فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهمش این پایینه💥
اول سیوش کن که گمش نکنی بعد نکاتو بخون😍
@danyal_cakee
@danyal_cakee
مواد لازم برای کاور خامه شکلاتی:
خامه فرم گرفته: 200 گرم
پودر کاکاعو: 1 قاشق غذاخوری سر پر
مرسی که قلب سفیدمو قرمز میکنی❤️
مواد لازم کاور مخملی
شکلات سکه ای سوربن یا کارات: 400 گرم
روغن 50 قنادی: 500 گرم
روغن 50 و شکلات سکه ای رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم داخل مایکروفر تو 2 الا 3 مرحله این کارو انجام میدیم تا هر دو مواد یکدست اب بشن و کاملا مایع صاف بشه
کمی بلندر میزنیم تا گوله ها اب بشن و مایع صاف بشه
رنگ پودری دلخواه رو اضافه میکنیم و مجدد بلندر میزنیم که رنگش باز بشه
از طوری ریز رد میکنیم و داخل پمپ مخمل پاش میریزیم سریعا پمپ رو وصل میکنیم و از فاصله 50 سانتی کیکمون رو کاور میکنیم
اگه کلی از این آموزشای رایگا.ن و رسپیهای جدید میخوام حتما فا.لوم کن که دیگه مجبور نشی بابتش هز.ینه کنی☘️
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞😍😉
@maryamgolifood
دسر لیمو🍋🍋
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
مواد پنیری 👇👇👇
💥پنیر خامه ای 200گرم
💥پنیر ماسکارپونه 125گرم
💥پودر قند 45گرم
💥وانیل 8گرم
💥خامه فرم گرفته 500میلی لیتر
مواد دسر 👇👇👇
💥بیسکویت به میزان لازم
💥شیر 175میلی لیتر
برای کاور کردن دسر👇👇
💥خامه صبحانه 50میلی لیتر
💥شکلات سفید 80گرم
💥کشک لیمو90گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁قبل از شروع پنیر خامه ای و ماسکارپونه در دمای اتاق باشند.
🍁🍁بیسکویت نباید زیاد توی شیر بمونه.
🍁🍁دسر باید یه شب در یخچال بمونه.
🍁🍁برای روی دسر اول خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب که شد بعد شکلات رو اضافه کنید بذارید از دما بیوفته بعد روی دسر استفاده کنید.
🍁🍁برای کشک لیمو👇👇
💥زرده تخم مرغ 2عدد و یک عدد تخم مرغ کامل.
💥شکر دانه ریز 5قاشق غذاخوری
💥آب لیموی تازه یک سوم پیمانه
💥رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری
💥کره بدون نمک 5قاشق غذاخوری
(تخممرغ. شکر. اب لیمو. رنده پوست لیمو رو با همزن مخلوط کنید بذارید روی حرارت. وقتی غلیظ شد کره رو بهش اضافه کنید بذارید خنک بشه و توی دسر ازش استفاده کنید)
🍁🍁پنیر خامه ای و ماسکارپونه رو به همراه پودر قند و وانیل و سه قاشق کشک لیمو توی ظرفی خوب با هم مخلوط کنید. کم کم خامه قنادی رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل فرم بگیره و سفت بشه.
نوش جان 😍😍
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با لایک کردنت بهم انرژی بده عزیز دلم 😍😍
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥پنیر ماسکارپونه 500گرم
💥کرم فندق 250گرم
💥شکر20گرم
💥وانیل 8گرم
💥خامه 350گرم
💥بیسکویت 300گرم
💥شیر 150میلی لیتر
برای روی دسر
💥خامه 80گرم
💥شکلات سفید 150گرم
💥کرم فندق 50گرم
نکته ها 👇👇👇👇
🍁🍁ماسکارپونه رو به همراه کرم فندق و شکر و وانیل خوب مخلوط کنید. خامه رو کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا
کرم پنیری یکدستی به شما بده.
🍁🍁بیسکویت ها رو توی شیر بزنید و ته قالب کمربندی که کاغذ روغنی انداختید بچینید بعد از مواد پنیری روش بریزید. این کار رو سه بار انجام بدید.
🍁🍁خامه رو بذارید روی حرارت ملایم آب بشه بعدش شکلات سفید رو بهش اضافه کنید وقتی حل شد و کمی از دما افتاد روی دسر بریزید و با کرم فندق طراحی کنید بذارید یخچال تا خودشو بگیره.
🍁🍁بیسکویت ها نباید زیاد توی شیر بمونن
🍁🍁قالب استفاده شده18×28 است.
🍁🍁مواد دسر قبل از ریختن گاناش حتما باید توی یخچال سرد شده باشه.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
دلمه برگ انگور رو یه بار به این روش آماده کن😍😍
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥برگ انگور تازه 1کیلو
💥برنج یک و نیم پیمانه
💥پیاز دوعدد بزرگ
💥جعفری و نعناع تازه هرکدام نصف پیمانه
💥ریحان خشک و شوید هرکدام یک قاشق غذاخوری
💥نمک.فلفل سیاه. فلفل قرمز. زیره.
💥رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری
💥روغن نصف پیمانه
💥آب لیمو دو قاشق غذاخوری
💥روغن روی دلمه نصف پیمانه
💥آب جوش 200میلی لیتر
نکته ها👇👇👇👇
🍁🍁اگه دوست داشتید گوشت استفاده کنید قبلش تفت بدید و به مواد اضافه کنید.
🍁🍁برگ انگور رو توی آب جوش چند دقیقه بذارید تغییر رنگ داد بذارید آب اضافه بره و خنک بشه.
🍁🍁برنج رو با آب داغ و نمک چند ساعت خیس کنید.
🍁🍁برنج... پیاز... سبزیجات معطر.. ادویه ها.. رب گوجه فرنگی.. روغن رو خوب مخلوط کنید.
🍁🍁داخل برگ ها رو با مواد پرکنید ترجیحا نصف قاشق غذاخوری باشه تا راحت بچیده بشه.
🍁🍁داخل قابلمه چندتا برگ انگور بذارید و دلمه ها رو بصورت گلدانی بچینید.
🍁🍁روی دلمه ها نمک... آب یک عدد لیموی تازه روغن و آب جوش رو اضافه کنید یک جسم سنگین روش بذارید در قابلمه رو ببندید بذارید نیم ساعت تا 45دقیقه روی حرارت ملایم بمونه تا دم بکشه.
🍁🍁شما میتونید مخلوط رب گوجه فرنگی و رب انار استفاده کنید که طعم ملس داشته باشه.
نوش جان 😍😍😍
@maryamgolifood
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«زندگی به تو عشق را یاد میدهد
تجربهها به تو میآموزد که
چه کسی را دوست داشته باش
و موقعیتها به تو یاد میدهد
که چه کسی تو را دوست دارد..!»
بهترین روشی که میتونی یه دسر توت فرنگی بینظیر درست کنی همینه با من همراه باش تا باهم درستش کنیم🍓🙏🏼 مواد لازم برای پایه : سیصد گرم توت فرنگی دوبسته بیسکوئیت پتی بور مواد لازم برای کرم خامه ای : دویست گرم خامه سیصد گرم ماسگارپونه یک بسته وانیل دو قاشق ق غ شکر مواد لازم برای تزئین : صدگرم پودر توت فرنگی😋 دستور تهیه : ابتدا در ظرف مورد نظر توت فرنگی ها را نصف کنید بچیندید کف ظرف بیسکوئیت ها را قرار دهید سپس مواد کرم خامه ای را باهم مخلوط کنید درون کیسه قیفی بریزید و به لایه بعدی اضافه کنید با کارد روی آنها را صاف کنید مجدد یک لایه توت فرنگی خورد شده اضافه کنید ودر لایه آخر کرم خامه ای اضافه کنید و به مدت ۴ ساعت بگذارید در یخچال بماند سپس از یخچال دربیاورید و با پودر توت فرنگی و توت فرنگی دسر خوشمزه مون رو تزئین کنید و بعد سرو کنید .نوش @ashpazi_saba2 @ashpazi_saba2
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از مرکز هنری رسانه ای نهضت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😐 خیلی تمیز همه رو زابه را کرد!
📺 سریال «پشت پرده» شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه دو سیما
🔗 تماشای قسمت های سریال در لینک زیر:
🔗 https://telewebion.com/program/0xd036a54
@NehzatMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از نتیجش شوکه میشید 🫣یک دسر عالی و سالم برای بچه ها 😋
@recepi_khas
@recepi_khas
من انتظار نداشتم که شیر را بشه جوید و خورد بچه ها عاشقش میشن
مواد لازم
250 میلی لیتر شیر را با 60 گرم نشاسته مخلوط کنید و از یک صافی رد کنید ودر قابلمه بریزید.
روی حرارت ملایم بجوشانید، بجوشانید تا غلیظ و پف کند، بگذارید خنک شود و به شکل یک توپ در بیاید، یک تکه کوچک بردارید و به شکل یک توپ کوچک در بیاورید، آن را در بشقاب قرار دهید و با پودر توت فرنگی یا پودر میوه مورد علاقه خود تزیین کنید پودر توت فرنگی
صورتی و لطیف همچنین طعم قوی توت فرنگی خوشمزگی رو چندین برابر میکنه 😋
اگه دوست داشتین کمی شیرین باشه میتونید به دلخواه بهش شکر اضافه کنید
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
من مشتریایی دارم که عاشق کپوهای خوزستان هستن😍
بعضیاشونم وقتی کارهای اصفهان رو میذارم کانال حسابی ذوق میکنن😃
از خاتم و مینا تا سینی ها وجعبه های طرح سنتی🥰
ولی خودم عاشق گلیم هستم❤️
توی این دنیای مدرن گاهی صنایع دستی فراموش میشه😢
ولی رضایت مشتریام خیلی بهم امید و انگیزه میده😌❤️
شاید ندونی ولی جات اینجا خالیه😉
چون اینجا جای افراد خوش سلیقه و خاصه😌😉
بگو ببینم صنایع دستی کجا رو بیشتر دوست داری؟! 😃🤩
https://eitaa.com/joinchat/2130575491C538c7e21ac
اینجا معدن صنایع دستی ایتاست🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مراحل ساخت برج های شکلاتی:
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
برای این کارطلق را به صورت لوله های با قطرهای مختلف و مخروطی برای نوک برج پیچوندم.
لبه های نوار را با چسب نواری چسبوندم، سپس شکلات ذوب شده و خنک شده به دمای مناسب را داخل نوار ریختم و برای سفت شدن کامل در یخچال گذاشتم.
بعد از سفت شدن کامل شکلات، چسب نواری را به آرامی جدا کردم و برج های شکلاتی را از قالب بیرون آوردم.
برای صاف کردن لبه های مخروطی، آنها را روی یک سطح گرم قرار دادم و ذوب کردم.
سپس با استفاده از شکلات ذوب شده، تزیینات پودری را به برج ها چسباندم.
✅سایر جزئیات کیک:
⭕️درب و قسمت آجری بالای برج ها را با استفاده از فوندانت و پانج طرح اجر استفاده شده.
⭕️پروانه های کاغذویفرپیپراستفا شده.
⭕️برای حروف روی کیک از استامپ استفاده شده.
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر نمیخواد 🍕 ( کپشن مهم )
.
😉 🫶
@hassani.delish
@hassani.delish
.
تمامی مواد به دلخواه قابل تغییره
اما من اینارو زدم 👇
پپرونی ۱۰ اسلایس
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
زیتون چند عدد
سس خردل ۲ ق.غ و کچاپ ۲ ق.غ
روغن زیتون ۴ ق.غ
نمک و فلفل سیاه و اورگانو به مقدار لازم
نوش جانتون 😍
.
فقط برای مرحله اول پخت :
فر و ماکروفر دمای ۲۳۰ ، ۳۰ دقیقه
تستر دمای ۲۱۰ ، ۳۰ دقیقه
مرحله دوم پخت :
فر و ماکروفر دمای ۲۳۰ ، ۲۰ دقیقه
تستر ۲۱۰ ، ۲۰ دقیقه
.
راستی اگر فر هم ندارید ، با شعله پخش کن میتونید بزارید روی گاز ، سرشم بزارید و بهش زمان بدید تا قشنگ زیرش ترد و خوشمزه بشه
.
حسنی هستم 👨🍳
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینو دیگه جایی ندیدید 😍
.
اولین بار که دیدمش اون گلوله های سیب زمینی نظرمو جلب کرد بعد که دیدم ترکیب اسفناج و پنیر هم داره !
گفتم خب اینو باید درست کنم 😁
یعنی عالی بوداااا
حتما ذخیره اش کنید که درست کنید .
اگر هم دوست داشتید برای عزیزانتون بفرستید 😉🫶
@hassani.delish
@hassani.delish
.
برای خمیر اینارو میخوایم 👇
آرد ۳۰۰ گرم ( دو پیمانه )
کره ۱۳۰ گرم ( من از کره گیاهی استفاده کردم )
تخم مرغ ۱ عدد
نمک نصف ق.غ
شیر چند قاشق ق.غ نکته 👇
دقیق نمیگم چون بستگی به آردتون هم داره ،
اول که کره و با آرد ترکیب میکنید ورز بدید اگر خیلی سفت بود کم کم شیر بزنید تا یه خمیر منسجم به دست بیاریم .
خیلی هم با دست ورز ندید روغن میندازه
بعد که آماده شد ، یک ساعت تو یخچال استراحت میکنه .
.
برای مواد داخلش 👇
اسفناج ۳۰۰ گرم ( هرچی بیشتر بهتر 😁)
پیاز ۱ عدد
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
پنیر پارمسان ۲ ق.غ
یه چیکه شیر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ، نکته 👇
پنیر پارمسان شوره مراقب باشید با مقدار نمکی که میزنید بالانس بشه .
هرچند اسفناج نمکو دوست داره .
.
سیب زمینی ۴ عدد که با نمک و حدودا ۱ ق.غ زردچوبه سر پر پوره میشه .
میتونید بهش پودر آویشن یا پاپریکا هم بزنید
عالی میشه .
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
﷽
🔰 آموزش قرآن رایگان شد😍
❇️ روانخوانی
❇️ تجوید
❇️ صوت و لحن
❇️ حفظ
❇️ تفسیر
بزن روی لینک زیر، عضو شو👇
https://eitaa.com/joinchat/1776025873C746e64a11b
.