eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
پاستا چدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا چدار 🧀 دو سوته . برای زمان هایی که فرصت زیادی برای آشپزی ندارید . گزینه مطلوبی هستش ، من که خیلی دوسش داشتم امیدوارم شما هم درست و کنید ازش لذت ببرید 😍 راستی اگر خوشتون اومد برای عزیزانتون هم بفرستید . @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 پاستا ۳۰۰ گرم هرجای مرغ ۱ پیمانه من از ران استفاده کردم سیر ۴ حبه خامه ۱۰۰ گرم شیر ۱ لیوان پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم پاپریکا ۱ ق.چ پنیر چدار به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم . ✨توضیحات✨ در ابتدا مرغ رو تفت بدید تا آبش بره بعد سیر و نمک و فلفل و پاپریکا رو بزنید بعدش خامه و شیر ، وقتی ریز جوش زد پاستا و پنیر رو اضافه کنید در حد اینکه پنیر حل بشه کافیه از رو شعله بردارید . حالا بریزید تو قالب ، روش پنیر دچار بریزید و بزارید تو : فر و ماکروفر به دمای ۲۰۰ ، ۱۰ دقیقه تستر به دمای ۱۸۰ ، ۱۰ دقیقه ( نکته : پنیر چدار آب نمیشه بیشتر زمان ندید ) نوش جانتون ❤️ . حسنی هستم 👨‍🍳 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
خورشت آلوچه 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلوچه یا همون که اسمشو نیارم؟ 😁 . هیچ کدام ! فقط به قول شیرازی ها گورجه باغی 😂 من برام سواله جدا اگر این گوجه سبزه (حالا به گوجه کال که سبزه هم کاری نداریم ) به آلوچه قرمز چی میگید ؟ گوجه سبزه قرمز ؟ 😄🙈 . اگر دوسش داشتی اشتراک گذاری یادت نره @hassani.delish @hassani.delish . اینارو نیاز داریم 👇 آلوچه نیم کیلو ( من بدون هسته ریختم) اگر هم شیرین بود ، ۱ ق.غ ربشم میتونید بزنید جعفری ۵۰۰ گرم نعناع ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم پیاز ۲ عدد مرغ به تعداد لازم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم زردچوبه ۱ ق.چ . حسنی هستم 👨‍🍳 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ گشنیزی بدم خدمتتون ؟ . با کسب اجازه از قرمه سبزی عزیز و دوست داشتنی 😁 باید بگم مرغ گشنیزی هم خووووب چیزی بود. امتحان کنی ، پشیمون نمیشی 😍 لطفا اگر دوسش داشتی برای عزیزانت بفرست @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 گشنیز ۳۰۰ گرم ( تا ۵۰۰ گرم هم خوبه ) پیاز ۲ عدد متوسط سینه مرغ ۲ عدد نارنج تازه ۱ تا ۲ عدد رب گوجه نصف ق.غ پودر سیر ۱ ق.چ پودر زنجبیل نصف ق.چ زردچوبه ۱ ق.چ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم آب هم تا روی مرغ ها بیاد . طبق آموزش عمل کنید و بهش حدودا ۴۰ دقیقه زمان بدید تا با شعله کم جا بیوفته و تنگ آب بشه بعد از این مدت اگر آبش زیاد بود دربشو بردارید تا بخار بشه اگر نه که میتونید همینطوری میل کنید هم با برنج هم با نون عالی میشه ☺️ نوش جانتون ♥️ . حسنی هستم 👨‍🍳 اگر براتون سوالی پیش اومد حتما بپرسید در توانم باشه پاسخ میدم @hassani.delish @hassani.delish .
باسلام خدمت مخاطبان عزیز اطلاعیه به دنبال سوله یا زیر زمین به متراژ ۲۰۰ متر یا بالاتر در مشهد هستیم برای راه اندازی باشگاه در محدوده👇 بلوارسجاد،فرامرز ،فردوسی ،امامت ،توس هستیم دوستانی که ملکی با این شرایط دارند لطفا به این آیدی مراجعه کنند👇 @Sajad_boxing
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی سالم و خوشمزه 🍦🍦 انقدر این بستنی راحت درست میشه و خوشمزه هست ک با یک بار امتحان عاشقش میشین حتما صیو کنید و واسه دوستاتونم بفرستید مواد لازم: سیب چهار عدد شکلات سکه ای سه چهارم پیمانه آب دو و نیم پیمانه سیب ها رو پست بگیرید هسته هاشو جدا کنید با آب بذارید بپزه بعد شکلات سکه ای رو بن ماری کنید به سیب ها اضافه کنید و پوره کنید بریزید داخل قالب بستنی و برای دو ساعت در فریزر یا چهار پنج ساعت در یخچال قرار بدین(من داخل فریزر گذاشتم) نوش جان رفقا😇 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چیز کیک لیمو 👇
هفتمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅ ✅مواد لازم: ⭕️پایه کراست: 200گرم:کره 140گرم:بیسکویت کره‌ای ⭕️مخلوط چیزکیک: 750گرم:پنیر خامه‌ای (در دمای اتاق) 200گرم:کرم فِرش(جاگزین خامه ترش-ماست چکیده پرچرب با کمی ابلیمو) 3گرم:رنده پوست لیمو 20میلی‌لیتر:آبلیمو 125گرم:شکر 35گرم:نشاسته ذرت 3عدد:تخم مرغ ⭕️لایه میانی: 125گرم:کرم لیمو ⭕️رویه: 100:گرم:شکلات سفید 40میلی‌لیتر:خامه صبحانه ✅طرز تهیه کرم لیمو: ⭕️مواد لازم: 1پیمانه:شیر 1/2پیمانه:شکر 1/4پیمانه:آبلیمو 2 ق.غ:پوست:لیمو 1 ق.چ:وانیل 2 ق.غ:نشاسته ذرت ⭕️مراحل: همه مواد را در قابلمه مخلوط کنید. روی حرارت ملایم بجوشانید و هم بزنید تا غلیظ شود (5-10 دقیقه). از روی حرارت بردارید و کمی خنک کنید ✅دستورالعمل: کراست: کره را روی حرارت کم ذوب کنید. بیسکویت‌های کره‌ای را در غذاساز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. کف قالب کمربندی 24 سانتی‌متری را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط بیسکویت را به طور یکنواخت در کف قالب پخش کنید و با پشت قاشق آن را فشار دهید. قالب را برای مدتی کوتاه در یخچال قرار دهید. مخلوط چیزکیک: پنیر خامه‌ای، کرم فِرش، رنده پوست لیمو، آبلیمو، شکر و نشاسته ذرت را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یکدست شوند. همزن را کنار بگذارید و از قاشق استفاده کنید. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید تا فقط جذب شوند. نصف مخلوط چیزکیک را روی خمیر بیسکویت بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. روی آن یک لایه کرم لیمو بریزید. بقیه مخلوط چیزکیک را روی کرم لیمو بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. چیزکیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 125 درجه سانتی‌گراد به مدت 60 تا 65 دقیقه یا تا زمانی که لبه‌ها سفت شده و وسط آن کمی لرزان باشد، بپزید. فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت 1 ساعت در فر بگذارید تا از افت ناگهانی دما و ترک خوردن چیزکیک جلوگیری شود. خامه صبحانه را تقریباً به جوش برسانید. قطعات شکلات سفید را اضافه کنید و 1 دقیقه صبر کنید. سپس هم بزنید تا یکدست و صاف شود. گاناش شکلات سفید را به طور مساوی روی چیزکیک پخش کنید. با استفاده از لیسک یا قیف، مقداری کرم لیمو روی آن بریزید و طرح دلخواه خود را ایجاد کنید. @ayda_cake_bsk @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
چیز کیک لوتوس 👇
هشتمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅ ✅چیز کیک لوتوس بیسکوف خمیر کراست: ۱۷۵گرم:بیسکویت لوتوس ۹۰گرم:کره ⭕️مخلوط چیزکیک: ۶۰۰گرم:پنیر خامه‌ای ۲۵۰گرم:ماسکارپونه ۱۴۰گرم:شکر ۸گرم:وانیل ۳۵گرم:نشاسته ذرت ۳عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️تزئین: ۱۲۵گرم:خمیر بیسکوف لوتوس خامه فرم گرفته برای تزیین بیسکویت لوتوس برای تزیین کرم لوتوس برای تزیین ✅دستورالعمل: ⭕️خمیر راست: بیسکویت‌های لوتوس را در غذاساز بریزید.آن‌ها را به پودر نرم آسیاب کنید.کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.بیسکویت‌های لوتوس آسیاب شده را به یک کاسه عمیق منتقل کنید و کره ذوب شده را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند. خمیرکراست را به طور مساوی روی قالب پخش کنید و با پشت قاشق آن را به کف قالب فشار دهید. قالب حاوی خمیر کوکی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. ⭕️مخلوط چیزکیک: در یک کاسه عمیق، پنیر خامه‌ای، ماسکارپونه، شکر ووانیل را با هم مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. نشاسته ذرت را روی مواد الک کرده و به مدت ۱ دقیقه دیگر مخلوط کنید. همزن را کنار بگذارید و از لیسک استفاده کنید. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و به آرامی آن‌ها را درون مخلوط چیزکیک تا کنید. ⭕️پخت: قالب را چرب کنید و یک ورق کاغذ روغنی در کف آن قرار دهید.مخلوط چیزکیک را داخل قالب بریزید. چیزکیک لوتوس را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد (۲۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که لبه‌ها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید. فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید. این کار از فرو ریختن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری می‌کند. @ayda_cake_bsk @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی جذاب مادر و پسران 👏😁 منبع پیج vegvillagefoodofficial
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی در کوهستان برفی کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیار شور ترد ‏ منبع @shokoofeh_banoo مواد لازم : خیار بوته ای تازه و سفت به ازای هر ۱۸ لیوان آب یک لیوان سرکه سفید و یک لیوان نمک ترکیب کنید . حتما آب باید جوشیده سرد باشه . چند حبه سیر چند عدد فلفل تند سبزی : چند شاخه شوید و چند شاخه ترخون . برای ترد شدن چند سوراخ در اطراف خیار ها ایجاد کنید . میتوانید کمی نخود خام هم اضافه کنید برای ترد شدن و گاز دار نشدن . بعد از دو هفته قابل مصرف است . در جای خنک و تاریک قرار دهید و درب آب حتما محکم باشه تا هوا نکشد . در بطری نوشابه هم میتوانید بریزید . @shokoofeh_banoo @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با سس آلبالو🍒🤤 @my.hasti نکته اول اگه طعم ملس رو به ترش رو ترجیج میدین دو تا سه قاشق زرشک اضافه کنید، اگه نه آلبالو و شکر طعم ملس نرمالی داره، بعد اینکه حتما زرشک و آلبالو یه تفت کوچولو تو کره بخوره، برای اینکه مرغ شکل خودش رو از دست نده و خوش عطر بشه: حتما اول خیلی خوب هر دو طرف رو سرخ کنید و بعد اینکه آب روی مرغ رو نگیره تا مثل ویدیو یکدست پخته بشه و بعد از پخت شکلش رو از دست نده، ادویه های مرغ علاوه بر زعفران که ادویه اصلیه برای سرخ کردن، کاری،فلفل قرمز و پاپریکاست هر کدوم نصف ق چ شکر آلبالو هم دو تا سه ق غ باشه که قوام لازمو داشته باشه و براق باشه داخل غذا … نگران نباشید بخاطر زرشک ترشیش قالبه😋😍 . نوش جانتون و مثل همیشه ممنون از همراهیتون❤️😍 . @my.hasti . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽