eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات
🤞با من به بهترین مدل بک بانوی🧕 باتدبیر تبدیل خواهی شد ✅ دوست داری خونه ت همیشه مرتب و منظم باشه و هر لحظه آمادگی مهمون سرزده رو داشته باشه؟ 😍 ✅ می‌خوای همه ش تو آشپزخونه نباشی و کلی وقت اضافه بیاری و به خودت و علایق دیگت برسی؟ 🤩 ✅ می‌خوای مدیریت زمان بلد باشی و برنامه ریزی داشته باشی؟ ⏰ 🎯آموزش ببین، متفاوت شو وبدرخش💎 🤝 دستت رو بذار تو دستم که کلی کارای قشنگ می‌خوایم انجام بدیم و یه تغییر و تحول اساسی تو زندگیمون ایجاد کنیم 🌈☺️ 💥همه ی اینها رو من بهت یاد میدم بیا اینجا👇 که با هم بترکونیم💪 https://eitaa.com/joinchat/351207861C1055e03933
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب روسی بانوجان برات نگم از عطر سیب و دارچین این کیک وبافت نرم وپنبه ایش🍎🍏 📖حتما کپشن وکامل بخون. اگه از اکسپلور یا هشتگ این پست ومیبینی حتما به پیجم سر بزن. @nedaa_daily 🍰🍎 🍎🍏🍎🍏🍎🍏 مواد کیک سیب دارچین روسی🍰 تخم مرغ ۲عدد آرد ۱۸۰ گرم یا ۱پیمانه و۳قاشق شکر ۱۰۰ گرم یانصف پیمانه شیر ۱۲۵ گرم یا نصف پیمانه کره ۴۰گرم وانیل نصف قاشق چایخوری بکین پودر ۱قاشق مرباخوری سیب ورقه شده ۱تا ۲عدد خلال پسته دلخواه دارچین مقداری 🍎🍏🍎🍏🍎🍏 تخم مرغ، وانیل و شکر را زده تا کرم رنگ شود بعد نصف کره و به همراه شیر ریخته زده. آرد و بکین پودر را مخلوط کرده در سه مرحله مایع را در قالب سایز ۲۰ ریخته سیب ورقه ای روش چیده کمی دارچین وشکر پاشیده بقیه کره را ریخته. در فر ۱۸۰ درجه ۳۵ تا ۴۵ دقیقه آمادس.بعد از سرد شدن کیک روی آن عسل گرم بمالید ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی لقمه ای سه سوته بدون همزن وفر 🍩 🍩🍩🍩🍩🍩 کلی آموزش خوشمزه وترفند کاربردی اینجاس 👈 @nedaa_daily🍩👩🏻‍🍳 @nedaa_daily😍🍩 ماست همدمای محیط ۲ لیوان آرد ۲/۵ لیوان بکینگ پودر۲/۵قاشق چایخوری مواد را مخلوط کرده داخل قیف ریخته وبا قیچی برش زده .داخل روغن داغ سرخ کرده. میتونید با سس شکلات شکر یا پودر قند میل کنید ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
رو از پایه یادبگیرید بافت های شیک ومتنوع😍 برای همه سلیقه ها باآموزش های تصویری و ویدیویی بافی ⭕️⭕️کانال قلاب بافی👇 http://eitaa.com/joinchat/2735996945Cf7c9089658 ‼️‼️برای هنرمند شدن فاصله ای نیست👆
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
💕مژده به خانمهای هنرمند👏 فصل بافتنی های جدید وآغازکردیم 🌺🌺🌺🌺 بافندگی بهاروتابستون نمیشناسه😍 🔴 🔴بهترین بافت‌ها با شبکه های تورمرغی رویاد بگیر 😍😍 ⚡️ آموزش رایگان جدیدترین بافتها 🍃🍃 با اموزش آسان و روان👌👌 http://eitaa.com/joinchat/2735996945Cf7c9089658 ⭕️ سیر تا پیاز بافتنی با یاس بافت👆 ⭕️ خاص بودن را باما تجربه کنید😊
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور ترد و خوشمزه فقط درعرض ۵ روز😳😍 اینم یکی دیگه از فوتای کوزه‌گری ساراتون🤪 تا فوت کوزه‌گری بعدی خدانگهدار🙆🏻‍♀️😌💃🏻 بریم که با هم دستورشو ببینیم:💃🏻 مواد لازم برای هر ظرف یک لیتری: خیار قلمی و کوچک به میزان لازم ۱ ق غ نخود ۲ حبه سیر ۱ ق غ نمک ۱/۴ ق غ شکر سرکه آب جوشیده طرزتهیه خیار هارو بشورین و کاملا خشک کنین،سر و تهشونو بزنین و بزارین کنار. توی ظرفتون نخود بریزین و بعد سیرها،خیار ها رو بچینین و روشون نمک و شکر رو هم بریزین تو این مرحله میتونین سبزی معطر مثل:ترخون،جعفری،گشنیز،برگ کرفس و ... هم بزارین. ۱/۳ ظرف رو سرکه بریزین و بقیه اش رو آب و درشو ببندین و چندبار سر و تهش کنین تا مخلوط بشه‌. به مدت ۵ روز جای تاریک بزارینش،بعد از باز کردن ظرف توی یخچال نگهدارین. نوش جانتون🤗 دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیر پسته🤤 خنک بنوشید مواد لازم : شیر پسته خامه قنادی بستنی Khoshkhorakمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظرفاتو کثیف نکن!بیا سه سوته بپزیمش😎🙌🏼 کل آموزش های پیج همینطوری بی دردسره ها😍 @elahe_cook مواد لازم: یه تخم مرغ نصف لیوان شیر چهار قاشق کره آب شده نصف لیوان آرد پودرکاکائو سه قاشق غذاخوری(اگه پررنگه دو قاشق بزنین) وانیل نوک قاشق چای خوری بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری شکر نصف لیوان نکته هاش: تابه حتما نچسب باشه اگه نچسب نیست موادو داخل یه ظرف دیگه قاطی کنین بریزین داخل تابه ای که چرب و آردپاشی کردین این کیک خیلی پف نداره ولی بافتش عالیه و خیلی خوشمزه س😍 خیلی زود آماده میشه در حد یه ربع! روی شعله پخش کن با حرارت کم بذارین بپزه(بهتره دم کنی هم بذارین) روش پخت: همه موادو قاطی کنین بذارین بپزه😁🙌🏼 سوالی نبود؟😎 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تابستون خیلی میچسبه 😍 مواد لازم: تخم شربتی ۳ قاشق مرباخوری آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری عرق کاسنی نصف پیمانه شکر نصف پیمانه زعفران دم کشیده ۲ تا۳ قاشق غذاخوری یخ به مقدار لازم ✳️داخل مخلوط کن ۳ ثانیه روشن کنید (دقت کنید بیشتر از ۳ ثانیه نشه) ✅لیوان دسته دار فرانسوی رو بعنوان پیمانه مدنظر قرار بدین اگر نداشتید یک لیوان رو برای تمام مواد بعنوان پیمانه استفاده کنید نوش جان🥰 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خوراکی سالم و جذاب مناسب مدرسه و تغذیه بچه هاست😍 ۲۰ عدد خرما پوست و هسته گرفته رو له کنید. ۱لیوان جو دو سر پرک پودر شده ۲ ق ارده ۱ق چ دارچین مخلوط کنید. داخل ظرفی که نایلون گذاشتین بریزید و صاف کنید ۲۰ دقیقه داخل فریزر قرار بدید. برای لایه دوم ۲۰ عدد خرما پوست و هسته گرفته رو له کنید ۱ لیوان بادام زمینی پودر شده ۲ ق ارده یا شیره مخلوط کنید و رو لایه قبلی بریزید و صافش کنید و ۲۰ دقیقه دیگه بزارید فریزر. برش بزنید و با شکلات تخته ای و پودر بادام و پسته تزیین کنید. پیرو صحبت شما که کارا رو کمی جلو شوهر انجام بدیم تا درجریان زحمت خانوما باشن☺️بگم که من همسرم وسواس دارن هر وقت ایشون هستن جارو برقی رو روشن کنم واقعا لذت میبرن از صدای جاروبرقی😂یا مثلا گردگیری کنم کلی عشق میکنن حرف بزرگترا درسته فلسفه و منطق خودشو داره یه چیزی میدونن که میگن😊 اگه اشپزیت خوبه یا بد بیا اینجا👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس میکنیم. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ میکنیم. سینه مرغ رو تیکه و بهش اضافه می کنیم و با کمی زردچوبه تفت می دهیم. بعد دو ق.غ رب اضافه میکنیم و تفت می دهیم. آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کرده و اجازه میدهیم خورش خوب جابیفته ویه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه می کنیم موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید ‌ هیچوقت به همسرتان برتریهای دیگر زنان را گوشزد نکنید به خصوص هنگام بحث و دعوا!! زیرا کدورتها رفع میشوند اما حرفهای شما در ذهن همسرتان باقی خواهد ماند. اگه اشپزیت خوبه یا بد بیا اینجا👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متفاوت😍😋 گوجه پیاز ژامبون خرد شده پنیر رنده شده ریحان خشک تخم مرغ نمک و فلفل هیچوقت به همسرتان برتریهای دیگر زنان را گوشزد نکنید به خصوص هنگام بحث و دعوا!! زیرا کدورتها رفع میشوند اما حرفهای شما در ذهن همسرتان باقی خواهد ماند. اگه اشپزیت خوبه یا بد بیا اینجا👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
خشک گیلانی چون برخلاف سیرقلیه ک خیلیا میشناسن و با برگ سیر تر درست میشه این غذا با حبه های سیر درست میشه.اونم حب های خشک. اول اردکو با دو حب سیرو زردچوبه پختیم(مرغ ماشینی هم میشه)بعد سیر محلی(چون تندی و تیزی و بوی کمتری داره)رو هر حب اش رو به سه قسمت تقسیم کردیم و تو روغن با شعله ملایم با نمک و زردچوبه(کم) تفت دادیم تا یه کم سبک و یه نمه سرخ بشه(اصلا نباید زیاد سرخ بشه چون مزش به شدت بد میشه خیلی مواظب باشید شعله هم کم باشه)بعد بهش تخم مرغ و فلفل سیاهو یه کم نمک میزنیم و مثل کوکو میذاریم ببنده. مرغ یا گوشت محلیمون ک پخت این سیرو تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم میذاریم با هم با شعله ملایم بپزه و جا بیافته. اونقدر اب این غذا خوشمزست ک نگم براتون.اما اما اما یادتون باشه میزان تفت دادن سیر خیلی تاثیر مستقیم روش داره.سیر به هیچ عنوان نباید رنگ بگیره فقط سبک میشه روش زرد کمرنگ میشه. ‌ هیچوقت به همسرتان برتریهای دیگر زنان را گوشزد نکنید به خصوص هنگام بحث و دعوا!! زیرا کدورتها رفع میشوند اما حرفهای شما در ذهن همسرتان باقی خواهد ماند. اگه اشپزیت خوبه یا بد بیا اینجا👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد ميانى كاملاًسليقه اى هست. فقط مواد بايد پخته باشه، ولى از قارچ و فلفل دلمه بصورت خام ميتونيد استفاده كنيد.من با موادى كه دم دست داشتم درست كردم. بهتره از نون تست سايز كوچيك استفاده كنيد ‌ خانوما به غذای بچه اهمیت بدید اما مجبورش نکنید.شما خودتون یک غذایی نخواسته باشید بیفتن دنبالتون بگن هواپیما اومد قطار اومد سفینه فضایی اومد غذا میخورید؟😂نمیخورید دیگه..اون بچم یک انسانه مثل ما...من هنوز درک نکردم دنبال بچه تو اتاقا میدوئن بهش غذا بدن😳قدیمیا چی میگن؟میگن بچه گشنه ش بشه خودش میاد سر غذا😊 اگه اشپزیت خوبه یا بد بیا اینجا👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
۲تا هات داگ نیم کیلو قارچ ی فنجون ذرت یدونه فلفل دلمه ای همرو خرد کردم ریختم تو تابه و تفت دادم نمک فلفل زردچوبه اویشن زدم اخر سر پنیر پیتزا اضافه کردم و وقتی پنیر آب شد زیرشو خاموش کردم.از مواد گذاشتم لای نون پیچیدم و تو روغن داغ با شعله ملایم سرخشون کردم بعدشم گذاشتم توی طوری تا روغنش بره. خانوما به غذای بچه اهمیت بدید اما مجبورش نکنید.شما خودتون یک غذایی نخواسته باشید بیفتن دنبالتون بگن هواپیما اومد قطار اومد سفینه فضایی اومد غذا میخورید؟😂نمیخورید دیگه..اون بچم یک انسانه مثل ما...من هنوز درک نکردم دنبال بچه تو اتاقا میدوئن بهش غذا بدن😳قدیمیا چی میگن؟میگن بچه گشنه ش بشه خودش میاد سر غذا😊 اگه اشپزیت خوبه یا بد بیا اینجا👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی کلم یک روزه مواد لازم ترشی کلم : سرکه سفید :۱لیوان اب جوشیده ولرم : نصف لیوان ابلیمو : ۳قاشق غذا خوری نمک : ۲قاشق غذا خوری کلم : ۱عدد متوسط نبات : ۱شاخه سیر : ۵حبه طرزتهیه : توی پست کامل توضیح دادم 😎 نکته ❌ نبات تندی سرکه رو میگیره ❌بعد از ۳ساعت یکم از ترشی بچشیر اگرکم نمک بود اضاف کنید ❌کلم هارو حتما قبل از خورد کردن بشورید و خشک کنید ک ترشی کپک نزنه @azam.hamidii ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a