eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.5هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه ای کافیه هر میوه ای رو که دوست دارید میکس کنید و بعد توی لیوان یکبار مصرف بریزید. وقتی میوه اول یخ زد میوه دوم رو بریزید. اگه دوست داشتید می تونید شکر هم اضافه کنید. چوب بستنی رو وقتی لایه آخر کاملا یخ نزده بذارید و مجدد بذارید یخچال .با قالب بستنی هم می تونید درست کنید. . خیلی آسونه😍 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 در زمان قهر آشپزی را تعطیل نکن خانومی😊☝️ تنوع غذایی داشته باش بانو😍☝️ از نوشیدنی هایی که اثر خلقی دارد استفاده کنید مثل گل گاو زبان🤗 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
10.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠اتفاقی جالب در برنامه تلویزیونی؛ پس از سالها،گذشتن از مشتی که تجربه گر مرگ موقت را در برزخ گرفتار کرد ▪️این قسمت: مرداب : چگونه‌ دریا شدی؟ چشمه: گذشتم... ▫️تجربه‌گر : آقای محمود شاهی 💢لینک فیلم کامل در تلوبیون: https://www.telewebion.com/episode/2563474 ┄┅┅❅🔻◽️🔻🔵🔻◽️🔻❅┅┅┄ @khandehpak
که غذای موردعلاقه همه شماست وهمه تخصص خاصی دردرست کردنش دارید. من به این روش درست میکنم👇 موادلازم: برنج 6پیمانه پلوپز گوشت گوسفندی 400تا500گرم لوبیا سرخ شده یک کیلو رب یک ق غ پیاز 3عدد گوجه فرنگی 5،6عدد ادویه پلویی،نمک،فلفل،دارچین،زردچوبه به میزان لازم طرزتهیه: ابتداپیازهارو نگینی کرده درکمی روغن سرخ میکنیم وگوشت ها رابه تکه های کوچک بریده اضافه وکمی زردچوبه زده سرخ میکنیم،حالا یک لیوان اب اضافه کرده ومیزاریم باشعله ملایم نیم پز بشه حالا گوجه هارو رنده کرده با لوبیا برش خورده وسرخ شده به گوشت اضافه میشه ونمک وفلفل وزعفرون هم اندازه میشه. وقتی گوشت ولوبیا تقریبا پخته شد(له نشه کمی ازپخت داخل پلو صورت میگیره)برنج وابکش کرده ودرقابلمه ای که نون باکمی روغن گذاشتم ریخته(یک ردیف) وروش زعفرون اب کرده وسپس موادلوبیاپلو وروش کمی دارچین وادویه پلویی می ریزیم وسپس برنج،زعفرون،مواد لوبیاپلو،دارچین وادویه و...وادامه داره تااخر که برنج وزعفرون. حالا میزاریم روی اجاق گاز تادم بکشه. نکته اول برنج برای لوبیا پلو نباید زیاد بجوشه باید دو تا سه جوش بزنه تاشفته نشه. نکته دوم تجربه خودم وقتی لوبیا تازه وتفت داده شده برای لوبیا پلو استفاده میشه طعم ومزه خامی میگیره ولی اگراز لوبیا تفت داده شده داخل فریزر استفاده کنیم طعم بهتری داره. نکته سوم من اول گوشت وپیاز میزارم با رب وزردچوبه بعدا (یکساعت بعد) لوبیا وزعفرون ونمک وفلفل اضافه میکنم تالوبیا زیادله نشه. پ.ن. گوشت میتونه تا600گرم هم مصرف بشه(هرنفرتقریبا80تا100گرم گوشت بدون استخوان) nasrin_keshavarz 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** بانو جان صبحانه بهترین و بالاترین ارزش وعده های غذایی را دارد ،به صبحانه اهمیت ویژه بده بانو ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** بانو جان صبحانه بهترین و بالاترین ارزش وعده های غذایی را دارد ،به صبحانه اهمیت ویژه بده بانو ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
سلام عزیزان روز خوش، امروز دم پخت رو با طعم گشنیز درست کردم عالی و خوش عطر، ابتدا دو عدد پیاز رو تفت بدید بهش زرچوبه و هر ادویه ای دوست دارید بزنید من کاری استفاده میکنم بعد چهار قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کنید و تفت بدید دو عدد گوجه گوشتی رو خرد کنید به مواد اضافه کنید و سیب زمینی مکعبی، یک عدد بادمجون مکعبی، دو عدد هویج مکعبی، رو هم اضافه کنید و تفت بدید، برنج ایرانی(چهار پیمونه) رو که قبلا خیسوندید رو، آبش و خالی کنید و به ازای هر پیمونه برنج دو پیمونه آب اضافه کنید بهش نمک بزنید و دو مشت سبزی گشنیز خرد شده به همه مواد اضافه کنید روغن هم اضافه کنید و چند قل که خورد زیر پلو رو کم کنید و بزارید دم بیاد. و در آخر کار بازم یه مقدار گشنیز خرد شده اضافه کنید تا عطرش بیشتر بشه نوش جان پ. ن. این مقدار مواد من چهار پبمونه برنجه(پیمونه پلو پزی) 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** بانو جان صبحانه بهترین و بالاترین ارزش وعده های غذایی را دارد ،به صبحانه اهمیت ویژه بده بانو ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅نکات فرم گرفتن سفیده تخم مرغ: 👈سفیده باید تازه باشد. 👈سفیده نباید حاوی ذره ای از زرده باشد. 👈وسایلی را که سفیده رو با آن میزنیم مثل همزن دستی و برقی باید تمییز و فاقد هرگونه چربی باشد. 👈بزرگ بودن کاسه در حجیم شدن سفیده ها موثره. دقت کنید که کاسه انتخاب شده جای کافی برای حجیم شدن رو داشته باشه. 👈سرعت همزدن باید زیاد باشد. 👈برای زدن سفیده از ظرف آلومینیومی استفاده نکنید چون رنگش تیره می شود. 👈در مواردی که شکر به سفیده اضافه میکنید ، ابتدا سفیده رو میزنید و قتی سفت شد شکر اضافخه میکنید اونقدر هم میزنید تا رد همزن روی آن باقی بمونه. 👈برای آنکه سفیده تخم مرغ سریع تر زده شود ذره ای نمک بهش اضافه کنید .به این ترتیب نه تنها با سرعت بیشتر بلکه راحتتر انجام می پذیرد. 👈ابتدا آن را در دمای محیط قرار دهید سپس هم زدن را شروع کنید. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** بانو جان صبحانه بهترین و بالاترین ارزش وعده های غذایی را دارد ،به صبحانه اهمیت ویژه بده بانو ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
گوشت چرخکده 200گرم قارچ ورقه شده 150گرم پیاز سرخ شده 1عدد تمبرهندی 1بسته نمک و فلفل و ادویه نان لواش به تعداد لازم اول پیازداغ و گوشت رو خوب تفت میدیم و قارچ رواضافه کرده وقتی اب قارچ جمع شد ادویه و تمبرهندی که تواب جوش ازقبل صاف کردیم روبهش اضافه و میزارم ابش کشیده بشه و لای نان لواش میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم. نوش جان😊 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** بانو جان صبحانه بهترین و بالاترین ارزش وعده های غذایی را دارد ،به صبحانه اهمیت ویژه بده بانو ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر خانگی فیلم 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** بانو جان صبحانه بهترین و بالاترین ارزش وعده های غذایی را دارد ،به صبحانه اهمیت ویژه بده بانو ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه ایده ساده و جالب با الویه قالبی😍 با قالب یا کاتر موردنظرتون نون تست رو قالب بزنید ولی از داخلش خارج نکنید مقداری سس مایونز روی نون تست کف قالب مورد نظرتون بمالید الویه رو داخل قالب ریخته و با پشت قاشق پخش کنید و روش رو با مزه و یا سبزیجاتی‌که دوست دارید پر و تزیین کنید من از کلم بنفش،خیارشور،سفیده و زرده تخم مرغ پخته و هویج استفاده کردم که همشون رو با رنده دندونه ریز ،رنده زدم بعد از پر کردنه قالب به خاطر داشتن نون تست در کف قالب به راحتی از ته قالب بیرون میاد 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** بانو جان صبحانه بهترین و بالاترین ارزش وعده های غذایی را دارد ،به صبحانه اهمیت ویژه بده بانو ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واما دلبر وخوشگلمون که کلیپ کاملا گویاست،کف قابلمه روغن بریزید دُم برگ موهای کوچیک رو بگیرید کف قابلمه بچینید روش برنج زعفرانی بریزید که دلبرتر بشه وبعد برنج ساده ودر آخر برنج روبه مدت چهل و پنج دقیقه دم کنید و روغن برنج رو بدین ودر ظرف مخصوص برگردونید به همین راحتی☺😍👌🏼 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** بانو جان صبحانه بهترین و بالاترین ارزش وعده های غذایی را دارد ،به صبحانه اهمیت ویژه بده بانو ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی