eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آن هنگام که خیال آینده را می‌بافد، طناب دار رخ می‌نماید ... ⭕️ فیلم سینمایی آپاراتچی داستان جلیل، نقاش ساختمانِ عاشق سینماست که دلبستگی‌های عجیبش به سینما، دردسرهایی برایش به همراه دارد. 🎞 : یه فیلم سالم و شیرین که با خانواده در سینماها ببینید 🍿 تهیه بلیت سینماها: 👈 گیشه۷ 👈 سینماتیکت 🎥 درخواست نمایش در شهرهای فاقد سینما: 👉 B2n.ir/s17473 ⭕️ آخرین اخبار و حواشی رو اینجا دنبال کن: https://eitaa.com/joinchat/2271740567C5baaae401d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی فندق شکلات😍 سلام سلام این کوکی که امروز براتون آوردمو فقط تو فیلما میشه پیدا کرد😅،انقدر که این کوکی جذاب و خوشمزه و خوش بافته… چیزایی که لازم داری: کره ۱۱۵ گرم شکر قهوه ای ۹۰گرم شکر سفید ۵۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ تخم مرغ ۱ عدد آرد ۱۷۵ گرم پودر کاکائو ۴۰گرم نشاسته ذرت ۱ ق غ جوش شیرین ۱/۲ ق چ نمک یک پنس شکلات تلخ ۱۰۰ گرم گردو۵۰ گرم شکلات فندقی (اختیاری) اول کره و شکر هارو باهم،اونقد بزنید که کرم رنگ بشه. وانیل و تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید. آرد،پودر کاکائو،نشاسته ذرت،جوش شیرین و نمک رو الک کنید و به مواد خیس اضافه کنید و هم بزنید. در آخر هم شکلات و فندق خرد شده رو به موادتون اضافه کنید. خمیرتون رو با در بسته نیم ساعت به بالا توی یخچال بذارید و بعد گوله های از ۴۰ گرمی تا ۷۰ گرمی بگیرید و وسطش شکلات فندقی یا همون شونیز خودمون بذارید و دوباره گوله کنید. بذارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰تا ۱۲ دقیقه. نکته:خمیرتون اگه قبل از گرد کردن و بعد از گرد کردن داخل یخچال یا فریز بذارید بعد از فر بافت بهتری بهتون میده👌🏼 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی کباب مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه برای شما و خانواده گلتون نوش جانتون مواد لازم سینه مرغ جعفری آرد سوخاری نمک، فلفل سیاه و آویشن، پودر سیر پیاز، ففلفل دلمه ای سبز، فلفل قرمز کاپی مقداری روغن منبع پیج khosh_khorak.khozestan @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی خامه ای بسیار لذیذ و خوشمزه برای شما و خانواده گلتون نوش جانتون مواد لازم شیر عسلی یک قوطی خامه دو پاکت شیر خشک 200 گرم تکه های توت فرنگی یا موز شکلات آب شده منبع پیج khosh_khorak.khozestan @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونید که این شیرینی چقدر خوشمزس و ترده و ماندگاری بالایی داره ❌کپشن رو حتما بخون نکته داره❌ ممنون که حما//یت می‌کنی دوست عزیز😍❤️ @asan_pazzz @asan_pazzz مواد لازم زرده تخم مرغ دو عدد پودر قند ۵۰گرم پودر هل یک ق چ وانیل یک چهارم قاشق چایخوری گردوی خرد شده ۵۰تا۸۰گرم 🟢حتما تو زدن تخم مرغ و پودر قند حوصله به خرج بدین و خوب بزنید تا کیفیت شیرینی عالی بشه 🟢این شیرینی سایز کوچیکه و نباید بزرگ باشه پس به همون اندازه نصف ق چ پایپ کنین 🟢اگه میزان گردو رو در حد ۵۰گرم گرفتین میتونین یک ق م پر آرد هم اضافه کنین که در اینصورت قبل از اینکه گردو ها رو اضافه کنین آرد رو میریزید و مخلوط میکنید و بعد گردو ها رو اضافه میکنید 🟢بعد از پخت هم اجازه بدین کاملا خنک بشه و بعد از سینی جدا کنید دمای فر گازی ۱۵۰ دمای فر برقی ۱۳۵ دمای تستر ۱۳۰ مدت پخت شیرینی حدود ۱۵ دقیقه ✅فر رو از قبل خیلی گرم نکنید ده دقیقه که روشن بود شیرینی ها رو داخل فر بزارید 🛑ماندگاری شیرینی در ظرف دربسته در محیط خنک دو ماه در فریزر ۴ماه @asan_pazzz @asan_pazzz @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی ولیعهدی یه شیرینی راحت و بی درد سر که تو دهن آب میشه ❌کپشن نکته داره❌ @asan_pazzz @asan_pazzz مواد لازم آرد ۱۸۰ گرم آرد برنج ۸۰ گرم آرد نخود ۸۰ گرم پودر قند ۱۷۰ گرم روغن جامد آب کرده ۱۷۰ گرم پودر هل یک دوم ق چ پودر زنجبیل یک ق چ مواد لازم برای تزیین شکلات تلخ و سفید انواع مغزها 🟢دمای فر برقی ۱۶۰ درجه فر گازی ۱۸۰ درجه مدت زمان داخل فر ده تا پانزده دقیقه 🛑اگه بخوایم طعم های مختلف بدیم بعد از درست کردن خمیر مقداری پودر کاکائو یا زعفران غلیظ که تاثیری روی بافت خمیر نزاره اضافه میکنیم 🛑ماندگاری شیرینی در ظرف در بسته در جای خشک حدود ۴ هفته، در یخچال ۲ ماه، در فریزر ۴ماه @asan_pazzz @asan_pazzz @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شیرینی با صرفه و خوشمزه و اقتصادی اونم بدون همزن و حتی بدون فر و با یه خمیر پایه دیگه چی میخوای🥰👌 @asan_pazzz @asan_pazzz مواد لازم کره ۱۵۰گرم پودر قند نصف لیوان زرده تخم مرغ دو تا آرد قنادی دو لیوان سر خالی وانیل نصف ق چ 🟢خمیر تو میتونی هر طعمی که دوست داری بزنی 🟢تو فر ۱۷۰ درجه حدود ده تا پانزده دقیقه زمان می‌بره تا بپزه تا زیر شیرینی تغییر رنگ بده 🟢توی تابه هم خیلی راحت آماده میشه @asan_pazzz @asan_pazzz @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بینظیر ترین و راحت ترین شیرینی نارگیلی رو آوردم که نیاز به داغ زدنم نداره🥰👌 ❌کپشن نکته داره حتما بخون❌ لطفاً حما//یا کن و برای دوست بفرست🥰😍 @asan_pazzz @asan_pazzz مواد لازم پودر نارگیل چرب ۱۱۰ گرم سفیده تخم مرغ ۸۰ گرم روغن مایع ۷۰ گرم پودر قند الک شده ۱۷۵ گرم پودر هل یک ق چ خ آبلیموی تازه ۷ گرم آرد برنج یک ق غ نکات :🛑 ✅یک ساعت بمونه تست بزنیداگر پهن شد هنوز استراحت یخچال بدید اگر خشک شد خیلی کم سفیده تخم مرغ اضافه کنید ✅حتما توی قالب کاغذ روغنی یا ورق نسوز بزارید اگر ماسوره داشتید بهتر اگر نداشتید اشکالی ندارد ✅در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید ✅زیر شیرینی که کمی تغییر رنگ داد میتونید گریل رو بزنید تا روش هم طلایی بشه @asan_pazzz @asan_pazzz @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پست جایزه دار☺️ ی نکته داره بین جواب های درست به یک نفر جایزه داده میشه شیرینی قرابیه بادامی یه شیرینی خوشمزه که احتیاج به همزن نداره و بدون فر هم میشه درست کنی🥰😋 @asan_pazzz @asan_pazzz مواد لازم: آرد یک دوم پیمانه پودر بادام دو سوم پیمانه پودر قند یک دوم پیمانه روغن صاف قنادی یک دوم پیمانه پودر هل دو ق چ خ طرز تهیه: تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کنین و بعد روغن صاف رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه خمیر نباشه شل یا سفت باشه خمیر رو میتونید نیم ساعت داخل نایلون در دمای محیط استراحت بدید خمیر رو بین دوتا نایلون پهن کنید و با کاتر نیم ماه کاتر بزنید وقتی کل خمیر رو قالب زدید سینی رو نیم ساعت تو یخچال بزارید و بعد داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه بزارید بعد از پخت اجازه بدید کامل خنک بشه و در پودر قند بغلتونید و با پودر پسته دیزاین کنید نوش جان❤️ نکات مهم: ✅بجای روغن صاف قنادی میتونید از روغن اصیل استفاده کنید ✅از روغن زیادی خودداری کنید و گرنه شیرینی داخل فر به روغن میوفته و پهن میشه ✅میتونید از پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید @asan_pazzz @asan_pazzz @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️هشتمین آموزش شیرینی رایگان عید شیرینی آردی هست . یه شیرینی راحت و خوشمزه که میتونین تو انواع طعم ها درست کنین🥰 @asan_pazzz مواد لازم آرد ۱۲۰ گرم(یک لیوان) روغن صاف قنادی ۶۰گرم(نصف لیوان)من لادن آبی زدم پودر قند ۹۰گرم(نصف لیوان) پودر هل یک چهارم ق چ پودر کاکایو یک دوم ق چ زعفران غلیظ مقداری تخم خرفه برای تزیین 🟢حتما روغن و پودر قند رو سه تا چهار دقیقه بزنین تا سفید بشه 🟢اگه کاتر نداشتین میتونین تو دستتون گلوله درست کنین و روش مهر بزنین 🟢دمای فر گازی ۱۷۰ فر برقی ۱۵۰ 🟢مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه 🟢بزارین بعد از پخت کامل خنک بشه و بعد از سینی جدا کنین ✅اگه از اکس/پلور میبینی حتما آموزش شیرینی های دیگه رو هم ببین که عالی میشن 😋 @asan_pazzz @asan_pazzz @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسونترین و بی قلق ترین شیرینی مربایی اونم بدون فر و همزن داخل تابه درست کن👌🥰 حتما ذخیرش کن و برای عید درست کن🤩 @asan_pazzz @asan_pazzz ♦️تازه میتونی درست کنی و ازش کسب درامد کنی😃👌 🟢مواد لازم آرد سفید دو لیوان روغن نباتی دو سوم لیوان تخم مرغ یک عدد وانیل یا هل نصف ق چ بکینگ پودر یک ق چ سر صاف ♦️طرز تهیه پودر قند و روغن رو با هم مخلوط میکنیم و بعد تخم مرغ و وانیل یا پودر هل رو اضافه و ترکیب می‌کنیم یکدست که شد بکینگ پودر رو با کمی آرد مخلوط میکنیم و اضافه میکنیم وبعد بقیه آرد رو اضافه میکنیم تا خمیر جمع و یکدست بشه و بعد خمیر رو به قطر نیم میل بین دو نایلون باز میکنیم و با هر کاری که داشتیم قالب می‌زنیم و بعد داخل تابه میچینیم و تابه رو روی شعله پخش کنی که گرم شده با حرارت ملایم به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه قرار میدیم تا شیرینی پخته و زیرش طلایی بشه ❌نکته 🟢میتونین به جای روغن نباتی از روغن صاف قنادی یا کره هم استفاده کرد که دراینصورت باید پودر قند و روغن رو خوب هم بزنیم تا بافتش پوک بشه 🟢خمیر رو زیاد ورز ندین که به روغن نیفته 🟢دمای فر گازی ۱۷۰ حدود ۱۵ دقیقه 🟢داخل تستر ۱۶۰به مدت ۱۲ دقیقه 🟢بعد از پخت بزارین شیرینی حتما سرد بشه 🟢بین شیرینی از مارمالاد یا بریلو که لوازم قنادی فروشیا دارن میتونین استفاده کنین 🟢روی شیرینی رو عسل رقیق شده یا شربت بار بزنین .آموزش شربت بار رو تو هایلایت میزارم @asan_pazzz @asan_pazzz کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯