eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا ساگو منبع پیج fahad_cheff اندازه دقیق مواد در کپشن هست بچها اول از همه نصف لیوان فرانسوی ساگو رو حدودا یک ساعت خیس بدید حالا یک ونیم لیوان شکر رو کاراملی کنید بزارید خوب آب بشه روغن اضاف کنید رب لیوان حواستون باشه نسوزه والا تلخ میشه و اینجا سریع ساگو ها رو اضاف میکنیم و هم میزنیم آب هم به اندازه سه لیوان اضاف کنید اگر دیدید نیازه یکمم اضاف کنید آب گرم بزارید ساگو بجوشه و زعفران و هل اسیاب شده و یا نیم کوب اضاف کنید هر وقت دونه ها سفید ساگو رف و کشدار و غلیظ شد ساگو شما آماده هست بعضیا گلاب هم میریزن که دلبخواهی هست امیدوارم خوشتون بیاد و حمایت کنید سال نو مبارک مرسی که همیشه کنارم هستین سوالی بود همینجا بپرس و پ.یجمو فا،لو داشته باش مرسی از تک تک شما خوبان😍 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
مینی میک کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دسر شکلاتی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لگیمات بهترین رسپی لگیمات آوردم براتون که با این روش نه لگیماتت سفت میشه و نه شل یه لگیمات ترد و پوکی خواهی داشت به شرطی که اول ذخیرش کنید و بعد دستورات رو مو به مو اجرا کنی😍 برای درست کردن خمیر لگیمات اول نیاز داریم به؛ یک لیوان و نصف آرد سفید شیرخشک دوقاشق غ خ پودر کستر نصف ق سر خالی شکر دوقاشق نمک نوک قاشق خمیرمایع یک ق ماست دو قاشق سر پر حتما پرچرب خمیرمون رو کم کم با آب ولرم ورز میدیم مه یک خمیر تقریبا منسجم نه شل و نه سفت باشه دقیقا مثل تصویر میزارم در یک جای گرم یک ساعت که خمیر پف کنه و به عمل بیاد بعد یک ساعت پف خمیر رو میگیریم و داخل روغن داغ لگیمات ها رو سرخ میکنیم نکنه؛راز ترد شدن لگیمات همون کستر و شکر هست که اضاف کردیم اگر زیادی اضاف کنید لگیمات شما مث سنگ میشه نکته؛یه لگیمات خوب و ترد و پوک نیاز داره به روغن فراوان وقتی لگیمات رو سرخ میکنید حتما با حرارت ملایم بزارید سرخ بشه زیر اجاق کم که لگیمات خودش کم کم سرخ میشه و ترد و پوک حتما حین سرخ کردن مدام هم بزنید بچرخونید که یکنواخت همه سرخ بشن و در آخر بعد سرد شدن با شیره خرما یا عسل شیرینش میکنیم لگیمات شیرینی مخصوص ماه رمضونه که کل دنیا درستش میکنن و تو جنوب طرفدار خیلی زیاد داره یه مزه شبیه بامیه داره بازم خوشمزه تر اگه از ا،کسپلور میای اینجا کلی خوراکی راحت داریم که میتونید درست کنید😍حتما فا،لوم کن کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوروس😍 سلام سلام یکی از ترد ترین و خوش فاز ترین دسرا همین چوروس اسپانیاییه که مشابهشو توی ایرانم داریم که اسمش بامیه اس فقط فرقشون اینه که بامیه میره داخل شهد ولی چوروس میره داخل شکر و شکلات . . مواد اولیه آب ۲۵۰‌گرم آرد ۱۴۰ گرم کره ۶۰ گرم وانیل ۱/۲ ق چ تخم مرغ ۱ عدد نمک ۱ پینج (نوک ق چ) شکر ۱۵ گرم شکر۱۰۰ گرم (برای روکش شکری) دارچین ۱ ق چ . . آب،شکر،کره،وانیل و نمک رو روی حرارت بزارین وقتی که ریز جوش زد آرد رو یکباره اضافه کنین وقتی که خمیر جمع شد ۵ دقیقه با حرارت کم تفتش بدین بعد کنار بزارینش تا از دما بیوفته از دما که افتاد تخم مرغ رو اضافه کنین و با لیست هم بزنین تا یکدست بشه خمیر رو داخل قیف ماسوره و سر ماسوره شکوفه بریزین و یا مستقیم در روغن داغن بزنین یا مثل من روی یک کاغذ روغنی یا سیلپد بزنین و بزارین نیم ساعت داخل فریزر تا خودشو بگیره و بعد سرخ کنین بعد از سرخ شدن تا داغه داخل مخلوط شکر و دارچین بغلطونین و بعد با سس شکلاتی نوش جون کنین. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خوشمزه تک نفره 🥧🥧🥧🥧 تخم مرغ: ۳ عدد آرد: ۲۲۰ گرم یک پیمانه شکر: ۱۷۰ گرم (یک پیمانه سر خالی) روعن: ۸۰ گرم (یک سوم پیمانه) ماست سفت و شیرین: ۸۰ گرم (یک سوم پیماته) گلاب: یک چهارم پیمانه وانیل: ۵ قطره بیکینگ پودر: ۱ ق چ عسل یا شربت بار جهت رومال کیک @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن مهم دستور در کپشن مکبوس محشرات😍 بحرینی خیلی خوشمزه البته کمی تند کمی ها😍🫣این ولاگو برا دوستان سفارش داده بودن درست کردم گفتن ریش و قیچی دست خودت هر چی درست کردی منم که خیلی از این غذا خوشم میاد اومدم درستش کردم شب قبل اومدم گوشتا رو بار گذاشتم که چون باید تا ده صبح آماده میشد گوشت سه ساعت زمان برد تا پخته شد به گوشت فلفل سیاه درسته فلفل سبز تخم گشنیز دارچین هل میخک وبرگ بو و پیاز و سیر درسته و کمی ادویه همه کاره پختم صبح اول اومدم سیب رمینی هامو سرخ کردم بعدش یه پیاز خلال کردم و سرخش کردم و گوشتها رو بهش اضاف کردم ادویه زدم شامل همه کاره بریانی پاپریکا و پودر سیر اینا که آماد شد برنج رو اماده کردم اول یه پیاز سرخ کردم ادویه ها لیمو عمانی عدس خیس خورده شده اضاف کردم و آبگوشت ها و برنج ریختم دوباره آب یک بند انگشت آب از سطح برنج بالاتر آماده ک شد زعفران کشمش پلویی گوشت ها رو وسیب زمینی ها رو چیدم رو برنج و یه سس با گوجه پوره شده درست کردم و تمام😍😜محشرات نوش جان🌹🌹 #بحرینی#بریانیعربی#گوبولی#زرد#قشم#مندی @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام من اومدم ♥️🫶 من خیلی برای این پست زحمت کشیدم خوشحال میشم حمایت کنید 🌹🌹 @ahmadm_osviiiii @ahmadm_osviiiii @ahmadm_osviiiii . . . . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول نیویورکی کارگاهی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
پشمکی مخصوص شب عید 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پشمکی مخصوص شب عید قسمت دوم( آخر) آموزش شیرینی پشمکی مخصوص شب عید به روش قنادی رسپی خانگی 👇🏼 روغن صاف ۵۰ ۱۶۰گ خاک قند ۲۰۰گ روغن مایع ۲۵گ آرد قنادی ۳۰۰گ وانیل ث ق م خ رسپی کارگاهی 👇🏼 روغن صاف ۵۰ ۳/۲۰۰ک گ خاک قند ۴کیلو آرد ۶کیلو روغن مایع ۱۵۰گرم وانیل یه ق غ خ ❌نکات مهم❌ ✅ بعد از در اومدن فر به مدت ۶الی۸ساعت استراحت بدین بعد برای چیدمان استفاده کنید ✅اگه خواستین دو رنگ بزنید از آرد تون کم کنید و پودر کاکائو اضافه کنید ✅برای رسپی کارگاهی ۳۰۰گرم از آردتون کم کنید ۱۰۰الی ۲۰۰گرم پودر کاکائو اضافه کنید ✅برای رسپی خونگی زعفرون دم شده ب اندازه دلخواهی خودتون اضافه کنید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دسر مهمانی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه : 💥بیسکویت 2بسته(دوپیمانه) 💥کره آب شده 200گرم شاید بیشتر هم نیاز باشه 💥شیر دو پیمانه 💥نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری 💥شکر دوتا سه قاشق غذاخوری 💥شکلات تخته ای یک بسته 💥پودر نارگيل نصف پیمانه 💥پنیر خامه یک بسته 💥شکلات تخته ای بنماری شده سفید برای کاور کردن به میزان لازم نوش جان 😍😍 @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از 
❌❌❌افشاگری اتاق فکر معاندین پشت پرده تخریب آیت الله رئیسی👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/saloosion https://eitaa.com/saloosion 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 ➕🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️❤️ خدمات دولت و نظام در بخش اقتصادی و...دسته بندی شده فقط اینجا https://eitaa.com/saloosion https://eitaa.com/saloosion ✅بیا تو تمام مطالب رو استفاده و منتشر کن وقت خیلی کمه ؛ همیشه فرصت نیست✌️🏻 https://eitaa.com/saloosion https://eitaa.com/saloosion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدما کلا دو دسته ان یا عاشق دلمه😍😍😋یا متنفر از دلمه😄شما جز کدومین من که عاشق این ورق عنب ها خوشمزن مخصوصا ک خودم درست کنم😍😋 درست کردنشم به روشی که من درست میکنم خیلی راحته حتما درستش کن و ذخیرش کن برا خودت که زود درست کنی یه شیشه برگ مو لازم داریم یک پیمانه برنج لپه مقدار کمی اختیاریه گوجه5عدد پیاز یکی بزرگ سبزی دلمه زرشک میدار کم اختیاری سیب زمینی برا ته دیگ یکی بزرگ مواد سس؛ آبلیمو نصف لیوان آب یک لیوان رب آنار نصف لیوان قرص ماجی ادویه ها؛ ادویه همه کاره پاپریکا زردچوبه فلفل قرمز نمک مواد اولیه رو همش هم میزنیم و داخل روغن داغ یه هم ریزی میزنیم که یکم نیم پز بشه البته که مواد رو رنده کنیم بهتره بعدش برگ ها رو از شیشه بیرون میاریم میریزیم تو ظرف آب از هم جدا میکنیم طبق تصویر از مواد میپیچیم لای برگ ها و رول میکنیم آخر سر هم یه لایه سیب زمینی تو ظرف میچینیم و دلمه ها و سس رو ترکیب میکنیم و میریزیم روی دلمه ها یک جسم سنگین میزاریم روش آب فقط باید هم سطح دلمه ها باشه و با شعله ملایم یک ساعت میپزیم نوش جان سوالی بود درخدمتیم🥰🥰 اگه از اکس.پلور میای خوشحال میشم مهمون همیشگی پی،جم باشید کلی ایده ها خفن داریم ایجا😍🫶🏻 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽