eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر کی این غذا خورده عاشقش شده قول بدی حتما درستش کنی 🥰 ‎ مواد لازم 1000 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز بزرگ 1 لیوان آرد سوخاری (اگر خیلی آبکی بود می توانید نصف لیوان چای اضافه کنید) 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری تکه فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 بسته بیکینگ پودر 1 عدد آب گاز دار ترفند این است که زیاد ورز دهید و بگذارید حداقل 15 دقیقه و حداقل 2 ساعت در یخچال بماند. ترجمه از: @ashpazi_ba_shima . ‏**ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم**👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
. ‎سالاد اسفناج و هویج ‎مواد لازم: ‎1 بسته اسفناج (بسته کوچک ، کم زیاد فرق نمیکند به خودتان بستگی دارد) ‎2 عدد هویج رنده شده ‎2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ‎5 قاشق غذاخوری ماست ‎1 حبه سیر ‎نمک ، فلفل سیاه ‎برای روی سالاد: ‎4_3 عدد گردو ‎2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ‎پودر فلفل قرمز و یا فلفل قرمز پرک شده ‎طرز تهیه: ‎روغن زیتون و هویج رنده شده را داخل ماهیتابه مناسبی بریزید. تا وقتی که هویج نرم شود تفت بدید. اسفناج را بشویید و آبکش کنید و ریز خرد کنید و به هویج اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تا وقتی که آب اسفناج کشیده شود بپزید. سپس ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و کنار بذارید سرد شود. وقتی سرد شد ماست ، سیر رنده شده را به هویج و اسفناج اضافه کنید و هم بزنید. ‎به دلخواه میتوانید روغن زیتون و گردو را داخل ماهیتابه کوچکی بریزید و روی اجاق کمی گرم کنید سپس فلفل قرمز پرک شده اضافه کنید و کمی هم تفت بدید دقت کنید نسوزد سپس از روی اجاق بردارید و روی سالاد بریزید. ‎نوش جان❤️ . ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قهوه ترک☕️ قهوه مرغوب ۱ قاشق مرباخوری ۱ فنجان آب خنک در صورت تمایل شکر ۱قاشق مرباخوری ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️ ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️ ✅️حرارت ملایم باشه سه مرحله دیواره ظرف قهوه حباب بزنه از حرارت برداشته بار چهارم وسط حبابها اندازه ی سکه بشه حرارت را خاموش کرده. ✅️میتونید بجای شکر با شکلات میل کنید. ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات شله زرد دوست عزیز نکات کپشن و مطالعه کن تا یه شله زرد مجلسی و خوش عطر و طعم داشته باشی. 😍🥰😍🥰😍🥰 مواد لازم: برنج نیم‌دونه یک پیمانه شکر ۲.۵ پیمانه گلاب ۲/۳پیمانه عرق هل ۱/۳پیمانه خلال بادام ۲/۳پیمانه زعفران دم کرده کره ۲۰گرم🧈 آب ۱۰ پیمانه💧 ⭕️نکته:مقداری از گلاب و هل را با برنج خیس میکنیم،مقدار باقی‌مانده را با بادام. ⭕️کف روی برنج را حتما بگیرید. ⭕️برنج که کاملا پخت کره و خلال را ریخته. ⭕️برنج که تقریبا غلیظ شد،شکر را ریخته یک ربع بحوشه. ⭕️بعد از اضافه کردن شکر اصلا آب اضافه نکن. #شیرینی همه چی وکامل تو فیلم توضیح دادم بازم سوالی بود توی کامنت در خدمتم. لطفا ❤️ و سیو یادت نره حتما بفرست برای بهترین دوستت🥰 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
از فردا کل مدیا پر میشه از کپی این ویدئو. یا عین همینو میسازن یا یکم تغییرش میدن و میسازن، یا  همین کلیپ و شر میکنن البته در هر صورت باعث خوشحالیه با تشکر از : @ako__food جوجه کره‌پز با سس زرشک برای ۴ نفر ‌ ران مرغ ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ گرمی ۶ عدد آب و نمک به نسبت ۱۰ به ۱ کره  محلی ۱۲۰ گرم سیر ۶ حبه زرشک ۱۵۰ گرم روغن زیتون ۳ ق غ شکر ۱ ق غ سرکه سیب ۱ ق غ آب نصف لیوان برنج ایرانی ۴ پیمانه ‌ ‌ نکات ۱-کره محلی خیلی بهتره . از ۱۲۰ گرم کره ۴۰ گرم باقی میمونه مابقی تبخیر میشه و بخش کمی جذب میشه ۲- ران مرغ بخاطر چرب بودن برای این سبک پخت گزینه مناسب تری هست ۳-زمان و حرارت رو خودتون طوری تنظیم کنید که کره و مرغ نسوزه و حسابی مغز پخت بشه ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
27.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیا پلو مجلسی فکر کنم همتون بدونید بابابزرگم اشپزه😍🫶😁 . . دستپختش بینظیره همه غذاهاش عالیههه آما یسریاش عالییتررر لوبیا پلو از همون عالیتراس😍🫠 . یه اعتقادی داره اینکه رب لوبیا پلو نباید زیاد باشه بجاش گوجه میزنه ،اخر کار حتما کره میزنه موقع سرو (اگر خیلی پولدار طورید😂کره اب شده و رعفرون بزنید) . هویج طعمشو خیلی خوب میکنه ولی از ادویه هاش نباید غافل شد🤦🏼‍♀️ . ادویه پلویی بزن دارچین ،ادویه مرغ گوشت زردچوبه فلفل(لوبیا پلو تندش خوبه🤩) کاری و در اخر پودر گل محمدی . . من زعفرون نزدم نداشتم چون😂🤦🏼‍♀️ . اگر بورک درست کردید و طبق معمول مثل من خمیرش اضاف اومد نگه دارید برای ته دیگ ،بعدا دعام میکنید😅 . . خلاصه بنظر من رو دست لوبیا پلو بابابزرگم نیست😎 . . ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت بامیه 🤔خورشت بامیه دوست دارین 👨🏻‍🍳 @ashpazi_ba_me مواد لازم برای درست کردن خورشت بامیه 👇🏻 بامیه ۲۵۰گرم گوشت گوسفندی ۴۵۰گرم سیر ۴حبه رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری پیاز خلالی خرد شده ۲عدد روغن به مقدار لازم نمک فلفل و زرد چوبه به مقدارلازم هر چقدر بامیه ریز تر باشه مجلسی تر و بهتره یادتون باشه بامیه رو که اضافه کردین نزارین که له بشه چون بافت نرمی داره 😋 تاریخچه این غذا سنتی ایرانی خوشمزه👇🏻 خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی عربی و آشپزی ایرانی خصوصاً آشپزی کردی است. این غذا در استان‌های کرمانشاه، ایلام،کردستان، خوزستان، لرستان و فارس تهیه می‌شود. خورش بامیه یکی از پرطرفدارترین غذاها در آشپزی عربی است ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‎عالی میشه😍 . Credit: @myfoodchannell . . ‎لوله کباب آذربایجان(در فر) . . ‎مواد لازم: ‎1 عدد فلفل قرمز کاپیا ‎2 عدد پیاز ‎1/2 دسته گشنیز ‎1 کیلو و 600 گرم گوشت چرخکرده (مخلوط گوشت گوساله و گوسفندی) ‎برای هر 800 گرم گوشت 200 گرم دنبه گوسفندی ‎1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه ‎1/2 قاشق چایخوری پول بیبر ‎1/3 قاشق چایخوری زیره ‎نمک طبق ذائقه ‎گوشت،پیاز ،سیر و فلفل چرخ کنید،آب اضافی پیاز و فلفل گرفته و نگه دارید ،در یک کاسه گوشت چرخ شده،فلفل و پیاز آبگرفته ،گشنیز ریز خرد شده و ادویه ها رو اضافه کرده و حداقل 10 دقیقه ورز دهید،روی گوشت را بپوشانید و حداقل 1-2 ساعت در یخچال استراحت دهید،سپس سیخ های چوبی را در آب جوش قرار دهید تا موقع پخت در فر نسوزند،بعد از 1-2 ساعت گوشت و سبزیجات را مطابق ویدیو به سیخ بکشید،سپس کف ظرف پخت را با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید و کباب ها جوری بچینید که زیر سیخ ها خالی باشد،سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با حالت گریل در بالاترین سطح فر قرار دهید،تا دو طرف کباب های برشته و طلایی شوند ‎پیاز مزه دار شده: ‎2 عدد پیاز ‎1/2 قاشق چایخوری نمک ‎1/2 قاشق چایخوری پودر قند ‎1 قاشق غذاخوری سرکه ‎1 قاشق غذاخوری روغن ‎1 قاشق چایخوری سماق ‎پیازها را به ورقه های نازک برش دهید و مواد دیگر را اضافه و مخلوط کنید بعد از 15 دقیقه با 1 دسته گشنیز مخلوط کنید و کنار کباب سرو کنید . ‎ترجمه و ادیت: @ashpaziy_khalagh ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از 
❎این جا همون جایی که باید باشی☺️ ❎اینجا کلی محصول خوشگل و جذاب هست که می‌تونی با قیمت مناسب بخری😍 ❎تو این کانال می‌تونی به بچه‌ها هدیه بدی و اونا رو با فرهنگ ایرانی_اسلامی آشنا کنی🥰 ✅ عجله کن بیا با ما شو 😍 اینجا کلی محصول ارزشی و درجه یکه بدو تا تموم نشده💚👇 https://eitaa.com/joinchat/4014080465Cfd17b1eb57