فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک شیر
کامل ب سبک خونگی
شکر ۳۳۰گرم
آرد ۵۲۰گرم
روغن مایع ۵۰گرم
تخم مرغ ۸عدد
شیر پرچرب ۱۰۰گرم
ماست سون پرچرب ۵۰گرم
بکینگ پودر ث ق م
وانیل کمی
❌نکات مهم کیک❌
✅تایم زیر دستگاه ۱۰الی۱۵دقیقه
✅مدت زمان کیک ۳۵دقیقه
✅دلخواهی شما میتونی شربت یه قاشق بریزید
اینم نکات مهم
کیک دوستان عزیز ذخیرش کنید برای همکارابفرستین
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🕊 کمک #فوری به نوزاد مبتلا به نارسایی قلبی
🏮نوزاد بد سرپرست از بدو تولد #نارسایی_قلبی داره و حالا هم به علت عفونت خون بستری شده؛ و مادر ناتوان از تامین هزینه ها!
🍃برای تامین هزینه درمانی این کودک معصوم، با هر مبلغی که #توان دارید سهیم باشید؛شماره کارت #رسمی به نام مجموعه جهادی #چشم_به_راه و شبا خادم گروه
●
۵۰۴۱۷۲۱۱۱۱۹۲۷۱۱۸●
۵۰۴۱۷۲۱۱۱۲۰۹۱۹۸۹●
۵۸۹۲۱۰۷۰۴۶۶۶۸۸۵۴
IR870700001000113923804003🌐 به #چشم_به_راه بپيونديد🔽 ┏━━━━━━━━━━━━━━━🇮🇷┓ https://eitaa.com/joinchat/1141702867C96cbd042ef ┗🕊━━━━━━━━━━━━━━━┛ مبالغ اضافه صرف سایر امور خیر می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک شیر
کامل ب سبک خونگی
شکر ۳۳۰گرم
آرد ۵۲۰گرم
روغن مایع ۵۰گرم
تخم مرغ ۸عدد
شیر پرچرب ۱۰۰گرم
ماست سون پرچرب ۵۰گرم
بکینگ پودر ث ق م
وانیل کمی
❌نکات مهم کیک❌
✅تایم زیر دستگاه ۱۰الی۱۵دقیقه
✅مدت زمان کیک ۳۵دقیقه
✅دلخواهی شما میتونی شربت یه قاشق بریزید
اینم نکات مهم
کیک دوستان عزیز ذخیرش کنید برای همکارابفرستین
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک دوبل چاکلت
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
اولین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیز کیک تنوری هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
💝دوست عزیز حماایت شما از پ.ست ها منو برای گذاشتن آموزش های بعدی دلگرم میکنه
💝
⭕️پایه چیزکیک:
۲۰۰ گرم :بیسکویت اوریو
۸۰ گرم :کره
⭕️مخلوط شکلات تلخ:
۱۵۰ گرم:شکلات تلخ (ذوب شده)
۴۰۰ گرم:پنیر خامهای
۷۵ گرم:شکر
۸ گرم:وانیلی
۲ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۳۰ گرم:نشاسته ذرت
⭕️مخلوط شکلات سفید:
۱۵۰ گرم:شکلات سفید (ذوب شده)
۴۰۰ گرم:پنیر خامهای
۷۵ گرم:شکر دانه دار
۸ گرم:وانیلی
۲ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۳۰ گرم:نشاسته ذرت
⭕️تزئین:
۷۵گرم:خامه
۷۵ گرم:شکلات تلخ
⭕️مراحل:
✅پایه چیز کیک : بیسکویت اوریو را پودر و با کره ذوب شده مخلوط کنید. در قالب فشار دهید.
✅مخلوط شکلات تلخ: شکلات تلخ را ذوب کنید. با پنیر خامهای، شکر، وانیل، تخم مرغ و نشاسته ذرت مخلوط کنید.
✅مخلوط شکلات سفید: شکلات سفید را ذوب کنید. با پنیر خامهای، شکر، وانیل، تخم مرغ و نشاسته ذرت مخلوط کنید.
✅مونتاژ: مخلوط شکلات تلخ را روی خمیر بریزید. سپس مخلوط شکلات سفید را با قیف روی آن بریزید.
✅پخت: به مدت 75-80 دقیقه در فر 125 درجه سانتیگراد بپزید.
✅رویه: خامه را گرم کنید. شکلات تلخ را ذوب کنید و مخلوط کنید. روی چیزکیک بریزید.
✅سرد کردن: به مدت یک شب در یخچال خنک کنید.
✅سرو: برش داده و با تزیین دلخواه سرو کنید.
⭕️⭕️نکات:
💜برای طعم قوی تر شکلات، می توانید از شکلات تلخ با درصد بالاتر کاکائو استفاده کنید.
💜می توانید از قالب کمربندی به جای قالب معمولی استفاده کنید.
💜برای برش تمیزتر چیزکیک، قبل از برش آن را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
💜می توانید چیزکیک را با تزیینات دلخواه خود مانند میوه های تازه، آجیل یا سس شکلات تزئین کنید.
قالب۲۲-۲۳
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به دوستان عزیز
اینم دستور کیک یزدی تقدیم به عزیزان
دستور خانگی 👇
۴عدد تخم مرغ
۳۰۰گرم شکر.
۱۲۵گرم روغن مایع
۱۲۵گرم گلاب
ماست ۲قاشق پر
شربت ۱ق م خ
۴۵۰ گرم آرد
بکینگ پودر ۱ ق م خ
دستور کارگاهی 👇
۳۰عدد تخم مرغ
۲/۲۰۰شکر
۱/۵۰۰روغن مایع
۱/۲۰۰ آب یا گلاب
شربت نصف ملاقه
۳کیلو آرد قنادی گنبد
پکن ۲قاشق پر
وانیل ب اندازه
❌نکات مهم ❌
✅درجه حرارت فر گازی یا توستر ۲۰۰
✅درجه حرارت فر قنادی ۲۴۰
✅برای دستور کارگاهی نیازی ب ماست نیست
✅دستور کارگاهی ۳۰دقیقه زیر دستگاه پوک بشه
اینم دستور کامل کیک
منتظر کامنت های زیباتون هستم
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ب عزیزان
اینم دستور تگرال ردولود
دستور خانگی 👇
پودر تگرال ردولود. ۲۵۰گرم
کره پاک. ۵۰گرم
تخم مرغ. ۱عدد
ویوافیل توت فرنگی ۵۰گرم
آجیل خرد شده. ۵۰گرم
شکلات خرد شده. ۳۰گرم
دستور کارگاهی
پودر رد 👇
۴کیلو
تخم مرغ ۱۰عدد
کره. ۳۵۰گرم
روغن صاف. ۳۵۰گرم
آجیل به اندازه
ویوافیل. ۲۰۰گرم
شکلات خرد شده ۲۵۰گرم
❌نکات مهم❌
✅برایی دستور خانگی نیاز به روغن صاف نیست
✅خمیر وقتی آماده شد به مدت ۲۰دقیقه استراحت کنه
✅برای دستور کارگاهی حتما باید از روغن صاف استفاده کرد
✅تایم فر ۱۸۰الی ۱۷۰درجه
✅مدت زمان ۱۲الی ۱۳دقیقه
آمید وارم مفید باشه براتون
خوشت اومد ذخیرش کن
نوش جان
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده ی فوق العاده و همچنین تکنیک عالی اسکالپچر برای اینکه چطور قبل از گذاشتن روی کیک، خامه رو روی پلکسی بریزید😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ایتالیایی
بخش اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ایتالیایی
بخش دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ایتالیایی
بخش سوم
آموزش کامل کیک ایتالیایی
دوستایی عزیزم
دستور خانگی و کارگاهی تایپ شده لطفا با دقت بخونید (به نکات مهم کیک هم دقت کنید دستور خانگی 👇
آب جوش ا استکان
تخم مرغ. ۷عدد
آرد ۲۱۰گرم
شکر ۲۵۰گرم
پودر کاکائو ۲۵گرم
روغن مایع ۴۰گرم
بکینگ پودر نصف ق م خ
دستور کارگاهی همون قنادی 👇
زرده و سفیده ۶شونه
شکر ۶ کیلو
روغن مایع ۱کیلو
پودر کاکائو ۵۰۰گرم
آرد ۵/۵۰۰ ک گرم
آب جوش ۱/۸۰۰ک گرم
پکن ۲ق پر
وانیل ۱ق پر
❌نکات مهم کیک❌
✅تایم فره خونگی حداقل ۳۵دقیقه
✅درجه حرارت برای فر گازی یا همون توستر ۱۷۰
✅برای دستور کارگاهی همون درجه و مدت زمانی که تو کلیپ گذاشتیم
✅دوستایی عزیزم تخم مرغ باید از قبل بزارید یخچال خنک شده
✅برای دستور خونگی ۱استکان بیشتر آب نریزید خیلی کم
✅ برای رویی این کیک میتونید هم نوتلا هم سس کیک خیس روش بریزد عالی میشه
دوستان گلم کامل طبق این ویدیو انجام بدین عالی میشه
خوشت اومد فالو کن بهترین سبک کارو از پیجم تجربه کن
ارادتمند شما فرهاد ارغوانی
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاور عروسکی لیونل مسی
منبع پیج
shi.kaban
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
💯باما راحتی و شیکی را تجربه کنید
⚡️بورس شیک ترین(مانتو)،کیف و کفش زنانه در گالری ماه بانو ب همراه قرعه کشی هفتگی🤩
📌بهترین کیفیت
📌بهترین قیمت
اینم لینکش بزن روش تا پاک نشده 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3944022827C861e160c7e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام این پستمون یه مرحله دیگه از آموزش های پرکاربرده😍
با این روش هیچ وقت کیکتون زخمی نمیشه
ویدیو رو تا اخر نگاه کنید و تمامی مراحل رو مو به موانجام بدین مطمئنم نتیجه ش شگفت زده تون میکنه😍🥰
اندازه روغن جامد ۵۰۰گرم
اندازه روغن مایع ۲۵۰گرم
برای مصرف کارگاهی این میزان رو دو برابر کنید
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯