فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو کپشن کاپ کیک میدم🧁
اگه الان وقت نداری که این ویدئو رو ببینی حتما سی.وش کن که گمش نکنی☘️
نکات استنسیل روی خامه👇
نکات استنسیل روی کیک خامه ای
قبل از کاور استنسیل کیکتون رو باید فریز قرار بدین طوری که وقتی دست به کاور خامه بزنید خراب نشه و بعد استنسیل رو انجام بدین حتما پشت صفحه استنسیل اب بپاشید و بعد روی کیک قرار بدین باید سریع تر انجام بشه که کارتون تمیز تر باشه هر چه سریع تر بهتر برای استنسیل روی خامه به مقدار 100 گرم خامه 20 گرم بریلو اضافه کنید
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
⭕️ حراج فقط تا دو روز⭕️
🕺ست تیشرت شلوار مردانه فقط 99000
🧍♀مانتو ابروبادی زنانه 189000
👦تیشرت شلوارک پسرانه 25000
دروغ بود لفت بده 😜
ارسال فوری به تمام نقاط کشور 👇😊
https://eitaa.com/joinchat/3056337108Cc9179c05a5
🔮 به یکی از معتبرترین کانال های ایتا خوش اومدید... گزینه پیوستن یادتون نره 😍🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهمش این پایینه💥
اول سیوش کن که گمش نکنی بعد نکاتو بخون😍
@danyal_cakee
@danyal_cakee
مواد لازم برای کاور خامه شکلاتی:
خامه فرم گرفته: 200 گرم
پودر کاکاعو: 1 قاشق غذاخوری سر پر
مرسی که قلب سفیدمو قرمز میکنی❤️
مواد لازم کاور مخملی
شکلات سکه ای سوربن یا کارات: 400 گرم
روغن 50 قنادی: 500 گرم
روغن 50 و شکلات سکه ای رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم داخل مایکروفر تو 2 الا 3 مرحله این کارو انجام میدیم تا هر دو مواد یکدست اب بشن و کاملا مایع صاف بشه
کمی بلندر میزنیم تا گوله ها اب بشن و مایع صاف بشه
رنگ پودری دلخواه رو اضافه میکنیم و مجدد بلندر میزنیم که رنگش باز بشه
از طوری ریز رد میکنیم و داخل پمپ مخمل پاش میریزیم سریعا پمپ رو وصل میکنیم و از فاصله 50 سانتی کیکمون رو کاور میکنیم
اگه کلی از این آموزشای رایگا.ن و رسپیهای جدید میخوام حتما فا.لوم کن که دیگه مجبور نشی بابتش هز.ینه کنی☘️
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞😍😉
@maryamgolifood
دسر لیمو🍋🍋
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
مواد پنیری 👇👇👇
💥پنیر خامه ای 200گرم
💥پنیر ماسکارپونه 125گرم
💥پودر قند 45گرم
💥وانیل 8گرم
💥خامه فرم گرفته 500میلی لیتر
مواد دسر 👇👇👇
💥بیسکویت به میزان لازم
💥شیر 175میلی لیتر
برای کاور کردن دسر👇👇
💥خامه صبحانه 50میلی لیتر
💥شکلات سفید 80گرم
💥کشک لیمو90گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁قبل از شروع پنیر خامه ای و ماسکارپونه در دمای اتاق باشند.
🍁🍁بیسکویت نباید زیاد توی شیر بمونه.
🍁🍁دسر باید یه شب در یخچال بمونه.
🍁🍁برای روی دسر اول خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب که شد بعد شکلات رو اضافه کنید بذارید از دما بیوفته بعد روی دسر استفاده کنید.
🍁🍁برای کشک لیمو👇👇
💥زرده تخم مرغ 2عدد و یک عدد تخم مرغ کامل.
💥شکر دانه ریز 5قاشق غذاخوری
💥آب لیموی تازه یک سوم پیمانه
💥رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری
💥کره بدون نمک 5قاشق غذاخوری
(تخممرغ. شکر. اب لیمو. رنده پوست لیمو رو با همزن مخلوط کنید بذارید روی حرارت. وقتی غلیظ شد کره رو بهش اضافه کنید بذارید خنک بشه و توی دسر ازش استفاده کنید)
🍁🍁پنیر خامه ای و ماسکارپونه رو به همراه پودر قند و وانیل و سه قاشق کشک لیمو توی ظرفی خوب با هم مخلوط کنید. کم کم خامه قنادی رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل فرم بگیره و سفت بشه.
نوش جان 😍😍
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با لایک کردنت بهم انرژی بده عزیز دلم 😍😍
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥پنیر ماسکارپونه 500گرم
💥کرم فندق 250گرم
💥شکر20گرم
💥وانیل 8گرم
💥خامه 350گرم
💥بیسکویت 300گرم
💥شیر 150میلی لیتر
برای روی دسر
💥خامه 80گرم
💥شکلات سفید 150گرم
💥کرم فندق 50گرم
نکته ها 👇👇👇👇
🍁🍁ماسکارپونه رو به همراه کرم فندق و شکر و وانیل خوب مخلوط کنید. خامه رو کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا
کرم پنیری یکدستی به شما بده.
🍁🍁بیسکویت ها رو توی شیر بزنید و ته قالب کمربندی که کاغذ روغنی انداختید بچینید بعد از مواد پنیری روش بریزید. این کار رو سه بار انجام بدید.
🍁🍁خامه رو بذارید روی حرارت ملایم آب بشه بعدش شکلات سفید رو بهش اضافه کنید وقتی حل شد و کمی از دما افتاد روی دسر بریزید و با کرم فندق طراحی کنید بذارید یخچال تا خودشو بگیره.
🍁🍁بیسکویت ها نباید زیاد توی شیر بمونن
🍁🍁قالب استفاده شده18×28 است.
🍁🍁مواد دسر قبل از ریختن گاناش حتما باید توی یخچال سرد شده باشه.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
دلمه برگ انگور رو یه بار به این روش آماده کن😍😍
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥برگ انگور تازه 1کیلو
💥برنج یک و نیم پیمانه
💥پیاز دوعدد بزرگ
💥جعفری و نعناع تازه هرکدام نصف پیمانه
💥ریحان خشک و شوید هرکدام یک قاشق غذاخوری
💥نمک.فلفل سیاه. فلفل قرمز. زیره.
💥رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری
💥روغن نصف پیمانه
💥آب لیمو دو قاشق غذاخوری
💥روغن روی دلمه نصف پیمانه
💥آب جوش 200میلی لیتر
نکته ها👇👇👇👇
🍁🍁اگه دوست داشتید گوشت استفاده کنید قبلش تفت بدید و به مواد اضافه کنید.
🍁🍁برگ انگور رو توی آب جوش چند دقیقه بذارید تغییر رنگ داد بذارید آب اضافه بره و خنک بشه.
🍁🍁برنج رو با آب داغ و نمک چند ساعت خیس کنید.
🍁🍁برنج... پیاز... سبزیجات معطر.. ادویه ها.. رب گوجه فرنگی.. روغن رو خوب مخلوط کنید.
🍁🍁داخل برگ ها رو با مواد پرکنید ترجیحا نصف قاشق غذاخوری باشه تا راحت بچیده بشه.
🍁🍁داخل قابلمه چندتا برگ انگور بذارید و دلمه ها رو بصورت گلدانی بچینید.
🍁🍁روی دلمه ها نمک... آب یک عدد لیموی تازه روغن و آب جوش رو اضافه کنید یک جسم سنگین روش بذارید در قابلمه رو ببندید بذارید نیم ساعت تا 45دقیقه روی حرارت ملایم بمونه تا دم بکشه.
🍁🍁شما میتونید مخلوط رب گوجه فرنگی و رب انار استفاده کنید که طعم ملس داشته باشه.
نوش جان 😍😍😍
@maryamgolifood
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽