eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقوی و‌ جدید مواد لازم : ۱ عدد هویج آب پز شده ۴ عدد خیار شور ۳ عدد تخم مرغ آب پز ۱ دسته شوید تازه ۲ حبه سیر رنده شده ۴۰۰ گرم لوبیا سفید پخته شده ۳ ق غ سس مایونز تشکیل پرونده برای بازیگران معروف👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باگتی😍 بدون دردسر و خیلی راحت مواد لازم : 🥖نان باگت 🥓ژامبون گوشت ۵۰۰ گرمی 🧀پنیر پیتزا 🌽ذرت 🍄قارچ 🫒زیتون و 🫑فلفل دلمه برای : 🥫کچاپ 🍾روغن زیتون 🧅پودر پیاز 🌱آویشن تشکیل پرونده برای بازیگران معروف👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش باگت پنبه ای و بصرفه🤌🏼🤩 خانوما هر چیزی یادگرفتید سریع انجام بدید وگرنه میره تو لیست اون کارایی که فردا از شنبه میخواهید انجام بدید.الان یک دستور اشپزی یادگرفتید امروز بپزید😋 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه جذاب🍝 مواد لازم: 🥔سیب زمینی 🧅پیاز 🥩گوشت چرخ کرده 🥣سویا 🥫رب گوجه 🍅پوره گوجه 🧂نمک فلفل زردچوبه 🍝ماکارونی 🍄قارچ و 🫑فلفل دلمه هم اگه داشتید بریزید عالی میشه😍 خانوما هر چیزی یادگرفتید سریع انجام بدید وگرنه میره تو لیست اون کارایی که فردا از شنبه میخواهید انجام بدید.الان یک دستور اشپزی یادگرفتید امروز بپزید😋 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
نان بخارپز چینی آسان @ ❤🍀مواد لازم : 8 نان 2 قاشق غ خ شکر 350 گرم آرد همه منظوره(حدود 2/3 فنجان) 1 فنجان شیر 1 قاشق چ خ مخمر ❤🍀طرز تهیه : شیر ، مخمر و شکر را در ظرف مخلوط کنید ده دقیقه بزارید عمل بیاد آرد را به مخلوط مخمر اضافه کنید و 6 دقیقه هم زده تا خمیری یکدست بدست بیاید و بعد اگر در حین هم خوردن حجم خمیر زیاد شد همزن را خاموش و با دست خمیر را به سمت پایین کاسه فشار دهید. و روی ظرف را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند. روی یک سطح کمی آرد پاشی شده ، خمیر را با وردنه ، از پایین به بالا بچرخانید. خمیر را به صورت افقی بچرخانید و از پایین به بالا بغلتانید. در ادامه خمیر را بچرخانید تا یک مستطیل 25*35 سانت و 14x10 اینچ تشکیل شود. خمیر رابه آرامی رول کنید. اطمینان حاصل کنیدکه خمیر را جمع کرده ورول می کنید تایک رول محکم ایجاد شود. سطح رول خمیری صاف باشدوطول آن به30 سانت 12 اینچ برسد. خمیر را با استفاده از چاقوی تیز به 8 قطعه با اندازه یکسان برش دهید. هر خمیر را روی یک کاغذ روغنی منتقل کنید.بعد از برش می توانید هر خمیررابه شکل حیوانات وگل وحتی دایره درآورید. خمیر را با کاغذروغنی زیر خمیر داخل بخار پز قرار دهید. درب بخارپز را بگذارید و اجازه دهید به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که اندازه گلوله های خمیر منبسط شود ، اطمینان حاصل کنید که بین هر خمیر به اندازه کافی فاصله داشته باشید تا بهم نچسبند. به ته ظرف بخار مقداری آب اضافه کنید. ممکن است 1 قاشق چایخوری سرکه سفید هم اضافه کنید تا نان های بخارپز سفیدتر شود.درب آن رامحکم بپوشانید. حرارت زیاد و بخار را به مدت 10-12 دقیقه روشن کنید تا زمانی که خمیر به صورت نان های بخارپز نرم ، پف کرده و کرکی منبسط شود.بعدحرارت را خاموش ونان های بخارپز را گرم سرو کنید. ❤🍀نکته : ✅ اندازه گیری دقیق ✅می توانید شیر را با آب یا شیر سویا جایگزین کنید. ✅برای بهترین طعم می توان از 1/2 فنجان خامه زده شده به همراه نصف فنجان شیراستفاده کنید. ✅اگر میکسر برقی ندارید ، خمیر را با دست ورز دهید ، به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که خمیر روی سطح صاف شود. ✅اگر خمیر بعد از 6 دقیقه ورز دادن چسبناک است می تواتید یک ویا دو قاشق آرد اضافه کنید. ✅اگر دستگاه بخار ندارید ، می توانید نان های بخارپز شده را با استفاده از یک تابه ابتدا آب را به تابه اضافه کنید ، سپس یک کاسه کوچک وسط تابه قرار دهید بعد ، یک بشقاب روی کاسه گذاشته و نان های بخارپز شده را روی بشقاب گذاشته ودرب را بپوشانید. ❤🍀خودم هنوز امتحان نکردم🤔
هدایت شده از 
وااای باورت میشه😱یه کانال لوازم جانبی تلفن همراه پیدا کردم قیمتاش عالین😍 سریع عضو شو... اجناسی که دارن رو هیچ کجا با این قیمت پیدا نمیکنی😉 ✅کیفیت محصولاتشون عالیه😍 ✅ارسال رایگان هم دارن📦 ✅پشتیبانی ۲۴ ساعته هم دارن📞 ✅امکان تست و مرجوع هم دارن💯 ‼️پس‌ سریع عضو شو تا از دستش ندادی👇 https://eitaa.com/joinchat/1427112254C294fcc6281
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی گیسو🍟 مواد لازم : ۳ عدد سیب زمینی نیم لیتر آب ۱/۴ ق چ فلفل نصف ق چ نمک نصف پیمانه نشاسته ذرت ۲ ق غ روغن خانوما هر چیزی یادگرفتید سریع انجام بدید وگرنه میره تو لیست اون کارایی که فردا از شنبه میخواهید انجام بدید.الان یک دستور اشپزی یادگرفتید امروز بپزید😋 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا هندوانه دیگه چه سمیه!!!😐 خانوما هر چیزی یادگرفتید سریع انجام بدید وگرنه میره تو لیست اون کارایی که فردا از شنبه میخواهید انجام بدید.الان یک دستور اشپزی یادگرفتید امروز بپزید😋 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از کانال نماز شب
🌸 برای شرکت در بزرگترین عضو کانال زیر شوید😇 ↙️ https://eitaa.com/joinchat/2963013828Cc1c8a52b09 🔸️در روایـات مـا وارد شده که روز قیــامت، با نمازشـب خـوانـان و شب زنــده داران برخـورد ویــژه ای خواهـد شـد و جـایگــاهی دارنـد کـه همــه به آنـهـا غبطـه می خورنـد. 🔺️زمان برگزاری این چله از اول ذی القعده تا دهم ذی الحجه است که در طول سال بهترین زمان برای چله گرفتن است. 👈🏻اگر حاجت مهمی داری، یا برنامه ویژه ای برای خودسازی داری، در این چله شرکت کن. 👈(چندین هزار نفر در این چله شرکت می‌کنند، یه وقت از کاروان جا نمونی😊) 🌙کانال معرفتی 👇 [به جمع نمازشبی ها ملحق شوید] https://eitaa.com/joinchat/2963013828Cc1c8a52b09
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳🍕 ‎ خانوما هر چیزی یادگرفتید سریع انجام بدید وگرنه میره تو لیست اون کارایی که فردا از شنبه میخواهید انجام بدید.الان یک دستور اشپزی یادگرفتید امروز بپزید😋 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستید میشه داخل دستگاه وافل ساز یا ساندویچ ساز کیک فوری درست کرد؟ کافیه از پودر کیک های آماده استفاده کنید. 👌 میتونید مثل این فیلم با بستنی میل کنید 😋 خانوما هر چیزی یادگرفتید سریع انجام بدید وگرنه میره تو لیست اون کارایی که فردا از شنبه میخواهید انجام بدید.الان یک دستور اشپزی یادگرفتید امروز بپزید😋 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از 
برنج به اون گرونی رو میریزی توی جابرنجی پلاستیکی؟😕 خوب دوروز دیگه آفت میزنه دیگه... بیا ازاین جابرنجی های کپو بخر با یه تیر چندتا نشون میزنی🏹 هم برنجت دیگه آفت نمیزنه🐛 هم با خرید یه محصول کاملا طبیعی به محیط زیست کمک میکنی🌱 هم از بانوی هنرمند خوزستانی حمایت کردی🧕 هم به رونق بازار صنایع دستی ایرانی کمک میکنی🤩 دیگه چی بهتر ازاین؟؟😍 https://eitaa.com/joinchat/2130575491C538c7e21ac کلی محصولات جذاب دیگه هم داریم فقط باید ببینی😃 از اصفهان،همدان،اردبیل و.... بازار صنایع دستی ایتاست اینجا👏👏 بیا سوغاتی بخر ازشهرهایی که تاحالا نرفتی😂
دسری خوشمزه و باب میل همه درست کنید و لذت ببرین پست بعد👇👇👇
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮 مواد مورد نیاز: جو دوسر پرک یک و نیم پیمانه گردو خرد شده سه چهارم پیمانه ( از فندق یا بادام هم می تونید استفاده کنید) موز یک عدد خرما بی هسته ۵ عدد شکر یک سوم پیمانه( در صورت امکان شکر قهوه‌ای) عسل یک ق غذا کره نرم ۵۰ گرم وانیل کمی نمک یک چهارم ق چ . مواد فیلینگ خامه صبحانه یک بسته شکلات خرد شده ۲۰۰ گرم نوتلا یک ق غ . همه‌ی مواد کراست رو داخل میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید تا مواد چسبنده‌ای تحویل بگیرید. ته قالب تارت ریخته و تا دیواره ها پهن کنید و پرس کنید. یک ساعت داخل یخچال قرار بدید. خامه رو روی حرارت بذارید تا گرم شه‌ولی نجوشه. شکلات و اضافه کنید تا با حرارت خامه نرم شه. نوتلا رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شه. روی کراست بریزید و دو ساعت داخل یخچال بذارید و بعد تزیین و سرو کنید. نوش جان خانوما هر چیزی یادگرفتید سریع انجام بدید وگرنه میره تو لیست اون کارایی که فردا از شنبه میخواهید انجام بدید.الان یک دستور اشپزی یادگرفتید امروز بپزید😋 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از شبکه افق
📺 برنامه زنده 👈🏼 موضوع: بررسی راهکارهای افزایش تولید و مهار تورم 📌با حضور:سید ياسر جبرائیلی، عضو هیات علمی دانشگاه مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ✅ دوشنبه 18 اردیبهشت 22:00 تکرار فردا 14:30 🆔 @ofogh_tv
موادلازم :  170 میلی لیتر آب 🥣 50 گرم کره 🧀 40 گرم شکر 🍚 1 پنس نمک🥄  110 گرم آرد 🥣 3 عدد تخم مرغ متوسط🥚  سس: 100 گرم خامه صبحانه و 200 گرم شکلات تلخ🍫 برای آغشته کردن : 80 گرم شکر🍚 و 15 گرم دارچین 🥄 تهیه سس:ابتدا خامه را روی حرارت قرار داده بعد گرم شدن از روی حرارت برداشته و شکلات ها رو ریخته همزده تا یکدست شود . تهیه خمیر: در ظرفی آب +کره+شکر+نمک را ریخته روی حرارت قرار داده مخلوط کرده ، تا بجوش بیاد چند ریز جوش زد آرد را بریزید و تندی بهم بزنید،حدود 1_2 دقیقه روی حرارت ملایم بهم بزنید تا مانند حلوا جمع بشه،بلد اجازه دهید خمیر کاملا خنک شود ، بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنید و خوب ترکیب خمیر کنید تا یکدست شود.سپس داخل قیف ریخته بعد داخل روغن فراوان مانند بامیه ها اما بشکل بلند خمیره را زده تا طلایی شود بعد سرخ شدن روی کاغذ آشپزخونه قرار داده تا روغن اضافه اش گرفته شود بعد داخل ترکیب شکر و دارچین گذاشته و غلطونده داخل ظرف سرو گذاشته بشه تشکیل پرونده برای بازیگران معروف👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
زمینی سیب زمینی آب پز دو عدد پودرسوخاری سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری آرد سه قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد نمک و فلفل سیاه سیب زمینی پخته را رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.اگرخمیر چسبیده بود کمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی بزارید و با وردنه پهن کنید و قالب بزنید حتما زیر خمیر و رویش را آرد پاشی کنید و در آخر هم در روغن داغ سرخ کنید با حرارت ملایم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
پیراشکی عدس ۱- برای خمیر پیراشکی به نصف لیوان آب ولرم ، یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک قاشق چایخوری شکر رو اضافه کنید درش رو بذارید ۱۵ دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل کنه(کف کنه و حباب بزنه) ۲-داخل ظرفی یک عدد سفیده تخم مرغ رو(زرده تخم مرغ رو برای رومال پیراشکی ها نگه دارید) با یک قاشق چایخوری نمک و ۶ قاشق غذاخوری(کره) یا روغن مایع (کره بافت خمیر و لطیفتر میکنه) مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده رو به همراه ۱ لیوان شیر ولرم بهش اضافه و مخلوط کنید بعد ۴ لیوان آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید تا خمیر لطیفی ایجاد بشه (آرد تا جایی اضافه کنید که خمیر به دستتون نچسبه چون آرد زیاد لطافت خمیر رو کم میکنه) سپس کف ظرف رو چرب کنید و خمیر رو بذارید تو ظرف یه پارچه روش بندازید و در جای گرم ۲ ساعت استراحت بدید ۳-در این فاصله مواد میانی پیراشکی رو آماده کنید - یک لیوان عدس رو که از قبل خیس دادید با آب و نمک بپزید و کنار بذارید. -یک عدد سیب زمینی متوسط رو هم نگینی خرد کرده با روغن سرخ کنید. - دو عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کرده با روغن تفت بدید تا طلایی بشه ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به همراه نمک ، پودر آویشن ، فلفل سیاه و یک قاشق آبلیمو تو پیازها تفت بدید یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن ۱ عدد فلفل دلمه ای ریز خرده شده رو اضافه کنید و در آخر عدس های پخته شده و سیب زمینی های سرخ شده رو کنار مواد بریزید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید. ۴-پس از دو برابر شدن حجم خمیر روی سطح صافی رو چرب یا آرد پاشی کنید مقداری از خمیر رو با وردنه باز کنید با کاتر دایره ای یا دهانه لیوان ، خمیر رو قالب بزنید و یک قاشق سس کچاب وسط خمیر بمالید بعد یک قاشق از مخلوط گوشت و عدس و بعد در صورت تمایل کمی (پنیر پیتزا) بریزید سپس خمیر رو روی مواد مثل بقچه بپیچید و پیراشکی ها رو دونه دونه کنار هم در سینی فر بچینید ۵- برای رومال ، زرده تخم مرغ رو با چند قطره  روغن یا ۱ ق کره و ۱ ق م شیره انگور خوب بزنید تا از لختگی دربیاد بعد با فرچه روی پیراشکی ها بمالید کنجد و تخم خرفه هم بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید در آخر ۳ یا ۴ دقیقه هم گریل بالای فر رو روشن کنید تا روی پیراشکی ها هم طلایی بشه.پیراشکی های خوشمزه ی شما آماده اس درست کنید و لذت ببرید 🟣داخل فر زیاد بمونه پیراشکی خشک میشه 🟣میتونید بدون فر در روغن سرخ کنید 🍃🍃🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ مدل مرغ طعم دار😋😍 Pluss_magمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مرغ متوسط یک عدد،پیاز بزرگ 2عدد، مغز گردو نصف لیوان، رب گوجه ۱ق، رب انار ملس ۱ق، سبزی و کشمش:اختیاری (سبزی معطر ۲۰۰گرم و کشمش۲قاشق) ، زرشک:۲ق، زعفران:خیلی زیاد، لیمو ترش تازه 2عدد، نمک،فلفل سیاه و پولبیبر، زردچوبه، پودر سیر،تخم گشنیز،برگ بو، کره :۱۵۰ گرم، آلو بخارا 🔺نکاتی ک بوی زهم نده مرغ🔺 ۱.از شب قبل توی مواد (پیاز فراوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران فراوان بخوابونین حتی توی شکم مرغ رو هم مزه دار کنین )و روشو سلفون بپیچین و ۱۲ساعت استراحت بدین. ۲.حتما باید مرغ رو سرخ کنین قبل پخت هم لذیذ تر میشه هم مرغ وا نمیره ۳.حتما از آب لیمو طبیعی تازه استفاده کنین پخت ی دونه هویچ سالم بندازین تا بوی مرغ رو بگیره. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁 گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁 گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁 گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
😋 🍗 اول از همه سینه مرغ و فیله کردم و با دو عدد پیاز چرخش کردم به موادم پودر سیر فراوون،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه،آویشن،زنجبیل و کمی دارچین اضافه کردم موادمو خوب ورز دادم بهش جعفری اضافه کردم و به اندازه گردو از مواد برداشتم و توی روغن سرخ کردم... نکاتی که قابل عرضه اینه که وقت گوله کردن یه کاسه آب کنار دستتون باشه چون مواد کمی چسبنده اس... و اینکه میتونید 1 دونه تخم مرغ هم اضافه کنید و نصف قاشق آرد... من چون میخواستم طعم خالص سینه مرغ حس بشه تخم مرغ و آرد اضافه نکردم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁 گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a