eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ونکات اسلامی
☘بنــــ﷽ــام تـــــو☘ ‌ 🌸برای دیدن دستورهای روی هشتگ بزن🌸 🌸Author : @soniaperonaci 🌸 🌸صفحه رو ورق بزن و کلیپ و مراحل تهیه رو مشاهده کن🌸 𓂃𓈒𖡼𓂂𓏲 𓂃𓈒𖡼𓂂𓏲𓅪 -,✎مواد لازم برای 10 عدد نون با قطر 10 سانتیمتر : آرد 320 گرم پودرشکر 30 ​​گرم خمیرمایه خشک فوری 4 گرم روغن زیتون 20 گرم آب 170 گرم نمک 2 گرم -,✎طرز تهیه: برای تهیه نان های بائو ، آرد و شکر رو داخل کاسه میکسر بریز، داخل یک پارچ، آب ولرم، خمیر مایه و نمک رو بریز، با یک قاشق مخلوط کن، روغن رو اضافه کرده و مجدداً مخلوط کن، تا مایعات خوب با هم مخلوط بشن، بعد مخلوط مایع رو داخل میکسر بریز و میکسرُ روشن کن، باید تا وقتی که به شکل خمیر دربیاد و از دیواره ها جدا بشه با میکسر یا دست ورز بده، حالا سطح کار رو با روغن چرب کن ، خمیر رو به سطح کار منتقل کن و به شکل چونه درش بیار. یه کاسه رو چرب کن و خمیرُ داخلش بزار و با سلفون روشُ بپوشون، 2 ساعت بزار یه گوشه تا استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه، پس از استراحت سطح کارُ آردپاشی کن ، خمیر رو وسطش بزار و با دست از خمیر یه استوانه درست کن، بعد به 10 قسمت 50 گرمی تقسیم کن و چونشون کن، روشونُ با سلفون بپوشون و بزار نیم ساعت استراحت کنه، سپس با وردنه هر کدومشون رو به قطر ده سانت باز کن، کاغذ روغنی رو به ابعاد 10 در 5 سانتی متر برش بده ، و وسط خمیر بزار و طرف دیگه رو به شکل کتاب تا کن، اینکار برای این هست که دو طرف خمیر به هم نچسبه. بائو ها رو بزار داخل سینی فری که کاغذ روغنی کشیدی، بعد بزار یه جای خشک و عاری از رطوبت تا پف کنه (بذاری داخل فر خاموش عالیه)، خمیر باید حداقل 30 دقیقه ، یا یک ساعت استراحت کنه، بعد خمیرا رو به مدت 15 دقیقه بخارپز کن، من خودم از دستگاه بخار پز استفاده کردم (کاغذ روغنی رو سوراخ سوراخ کردم بعد گذاشتم داخل بخار پز)، اگه بخارپز نداری میتونی از سبد استفاده کنی، یعنی سبدُ بزار روی حرارت آب در حال جوش، بعد خمیرا رو داخلش بزار تا بخار پز بشن، بعد خمیرا رو بردار و بزارخنک بشن و سرو کن، میتونی داخلش نوتلا یا شکلات صبحانه بریزی، حتی میتونی مواد ساندویچ رو داخلش بریزی و میل کنی، ماندگاری این نونا حداکثر یک روزه. نوش جون😍 ᵗᑋᵃᐢᵏ ᵞᵒᵘෆ ترجمه توسط پیج 🌸@ashpazi.majlesii ‌ 👈دوستان ممنون ميشم اگه كارى مورد پسند واقع شد صلواتى نثار روح اموات کنید. ‌‌ 🌸پیج دیگمون👈 @faast_foods خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر بخار پز چینی خانمی میگفت تو مجتمع مون به من میگن چه ادویه ای به غذاهات میزنی اینقدر خوش عطرن؟ گفتم ادویه خاصی نمیزنم که همین زردچوبه و فلفل معمولی☺️من فقط غذاهامو هر روز نذری ائمه میپزم همین و اینست اثر ظاهری غذای نذری دیگه ببین این غذا با سلولهای ما چه میکنه😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
@ide_ashpazi88 این دستور نان بخارپز چینی آسون و سریع پخته میشه و تنها 20 دقیقه برای تهیه آن زمان می بره می تونید از رنگهای خوراکی استفاده کنید مواد لازم : 2 قاشق غذاخوری شکر 350 گرم آرد (یا حدود 2 یا3 فنجان) 1 فنجان شیر 1 قاشق چ خ مخمر خشک طرز تهیه : شیر ، مخمر و شکر را در ظرف مخلوط کن بریزید و هم بزنید آرد را به مخلوط مخمر اضافه کنید و 6 دقیقه هم زده تا خمیری یک دست بدست بیاید و بعد اگر در حین هم خوردن حجم خمیر زیاد شد همزن را خاموش و با دست خمیر را به سمت پایین کاسه فشار دهید بعد دستگاه را خاموش کرده و روی ظرف را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند سپس سطح صافی را آرد پاشید و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود سپس به هر فرم و شکلی که دوست دارید به آن شکل دهید خمیر را با کاغذ روغنی زیر خمیر داخل بخار پز قرار دهید درب بخارپز را بگذارید و اجازه دهید به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که اندازه گلوله های خمیر منبسط شود ، اطمینان حاصل کنید که بین هر توپ خمیر به اندازه کافی فاصله داشته باشید تا بهم نچسبند به ته ظرف بخار مقداری آب اضافه کنید 1 ق چ سرکه سفید هم اضافه کنید تا نان های بخارپز سفیدتر شود درب آن را محکم بپوشانید اگر نان های بخارپز شیرین را دوست دارید با شیر تغلیظ شده ترکیب کنید نکته: می توانید شیر را با آب یا شیر سویا جایگزین کنید برای داشتن بهترین طعم ها ممکن است از 1/2 فنجان خامه زده شده به همراه نصف فنجان شیر کامل استفاده کنید. اگر میکسر برقی ندارید خمیر را با دست ورز دهید ، به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که خمیر روی سطح صاف شود اگر خمیر بعد از 6 دقیقه ورز دادن هنوز چسبناک است ، ممکن است 1-2 ق غ آرد اضافه کنید تا خمیر بسته شود اگر دستگاه بخار ندارید می توانید آب را به تابه یا ماهی تابه اضافه کنید سپس یک کاسه کوچک وسط تابه قرار دهی بعد یک بشقاب بالای ظرف اضافه کنید می توانید نان های بخارپز شده را روی بشقاب قرار دهید درب ظرف یا ماهی تابه را با درپوش
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر بحار پز چینی نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
@ide_ashpazi88 این دستور نان بخارپز چینی آسون و سریع پخته میشه و تنها 20 دقیقه برای تهیه آن زمان می
@ide_ashpazi88 این دستور نان بخارپز چینی آسون و سریع پخته میشه و تنها 20 دقیقه برای تهیه آن زمان می بره می تونید از رنگهای خوراکی استفاده کنید مواد لازم : 2 قاشق غذاخوری شکر 350 گرم آرد (یا حدود 2 یا3 فنجان) 1 فنجان شیر 1 قاشق چ خ مخمر خشک طرز تهیه : شیر ، مخمر و شکر را در ظرف مخلوط کن بریزید و هم بزنید آرد را به مخلوط مخمر اضافه کنید و 6 دقیقه هم زده تا خمیری یک دست بدست بیاید و بعد اگر در حین هم خوردن حجم خمیر زیاد شد همزن را خاموش و با دست خمیر را به سمت پایین کاسه فشار دهید بعد دستگاه را خاموش کرده و روی ظرف را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند سپس سطح صافی را آرد پاشید و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود سپس به هر فرم و شکلی که دوست دارید به آن شکل دهید خمیر را با کاغذ روغنی زیر خمیر داخل بخار پز قرار دهید درب بخارپز را بگذارید و اجازه دهید به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که اندازه گلوله های خمیر منبسط شود ، اطمینان حاصل کنید که بین هر توپ خمیر به اندازه کافی فاصله داشته باشید تا بهم نچسبند به ته ظرف بخار مقداری آب اضافه کنید 1 ق چ سرکه سفید هم اضافه کنید تا نان های بخارپز سفیدتر شود درب آن را محکم بپوشانید اگر نان های بخارپز شیرین را دوست دارید با شیر تغلیظ شده ترکیب کنید نکته: می توانید شیر را با آب یا شیر سویا جایگزین کنید برای داشتن بهترین طعم ها ممکن است از 1/2 فنجان خامه زده شده به همراه نصف فنجان شیر کامل استفاده کنید. اگر میکسر برقی ندارید خمیر را با دست ورز دهید ، به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که خمیر روی سطح صاف شود اگر خمیر بعد از 6 دقیقه ورز دادن هنوز چسبناک است ، ممکن است 1-2 ق غ آرد اضافه کنید تا خمیر بسته شود اگر دستگاه بخار ندارید می توانید آب را به تابه یا ماهی تابه اضافه کنید سپس یک کاسه کوچک وسط تابه قرار دهی بعد یک بشقاب بالای ظرف اضافه کنید می توانید نان های بخارپز شده را روی بشقاب قرار دهید درب ظرف یا ماهی تابه را با درپوش خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج رو اینجوری درست کن خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
تصور می‌کنم که نان بخار پز مربوط به فرهنگ چینی و ژاپنی باشد. برای تجربه اندوزی من هم دست به کار شدم . خمیر را با پکینگ پودر درست کردم و بدون اینکه به خمیر استراحت داده باشم به مدت بیست دقیقه بخار پز کردم. خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
تاریخچه نان بخار پز چینی 👇
🔵 نان بخار پز steamed bread نان بخارپز که در پست قبل آموزش آن را دادم گفتم تاریخچه این نون را هم بگم ،چون برای خودم خیلی جالب بود 🙂 تاریخچه نان بخار پز چینی: نان بخار پز شده چینی محصولی است که از تخمیر (ور آمدن) آرد گندم و بوسیله بخار پخته می شود. گفته شده است که این نان بیش از ۱۵۰۰ سال پیش در چین و در دوران سلسله هان پخته و تولید می گردید. در طول قرنها نان بخار پز شده چینی ها به دیگر کشورهای آسیایی نیز گسترش و توسعه پیدا کرده و نقش مهمی را در رژیم غذایی بسیاری از آسیایی ها ایفا نموده است.این نان بسته به نوع آن معمولاً از آرد گندم با پروتئین کم یا متوسط تولید می شود. فرآیند آماده سازی این نان شبیه به نان پخته شده در ماهیتابه که به سبک غربی است، می باشد اما بخار دادن محصول، فرآیند نهایی این نان است و به همین علت در فر پخته نمی شود بنابراین تفاوتهایی در شکل ظاهری نان پخته شده بوسیله بخار و نان پخته شده در ماهیتابه وجود دارد. نان بخار پز شده نانی به رنگ سفید، نرم و سطحی بسیار براق دارد. نان بخار پز شده معمولاً وزنی در حدود ۳۰ تا ۱۵۰ گرم دارند و به شکل گرد و یا بالش می باشند. نان اصلی بخارپز شده به صورت پر شده بوده است اما به تدریج در طول بخار پز شده به صورت پر شده بوده است اما به تدریج در طول زمان تغییر کرده است. امروزه نان بخار پز شده ای که به نام (مانتوو) خوانده می شود و داخل آن پر نشده است تولید می شود. در حال حاضر نان بخار پز شده ی پر شده به نام baozi خوانده می شود. نوعی کلوچه بخار پز شده به نام steamed buns در تایوان، چین جنوبی و جنوب شرقی آسیا از محبوبیت خاصی برخوردار است. کلوچه بخار پز شده شیرین و خوش طعم است. نوعی نان پر شده شیرین که شامل مخلوطی از لوبیا های مختلف با شیره قند می باشد، نیز تولید می شود. برای پر کردن این نان از سبزیجات خرد شده، گوشت قیمه شده و غذاهای دریایی و یا ترکیبی از این مواد را استفاده می کنند. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رمز و راز مرغ مجلسی اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
پنجشنبه است و ياد درگذشتگان😔 ‍ پنج شنبه که میشود... ثانیـه هایمـان سخت بوی دلتنگي میدهد... وعده اي ازعزیزانمان ، آن طرف چشم به راه هدیه ای،تاآرام بگیرند بافاتحـه وصلواتي هوایشان را داشته باشیم ..🌸 کانال شادی و نکات مومنانه ┄┅┅❅🟤🌼🟢🌸🔴🌺🟣❅┅┅┄                @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جالبه😁 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه مثل من عاااشق بادمجونین این پیش غذا رو از دست ندین که عااالیه🤌🏻 دستور این پیش غذا رو چند سال نجمه جون گذاشته بودن که با هم همگروهی بودیم متاسفانه پیجشون رو دی اکتیو کردن ولی من از اون موقع چشم دنبال این پیش غذا بود😍 ‍ 😋 ✍مواد لازم بادمجان ۶ عدد سینه مرغ یک عدد گردوی نگینی خوردشده یک پیمانه جعفری خوردشده یک پیمانه سیب زمینی متوسط ۴ عدد کنجد 1 قاشق مرباخوری سیر 1 حبه سس مایونز ۳ قاشق ماست ۳ قاشق 🍜طرز تهیه بادمجانهارو ورقه ورقه سرخ کرده ریز خرد کنید،سینه مرغ نگینی خوردکنید دوساعت بانمک وفلفل وزعفران و روغن زیتون مزه دارکنید سپس باحرارت ملایم سرخ کنید و درش رو بذارید و بپزید،بعدهمه ی موادروبه غیرازسیب زمینی مخلوط کنید به مخلوط سه قاشق ماست و سه قاشق مایونز اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشن،سیب زمینی رو با رشته کن رشته کنید خوب بشورید کامل که خشک شد تو روغن نسبتا زیاد سرخ کنید پیش غذا را داخل ظرف سرو ریخته سطحش رو صاف کنین و با سیب زمینی سرخ شده و پیاز و جعفری و گردو تزیین کنید. 🍆 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤ همبرگر مرغ فوق العادس درست کردنشم خیلییییی راحته ی تیکه سینه مرغ و ی رون مرغ چرخ کنید یا داخل مخلوط کن یا غذا سلز خوب له بهشه گوشتش اگر چرخ گوشت نداشتید با ی دونه سیر رنده شده با ی فلفل دلمه ای کمی ادویه ی قاشق غذاخوری سس مایونز کمی ادویه طعم دهنده ی دونه پیاز متوسط رنده شده یا هم زمان با مرغتون چرخ کنید نمک به میزان لازم مواد خوب با هم‌مخلوط کردم و ورز دادم ی مقدار پنیر پیتزا به ترکیب اضافه کردم و وقتی خوب ورز دادم روشو پلاستیک کشیدم ی ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعد قالب زدم حالا با درب قوطی یا دستتون یا قالب همبرگر و ی ساعت تا دوساعت گذاشتم فریزر خوب خودشو بگیره بعد سرخ کردم من رو تابه نمکی سرخ کردم که هم نمک نمیخواد غذام هم املاح لازم به غذام منتقل میکنه و پر از خاصیت و طعم غذارو جذاب تر میکنه البته از قبل کمی چرب کردم و گذاشتم داغ شد امتحان کنید عالی 👈❤ . @basaligheha اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
بفرمایید نارنگی😁 دستور این نارنگی های خوش مزه و زیبا پست بعدی اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a