eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو کپشن کاپ کیک می‌دم🧁 اگه الان وقت نداری که این ویدئو رو ببینی حتما سی.وش کن که گمش نکنی☘️ نکات استنسیل روی خامه👇 نکات استنسیل روی کیک خامه ای قبل از کاور استنسیل کیکتون رو باید فریز قرار بدین طوری که وقتی دست به کاور خامه بزنید خراب نشه و بعد استنسیل رو انجام بدین حتما پشت صفحه استنسیل اب بپاشید و بعد روی کیک قرار بدین باید سریع تر انجام بشه که کارتون تمیز تر باشه هر چه سریع تر بهتر برای استنسیل روی خامه به مقدار 100 گرم خامه 20 گرم بریلو اضافه کنید @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
⭕️ حراج فقط تا دو روز⭕️ 🕺ست تیشرت شلوار مردانه فقط 99000 🧍‍♀مانتو ابروبادی زنانه 189000 👦تیشرت شلوارک پسرانه 25000 دروغ بود لفت بده 😜                     ارسال فوری به تمام نقاط کشور 👇😊 https://eitaa.com/joinchat/3056337108Cc9179c05a5 🔮 به یکی از معتبرترین کانال های ایتا خوش اومدید... گزینه پیوستن یادتون نره 😍🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهمش این پایینه💥 اول سی‌وش کن که گمش نکنی بعد نکاتو بخون😍 @danyal_cakee @danyal_cakee مواد لازم برای کاور خامه شکلاتی: خامه فرم گرفته: 200 گرم پودر کاکاعو: 1 قاشق غذاخوری سر پر مرسی که قلب سفیدمو قرمز می‌کنی❤️ مواد لازم کاور مخملی شکلات سکه ای سوربن یا کارات: 400 گرم روغن 50 قنادی: 500 گرم روغن 50 و شکلات سکه ای رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم داخل مایکروفر تو 2 الا 3 مرحله این کارو انجام میدیم تا هر دو مواد یکدست اب بشن و کاملا مایع صاف بشه کمی بلندر میزنیم تا گوله ها اب بشن و مایع صاف بشه رنگ پودری دلخواه رو اضافه میکنیم و مجدد بلندر میزنیم که رنگش باز بشه از طوری ریز رد میکنیم و داخل پمپ مخمل پاش میریزیم سریعا پمپ رو وصل میکنیم و از فاصله 50 سانتی کیکمون رو کاور میکنیم اگه کلی از این آموزشای رایگا.ن و رسپی‌های جدید می‌خوام حتما فا.لوم کن که دیگه مجبور نشی بابتش هز.ینه کنی☘️ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
دسر شیک و پیک 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞😍😉 @maryamgolifood دسر لیمو🍋🍋 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : مواد پنیری 👇👇👇 💥پنیر خامه ای 200گرم 💥پنیر ماسکارپونه 125گرم 💥پودر قند 45گرم 💥وانیل 8گرم 💥خامه فرم گرفته 500میلی لیتر مواد دسر 👇👇👇 💥بیسکویت به میزان لازم 💥شیر 175میلی لیتر برای کاور کردن دسر👇👇 💥خامه صبحانه 50میلی لیتر 💥شکلات سفید 80گرم 💥کشک لیمو90گرم نکته ها 👇👇👇 🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. 🍁🍁قبل از شروع پنیر خامه ای و ماسکارپونه در دمای اتاق باشند. 🍁🍁بیسکویت نباید زیاد توی شیر بمونه. 🍁🍁دسر باید یه شب در یخچال بمونه. 🍁🍁برای روی دسر اول خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب که شد بعد شکلات رو اضافه کنید بذارید از دما بیوفته بعد روی دسر استفاده کنید. 🍁🍁برای کشک لیمو👇👇 💥زرده تخم مرغ 2عدد و یک عدد تخم مرغ کامل. 💥شکر دانه ریز 5قاشق غذاخوری 💥آب لیموی تازه یک سوم پیمانه 💥رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری 💥کره بدون نمک 5قاشق غذاخوری (تخم‌مرغ. شکر. اب لیمو. رنده پوست لیمو رو با همزن مخلوط کنید بذارید روی حرارت. وقتی غلیظ شد کره رو بهش اضافه کنید بذارید خنک بشه و توی دسر ازش استفاده کنید) 🍁🍁پنیر خامه ای و ماسکارپونه رو به همراه پودر قند و وانیل و سه قاشق کشک لیمو توی ظرفی خوب با هم مخلوط کنید. کم کم خامه قنادی رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل فرم بگیره و سفت بشه. نوش جان 😍😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
دسر شیک بدون پخت 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با لایک کردنت بهم انرژی بده عزیز دلم 😍😍 سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥پنیر ماسکارپونه 500گرم 💥کرم فندق 250گرم 💥شکر20گرم 💥وانیل 8گرم 💥خامه 350گرم 💥بیسکویت 300گرم 💥شیر 150میلی لیتر برای روی دسر 💥خامه 80گرم 💥شکلات سفید 150گرم 💥کرم فندق 50گرم نکته ها 👇👇👇👇 🍁🍁ماسکارپونه رو به همراه کرم فندق و شکر و وانیل خوب مخلوط کنید. خامه رو کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کرم پنیری یکدستی به شما بده. 🍁🍁بیسکویت ها رو توی شیر بزنید و ته قالب کمربندی که کاغذ روغنی انداختید بچینید بعد از مواد پنیری روش بریزید. این کار رو سه بار انجام بدید. 🍁🍁خامه رو بذارید روی حرارت ملایم آب بشه بعدش شکلات سفید رو بهش اضافه کنید وقتی حل شد و کمی از دما افتاد روی دسر بریزید و با کرم فندق طراحی کنید بذارید یخچال تا خودشو بگیره. 🍁🍁بیسکویت ها نباید زیاد توی شیر بمونن 🍁🍁قالب استفاده شده18×28 است. 🍁🍁مواد دسر قبل از ریختن گاناش حتما باید توی یخچال سرد شده باشه. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood دلمه برگ انگور رو یه بار به این روش آماده کن😍😍 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥برگ انگور تازه 1کیلو 💥برنج یک و نیم پیمانه 💥پیاز دوعدد بزرگ 💥جعفری و نعناع تازه هرکدام نصف پیمانه 💥ریحان خشک و شوید هرکدام یک قاشق غذاخوری 💥نمک.فلفل سیاه. فلفل قرمز. زیره. 💥رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری 💥روغن نصف پیمانه 💥آب لیمو دو قاشق غذاخوری 💥روغن روی دلمه نصف پیمانه 💥آب جوش 200میلی لیتر نکته ها👇👇👇👇 🍁🍁اگه دوست داشتید گوشت استفاده کنید قبلش تفت بدید و به مواد اضافه کنید. 🍁🍁برگ انگور رو توی آب جوش چند دقیقه بذارید تغییر رنگ داد بذارید آب اضافه بره و خنک بشه. 🍁🍁برنج رو با آب داغ و نمک چند ساعت خیس کنید. 🍁🍁برنج... پیاز... سبزیجات معطر.. ادویه ها.. رب گوجه فرنگی.. روغن رو خوب مخلوط کنید. 🍁🍁داخل برگ ها رو با مواد پرکنید ترجیحا نصف قاشق غذاخوری باشه تا راحت بچیده بشه. 🍁🍁داخل قابلمه چندتا برگ انگور بذارید و دلمه ها رو بصورت گلدانی بچینید. 🍁🍁روی دلمه ها نمک... آب یک عدد لیموی تازه روغن و آب جوش رو اضافه کنید یک جسم سنگین روش بذارید در قابلمه رو ببندید بذارید نیم ساعت تا 45دقیقه روی حرارت ملایم بمونه تا دم بکشه. 🍁🍁شما میتونید مخلوط رب گوجه فرنگی و رب انار استفاده کنید که طعم ملس داشته باشه. نوش جان 😍😍😍 @maryamgolifood @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
دسر توت فرنگی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«زندگی به تو عشق را یاد می‌دهد تجربه‌ها به تو می‌آموزد که چه کسی را دوست داشته باش و موقعیت‌ها به تو یاد می‌دهد که چه کسی تو را دوست دارد..!» بهترین روشی که میتونی یه دسر توت فرنگی بینظیر درست کنی همینه با من همراه باش تا باهم درستش کنیم🍓🙏🏼 مواد لازم برای پایه : سیصد گرم توت فرنگی دوبسته بیسکوئیت پتی بور مواد لازم برای کرم خامه ای : دویست گرم خامه سیصد گرم ماسگارپونه یک بسته وانیل دو قاشق ق غ شکر مواد لازم برای تزئین : صدگرم پودر توت فرنگی😋 دستور تهیه : ابتدا در ظرف مورد نظر توت فرنگی ها را نصف کنید بچیندید کف ظرف بیسکوئیت ها را قرار دهید سپس مواد کرم خامه ای را باهم مخلوط کنید درون کیسه قیفی بریزید و به لایه بعدی اضافه کنید با کارد روی آنها را صاف کنید مجدد یک لایه توت فرنگی خورد شده اضافه کنید ودر لایه آخر کرم خامه ای اضافه کنید و به مدت ۴ ساعت بگذارید در یخچال بماند سپس از یخچال دربیاورید و با پودر توت فرنگی و توت فرنگی دسر خوشمزه مون رو تزئین کنید و بعد سرو کنید .نوش @ashpazi_saba2 @ashpazi_saba2 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😐 خیلی تمیز همه رو زابه را کرد! 📺 سریال «پشت پرده» شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه دو سیما 🔗 تماشای قسمت های سریال در لینک زیر: 🔗 https://telewebion.com/program/0xd036a54 @NehzatMedia
دسر لطیف 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از نتیجش شوکه میشید 🫣یک دسر عالی و سالم برای بچه ها 😋 @recepi_khas @recepi_khas من انتظار نداشتم که شیر را بشه جوید و خورد بچه ها عاشقش میشن مواد لازم 250 میلی لیتر شیر را با 60 گرم نشاسته مخلوط کنید و از یک صافی رد کنید ودر قابلمه بریزید. روی حرارت ملایم بجوشانید، بجوشانید تا غلیظ و پف کند، بگذارید خنک شود و به شکل یک توپ در بیاید، یک تکه کوچک بردارید و به شکل یک توپ کوچک در بیاورید، آن را در بشقاب قرار دهید و با پودر توت فرنگی یا پودر میوه مورد علاقه خود تزیین کنید پودر توت فرنگی صورتی و لطیف همچنین طعم قوی توت فرنگی خوشمزگی رو چندین برابر میکنه 😋 اگه دوست داشتین کمی شیرین باشه میتونید به دلخواه بهش شکر اضافه کنید @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
من مشتریایی دارم که عاشق کپوهای خوزستان هستن😍 بعضیاشونم وقتی کارهای اصفهان رو میذارم کانال حسابی ذوق میکنن😃 از خاتم و مینا تا سینی ها وجعبه های طرح سنتی🥰 ولی خودم عاشق گلیم هستم❤️ توی این دنیای مدرن گاهی صنایع دستی فراموش میشه😢 ولی رضایت مشتریام خیلی بهم امید و انگیزه میده😌❤️ شاید ندونی ولی جات اینجا خالیه😉 چون اینجا جای افراد خوش سلیقه و خاصه😌😉 بگو ببینم صنایع دستی کجا رو بیشتر دوست داری؟! 😃🤩 https://eitaa.com/joinchat/2130575491C538c7e21ac اینجا معدن صنایع دستی ایتاست🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مراحل ساخت برج های شکلاتی: @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk برای این کارطلق را به صورت لوله های با قطرهای مختلف و مخروطی برای نوک برج پیچوندم. لبه های نوار را با چسب نواری چسبوندم، سپس شکلات ذوب شده و خنک شده به دمای مناسب را داخل نوار ریختم و برای سفت شدن کامل در یخچال گذاشتم. بعد از سفت شدن کامل شکلات، چسب نواری را به آرامی جدا کردم و برج های شکلاتی را از قالب بیرون آوردم. برای صاف کردن لبه های مخروطی، آنها را روی یک سطح گرم قرار دادم و ذوب کردم. سپس با استفاده از شکلات ذوب شده، تزیینات پودری را به برج ها چسباندم. ✅سایر جزئیات کیک: ⭕️درب و قسمت آجری بالای برج ها را با استفاده از فوندانت و پانج طرح اجر استفاده شده. ⭕️پروانه های کاغذویفرپیپراستفا شده. ⭕️برای حروف روی کیک از استامپ استفاده شده. @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
پیتزا بدون خمیر 👇