eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سایز متوسط را انتخاب کنید وحلقه کنید نه نازک ونه زیاد وضخیم بعد هردوطرفش راسرخ کنید با روغن نسبتا کم مثل فیلم 👆مواد روی پیتزا هر چیزی میتونه باشه ودستتون کاملا بازه من ازترکیب گوشت چرخی وفلفل دلمه استفاده کردم سیب زمینی را توی سینی فر بچینید روش سس پیتزا بریزید هشتک درست کردن سس پیتزا را گذاشتم بالای همین پست بینید بعد مواد گوشتی را بذارید ودر اخر پنیر پیتزا بربزید ودرصورت تمایل فیله گوجه وزیتون بذاربد ودر فر بذارید فقط شعله بالای فر روشن کنید همینکه پنیر اب بشه وطلایی کافیه ونیاز نیست بیشتر توی فر بمونه ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 پارت اول نون لواش و روغن ادویه (نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا) قارچ و فلفل دلمه سیر و جعفری سس مایونز و کچاپ آبلیمو و پنیر پیتزا ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳ترتیلا با دیپ پنیری🧑‍🍳 پارت دوم نون لواش و روغن ادویه (نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا) قارچ و فلفل دلمه سیر و جعفری سس مایونز و کچاپ آبلیمو وپنیرپیتزا ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش املت نان تست🍓 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش گراتن سیب زمینی🍓 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از پست ویژه✅
💯 ناجی کودک،قاتل کودک شد📛 🔹مردی که بچه را از استخر نجات داد یک هفته بعد بچه را کشت😳😰😱 داستان عجیب کشتن کودک توسط فردی که چند روز قبل جان آن کودک را نجات داده بود! http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 کلیپ وحشتناک سنجاق شده بالای کانال👆
🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  مادر ائمه را فراموش نکنین حضرات خشنود میشن یادی بشه از مادران بزرگوارشون 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
مرغ رو خرد میکنیم و به همراه آب و نمک و فلفل و زردجوبه میزاریم بپزه،چند تا جوش که زیاد پیاز سرخ شده و رب گوجه که قبلا تفت دادیم بهش اضافه میکنیم،بلغوررو بهش اضافه میکنیم(همون گندم پوست کنده است). وقتی بلغور آخرای پختش هست یه سیب زمینی مکعبی خرد شده و رشته خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم جا بیفته. مقدار بلغوری که داخلش میریزین اختیاریه،من نصف لیوان بلغور داخلش ریختم،حواستون باشه که بلغور بعد از پخت حجمش دوبرابر میشه. وقتی هم که سوپمون کاملا پخت یکم جعفری خرد شده داخلش میریزیم. این دستور کلیش هست ولی شما هر چیز دیگه ای هم که دوست داشتین میتونین بهش اضافه کنین. قارچ و هویج و فلفل دلمه ای و ذرت و هر چیز دیگه ای که دوست دارین. دیزاین این غذا خیلی ساده اس. گلی که با نون لواش درست شده ،کلیپش رو قبلا براتون گذاشتم. رولهای گوجه رو هم دیگه یاد گرفتین. برای گل پیاز هم،دوسایز گلبرگ برش میزنیم،گلبرگهای بزرگ رو ردیف اول و گلبرگهای کوچکتر رو ردیف دوم و مابین گلبرگهای ردیف اول میچینیم و برای مرکز گل هم از ذرت استفاده میکنیم. yalda_565 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه روش برای تهیه یه جگرررررخوشمزههههه ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
#برنج_زعفرانی_با_تهدیگ_جعفری کف قابلمه نچسب دو قاشق روغن ریختم و چند تا دونه جعفری رو به صورت شاخه ای ته قابلمه چیدم بعد برنج رو که به صورت کته گذاشته بودم بعد از اینکه آبش کشیده شد دو کفگیر برداشتم و بهش زعفران زدم و به صورت یکنواخت ته قابلمه ریختم وبعد با پشت قاشق فشرده کردم مراقب باشید جعفری ها تکون نخورن چون اون موقع بد شکل میشه و بعد بقیه برنج رو ریختم و دم گذاشتم . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين روش پخت برنج بسيار ساده ، اما سوال خيلى ها بود چون بيشتر اوقات من اين مدلى درست مى كنم دوستان مى پرسيدن .... براتون ويديو گرفتم ، اميدوارم كه بدردتون بخوره مخصوصا دوستان جوان و تازه عروسهاى کانال 😍🤩 براى مهمونى هاى خودمونى و حتى برا خانواده تون برنجهاتون رو اگر به اين روش درست كنيد يه برنجى شبيه به برنج آبكش ميشه در ضمن ويتامين هاش هم حفظ ميشه ، هم خوشمزه تره ، و مفيد براى سلامتى ... هر نوع ته چينى (تهديگى) غير از ته ديگ برنج مى تونيد داشته باشين .... ته ديگ سيب زمينى ، كاهو ، مرغ و.... . فقط از قبل آماده سازى كنيد كه برنجتون از داغى نيفته و دم كشيدن برنج به تاخير نيفته ، قابلمه رو شعله ملايم باشه روغن بريزيد و بعنوان مثال اگر ته ديگ سيب زمينى دوست دارين ، سيب زمينى هاى برش خورده رو كف قابلمه بچينيد و اماده براى اينكه برنج كته شده رو منتقل كنين ويديو رو ببينيد كاملا متوجه ميشيد 😊😍 پينوشت : آماده سازى قابلمه دوم رو اواخر پخت برنج كته يعنى وقتى كه داره آبش تموم ميشه ، انجام بدين كه ته ديگ خوشرنگ و خوبى داشته باشيد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
✍برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنیدچون باعث میشود ترشی زودخراب شود وتردبودنشو ازدست بده و کپک بزنه ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
آشپزی ونکات اسلامی
#عدسی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتو
عدسی میتونه ب عنوان صبحانه نهار عصرانه و یا شام ی غذای کامل باشه طبق آمار 99% خانمای ایرانی مشکل فقر آهن دارن و از طرفی عدس سرشار از آهن هست خیلی خیلی تاکید میشه ک مرتب تهیه کنند و میل کنن و برای بچه های کوچیک هم خیلی عالیه. عدس 400 گرم خشک و یا 2 لیوان خیس شده (عدس رو 12 ساعت خیس کنید ک نفخ اون گرفته بشه) سیب زمینی 1 عدد نگینی پیاز 2 عدد متوسط خلالی شده سیر 1 حبه نگینی شده فلفل قرمز1 قاشق چایخوری(بستگی ب ذائقتون داره میتونید کم یا زیاد کنید) زردچوبه و کاری هر کدوم 1 قاشق چایخوری پونه 1 قاشق چایخوری نعنا خشک 2 قاشق مرباخوری آویشن نوک قاشق چایخوری اول از همه کف قابلمه ب مقدار کم روغن اضافه کرده و پیازها رو تفت میدیم نیاز نیست سرخ بشن نرم ک بشن کافیه بعد سیب زمینی ها رو اضافه کرده و ب همراه پیاز تفت میدیم. از اونجایی ک سیر زود میسوزه مرحله آخر تفت دادنی ها اضافه کردم و بعد ادویه ها و نعنا و پونه و آویشن رو اضافه میکنم تا بوشون خارج بشه. عدس رو اصافه کرده و روی اون آب جوش اضافه میکنیم. آب باید بیشتر از نصف باشه. شعله رو زیاد میکنیم و میزاریم جوش بیاد بعد کم میکنیم و میزاریم آروم آروم بپزه و جا بیفته. در مرحله آخر نمک رو اضافه میکنیم ( اضافه کردن نمک اول پخت حبوبات باعث سفت شدنشون میشه). qaza_deser_1 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
#فلافل یک لیوان نخودِ آبگوشتی رو از دوسه روز قبل خیس میکنیم و هر روز چندین بار آبش رو عوض میکنیم.نخود رو چرخ ميكنيم،نباید نخود له بشه و به هم بچسبه چرا که در اینصورت بافت فلافل سفت میشه. سه چهارقاشق سس کچاپ معمولی،یک قاشق کچاپ چیلی،مقدار کافی نمک، خیلی کم فلفل قرمز ،کمی زردچوبه ،پودر سیر و یک سوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر (به جهت پوک شدن فلافل) و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز به موادمون اضافه کرده و مخلوط میکنیم.یدونه پیاز متوسط و سه چهار حبه سیر رو هم رنده کرده به مخلوط نخود اضافه میکنم.در پایان دو سه قاشق جعفری ساطوری یا مخلوط جعفری و گشنیز هم اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم و حتما برای مدت یکساعت مایه فلافل رو در یخچال گذاشته تا کاملا خنک بشه و بعد بوسیله قالب مخصوص فلافل دونه دونه قالب زده و سرخشون میکنیم.رنگش هم به سلیقه ی خودتونه که چقدر سرخش کنید.من با شعله ی متوسط سرخ میکنم تا کاملا مغز پخت بشه و نمیزارم رنگش خیلی تیره بشه و از اونجايي كه داخلش كچاپ ميزنم خيلي خوشرنگ ميشه،بنظرم فلافل طلایی باشه خوشرنگ تره. یه نکته اینکه دوستان گُلی که مشکل وارفتن فلافل در روغن رو دارن و در این‌مورد سوال پرسیده بودن، میتونن یه قاشق غذا خوری آرد سفید معمولی به این مقدار از مواد اولیه که در رسپی نوشتم اضافه کنن،دیگه خیالتون راحت باشه که وانمیره ولی سعی کنید قلق فلافل دستتون بیاد و ارد نزنید خیلی بهتره. ونكته آخر اينكه اضافه کردن هر چيز ديگه اي مثل تخم مرغ و گوجه وسيب زميني و....به دلخواه خودتونه. soudeh_1661
بازیگر سریال پایتخت قطع عضو شد😱 میتونید حدس بزنید کدوم یکی از بازیگراس؟ بازیگری که فیلمبردار صحنه را کشت😐 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه پیاز خوشمزه😋😋😋 . . ابتدا چهار تا پیاز بزرگ گرد و مثل فیلم برش داده و حدود ده دقیقه میجوشونیم بیشتر نشه چون پیازتون له میشه بعد مواد داخل دلمه هم پیاز سرخ کرده گوشت برنج رب گوجه ادویه جات و سبزی های خشک معطر داخل پیازها رو پر میکنیم بعد تو یه ماهیتابه یه پیاز کوچیک تفت داده با رب بعد دلمه ها رو می چینیم روش مقداری نمک کمی شکر و سرکه بالزامیک اضافه میکنیم و حدود یک ساعت با شعله کم بپزه بعد هم نوش جان کنید. . nasrin.finizade1371 music by Mehrad_banuye darya . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
حدود پنج عدد بادمجان قلمی رو پوست کنده و به صورت مربع خرد کرده و روش کمی نمک می پاشیم و میذاریم عرق کنه و آب اضافیش در بیاد ، دویست گرم گوشت چرخکرده رو با یه پیاز بزرگ رنده شده که آبشو گرفته ویک حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده میذاریم یخچال و3 تا دونه سیب زمینی متوسط رو نگینی خرد کرده وسرخ میکنیم،یه دونه هویج رو هم یا نگینی ویا رنده میکنیم وسرخ می کنیم وبعد جمع می کنیم وبعد بادمجان رو تفت میدیم و درشو میذاریم تا بپزه وجمع میکنیم و توی همون روغن گوشت رو تفت داده و نصف ق چ پودر گل سرخ و نصف ق چ دارچین رو اضافه میکنیم تا بوش خوب آزاد بشه، بعد از روی حرارت برمیداریم و 4 یا 5 عدد تخم مرغ، بسته به بزرگی و کوچیکی اضافه می کنیم ونمک وفلفل و زعفران کافی وپودر گل سرخ و دارچین اضافه کرده و خوب مخلوط کرده ودر تابه نچسب یک ق غ روغن ریخته ومایه کوکو رو میریزیم و روش دمکنی میذاریم تا خودشو بگیره ،این کوکو هر قدر ضخامتش بیشتر باشه مجلسی تر هستش ونیاز به برگردوندن هم نداره ولی من برگردوندم تا طرف دیگرش هم سرخ بشه، برای تزیینش هم من از چیپس خلالی سیب زمینی و زرشک و خلال پسته استفاده کردم این کوکو بسیار خوشمزه هستش در مهمانی ها بعنوان پیش غذای بسیار لذیذ مورد استفاده قرار میگیره و همچنین بعنوان یه غذای کامل برای شام هم مناسبه، ان شاالله که درست کنین و لذت ببرین .نکته :چون همه مواد این کوکو با روغن سرخ میشه اگه در روغن زیاده روی بشه در آخر کوکو بسیار روغن پس میده، بنابراین موقع سرخ کردن مواد روغن اضافیشوسعی کنید بگیرین .من چون بعد از خرد کردن بادمجونا نمک پاشی کرده بودم دیدین که اصلا نمک نزدم و نمکش کافی بود پس در ریختن نمک هم دقت کنید وگرنه شور میشه 😊 . h.hnice ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام این برا دوستی که رنگ دادن برنج میخواست ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE