آشپزی ونکات اسلامی
#میرزاقاسمی
🍆🍅🥚😋❤️
مواد لازم:
بادمجان متوسط: ۶ عدد
لیموترش: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
سیر: ۱ بوته
تخم مرغ: ۳ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ قرار دهید.
پوست گوجه فرنگی ها را به راحتی بگیرید و ریز خرد کنید.
بادمجان ها را روی شعله به طور کامل کباب کنید و پوست بادمجان ها را گرفته و ریز خرد (ساطوری) کنید.
سیر رنده شده را داخل روغن مایع تفت داده و پس از کمی سبک شدن ادویه ها و بادمجان ها را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید، پس از پختن و سرخ شدن بادمجان ها، رب گوجه فرنگی را وسط ظرف اضافه کنید و تفت دهید، حال گوجه فرنگی ها را ریخته و تا گرفته شدن کامل آب گوجه ها و روغن انداختن غذا صبر کنید، نمک و آب لیموترش را داخل غذا بریزید، کنار غذا تخم مرغ همزده را اضافه کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته شود و بعد به طور کامل با غذا هم بزنید.
نوش جان 😄😍
نکات:
طعم اصلی این غذا به سیر و دودی بودن بادمجان ها می باشد، با توجه به ذائقه می توانید بجای سیر از پیاز استفاده کنید و به جای کباب کردن بادمجان ها، آنها را سرخ کنید.
بادمجان ها رو می توانید با غذاساز له کنید و گوجه ها رو رنده یا پوره کنید.
توی ریختن روغن خساست به خرج ندهید. ریختن روغن حیوانی باعث طعم بهتر غذا میشه.
ریختن آب لیموترش داخل این غذا به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید کنار غذا با مخلفات دیگر سرو کنید.
ریختن رب گوجه اختیاری هست ولی طعم و رنگ بهتری به میرزاقاسمی می دهد.
در صورت مهیا بودن شرایط، بهتر است بادمجان ها را روی زغال کباب کنید.
بادمجان ها را پس از کباب کردن می توانید داخل آب یخ ریخته تا پوست آن راحت تر گرفته شود.
قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها، حتما آب غذا گرفته و غذا به روغن افتاده باشد.
قبل مخلوط کردن تخم مرغ ها به غذا کمی صبر کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته و داخل غذا معلوم شود.
برای دیدن مواد لازم بصورت فیلم به هایلایت میرزاقاسمی مراجعه کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
استاد_عبادیانی_انواع_سیب_و_میوه.mp3
1.54M
کلیپ صوتی
استاد حکیم محمد عبادیانی
تاثیرات خواص میوهها بر مزاج
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
1_90054864.ogg
699.7K
برنامه بریزید و جلو اسراف رو در هر بخشی از زندگیتون بگیرید
حاج آقا حسینی
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#کتلت_برنجی
مواد لازم: برنج شفته شده یک پیمانه سیب زمینی خام یک عدد متوسط پیاز متوسط یک عدد
گوشت چرخ شده به مقدار دلخواه تخم مرغ یک عدد
نان باگت پودر شده و خشک شده 3 قاشق غ خ سر پر (نان باگت اسیاب کنید یا رنده کنید بزارید داخل سینی و جلو افتاب تا کامل خشک شه برای انواع کتلت و شامی استفاده کنید )
فلفل زردچوبه نمک ب مقدار کافی سماق یک قاشق مربا خوری
سیب زمینی پیاز رنده با آسیاب کنید و گوشت و برنج و ادویه ها اضافه کنید سماق و پودر نان باگت و تخم مرغ هم مخلوط کنید با دست خوب ورز بدید تا حالت چسبندگی پیدا کنه اگر دیدید هنوز مواد ابدار هست نان باگت پودر شده یک قاشق دیگه بریزید خوب ورز بدید و در اخر داخل روغن داغ سرخ کنید
من با قالب فلافل کتلتهارو فرم دادم
این کتلت بینهایت روغن کم میبره
#نیت_نذری_بپز
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
515.7K
🔷 ۱- طبع و مزاج شناسی
آموزش #طب_اسلامی ۱
🌹حاج آقا حسینی
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
Voice 089_sd.m4a
3.72M
۲- خصوصیات طبع و مزاج سودایی ها
حتما با دقت گوش بدید👌
آموزش #طب_اسلامی ۲
🔹حاج آقا حسینی
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
Voice 091_sd.m4a
13.77M
💥 ۳- درمان جامع غلبه سودا در طب اسلامی
سودایی ها حتما گوش بدن و یادداشت کنن.
آموزش #طب_اسلامی ۳
حاج آقا حسینی
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش کوکو رولت طرح دار با قالب ریلیف مت
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
Voice 092_sd.m4a
5.72M
۴- خصوصیات طبع و مزاج بلغمی ها
حتما با دقت گوش بدید👌
آموزش#طب_اسلامی ۴
🔹حاج آقا حسینی
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢سخنان دكتر خير انديش درباره استفاده از #نان_سبوس_دار در پيشگيري از بيماري ها
🔴ارسالی از کانال طب اسلامی
📚حکیم خیراندیش
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#ته_اندازمرغ
#تهچین
ران مرغو با پیاز+زردچوبه+کمی نمک 30 دیقه آبپز کردم ( بعضیا از مرغ خام مزه داره شده استفاده میکنن)
یعد طرف داخل ران رو کمی سرخ کردم
اون طرفی رو که سرخ نشده رو به کف تابه ایی گذاشتم که قرار توش غذا رو بپزمو روغن هم ریختم(مرغارو به هم بچسبونید خوب)
حالا برنج آبکش شده رو که با مواد زعفرونی مخلوط کردمو ریختم روی مرغ در آخر کمی برنحو فشار بدید(با چنگال چندتا بزنید تو برنج که بخار بتونه بیرون بزنه و خوب دم بکشه)
بسته به تنظیم حرارت 50 الی 60 دیقه #زمان لازم میدیم تا مرغا پخته و برنج دم بکشه
حتما برنجو کال ( زنده با همون دون دون ) آبکش کنید
از هر قسمت مرغ که دوس دارید میتونید استفاده کنید/ بال و کتف مرغ بخاطر روغنی که از پوستشون پس میدن بسیار لذیذ میکنن پلو رو
من گاهی وقتا ماهی میزارم(طرف گوشتیشو سرخ میکنم بعد طرف پوستو میزارم کف تابه و #سبزی پلو رو میریزم روش/چیزی هم به برنج اضافه نمیکنم/دوس داشتید پلو رو مثل این زعفرونی کنید)
گاهی هم یک جوجه که به دوقسمت تقسیم شده رو مثل همین مرغا برای این غذا استفاده میکنم
مواد زعفرونی پلو هم همون مواد تهچین مرغ هست
من برای 3 پیمانه برنج 1لیوان ماست رقیق+کمی نمک و فلفل سیاه+یک قاشق گلاب+#زعفرون دم کرده به مقدار کافی+روغن حدودا یک سوم لیوان یا کمی بیشتر+تخم مرغ کامل 2 عدد یا فقط زرده
همو رو با هم مخلوط کنید بعد برنج آبکش شده رو که کمی خنک شده بهش اضافه کنید اگه برنج داغ باشه سفیده تخم مرغ میبنده و لخته میشه
میتونید اواخر پخت از روی پلو بردارید و بچشید اگه روغنش کم بود کره یا روغن اضافه کنید
تخم مرغو اگه خیییلی خوب هم بزنید اصلا بوش توی غذا مشخص نیست اگر هم که اصلا دوسش ندارید حذفش کنید اتفاقی نمیفته ولی با تخم مرغ صد البته طعم پلو خوشمزه تر میشه
ماست اگه ترش و چرب باشه خوشمزه تر میشه
راستی اگه به اندازه تو دم بمونه مرغ نه خام میمونه و نه گوشتش سفت میشه پس زمان باید کافی باشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
اموزش کوکو رولت طرح دار با قالب ریلیف مت 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
رولت کوکو سبزی با قالب رلیف مت
مواد لازم :
سبزی کوکو۳۵۰گرم
تخم مرغ ۷عدد
ارد 100گرم
زرد چوبه 1قاشق چایخوری
روغن مایع ۳قاشق
مواد لازم دکوریاهمون حفره های رلیف مت
ارد ۱۰۰گرم
کره سه قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۲عدد
طرز تهیه :
ابتداتخم مرغهارو باهمزن خوب بزنید تاکف کنه سپس به ترتیب سبزی وادویه رواضافه کنیدوبعدروغن مایع را ریخته ودرآخرآردرا اضافه کنیدوخوب هم بزنید
طرزتهیه خمیردکور
تخم مرغ رو باهمزن خوب بزنیدتا کف کند حدودیک دقیقه بعدکره دمای محیط روبهش اضافه کنیدتاخوب مخلوط شوند وبعدآردرا در۳مرحله اضافه وهردفعه خوب بهم زنید تا یکدست شود ودرآخررنگ مورد نظررا اضافه کنید *ازمواددکورداخل حفره هاروپرکرده تاکاملا صاف ویکدست بشه سپس صفحه رلیف مت روروی توری فر قراربدین وبعدموادکوکوروروی مواددکورریخته ویکنواخت پخش،کنیدوبعددرفر۱۷۰درجه به مدت ۱۲تا۱۵دقیقه بپزدسپس ازفر خارج کرده وروی نایلون برگردانید وموادمیانی راکه شامل ۳۵۰گرم پنیرخامه ای و۷۰گرم سس مایونز و۳۰گرم گردو وکمی زرشک هست روباهم مخلوط،کنیدوروی موادکوکوپخش کنید بعد کوکوروبه آرومی رول کنید به مدت ۲ساعت دریخچال قراربدین وبعدبرش بزنید
نکته :اگرموادکوکو آبکی بود یک قاشق آرد بهش اضافه کنید
نوش جان
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
زندگی هدیهای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار میشوم، عاشقانه روبانهای دور آن را به آرامی باز میکنم ...
سلام
روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست
امروزمان را متبرک کنیم به نام #حضرت_رسول (ص)
امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️
و با ذکر مقدس 👈یا عفیف
#ایده_تزیین_خرما
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#ترشی_انار_و_لبو
لبو ۵عدد
سیب ۲ عدد
انار دون شده ۲ عدد
گلپر ۱ ق چ
سیاهدونه ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
شکر ۱/۲ پ
سرکه قرمز به مقدار لازم
لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبها رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره بعد نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه
بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیفته بعد نوش جان کنیدالبته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#پیراشکی_بدون_فر😍 🔴مواد لازم: 👈آرد سفید نیم کیلو ( سه و نیم پیمانه ) 👈خمیر مایه یک قاشق غذاخور
#پیراشکی_بدون_فر😍
🔴مواد لازم:
👈آرد سفید نیم کیلو ( سه و نیم پیمانه )
👈خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
👈شکر یک سوم پیمانه
👈آب ولرم یک چهارم پیمانه
👈شیر یک پیمانه
👈تخم مرغ دو عدد
👈روغن مایع یا کره یک چهارم پیمانه
👈نمک یک پنس
👈وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
😊طرز تهیه:
👈یک قاشق غذاخوری از شکر رو توی آب ولرم حل می کنیم و بعد خمیر مایه رو روی آب می پاشیم و یک دور هم می زنیم ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد اگه پف نکرد یعنی خمیر مایتون سالم نیست و کارتون خراب میشه ...تو این فاصله که خمیر مایه عمل میاد تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه عمیق میشکنیم وانیل اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا از لختگی در بیاد بعد باقی شکر و اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد کره آب شده یا روغن مایع رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم بعدم شیر ولرم رو اضافه می کنیم و همه مواد با همزن دستی خوب با هم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست بشن. حالا نوبت اضافه کردن خمیر مایه به مخلوط شیر و تخم مرغ و شکر و روغن و وانیل هست اضافه میکنیم و هم میزنیم ،آرد رو الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد همین که خمیرتون به دست نچسبه کافیه دیگه آرد اضافه نزنید ده دقیقه ورز میدیم هرچه خمیرمون بهتر وزر داده بشه لطیف تر خواهد شد.
حالا خمیر رو داخل یک کاسه که کمی اون رو به روغن آغشته کردیم قرار می دیم و روشو میپوشونیم و یک ساعت تو محیط گرم استراحت میدیم
خمیر ورز داده شده رو داخل کاسه عمیق و چرب شده قرار می دیم.
بعد از این مدت، خمیر باید حجم قابل توجهی پیدا میکنه
خمیر و رو تخته کار به ضخامت نیم ساعت پهن میکنیم و قالب میزنیم بعد نیم ساعت دیگه استراحت میدیم
یه قابلمه کوچیک برمیداریم توش روغن میریزیم میزاریم رو گاز تا داغ بشه بعد پیراشکیا رو میندازیم تو روغن و با شعله کم سرخ میکنیم بعد سرخ شدنم میزاریم لای دستمال تا روغن اضافیش گرفته بشه
این پیراشکی و میتونید با انواع کرم و شکلات پرکنید یا بزنید تو شکلات و سرو کنید و یا اینکه بعد سرخ شدن تو شکر و پودر قند بغلتونید.
مقدار آرد تقریبیه کیفیت آردها متفاوته ممکنه آرد کمتر یا بیشتری استفاده شه
پیمانه من لیوان فرانسه دسته داره.
😍 همراه ما باشید با جدیدترین های آشپزی و خانه داری👇
#بدون_فر
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami