فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ گشنیزی بدم خدمتتون ؟
.
با کسب اجازه از قرمه سبزی عزیز و دوست داشتنی 😁
باید بگم مرغ گشنیزی هم خووووب چیزی بود.
امتحان کنی ، پشیمون نمیشی 😍
لطفا اگر دوسش داشتی برای عزیزانت بفرست
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
گشنیز ۳۰۰ گرم ( تا ۵۰۰ گرم هم خوبه )
پیاز ۲ عدد متوسط
سینه مرغ ۲ عدد
نارنج تازه ۱ تا ۲ عدد
رب گوجه نصف ق.غ
پودر سیر ۱ ق.چ
پودر زنجبیل نصف ق.چ
زردچوبه ۱ ق.چ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آب هم تا روی مرغ ها بیاد
.
طبق آموزش عمل کنید و بهش حدودا ۴۰ دقیقه زمان بدید تا با شعله کم جا بیوفته و تنگ آب بشه
بعد از این مدت اگر آبش زیاد بود دربشو بردارید تا بخار بشه اگر نه که میتونید همینطوری میل کنید
هم با برنج هم با نون عالی میشه ☺️
نوش جانتون ♥️
.
حسنی هستم 👨🍳
اگر براتون سوالی پیش اومد حتما بپرسید
در توانم باشه پاسخ میدم
@hassani.delish
@hassani.delish
.
باسلام خدمت مخاطبان عزیز
اطلاعیه
به دنبال سوله یا زیر زمین به متراژ ۲۰۰ متر یا بالاتر در مشهد هستیم برای راه اندازی باشگاه
در محدوده👇 بلوارسجاد،فرامرز ،فردوسی ،امامت ،توس هستیم
دوستانی که ملکی با این شرایط دارند لطفا به این آیدی مراجعه کنند👇
@Sajad_boxing
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی سالم و خوشمزه 🍦🍦
انقدر این بستنی راحت درست میشه و خوشمزه هست ک با یک بار امتحان عاشقش میشین
حتما صیو کنید و واسه دوستاتونم بفرستید
مواد لازم:
سیب چهار عدد
شکلات سکه ای سه چهارم پیمانه
آب دو و نیم پیمانه
سیب ها رو پست بگیرید هسته هاشو جدا کنید با آب بذارید بپزه
بعد شکلات سکه ای رو بن ماری کنید به سیب ها اضافه کنید و پوره کنید
بریزید داخل قالب بستنی و برای دو ساعت در فریزر یا چهار پنج ساعت در یخچال قرار بدین(من داخل فریزر گذاشتم)
نوش جان رفقا😇
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلید آموزشی چیز کیک لیمو
هفتمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
✅مواد لازم:
⭕️پایه کراست:
200گرم:کره
140گرم:بیسکویت کرهای
⭕️مخلوط چیزکیک:
750گرم:پنیر خامهای (در دمای اتاق)
200گرم:کرم فِرش(جاگزین خامه ترش-ماست چکیده پرچرب با کمی ابلیمو)
3گرم:رنده پوست لیمو
20میلیلیتر:آبلیمو
125گرم:شکر
35گرم:نشاسته ذرت
3عدد:تخم مرغ
⭕️لایه میانی:
125گرم:کرم لیمو
⭕️رویه:
100:گرم:شکلات سفید
40میلیلیتر:خامه صبحانه
✅طرز تهیه کرم لیمو:
⭕️مواد لازم:
1پیمانه:شیر
1/2پیمانه:شکر
1/4پیمانه:آبلیمو
2 ق.غ:پوست:لیمو
1 ق.چ:وانیل
2 ق.غ:نشاسته ذرت
⭕️مراحل:
همه مواد را در قابلمه مخلوط کنید.
روی حرارت ملایم بجوشانید و هم بزنید تا غلیظ شود (5-10 دقیقه).
از روی حرارت بردارید و کمی خنک کنید
✅دستورالعمل:
کراست: کره را روی حرارت کم ذوب کنید. بیسکویتهای کرهای را در غذاساز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
کف قالب کمربندی 24 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط بیسکویت را به طور یکنواخت در کف قالب پخش کنید و با پشت قاشق آن را فشار دهید. قالب را برای مدتی کوتاه در یخچال قرار دهید.
مخلوط چیزکیک: پنیر خامهای، کرم فِرش، رنده پوست لیمو، آبلیمو، شکر و نشاسته ذرت را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یکدست شوند. همزن را کنار بگذارید و از قاشق استفاده کنید. تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید تا فقط جذب شوند.
نصف مخلوط چیزکیک را روی خمیر بیسکویت بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
روی آن یک لایه کرم لیمو بریزید.
بقیه مخلوط چیزکیک را روی کرم لیمو بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
چیزکیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 125 درجه سانتیگراد به مدت 60 تا 65 دقیقه یا تا زمانی که لبهها سفت شده و وسط آن کمی لرزان باشد، بپزید. فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت 1 ساعت در فر بگذارید تا از افت ناگهانی دما و ترک خوردن چیزکیک جلوگیری شود.
خامه صبحانه را تقریباً به جوش برسانید. قطعات شکلات سفید را اضافه کنید و 1 دقیقه صبر کنید. سپس هم بزنید تا یکدست و صاف شود.
گاناش شکلات سفید را به طور مساوی روی چیزکیک پخش کنید. با استفاده از لیسک یا قیف، مقداری کرم لیمو روی آن بریزید و طرح دلخواه خود را ایجاد کنید.
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁