بن فُلانْ (به جای "فلان بن فلان" نام میّت و پدرش را ببرد).
وإبعث ثوابها إلی قبر حسن بن عبدالله حسن زاده آملی
🔷 حتما صدقه هم به نیت ایشان بدهیم به هر مقدار دلخواه ، در روایات علاوه بر این نماز ، به صدقه دادن هم در شب اول قبر توصیه شده است
🔷ان شاء الله با اهدای این هدایا، از شفاعت این عالم بزرگوار در قیامت برخوردار شویم
▫️ سالاد سیب زمینی و تخم مرغ
از سیب زمینی های با سایز کوچک و یا متوسط استفاده کنید.
در این دستور می توانید به جای آبدوغ از ماست هم استفاده کنید. کاربرد آن رقیق کردن مایونز است.
خیار شور را نازک حلقه حلقه کنید.
مواد اولیه (برای 12 نفر):
سیب زمینی 2300 گرم
پیاز سفید 1 عدد متوسط
سرکه سفید 1/2 پیمانه
شکر 1 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه نوک انگشت
سس مایونز 1 پیمانه
آبدوغ ( یا ماست ) 1 پیمانه
خیارشور 1/3 پیمانه
برگ جعفری تازه 1/4 پیمانه
تخم مرغ آب پز به میزان لازم
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش انداخته و برای حدود 30 دقیقه تا زمانی که نرم شوند، بپزید. اجازه دهید تا بعد از پخت کمی خنک شوند. آن ها را پوست گرفته و به شکل حلقه هایی به پهنای نیم سانتی متر برش دهید.
در کاسه ی بزرگی، پیاز خرد شده، سرکه، شکر، نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید. حلقه های سیب زمینی را اضافه کنید و به آرامی مواد را با هم ترکیب کنید به گونه ای که سیب زمینی ها خرد نشوند. آن ها را برای 10 دقیقه کنار بگذارید.
سس مایونز، آبدوغ و خیارشور را اضافه کنید. برای ترکیب کردن مواد آن ها را در کاسه ای دیگری بریزید و دوباره به ظرف اول برگردانید. این کار را تکرار کنید تا بافت ترکیب مواد خامه ای شود.
سالاد را حداقل برای 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت، غلظت مواد بیشتر می شود.
روی سالاد را با جعفری خرد شده تزیین کنید و برش های تخم مرغ را در کنار آن قرار دهید. به آن کمی نمک و فلفل بزنید
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
▫️کیک شکلاتی
مواد لازم:
1لیوان آرد
4عدد تخم مرغ
1پیمانه شکر
یک سوم پیمانه روغن
نصف لیوان پودر کاکائو
4ق غ شیر
2ق م پکینگ پودر
1قاشق چ وانیل
طرز تهیه
چهار عدد تخم مرغ را با يك پيمانه شكر و يك قاشق چ وانيلي مخلوط كرده و با همزن ميزنيم
تا سفيد و كشدار شود.یك ليوان ارد الك شده را ارام ميريزيم و با همزن هم ميزنيم ،خوب كه مخلوط شد ،نصف ليوان پودر كاكائو الك شده هم اضافه كرده و با همزن ميزنيم .سپس يك سوم پيمانه يا ليوان معمولي روغن اضافه كرده با چهار قاشق غذاخوري شير سرد و باز كني با همزن ميزنيم تا خوب مخلوط بشن و در اخر دو قاشق مرباخوري بكینگ پودر الك شده ميريزيم و كاملا مخلوطش ميكنيم .مواد را درون قالب ريخته ،فر را از قبل گرم كرده و با درجه صدو هفتاد و پنج س ،وتا زمانيكه كيك كاملا پف كند و بپزد اجازه ميدهيم درون فر بماند.
براي روي كيك ،يك ليوان شير سرد را با دو قاشق شير عسلي و دو قاشق پودر كاكائو و دو قاشق نشاسته مخلوط ميكنيم و ميذاريم رو شعله ،مرتب هم ميزنيم تا زمانيكه مواد غليظ شد و به غلظت كافي رسيد.اگه شيرينيش براتون كم بود بيشتر شير عسلي اضافه كنيد،ميتونيد دنت شكلاتي هم بهش اضافه كنيد ميل خودتان،وقتي اماده شد ميذاريم كني از حرارت بيفته و بعد ميريزيم روي كيكمون ،و روش با شير عسلي يا شكلات سفيد تزيين كنید.
كيك را چند ساعت بذاريد تو يخچال تا حسابي خنك و سرد بشه.
این کیک بسیار لطیف و خوشمزه است. حتما بپزید و از خوردنش به همراه عزیزانتون لذت ببرید.
نوش جان🍃
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
▫️ته چین مرغ سنتی ایرانی
مواد لازم
⚜برنج 3 لیوان
🌱تخم مرغ 1 عدد
⚜زرشک 1 لیوان
🌱ماست (چکیده) 1 لیوان
⚜سینه مرغ 2 عدد
🌱کره 5 ق غ
⚜روغن 1/2 لیوان
🌱زعفران (دم کرده) 5 ق غ
⚜نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
برنج را با چند لیوان اب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی کنید
برنج های آبکش شده را دو قسمت کنید یک قسمت از برنج را با تخم مرغ ها ،ماست چکیده،3 قاشق غذا خوری زعفران و نصف روغن خوب مخلوط کنید و یک قسمت دیگر برنج را با 3 قاشق غذا خوری زعفران کمی نمک و نصف دیگر روغن مخلوط نمایید.
مرغ را همراه 3 لیوان آب و نمک و فلفل با حرارت ملایم بپزید تا اب ان تمام شودپس از پخت مرغ را تکه تکه کنید.
زرشک ها را نیز یک ساعت در اب خیس کنید سپس در 2 قاشق غذا خوری کره سرخ نمایید.
دیواره های قالب یا قابلمه را خوب چرب نمایید.نصف برنج های تخم مرغی را درون ان بریزیدو با کفگیر خوب فشار دهیدتا مواد خوب فشرده شوند لایه ای از مرغ های تکه شده را بریزید و کمی زرشک سرخ شده بپاشید بقیه برنج های تخم مرغی را روی لایه قبلی گذاشته و فشرده کنید.
روی لایه بعدی بقیه مرغ و زرشک سرخ شده را بریزید سپس برنج زعفرانی را روی مرغ ها بریزید و فشار دهید.
باقی مانده کره را داغ کنید و روی برنج ها بریزید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته چین ایرانی و خوشمزه تان حاضر شود!!!لذت ببرید
نوش جان🍃
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی