فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
❌اول این کارا رو انجام بده بعد لواشک درست کن👌🏻😎❌
.
۱-از میوه های له شده استفاده کنید
۲-آب زیاد نریزید چون میوه ها خودش آب میندازه
۳-برای هر دوکیلو آلو یه لیوان آب کافیه
۴-زیاد نازک نریزید که بعد خشک شدن نتونید از پلاستیکش جدا کنید
۵-میتونید اول با باد پنکه بعد با نور خورشید خشک کنید
.
.
مواد لازم
آلو قرمز
آب
نمک
شکر در صورت ترش بودن آلو
.
مرحله اول :
آلو ها را به همراه آب داخل یک قابلمه بریزید و اجازه دهید خوب آلو ها پخته و نرم شوند نیازی به آب بیشتری نیست ( فقط ۱/۲ لیوان چون آلو خودش آب انداخته و این مقدار آب را برای اینکه ته نگیرد و تلخ نشود بریزید) آلو را هم بزنید تا نرم شود هر از چند گاهی آلو را با قاشق جابجا کنید تا آلوهای سطح قابلمه نیز پخته و نرم شوند اجازه دهید تا آلوها کاملا پخته و له شوند به طوری که وقتی با قاشق فشار دهید پوست و گوشت میوه به راحتی جدا شود.
مرحله ی صاف کردن لواشک:
در انتهای پخت اگر آلوها خیلی ترش بود شکر را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید سپس یک صافی را روی یک کاسه بزرگ قرار دهید و مواد را خوب صاف کنید با پشت قاشق مواد را خوب فشار دهید.
.
مرحله آخر: آلو های صاف شده رو دوباره داخل قابلمه بریزید نمک اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه بدید بجوشه بعد که خنک شد داخل سینی هایی که پلاستیک کشیده شده بریزید و بزارید زیر باد پنکه یا تو آفتاب خشک بشه😋
.
✅نکته: لواشک آلو نباید زیاد خشک بشه چون دیگه نمیشه خورد🤭
.
برای خوش طعم شدنش از رب انار هم میتونید استفاده کنید
.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات 👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس تند پوره ای و سس تند مایع بازاری😋😋 @azammoosavi6
كاری از :
Gorsel sahibi 👇
@rag_kitchen
👈ترجمه از :
در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏
سس تند پوره ای و سس تند مایع بازاری
برای سس پوره ای
.
فلفل تند قرمز یک کیلو
سرکه دو تا سه قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
جوهر لیمو یک چهارم قاشق مرباخوری
روغن زیتون مقداری
آب فلفل دلمه ای قرمز (آب فلفل دلمه ای که از پست قبل مونده رو استفاده کنید ولی اگر نداشتید میتونید آب گوجه که کامل صاف کردید بریزید و یا کمی اب رو با کمی پاپریکا مخلوط کنید و استفاده کنید)
برا سس پوره ای
فلفل ها رو بشورید و قسمت سبز و دونه هاشو جدا کنید و حتما از دستکش استفاده کنید.
فلفلها رو با غذاساز به همراه کمی اب فلفل دلمه ای خوب پوره کنید.
داخل صافی بریزید و خوب اب اون رو جدا کنید .
پوره فلفل رو داخل کاسه بریزید و بهش سرکه و نمک و جوهر لیمو و روغن زیتون اضافه کنید و مخلوط کنید و داخل ظرف شیشه ای بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.
برای سس تند مایع
اب فلفلهایی که صاف کردید رو با بقیه اب فلفل دلمه ای مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و بهش یک چهارم لیوان سرکه و یک قاشق مربا خوری نمک (میتونید اضافه کنید)و یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو و یک قاشق غذاخوری سرخالی پودر نشاسته ذرت اضافه و مخلوط کنید و روی حرارت بزارید و مدام هم بزنید تا بجوشه و کمی غلیظ بشه و بعد از خنک شدن داخل شیشه بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم راز سس های خوشمزه که کسی بهتون نمیگه😋🥰🥗
خوشمزه درست کن رازشم به کسی نگو😅🌱
@ideh_bano
مواد لازم:
خیارشور
سیر🧄
شوید🍀
سس مایونز🍶
روغن زیتون🫒
🌱
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیمرو باکلاس
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی آرایی
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍅🍅لواشک گوجه فرنگی با طعم ترش و ملس و عطر گوجه فرنگی 🤤
@food.fahimeh
@food.fahimeh
مواد لازم
گوجه فرنگی
رب انار یا رب آلوچه یا هر نوع میوهای
که دوست دارین مثل گلابی، هلو، آلو، سیب، شلیل یا آلبالو و.......
نمک
پودر گلپر
#لواشک #لواشک_خونگی
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سنگی
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوست کندن گردو
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمپخت کازرونی
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
دمپخت کازرونی؟؟یا دمپخت شیرازی؟؟
مسئله این است🤣🤣🤣
.
با کسب اجازه از کازرونی های عزیز و اهل فن اگه کم و کسری داره بهم بگید😉🙏🏻
.
@cook.fatimaa
@cook.fatimaa
.
مواد اصلی
برنج : به مقدار لازم
شوید تازه یا شوید خشک: یک پیمانه
سیر خشک یا سیر تازه :دو حبه
لوبیا چشم بلبلی :نصف پیمانه
گوشت کنجه یا دنبه :به مقدار لازم
ترخون خشک یا ترخون تازه :۴ق غ
کلم قمری ۱عدد
پیاز ۲عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه زردچوبه وپودرردارچین
به مقدار لازم
.
🔺نکته ها:
.
۱
اگه برنجتون محلیه که خیلی نباید خیس بخوره خیلیا اصلا خیسش نمیدن ولی اگه معمولیاست با آب جوش خیسش کنید بزاریدش کنار
۲
گوشتتون رو با یه دونه پیاز تفت بدید ادویه وفلفل زیاد بهش بزنید( دمپخت باید تیز وچرب باشه پس دمبه حتما داخلش کنیداصلا بوی دمبه حس نمیشه داخل دمپخت ).
۳
بعد لوبیا هارو بریزید داخلش با کلم هایی که حبه ای خردشون کردیم وقتی پیازتون کاراملی شد وسرخ شد چهارلیوان ونیم اب بریزید داخلش وبزارید بپزه
۴
وقتی گوشتتون پخت باید دولیوان آب بیشتر داخلش نباشه چون برنجتون شل میشه دمبه هارو از گوشتتون جدا کنیدوخوب بکوبیدش گوشتتون رو میتونیدهم ریش ریش کنید یا مثل مال خودم کنجه باشه .
۵
اگه ترخون وشویدتون تازست که نیاز به یه تفت کمی داره ولی اگه داخل فریزر باشه نیازی به تفت نداره حالاسبزیامون رو به مواد گوشتیمون اضافه میکنیم نمک وفلفلشو تنظیم کنید دوتا جوش که خوردن برنجتون رو بهش اضافه کنیدکمی روغن بریزیدوبا مواد مخلوطش کنید.
۶
شعله گازتون کم نباشه متوسط رو به بالا باشه بعد که آبش تبخیر شد شعله رو کم کنید
۷
اگه دیدید دونه برنجتون نرمه و آب داره شعله رو بلند کنید برنجتون رو آروم هم بزنید تاآب اضافیش تموم بشه اگه دونه برنجتون خشک بودوآب نداشت نصف پیمانه آب بهش اضافه کنید دمکنی بزارید روش ودمش کنید با ترشی بادمجون و سالاد شیرازی عالیه نوش جان😊
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 خودت سهسوته دنت بیسکوییتی درست کن.
چی لازم داریم:(برای دو نفر)
📌نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
📌شکر ۲ قاشق غذاخوری
📌پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری
📌بیسکوییت مادر ۶ عدد
📌شیر یک لیوان
📌خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
📌وانیل نوک قاشق چایخوری
.
.
نکات:
میتوانید به جای بیسکوییت مادر، از بیسکوییت پتیبور یا بیسکوییت لوتوس استفاده کنید.
وقتی قابلمه رو روی حرارت ملایم میگذارید حتما مدام هم بزنید. وقتی که شیر گرم شد و بخار کرد بهش بیسکوییت خرد شده و الک شده رو اضافه کنین و هم برنین تا به هم نچسبه و مواد غلیظ بشه و شروع به غل زدن کنه.
خامه هم دمای محیط رو حتما قبل از اضافه کردن، با دو قاشق از مواد داخل یه ظرف همدما کنین و سپس به قابلمه اضافه کنید تا خامه نبرد. وقتی مواد یکدست شد وانیل رو اضافه کنید.
کمی بعد حرارت را خاموش کنید.
اگر خیلی غلیظ بود بهش دو قاشق غذاخوری شیر اضافه کنین. فقط اول با مواد همدما کنین.
همانطور داغ داخل ظرف سرو بریزید و حدود یک الی دو ساعت بگذارید یخچال تا خودشو بگیره.
نوش جونتون
دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسر_رژیمی👩🍳
مواد لازم📝
3/4 استكان كمر باريك ارده
1/2 استكان كمر باريك شيره انگور
1 عدد تخم مرغ
1.5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
Foody.landمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیتزا_پپرونی_سنگی👩🍳
۳۰۰ گرم آرد
۱۵۰ گرم آب ولرم
۸ گرم خمیر مایه
۸ گرم شکر
۴ گرم نمک
۱ ق غ روغن زیتون
۲۰۰ گرم پپرونی
پنیر پیتزا به مقدار لازم
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc