27.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه مدل شیک خوشمزه
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهم تو کپشن نوشته شده☺️
کاری از دوست هنرمند 👇
@mamane_ashpaz
نکات مهم💥
این نون قلق خاصی نداره☺️
ورز زیادی نمیخواد😅
قارچ هم میتونی بریزی😍
میتونی دونه دونه تو روغن سرخ کنید😃
.
#نون_پیتزایی
.
ارد۴۰۰ گرم
نمک یک ق چ
خمیر مایه یک ق غ
فلفل دلمه
هویج
پیازچه
سوسیس یا کالباس
پنیر پیتزا
.
#نون_پیتزایی
#نون #نان_پیتزا_خانگی
#نان_خانگی #نان_غذایی #نان_غذایی_خونگی
.
همه ی مراحل در ویدئو هست
اگه سوالی بود بپرسید☺️
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
خمیر جادویی🍚
@mamane_ashpaz
سلام سلام به روی ماهتون✋
حال و احوالتون چه طوره 😊
براتون خمیر جادویی آوردم راحت و همه کاره برای پخت نون و پیتزا و پیراشکی و ...میتونید ۱ماه تو فریزر ۱۰ تا ۱۲ روز تو یخچال نگه داری کنید با همون کیفیت اولیه قر و فر خاصی هم نداره🙃😉
مواد لازم ⬇️
آرد ۳ تا ۴ پیمانه
روغن ۶ ق چایخوری
تخم مرغ ۱عدد
خمیر مایه ۱ قاشق سوپخوری
شکر ۱ قاشق سوپخوری
نمک بین ۱ تا نصف قاشق چایخوری
شیر ولرم یا آب ولرم ۱ لیوان
طرز تهیه⬇️
آرد و یک بار الک کنید بزارید کنار
بعد شیر ولرم و خمیر مایه و شکر با هم مخلوط کنید در پوش بذارید بمدت يک ربع تا بیست دقیقه
تخم مرغ و روغن و نمک و با هم بزنید خمیر مایه که به عمل اومد چند قاشق آرد به مواد اضافه کنید و هم بزنید و به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنید بعد آرد و کم کم اضافه کنید و هم بزنید در آخر با دست ورز بدین اگه چسبناک بود کمی کمی که ورز بدین و بکوبید از حالت چسبندگی در میاد آرد اضافه نکنید که خمیرتون سفت میشه
در آخر کف یک ظرف و کمی چرب کنید و خمیر و داخلش بزارید و سلفون بکشید و یک ساعت جای گرم قرار بدین حجمش که دو برابر شد بردارید پفش و بگیرید و استفاده کنید
حتما ۱۰ دقیقه خمیرتون و ورز بدین و بکوبید تو کیفیت خمیرتون خیلی تاثیر داره😊
لایک و کامنت فراموشتون نشه مهربونا 🙏
#خمیرجادویی_خمیر_همه_کاره
#روزمرگی
#خمیرنون_پیتزا #بلاگر_آشپزی
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام سلام به روی ماه تک تک تون 🤚
اومدم با دستور یک نون جزغاله خوشمزه👌بی قر و فر و سه سوته😉
مواد لازم⬇️
خمیر جادویی
جزغاله
پیاز
روغن حیوانی یا کره یا روغن گوشت
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز
نمک
طرز تهیه⬇️
خمیر جادویی و طبق دستور پست قبل که براتون گذاشتم درست کنید
پیاز رنده شده و با روغن حیوانی و ادویه ها یه سر تفت کوچیک بدین در حدی که پیاز سرخ نشه جزغاله های آماده رو اضافه کنید و نصف بیشتر و به خمیر اضافه کنید و ورز بدین تا خوب به خورد خمیر بره و یکدست بشه مابقی جزغاله و زمانی که تو سینی فر یا تابه باز کردین روش بریزید و کمی فشار بدین و بزارید توی فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ بمدت ۲۰ دقیقه یا روی گاز با شعله پخش کن و دم کنی به مدت نیم ساعت البته در هر صورت چک کنید چون حرارت فر و گازها با هم فرق داره نوش جونتون🥰
#نونجزغاله
#بلاگرآشپزی
#روزمرگی
#نونخونگی
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلااااااامممممم😍
گردویی های من خوبییییین؟
نون سیر تا حالا درست کردین؟ مطمئنم اینو درست کنین عاشقش میشین😋😍
@cooking.sadaf.mz
سیوش کن بعدا دنبالش نگردی🌱😍
خبببب مواد لازم:
سیرپوره شده یا رنده شده: 1حبه تا 2حبه
جعفری: 1الی 2ق سر پر غذا خ
نون تست: 6عدد
سس مایونز: 1ق غذا خ
کره دمای محیط: 50گرم
پنیرپیتزا: مقدار لازم
نمک+آویشن+فلفل+پاپریکا: مقدار لازم
@cooking.sadaf.mz
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوت و فن
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این توپک های جذاب نیاز داریم به : تخم بلدرچین ، ماکارونی نواری آبکش شده 🥰🥰🥰
zari_banoo401
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا ورق بزنید🌹
نون پیتزا 🍕🍕
مواد لازم برای ۲-۳نفر :
ارد :۲پیمانه
آب ولرم:۱پیمانه
روغن: ۳قاشق غذا خوری
نمک:۱ قاشق غذا خوری
شکر:۱.۵قاشق چای خوری
مخمر خشک : ۱قاشق غذا خوری
🍕 برای مطمئن شدن از خوب بودن مخمر ، شکر را با ۳قاشق اب ولرم مخلوط میکنیم و بعد از یک دست شدن ۱قاشق پودر مخمر خشک را به ان اضاف کرده و ۱۰دقیق زمان میدهیم تا پف کند.
🍕توجه :اما دفعه های بعدی میتونید همه ی مواد خشک را باهم قاطی کنید و روغن و اب اضاف کنید
🍕ارد ،نمک ، اب، مایع خمیر ،روغن را درون ظرف ریخته و هم میزنیم.
دست هارا چرب میکنیم تا جایی که به دست نچسبد.خمیر را گرد کرده روی ان دستمال نخی میکشیم و ۱ساعت در دمای اتاق استراحت میدهیم.
🍕سطحی صاف را انتخاب کرده روی ان ارد پاشی میکنیم و دست را چرب کرده و در صورت لزوم و شل بودن احتمالی خمیر،با قاشق ارد اضاف کنید.خمیر را هر چه بیشتر ورز دهیم بهتر اس.(حدودا ۵-۶دقیقه)
🌸خیلی خیلی اندازه مواد دقیقه خیالتون راحت 🌸
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#تزیین_حلوا
دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc