eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
@behh_food کیک شربتی با محلبی مواد لازم : 3عدد تخم مرغ بزرگ (4 کوچک) 1 لیوان شکر نصف لیوان آب داغ 1/5 لیوان آرد 1 ق چ بکینگ پودر وانیل کمی برای شربت : 3 لیوان آب 3 لیوان شکر برای محلبی : 2/5 لیوان شیر 3ق غ آرد 3 ق غ شکر وانیل کمی طرز تهیه : تخم مرغ و شکر رو با دور تند همزن زده تا کرمی و حجیم بشه، در حین همزدن آب داغ رو اضافه کرده و هم میزنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل رو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم. مواد رو داخل ظرف پیرکس ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 170 به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار میدیم.(سایز ظرف 20×33). برای شربت : شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا شروع به حل شدن بکنه، حین کار قابلمه رو تکون میدیم.(به فیلم دقت کنید). آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا شروع به جوشیدن کنه. از روی حرارت برداشته و مجدد حدود 4تا 5 دقیقه روی حرارت میزاریم تا بجوشه. شربت رو کنار گذاشته تا خنک بشه. برای محلبی : همه ی مواد بجز وانیل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت میزاریم تا جوش بیلد، کمی که غلیظ شد وانیل رو اضافه کرده و هم میزنیم و حرارت رو خاموش می کنیم. کیک رو از وسط 2 قسمت کرده و لایه اول رو داخل همون ظرف میزاریم. نصف شربت رو روی کیک ریخته، سپس محلبی رو روی اون پخش می کنیم و لایه ی دوم رو میزاریم. باقیمانده ی شربت رو روی کل کیک ریخته و اونو به مدت حداقل یک شبانه روز تو یخچال نگهداری می کنیم تا شربت کاملا جذب کیک بشه، سپس روی اونو با پودرپسته تزئین می کنیم. کیک خوشمزه و خوش بافت ما آماده اس، نوش جان 😋 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍣🥒استیک ماهی با اسفناج و سس خامه ای: 🌽🌶 چیا میخوام 🥦🍅: 3 برش ماهی قزل آلا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون آب نصف لیمو نمک فلفل سیاه فلفل تند فلفل آسیاب شده پونه کوهی برای سس اسفناج🥦 1 قاشق چایی خوری کره 2 حبه سیر 10 عدد گوجه گیلاسی خامه رژیمی (یا پارمزان ب میزان دلخواه)100 میلی لیتر 250 گرم اسفناج نمک و فلفل حالا برای آماده سازیش : ایر فرایر رو از قبل در دمای 180 درجه گرم کنید. ادویه ها، سیر، روغن و لیمورو در یک کاسه مخلوط کنین. ماهی قزل آلا رو با این مخلوط سس کنید. در مدتی که ماهی ها تو مواد استراحت میکنن ، میتونین در کنارش سیب زمینی ام اضافه کنین که همزمان با ماهیا بزارین کبابی بشه . ماهیا و سیب زمینیاتون رو  در سبد آشپزی Airfryer قرار بدین و سبد را داخل Airfryer بکشید. تایمر رو برای 15 دقیقه تنظیم کنید. بپزید تا سیب زمینی ها طلایی بشن. در حالی که ماهی و سیب زمینی در حال پختن هستند، سس خودتون رو آماده کنید. بلافاصله روغن زیتون رو به تابه و سیر رو اضافه کنین  تفت بدین . گوجه گیلاسی را که از وسط نصف کردین اضافه کنید، ۱ دقیقه مخلوط کنید، و بعد خامه یا پارمزان رژیمی رو ب همراه  فلفل سیاه و نمک رو اضافه کنین و دوباره مخلوط کنید،  اسفناجارو  اضافه کنین و با درب بسته تفت بدین تا نرم بشه. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوتمیل سه سوته 🍌🍓🍍🥭 @panizasadi_cook کافیه فقط ۱۵ دقیقه اجازه بدین مزه ها با هم ترکیب بشن و دانه چیا خیس بخوره. اگه تایم داشته باشین و شب قبل بزارید تو یخچال که عالی تر میشه برای صبحانه. @panizasadi_cook جو دوسر پرک دانه چیا عسل 🍯 شیر 🥛 بادوم زمینی از دانه شکلات هم میتونید استفاده کنید میوه دلخواه ( موز، توت فرنگی، انبه،آناناس،سیب و..) حاوی فیبر و مواد مغذی مهم است. می‌تواند در تامین انرژی و حفظ سطح قند خون کودکان کمک کند. می‌تواند بهبود عملکرد گوارش کودکان را تسهیل کند. مصرف آن می‌تواند به کودکان کمک کند تا برای مدت طولانی‌تری سیر بمانند و احساس گرسنگی کمتری داشته باشند @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
▫️زیتون شور و بی هسته، اسلایس شده نیم کیلو ▫️هویج حدود 800 گرم ▫️سیر یه بوته بزرگ ▫️آب 1.5 لیوان ▫️سرکه دو لیوان ▫️سیاه دانه کمی (در صورت تمایل) ▫️نمک مقدار لازم ▫️پودر فلفل سیاه مقدار دلخواه ▫️فلفل قرمز. مقدار دلخواه ▫️رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری با روغن تفت بدین 🔸اول هویج و سیر رو در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید و سپس همه ی مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشه، سپس زیرش رو خاموش کنید وسیاه دانه رو اضافه کنید و سریع تا داغه شیشه هارو پر کنید و دربشو محکم ببندید و برعکس کنید تاخنک بشه اینطوری هواگیری (کنسروی) میشه و در دمای محیط تا مدتی سالم میمونه و دیگه نیازی نیست در یخچال نگهداری بشه اعضای کانال:خانوما کمی اگه حوصله به خرج بدید میتونید همه چی به خورد بچه بدید،از کدو حلوایی بدتر نداریم که خیلیا باهاش کیک خوشمزه درست میکنن به خورد خانواده میدن بچه که بماند😁گوشت نمیخوره از اب گوشت و اب قلم تو غذاش بریزید.حبوبات نمیخوره بپزید پوره کنید نفهمه چیه بخوره.😉 اینجا خیلی خانوما باردار شدن😍👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این قندای رنگی رنگی هم درست کردنشون کاری نداره هم خیلی جذاب ودلرباس حتماپیشنهادمیکنم درستش کنید 😍 من برای هررنگ ازدوقاشق غذاخوری شکراستفاده کردم قبلش به کل شکرنصف قاشق مرباخوری پودرهل اضافه کردم به هرقسمت رنگ دلخواهمو زدم وبایک مقدارگلاب مخلوط کردم گلاب روکم کم اضافه کنیدتایک خمیرنه خیلی شل نه خیلی سفت بهمون بده بعدداخل سینی روکاغذروغنی پهن کنیدوباکاترهای فشاری طبق فیلم قالب بزنیدویک روز توهوای محیط بزاریدکنارتاخشک بشه بعدباچای میل کنید من قسمتی که زعفرون ریختم دیگه ازگلاب استفاده نکردم میتونیدازطعم دهنده مثل هل،زنجبیل،وانیل ویااسانسهای خوراکی هم استفاده کنید اعضای کانال:خانوما کمی اگه حوصله به خرج بدید میتونید همه چی به خورد بچه بدید،از کدو حلوایی بدتر نداریم که خیلیا باهاش کیک خوشمزه درست میکنن به خورد خانواده میدن بچه که بماند😁گوشت نمیخوره از اب گوشت و اب قلم تو غذاش بریزید.حبوبات نمیخوره بپزید پوره کنید نفهمه چیه بخوره.😉 اینجا خیلی خانوما باردار شدن😍👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
ایده تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
ترفند سرخ کردن بادمجون👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه  دوست مهاجر افغان  به اسم معصومه داشتم  که  کمک آشپزه یه تالار عروسبی در ورامین بود.. @marjan_mazeh @marjan_mazeh در ازای کار کوچیکی که براش انجام دادم یه عالمه بادمجون سرخ کرده برام آورد ، گفتم: تو این شرایط اقتصادی و گرونی روغن بهتر نبود یه چیزه مناسب تر می آوردی؟؟؟ آخه بادمجون خیلی روغن میکشه.. گفت ما برای هر ۴ کیلو بادمجون فقط  از یک کیلو روغن استفاده میکنیم که تازه نیم کیلو هم اضافه میاد.. اما این نکات رعایت میکنیم : انتخاب درست جنس بادمجون اندازه صحیح بادمجون شناور بودن بادمجان در روغن و مهمترینش : پوست گیری صحیح و اینکه بادمجون چ ا قو  🔪🔪 نباید بخوره🍆🍆 حالا بریم سر نکات اصلی ❌❌به این نکات کلیدی خوب دقت کنید: ❌ @marjan_mazeh @marjan_mazeh ⛔مراقب باشیم ⛔ ❌❌بعد از نمک زدن و عرق کردن بادمجان ها نباید با شستشوی زیاد و با آب بادمجان ها را سنگین کرد ، فقط آب بکشید ❌❌ ❌❌ به هیچ عنوان در بدنه ی بادمجان حفره ایجاد نکنید با این کار راه نفوذ روغن به درون بادمجان ها باز و روغن به درون کشیده می شود ❌ بعد از شستن خوب خشک خشک کنید❌ ✅ ترجیحا  از پوست گیر استفاده کنید ✅بادمجان های با پوست صاف ، چرمی، و مشکی را  انتخاب کنید ، بادمجان هایی که رگه هایی از بنفشی دارند  مناسب سرخ کردن نیستند ✅ از روغن مخصوص سرخ کردنی به دلیل سنگین و مقاوم بودن استفاده کنید این نوع روغن به خوب سرخ و طلایی شدن بادمجان کمک زیادی میکند ✅اگر زمان استفاده از پوست گیر متوجه شدید امکان کنده شدن گوشت بادمجان وجود داره بذارید پوست باشه و با چاقو جداش نکنین @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
معجزه سرعت ابغورگیری با مخلوط کن👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامانی شهلا تو کل فامیل آبغوره هاش معروف بود.. و یه روش عجیب داشت😱😱😱 @marjan_mazeh @marjan_mazeh ❌اول چند تا نکته بگم که سوال های پر تکراره:❌ 🔻مصرف ما در آبغوره زیاده و معمولا توی ۶ ماه این آبغوره ها مصرف میشه ، اگر برای طولانی مدت میخواین نگه داری کنید : ✅شما میتونید این آبغوره رو بجوشونید، کف روش بگیرید و توی ظرف های شیشه ای بریزید با کمی روغن زیتون پوشش بدید که هوا نگیره ، در ظرف محکم ببندید و چند سال نگه داری کنید.. 🔻نکته دوم : تا دو سه روز از بطری ها مراقبت کنید تا گاز باعث ترکیدی نشه✅ 🔻نکته سوم: سلیقه ما اینه که رنگ آبغوره سبز و طعم تازگی و کمی لرد داشته باشه، گاز دار باشه اگر این طعم و رنگ رو دوس ندارید حتما بجوشونین و از یک جوراب نازک رد کنید 🔻این در واقع یک آبغوره فوری هست و یک پیشنهاد... چنانچه روش بهتری دارید حتما همون‌روش ادامه بدید😎 مامانی شهلا زن عموی مته بخاطر همین از بچگی باهاش آشنام از اون دسته از آدماست که از دست هر کسی غذا نمیخوره و تامطمئن نباشه لب نمیزنه.. یه روش جالب انجام میداد، چکمه های مخصوص و تشت رویی بزرگی داشت غوره ها رو توی تشت تمیز رویی میریخت و با چکمه عصاره میگرفت... بعد ها که سنش بالاتر رفت به تدریج با این روش گرفت و هنوز میگیره و میگه؛ کاش‌ زودتر فهمیده بودم ا💕میدوارم استفاده کنید و لذت ببرید💕 #آبغوره_گیری از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید @menoeslami 👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
کیک چوبی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تشکیل پرونده برای بازیگران معروف👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
تخم مرغ 3 عدد وانیل نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری روغن مایع 1 پیمانه شیر نصف پیمانه شکر 1 پیمانه آرد 2 پیمانه پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری 🍭تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. شیر و سپس روغن رو اضافه کنید و کمی بزنید. دو قاشق از آرد رو بردارید، پودر کاکائو اضافه کنید و سه بار الک کنید و بیکینگ پودر رو بهش اضافه کنید و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. قالب 20 در 20 رو کاغذ روغنی میندازیم و مایه کیک رو توش میریزیم. قالب رو توی سینی گذاشته و در فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کردید به مدت حدود 45 دقیقه بذارید تا بپزه. بعد از پخت وقتی خنک شد اگر روش برآمده بود جدا میکنیم و با کاتر قالب میزنیم. دویست گرم شکلات رو روی حرارت غیرمستقیم آب میکنیم، بیست گرم روغن مایع بهش اضافه میکنیم و بیست گرم هم مغز بادوم یا گردو بهش اضافه میکنیم. چوب بستنی رو داخل کاکائو زده از یه طرف کیک وارد میکنیم و از مایع شکلاتی روی کیک میریزیم و میزاریم روی توری تا شکلات ببنده.. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تشکیل پرونده برای بازیگران معروف👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۴ عدد ادویه های اصلی: نمک، فلفل قرمز ، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان دلخواه ادویه های دلخواه: پودر سیر، تخم گشنیز، گرد غوره رب نصق ق غ شنبلیله یا سبزی خشک معطر دلخواه آب غوره ۲ ق غ کره دلخواه سیب زمینی رو بپزین، مکعبی خرد کنید و‌به مخلوط پیاز تفت داده که با ادویه و رب و سبزی خشک آماده کردین، اضافه کنید.در آخر برای چاشنی آبغوره ی کمی آبلیمو اضافه کنید این غذا هم با سیب زمینی مکعبی درست میشه هم کوبیده شده سبزی خشک کاملا دلخواه، برای عطر بیشتر ریختم کره با سیب زمینی پخته خیلی لذیذ میشه، دلخواه اضافه کنید ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
ژاپنی مواد لازم :👇 شیر 150 میلی لیتر کره 30 گرم آرد 50 گرم تخم مرغ زده شده 1 عدد عسل 30 گرم شکلات شیری برای تزئین 50 گرم ‌ طرز تهیه :👇 ابتدا شیر رو داخل تابه میریزیم کمی که ولرم شد کره رو اضافه می کنیم وقتی کره آب شد، عسل رو با مواد مخلوط میکنیم، دقت کنین در تمام مراحل پخت حرارت باید کم باشه و با قاشق چوبی هم زده بشه. حالا آرد رو یک مرتبه اضافه میکنیم، هم می زنیم تا به خورد مواد بره. سپس گاز رو خاموش می کنیم و یک عدد تخم مرغ هم زده رو در دو مرحله با مواد مخلوط می کنیم، با قاشق مرتب هم میزنیم تا مواد به صورت خمیر وسط تابه جمع شود. مواد رو پس از کمی خنک شدن داخل قیف با ماسوره ی دلخواه میریزیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم، به صورت نوارهای بلند ماسوره می زنیم، سپس روی شیرینی ها رو با یک قاشق کره ی آب شده برس می کشیم و در فر 170 درجه به مدت 20 دقیقه میذاریم بپزن تا روشون طلایی بشن، پس از سرد شدن میتونین نصفی از شیرینی ها رو با شکلات آب شده تزیین کنین.‌ 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قبل از کار روزانه وضو بگیر بسم الله بگو ،هر کار میکنی مثلا بگو من آشپزی میکنم به نیت نازل شدن رحمت در خانواده م (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قبل از کار روزانه وضو بگیر بسم الله بگو ،هر کار میکنی مثلا بگو من آشپزی میکنم به نیت نازل شدن رحمت در خانواده م (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالادسبزیجات🥗🥗😋🥗🥗 مواد استفاده شده 👇 کدو رنده شده تفت داده هویج رنده شده تفت داده ذرت خیارشور سیر رنده شده ماست گردوی خرد شده شوید خرد شده 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قبل از کار روزانه وضو بگیر بسم الله بگو ،هر کار میکنی مثلا بگو من آشپزی میکنم به نیت نازل شدن رحمت در خانواده م (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی میوه ای فوق العاده خوشمزه و سالم😋👌 @sevin26921 @sevin26921 خب برای درست کردن بستنی‌های میوه ای به مواد اولیه زیر نیاز داریم مواد لازم: میوه دلخواه:حدودا نصف لیوان خامه:دو قاشق غ خ عسل:یک قاشق غ خ برای هر یه طعم بستنی کافیه ❌بازم مقدار عسل بستگی به شیرینی میوه دارد ❌ اگه خواستین رژیمی باشه به جای خامه از ماست یونانی استفاده کنید. همه رو داخل مخلوط کن یا هر وسیله دیگه‌ای که دارید بریزید و پوره کنید تا یکدست بشه من از انبه,گیلاس و توت فرنگی استفاده کردم پوره‌های آماده رو داخل قالب‌های بستنی بریزید و حداقل به مدت ۶ ساعت داخل فریزر بذارید تا ببنده @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
حلوای نذری برای ۵۰نفر👇