سلام روز بخیر
امروز میخوام به درخواست زیاد دوستان چند تا دستور سوسیس کالباس بزنم
44.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوسیس خونگی
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
• .
.
سلام سلام😍
عزیزانم صبحتون بخیرو شادی😍😍😍
این شما و این #سوسیس_خونگی جذابمون که خودم عاشق طعم و مزه ش شدم🙌🏻😋🤩
.
زود تند سریع بریم سراغ مواد اولیه😍👇🏻
.
ران مرغ بدون استخوان ۴۵۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان ۱۵۰ گرم
سیر ۴ الی ۵ حبه
یخ ۶ الی ۸ حبه
روغن ۱/۳ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
ادویه ها هر کدام ۱ قاشق چای خوری سرخالی( شامل پودر تخم گشنیز،فلفل سیاه،پاپریکا،فلفل قرمز،آویشن،زنجفیل،ادویه مرغ)
نمک به مقدار لازم👈🏻 حدودا ۱ قاشق غذاخوری سر پر
شیر خشک ۱ قاشق غذاخوری
آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
کاور سوسیس ۶۰ سانت (لوازم قنادی ها دارن)
.
مراحل تو ویدئو کاملا مشخصه، بریم نکاتش رو با هم ببینیم🤌🏻😍
.
⭕️دلیل صورتی بودن سوسیس های کارخونه ای اینه که رنگ خوراکی میزنن که من ترجیح دادم رنگ خوراکی یا پودر لبو استفاده نکنم ولی اگر شما دوست داشتید میتونین به موادتون رنگ خوراکی بزنید
⭕️تو بعضی از دستورا پودر ژلاتین به سوسیس اضافه میکنن که اگر موادتون کاملا خمیری شه نیازی به پودر ژلاتین نیست
⭕️شیر خشک قابل حذفه
⭕️حتما ادویه هایی که نوشتم رو استفاده کنین که طعم سوسیس رو عالی میکنه
⭕️حتما تکه های مرغ رو چربی گیری کنین
⭕️گوشتهایی مثل سینه مرغ چون خشکه باعث خشک و سفت شدن سوسیس میشه، ولی گوشت ران یا بال و بازو چون چربتر و نرمتره باعث لذیذ تر شدن سوسیس میشه
⭕️مواد سوسیس باید کاملا خنک باشه تابعد از پخت ظاهرش شکیلتر باشه و چروک نخوره
⭕️اگر غذا ساز و یا وسایل مشابه ندارید گوشت رو دو بار با قسمت نخودی و سه بار با قسمت کبریتی چرخ کنید
⭕️خمیری بودن مواد سوسیس تو کیفیت نهاییش خیلی مهمه پس موادتون باید کاملا خمیری و یکدست بشه
⭕️حتما حتما وقتی سوسیس رو تو کاور ریختید هوا گیری کنید
.
امیدوارم درست کنید و نوش جون کنید🤤
ارسالی از هنرمند 👇
@parastoo.jabbari
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
کالباس خونگی اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 https://eitaa.com/joinchat/36
.
کالباس خونگی با این روش بدون کاور خیلی راحت درست میشه و طعمش هم بینظیره فقط کافیه یه بار امتحانش کنید 👌
@hanieh.kitchen
مخلوط ران و سینه مرغ ۷۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۳ ق غ
شیرخشک قنادی ۳ ق غ
سیر ۵ حبه
تخم گشنیز ۱/۲ ق چ
دارچین ۱/۲ ق چ
پودر تخم کرفس ۱/۲ ق چ
جوز هندی ۱/۴ ق چ
اویشن ۱/۲ ق چ
زنجبیل ۱/۴ ق چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ (اگه تند دوس دارید بیشتر بریزید)
فلفل قرمز ۱/۴ ق چ
نمک ۱ ق غ سرخالی
💎میزان ادویه ها به ذائقه ی شما بستگی داره و میتونید کم و زیادش کنید فقط جوز هندی رو بیشتر نریزید
سس خردل ۱ ق غ
سس کچاب ۱ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
یخ ۶ تکه
طرز تهیه
مرغ و سیر رو توی خردکن بریزید یا ۳ یار از چرخگوشت رد کنید تا کاملا له بشه
بعد بهش زرده تخم مرغ، ادویه ها، شیرخشک، آرد، یخ، سس کچاب و سس خردل رو اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه در آخر روغن رو اضافه کنید.
در آخر هم برای خوشکل شدن کالباس بهش هویج پخته شده، قارچ تفت داده شده و پسته و .... اضافه کنید.
برای راحتی کار بجای کاور کالباس از قالب استفاده کردم
هر قالبی که دارید با چند قطره روغن چرب کنید و مواد رو توی قالب بریزید حسابی فشرده کنید و بعد روش فویل بکشید.
قالب رو توی یه ظرف بزرگتر بزارید و تا نصفش آب بریزید.
در فر ۱۸۰ درجه یک و نیم تا ۲ ساعت بزارید بپزه.
بعد از پخت فویل روشو بردارید و وقتی به دمای محیط رسید دوباره روش فویل بکشید و ۲۴ ساعت بزارید تو یخچال بمونه.
کالباس خوشمزه مون آماده ست.
به سایز دلخواه برش بدید و نوش جان کنید
ازدوست هنرمندم
@shadi_khaksar
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
روش پوره کردن یخ
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
@ashpazkhone_sepid_
🔸اونایی که سوسیس کالباس درست میکنن میدونن که پوره کردن یخ یه چالش میدونید که خرید دستگاه پوره کن یخ برای مصارف خونگی کارایی نداره و برای کارخونه ها استفاده میشه و قیمت خیلی بالایی داره که برای کار خونگی کارایی نداره 🤌🏻
حالا من برای راحتی شما چند روش راحت رو بهتون پیشنهاد دادم♥️
۱.اگه یخچالتون پوره کن یخ داره از اون استفاده کنید
۲.میتونید آب و نمک دستورتونو با هم ترکیب کنید و اونا بزارید یخ بزنه که بهتون یه یخ نرم میده و وقتی یخ زد با قاشق پوره کنید و از اون استفاده کنید
❌نکته آخر و خیلی مهم اینه که هیچ وقت توی سوسیس و کالباساتون از آب سرد استفاده نکنید و پودر یخ بریزید اینجوری کنترل دما راحت تره محصول نهایتون با کیفیت تره
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کالباس خونگی با بطری نوشابه😊
امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید.
آشپزی با نکات اسلامی 👇
@menoeslami
نقد تند و تیز بازیگران
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژامبون لیوانی راحت
اگه بتونید اون فویل رو حذف کنید بهتره
یا هیچ نذارید روش یا نعلبکی یا در بطری بذارید چون خود فویل هم ضرر داره
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
توپک سوسیس بندری😍
مواد لازم:
۴ عدد سیب زمینی پخته و له شده
جعفری خرد شده۲ ق غ
نشاسته ذرت ۲ ق غ
ادویه شامل نمک فلفل سیاه پودر سیر
مواد میانی
پیاز ۱ عدد خرد شده
فلفل دلمه ای ۱ عدد ریز خرد شده
سوسیس ۲-۳ عدد ریز خرد شده
قارچ ۵-۶ عدد ریز خرد شده
ادویه ها شامل نمک فلفل قرمز زردچوبه پولبیر
رب گوجه ۲ ق غ
❌میتونید از گوشت چرخ کرده و مرغ و انواع سبزیجات داخل توپکها استفاده کنید فقط مواد خیلی ریز خرد بشه
سس بشامل
۱ ق غ ارد همه منظوره
۱ لیوان شیر
کره ۱ ق غ
نمک و فلفل
ارد و شیر رو باهم مخلوط میکنیم و روی گاز مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه و در نهایت کره و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم وتمام
❌❌میتونید از انواع سس بخصوص سس گوجه به همراه گوجه پوره شده و روغن زیتون وکمی ریحون خرد شده ته ظرف و روی توپکها استفاده کنید
زمان پخت بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمانی که پنیر کاملا اب شد دمای فر ۱۸۰ درجه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک سوسیس بندری
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک لاپلو👩🍳
#پارت۲
Zahra.newstyleمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#خوراک_سبزیجات👩🍳
مواد لازم👇
➡️2 عدد سیب زمینی
➡️3 عدد بادمجان
➡️3 عدد گوجه فرنگی
➡️200 گرم گوشت چرخ کرده
➡️1 عدد پیاز
➡️6 عدد فلفل کوچک
➡️ ۵ حبه سیر
➡️نمک و فلفل سیاه
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#نان_کشمشی👩🍳
مواد لازم
🥯۵ قاشق ماست به همراه
۱ ق. غ بیکینگ پودر باهم مخلوط میکنیم ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ی گوشه بزار تا پف کنه
بعد
🥯۱ دونه تخم مرغ به همراه
نصف لیوان شکر
مخلوط کن
و بعد
🥯نصف لیوان روغن اضافه کن
بعد
🥯مخلوط۳ق. غ ماست و۱ ق. غ بیکینگ پودرو بریز هم بزن
و بعد
۲ لیوان آردو که الک کردیم کم کم به مواد اضافه کن و حدود ۳ الی ۴ ق. غ کشمش
Nedaa_hosinpourمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشقان دلمه لا.یک کنین😍
خدایی با این وضع گرونی فک کنم سالی یه بار هم نتونیم دیگه دلمه بخوریم😢
دلمه
برگ مو نیم کیلو
گوشت چرخ شده ۳۰۰گرم
برنج ۳پیمانه
لپه ۱پیمانه
سبزی دلمه ۱پیمانه
پیاز ۱عدد بزرگ
ادویه نمک فلفل زردچوبه تخم گشنیز
سرکه ۱/۳پیمانه
شیره انگور ۱/۳پیمانه
اول برگ موهارو چند دقیقه داخل ابجوش میزاریم تانرم بشن ودرمیاریم...
پیاز رو کمی تفت بدین گوشت چرخ شده رو اضافه کنید تفت بدین وادویه ها روبریزید بعد لپه پخته شده سبزی ودراخر برنج.حسابی مخلوط کنید و برگ رو بازکنید از موادتون روش قرابدین وکناره روجمع کنید ومثل تصویر رولش کنید تادلمه هاتون همگی یک شکل ویک اندازه در بیادکف قابلمه رو کمی روغن بریزید ویه لایه برگ قراربدین.دلمه رو به صورت ایستاده و مرتب کنارهم بزارین وقابلمه رو پرکنید یه لیوان اب بریزید یه بشقاب روشون قراربدین که دلمه هابازنشن وبزارین نیم ساعت بپزن..سرکه وشیره انگور رو مخلوط کنید وروی دلمه ها بریزین روش ۵۰گرم کره بزارین که همون فوت براق شدن دلمه هاست😍👌
۲۰دقیقه دیگه بزارین بپزه تا اماده بشه
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#سالاد
#سالاد_مرغ
یدونه سینه مرغ پخته خورد شده یه پیمونه کرفس خورد شده د نصف پیمونه گشنیز خورد شده همه اینارو با هم مخلوط کنین واسه سسشم یه سوم پیمونه مایونز، آب نصف دونه لیموترش تازه، نمک و فلفلو با هم مخلوط کنین و بعد به بقیه مواد اضافه کنینو هم بزنینو تمام، برای اینکه خوشمزه ترم بشه یه یکی دو ساعتی بذارین تو یخچال مزه هاشون بره به خورد هم
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#تاس_کباب_مرغ
کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت. درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد.
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رقیب کشک بادمجون براتون آوردم😎
✅مواد لازم:
سیب زمینی ۳ عدد بزرگ
سیر ۴ حبه
ادویه جات پخت سیب زمینی:
فلفل سفید و زنجبیل و نمک و زردچوبه
از هر کدام نصف ق چ
۳ ق غ گردو
نعناع ۲ ق غ
گردو خرد شده ۳ ق غ
پیاز ۳ عدد کوچک
زردچوبه ۱ ق چ
نمک و فلفل سیاه نصف ق چ
کشک پاستوریزه ۲ عدد کوچک
ابتدا ۳ عدد سیب زمینی رو پوست بگیرید ، خورد کنید و داخل قابلمه بریزید.
روی حرارت ببرید
ادویه جات و آب اضافه کنید و بذارید بپزه.
وقتی پخت،با گوشتکوب له کنید .
تعدادی پیاز رو نگینی خرد کنید
با کمی روغن داخل تابه تفت بدید.
وقتی سبک شد سیر رنده شده ،
زردچوبه،،
گردوی خورد شده،
و نعنای خشک اضافه و حسابی تفت بدید.
تو این مرحله کشک با آب رقیق شده رو بریزید و مخلوط کنید،
سیب زمینی های له شده رو اضافه و یکدست کنید.
مجددا کشک بریزید و ترکیب کنید.
در اخر نمک و فلفل سیاه اضافه کنید،،
درشو بذارید
بعد از یک ربع حاضره
با سیرداغ ، پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ساندویچ مرغ🧑🏻🍳
مواد لازم:
پیاز بزرگ🧅: ۱عدد
سیب زمینی متوسط🥔: ۱عدد
فلفل دلمه ای متوسط🫑: ۱عدد
سینه مرغ درشت🍗: ۱عدد
رب گوجه فرنگی🥫: ۱قاشق غذاخوری سرپر
ادویه: زردچوبه/فلفل سیاه/نمک/پودر سیر/فلفل قرمز🌶🧂🧄
آب💧: ۱ فنجون
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀الویه رو اینجوری سرو کن🌭🍔
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_هزارجزیره
مواد لازم
سس مايونز نصف ليوان
سس خردل ٢ ق غ
ماست چکیده ۲ ق غ سرپر
خیارشور ۲ عدد کوچک
سیر ۱ حبه
پياز يك عدد كوچك
جعفری به مقدار لازم
سس تند فلفل یک ق غ
پودر پاپریکا ، پودر ادویه کاری
سرکه ۱ ق غ
طرز تهیه
همه ی مواد رو بالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده).
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a