eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت گوشت و بادمجان مواد لازم بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم پياز كوچك:1عدد جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ نمك و ادويه:به مقدار لازم براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و كره:به مقدار لازم مواد لازم براي سس كره ،مقدارى رب گوجه فرنگي:1ق غ آب:نصف استكان چ طرز تهيه همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه Yemek_aksimمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم یک پیمانه آب ولرم یک پیمانه شیر ولرم یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری مخمر سه قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنین و هم بزنین ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی بدون یخ زدگی فقط با سه ماده❤️پستها رو دوست ندارید که لایک نمیکنید؟ كاری از: Gorsel sahibi 👇 @yasir_astabrk 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏 . این بستنی بسیار راحت و خوشمزه فقط با سه ماده آماده میشه😍 . یک لیتر شیر پر چرب یک قوطی شیر عسلی(لوازم قنادیها دارن) یک بسته کرم شانتی (من کاکائویی ریختم شما میتونید ساده بریزید)لوازم قنادیها دارن . شیر و شیر عسلی رو با همزن بزنید تا یکدست بشه بعد کرم شانتی رو اضافه کنید و بزنید تا مانند فیلم مواد قوام بگیره بعد میتونید داخل قالب بستنی بریزید و یا داخل ظرف بریزید و در فریزر بزارید حدودا یک روز و بعد نوش جان😋😋 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی میوه ای بدون خامه😍کدوم طعمش رو بیشتر دوست دارید؟من همش كاری از: Gorsel sahibi 👇 @snackstoshare 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏 ⠀ بستنی میوه ای🍓🥭🥝 . مواد لازم: 250 گرم توت فرنگی تازه🍓 500 گرم انبه منجمد 🥭 2 عدد کیوی 🥝 3 قاشق غذاخوری (میتونید از شربت انبه استفاده کنید یا جایگزین شیر) آب 1 عدد لیموترش 1. توت فرنگی، انبه و کیوی را به قطعات کوچکتر برش دهید داخل سه کاسه بریزید. توت فرنگی در یک کاسه، انبه در کاسه دوم و کیوی در کاسه سوم. آب یک لیموترش را در هر سه کاسه و 1 قاشق غذاخوری از آب انبه را در هر کاسه بریزید. 2. توت فرنگی ها را با گوشت کوب برقی پوره کنید. قبل از مخلوط کردن کیوی و انبه، سری گوشت کوب برقی را بشویید بعد میوه بعدی رو پوره کنید. 3. میوه های مخلوط شده را در قالب های بستنی مانند فیلم بریزید. سر قالب را با فویل بپوشانید و چوب بستنی بزارید تا چوب بستنی صاف بایستد و حداقل 5-6 ساعت یا یک شب در فریز بزارید. از داخل قالب در بیارید بخورید و لذت ببرید😍☀️🍓🥭🥝 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
ارزان ترین و خوشمزه ترین بستنی بدون خامه و با مواد موجود در هر خانه 😍👌🏻@azammoosavi6 كاری از: Gorsel sahibi 👇 @fno_algohr 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏 ⠀ ارزان ترین و خوشمزه ترین بستنی بدون خامه و با مواد موجود در هر خانه 😍👌🏻اصلا یخی نمیشه خیلیم خوشمزس و ارزان جایگزین شیر خشک میتونید خامه صبحانه یک بسته بریزید. میتونید پودر کاکائو اضافه کنید و بستنی شکلاتی درست کنید و یا زعفران بزنید تا بستنی زعفرانی داشته باشید 😋 ⠀ مواد لازم: دو لیوان شیر🥛 یک چهارم لیوان شکر 🍬 ✨ نصف لیوان شیرخشک قنادی نوع شیرین دو قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت🥄 یک قاشق چایخوری وانیل 🥄 مقداری شکلات برای رویه 🍫 ⠀ تمام مواد را داخل قابلمه ریخته با همزن دستی مخلوط کنید روی حرارت بزارید مدام هم بزنید تا بجوشه به وانیل را اضافه و حرارت را خاموش کنید اگر بعد از پخت غلظت مواد زیاد بود(داخل فیلم مشخصه) با شیر کمی رقیق کنید اگر خوب بود نیاز نیست کمی که خنک شد داخل قالب بستنی بریزید و روی آن را با فویل می پوشانیم و با چاقو سوراخ می کنیم و سیخ چوبی را داخل مواد بزارید و به مدت 6 تا 7 ساعت در فریزر می گذاریم. و شاید یک شب کامل ⏰❄️اگر قالب نداشتید از لیوان کاغذی یکبار مصرف استفاده کنید. ⠀ بعد از 6 ساعت شکلات را چه در مایکروفر یا روی بخار اب ذوب کنید داخل لیوان بریزید🍦🍫🍫 ⠀ قالب بستنی رو داخل سینی با آب ولرم بزارید💦 اگر آب داغ باشد بستنی آب می شود 30 ثانیه میذاریم ⏰ راحت بیرون میاد 👌🏻 ⠀ بستنی را داخل شکلات بزنید و خارج کنید از سردی بستنی شکلات میبندد🍦❄️ میتوانید چند دقیقه داخل فریزر بزارید تا بیشتر یخ بزنه و بهتر بشه میتونید داخل شکلات کمی گردو خورد شده یا بادام یا پسته یا فندق بریزید💕 ⠀ نوش جان ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
قیسی به دو روش ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb
قیسی به دو روش بازاری و ساده😋❤️ @azammoosavi6 كاری از : Gorsel sahibi 👇 @shabi_faraj 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏 مواد لازم: 1 کیلوگرم زردآلو(زیاد شل نباشه) 1 لیتر آب جوش(معادل چهار لیوان) 1 قاشق چایخوری جوش شیرین برای شربت 500 گرم شکر 250 میلی لیتر آب(معادل یک لیوان) آب لیمو یک قاشق زردآلوها را می شوریم و به مدت 2 ساعت در آب جوش و جوش شیرین بزارید بمونه. سپس با آب فراوان آبکشی می کنم. برای شربت 500 گرم شکر و 250 میلی لیتر آب را مخلوط می کنم، بعد از جوش آمدن آب نصف لیمو را اضافه می کنم. سپس زردالوهای تمیز شده را داخل شربت می ریزیم و بعد از دو تا سه دقیقه زردالوها را برمی گردانم و 5 دقیقه می جوشانم و اجاق را خاموش می کنم. 8 ساعت بزارید بمونه . سپس شیره را از زردالو جدا می کنم، بلافاصله شربت را می جوشانم تا مقدار شیره کم شود، سپس به شیره اضافه می کنم و دوباره به مدت 5 دقیقه می جوشانم. دوباره بعد از 8 ساعت همین روش را تکرار می کنم. یعنی سه مرتبه داخل شربت میجوشانیم و در نهایت همانطور که در فیلم مشاهده می کنید یک بشقاب صاف روی آن می گذارم و سعی می کنم آن را با چیزی سنگین فشار دهم. اگر صافی یا دستگاه خشک کن میوه باشد جمع می کنم و خشک می کنم.والی در افتاب بزارید تا خشک شود. قیسی به روش ساده زردآلوها خوب بشویید و هشتش رو با انتهای یک قاشق در بیارید و 2 تا 3 دقیقه در آب جوش می گذارم تا کمی نرم شوند سپس از اب جوش خارج کنید داخل سبد بچینید و 1 روز در آفتاب بزارید. بعد از آن روی یک پارچه تمیز پهن کنید و صبر کنید تا کاملا خشک شوند. برای زیبا شدن رنگ زردآلو باید از زردالوهایی که رنگ روشن تری دارند استفاده کنید. ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
نان پیتزایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پیتزایی با خانوم موسوی ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
نان پیتزایی😳😋😋ل.ا.ی.ک و ک.ا.م.ن.ت یادتون نره و حتما س.ی.و.ش کن❤ کاری از: Gorsel sahibi 👇 @tatli_tuzlu_eksi_lezzetler ترجمه از : @azammoosavi6 در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏 __ پست اسلایدی هست ورق بزنید 👉🏻👉🏻 نان پیتزایی مواد لازم برای خمیر 1 لیوان آب گرم 2 تا 2.5 لیوان آرد ( میزان آب مصرفی هر آرد متفاوت است پس شاید کمتر یا بیشتر ارد بخواهد) 1 استکان روغن مایع 20 گرم خمیر مایه تازه یا 1 بسته مخمر خشک معادل یک قاشق غذاخوری 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک مواد لازم برای تاپینگ( میتوانید از موادی استفاده کنید) 1عدد تخم مرغ را با 1 قاشق غذاخوری آب هم بزنید. پنیر چدار رنده شده کمی بیشتر از نصف لیوان مقداری فلفل قرمز و فلفل سبز ریز شده سوسیس کوچیک خرد شده طرز تهیه: ابتدا آب ولرم و شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید.(اگر از سلامت خمیر مایه مطمئن هستید که هیچ والی ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد) بعد روغن و ارد و نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و خوب ورز دهیم تا خمیر نرمی بدست آوریم. دستمان را کمی چرب می کنیم و خمیر ورز داده شده را جمع می کنیم و روی خمیر را بپوشانید و بگذارید 50 دقیقه بماند تا دو برابر شود( به غلظت خمیر در فیلم دقت کنید و ارد زیادی به خمیر نزنید). خمیر را به 5-6 قسمت مساوی تقسیم کنید و مانند ویدیو کمی فشار دهید و به مدت 15 دقیقه دیگه داخل سینی بگذارید استراحت کند. مخلوط زرده تخم و اب رو آروم روی خمیر میزنیم و بعد پنیر چدار رنده شده و بقیه مواد رو به دلخواه بچینید روی خمیر. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا روی نان طلایی پر رنگ شود. می توانید بعد از اینکه کمی خنک شد برش بزنید و سرو کنید.نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر خامه ای سالم خونگی و ارزون ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
(کوکو بورک جذاب (شام جدید🧇🧀☘️🍀 از شامای تکراری خسته شدی؟یا دلت یه راحت و خوشمزه رو میخواد؟!… پاشو این غذا رو درست کن که انقدرررر راحت و خوشمزه هست که عاشقش میشی❤️. نکات غذا داخل ویدیو گفته شده فقط بگم قشنگا برای برگردوندن این غذا،چند دقیقه با در بسته بذارید،هروقت اون طرفش طلایی شد،کناره هاش کاملاً از دور تابه جدا میشه و اون موقع به کمک یه بشقاب میتونید برش گردونین و بذارید طرف دیگه هم خوب بپزه🌱… مواد اولیه برای این تابه ای جذابمون: ۱۶ ورق خمیر یوفکا(نصف یه بسته میشه حدوداً،حتی با نون لواش نازکم میشه درست کرد) مخلوط جعفری و پیازچه ۲ ق غ نصف پیمانه شیر ۱/۴ پیمانه روغن یک عدد تخم مرغ یک ق غ پنیر خامه ای ۳ق غ پنیر پیتزا (۱۵۰گرم گوشت چرخکرده و کمی پیازسرخ شده و کمی ادویه به همراه دو ورق ژامبون،مواد داخل بورک اختیاریه کاملاً). 🌸قطر تابه هم ۲۰سانت هست🌸 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a