eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این قندای رنگی رنگی هم درست کردنشون کاری نداره هم خیلی جذاب ودلرباس حتماپیشنهادمیکنم درستش کنید 😍 من برای هررنگ ازدوقاشق غذاخوری شکراستفاده کردم قبلش به کل شکرنصف قاشق مرباخوری پودرهل اضافه کردم به هرقسمت رنگ دلخواهمو زدم وبایک مقدارگلاب مخلوط کردم گلاب روکم کم اضافه کنیدتایک خمیرنه خیلی شل نه خیلی سفت بهمون بده بعدداخل سینی روکاغذروغنی پهن کنیدوباکاترهای فشاری طبق فیلم قالب بزنیدویک روز توهوای محیط بزاریدکنارتاخشک بشه بعدباچای میل کنید من قسمتی که زعفرون ریختم دیگه ازگلاب استفاده نکردم میتونیدازطعم دهنده مثل هل،زنجبیل،وانیل ویااسانسهای خوراکی هم استفاده کنید اعضای کانال:خانوما کمی اگه حوصله به خرج بدید میتونید همه چی به خورد بچه بدید،از کدو حلوایی بدتر نداریم که خیلیا باهاش کیک خوشمزه درست میکنن به خورد خانواده میدن بچه که بماند😁گوشت نمیخوره از اب گوشت و اب قلم تو غذاش بریزید.حبوبات نمیخوره بپزید پوره کنید نفهمه چیه بخوره.😉 اینجا خیلی خانوما باردار شدن😍👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
ایده تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
ترفند سرخ کردن بادمجون👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه  دوست مهاجر افغان  به اسم معصومه داشتم  که  کمک آشپزه یه تالار عروسبی در ورامین بود.. @marjan_mazeh @marjan_mazeh در ازای کار کوچیکی که براش انجام دادم یه عالمه بادمجون سرخ کرده برام آورد ، گفتم: تو این شرایط اقتصادی و گرونی روغن بهتر نبود یه چیزه مناسب تر می آوردی؟؟؟ آخه بادمجون خیلی روغن میکشه.. گفت ما برای هر ۴ کیلو بادمجون فقط  از یک کیلو روغن استفاده میکنیم که تازه نیم کیلو هم اضافه میاد.. اما این نکات رعایت میکنیم : انتخاب درست جنس بادمجون اندازه صحیح بادمجون شناور بودن بادمجان در روغن و مهمترینش : پوست گیری صحیح و اینکه بادمجون چ ا قو  🔪🔪 نباید بخوره🍆🍆 حالا بریم سر نکات اصلی ❌❌به این نکات کلیدی خوب دقت کنید: ❌ @marjan_mazeh @marjan_mazeh ⛔مراقب باشیم ⛔ ❌❌بعد از نمک زدن و عرق کردن بادمجان ها نباید با شستشوی زیاد و با آب بادمجان ها را سنگین کرد ، فقط آب بکشید ❌❌ ❌❌ به هیچ عنوان در بدنه ی بادمجان حفره ایجاد نکنید با این کار راه نفوذ روغن به درون بادمجان ها باز و روغن به درون کشیده می شود ❌ بعد از شستن خوب خشک خشک کنید❌ ✅ ترجیحا  از پوست گیر استفاده کنید ✅بادمجان های با پوست صاف ، چرمی، و مشکی را  انتخاب کنید ، بادمجان هایی که رگه هایی از بنفشی دارند  مناسب سرخ کردن نیستند ✅ از روغن مخصوص سرخ کردنی به دلیل سنگین و مقاوم بودن استفاده کنید این نوع روغن به خوب سرخ و طلایی شدن بادمجان کمک زیادی میکند ✅اگر زمان استفاده از پوست گیر متوجه شدید امکان کنده شدن گوشت بادمجان وجود داره بذارید پوست باشه و با چاقو جداش نکنین @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
معجزه سرعت ابغورگیری با مخلوط کن👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامانی شهلا تو کل فامیل آبغوره هاش معروف بود.. و یه روش عجیب داشت😱😱😱 @marjan_mazeh @marjan_mazeh ❌اول چند تا نکته بگم که سوال های پر تکراره:❌ 🔻مصرف ما در آبغوره زیاده و معمولا توی ۶ ماه این آبغوره ها مصرف میشه ، اگر برای طولانی مدت میخواین نگه داری کنید : ✅شما میتونید این آبغوره رو بجوشونید، کف روش بگیرید و توی ظرف های شیشه ای بریزید با کمی روغن زیتون پوشش بدید که هوا نگیره ، در ظرف محکم ببندید و چند سال نگه داری کنید.. 🔻نکته دوم : تا دو سه روز از بطری ها مراقبت کنید تا گاز باعث ترکیدی نشه✅ 🔻نکته سوم: سلیقه ما اینه که رنگ آبغوره سبز و طعم تازگی و کمی لرد داشته باشه، گاز دار باشه اگر این طعم و رنگ رو دوس ندارید حتما بجوشونین و از یک جوراب نازک رد کنید 🔻این در واقع یک آبغوره فوری هست و یک پیشنهاد... چنانچه روش بهتری دارید حتما همون‌روش ادامه بدید😎 مامانی شهلا زن عموی مته بخاطر همین از بچگی باهاش آشنام از اون دسته از آدماست که از دست هر کسی غذا نمیخوره و تامطمئن نباشه لب نمیزنه.. یه روش جالب انجام میداد، چکمه های مخصوص و تشت رویی بزرگی داشت غوره ها رو توی تشت تمیز رویی میریخت و با چکمه عصاره میگرفت... بعد ها که سنش بالاتر رفت به تدریج با این روش گرفت و هنوز میگیره و میگه؛ کاش‌ زودتر فهمیده بودم ا💕میدوارم استفاده کنید و لذت ببرید💕 #آبغوره_گیری از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید @menoeslami 👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
کیک چوبی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تشکیل پرونده برای بازیگران معروف👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
تخم مرغ 3 عدد وانیل نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری روغن مایع 1 پیمانه شیر نصف پیمانه شکر 1 پیمانه آرد 2 پیمانه پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری 🍭تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. شیر و سپس روغن رو اضافه کنید و کمی بزنید. دو قاشق از آرد رو بردارید، پودر کاکائو اضافه کنید و سه بار الک کنید و بیکینگ پودر رو بهش اضافه کنید و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. قالب 20 در 20 رو کاغذ روغنی میندازیم و مایه کیک رو توش میریزیم. قالب رو توی سینی گذاشته و در فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کردید به مدت حدود 45 دقیقه بذارید تا بپزه. بعد از پخت وقتی خنک شد اگر روش برآمده بود جدا میکنیم و با کاتر قالب میزنیم. دویست گرم شکلات رو روی حرارت غیرمستقیم آب میکنیم، بیست گرم روغن مایع بهش اضافه میکنیم و بیست گرم هم مغز بادوم یا گردو بهش اضافه میکنیم. چوب بستنی رو داخل کاکائو زده از یه طرف کیک وارد میکنیم و از مایع شکلاتی روی کیک میریزیم و میزاریم روی توری تا شکلات ببنده.. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تشکیل پرونده برای بازیگران معروف👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۴ عدد ادویه های اصلی: نمک، فلفل قرمز ، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان دلخواه ادویه های دلخواه: پودر سیر، تخم گشنیز، گرد غوره رب نصق ق غ شنبلیله یا سبزی خشک معطر دلخواه آب غوره ۲ ق غ کره دلخواه سیب زمینی رو بپزین، مکعبی خرد کنید و‌به مخلوط پیاز تفت داده که با ادویه و رب و سبزی خشک آماده کردین، اضافه کنید.در آخر برای چاشنی آبغوره ی کمی آبلیمو اضافه کنید این غذا هم با سیب زمینی مکعبی درست میشه هم کوبیده شده سبزی خشک کاملا دلخواه، برای عطر بیشتر ریختم کره با سیب زمینی پخته خیلی لذیذ میشه، دلخواه اضافه کنید ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
ژاپنی مواد لازم :👇 شیر 150 میلی لیتر کره 30 گرم آرد 50 گرم تخم مرغ زده شده 1 عدد عسل 30 گرم شکلات شیری برای تزئین 50 گرم ‌ طرز تهیه :👇 ابتدا شیر رو داخل تابه میریزیم کمی که ولرم شد کره رو اضافه می کنیم وقتی کره آب شد، عسل رو با مواد مخلوط میکنیم، دقت کنین در تمام مراحل پخت حرارت باید کم باشه و با قاشق چوبی هم زده بشه. حالا آرد رو یک مرتبه اضافه میکنیم، هم می زنیم تا به خورد مواد بره. سپس گاز رو خاموش می کنیم و یک عدد تخم مرغ هم زده رو در دو مرحله با مواد مخلوط می کنیم، با قاشق مرتب هم میزنیم تا مواد به صورت خمیر وسط تابه جمع شود. مواد رو پس از کمی خنک شدن داخل قیف با ماسوره ی دلخواه میریزیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم، به صورت نوارهای بلند ماسوره می زنیم، سپس روی شیرینی ها رو با یک قاشق کره ی آب شده برس می کشیم و در فر 170 درجه به مدت 20 دقیقه میذاریم بپزن تا روشون طلایی بشن، پس از سرد شدن میتونین نصفی از شیرینی ها رو با شکلات آب شده تزیین کنین.‌ 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قبل از کار روزانه وضو بگیر بسم الله بگو ،هر کار میکنی مثلا بگو من آشپزی میکنم به نیت نازل شدن رحمت در خانواده م (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قبل از کار روزانه وضو بگیر بسم الله بگو ،هر کار میکنی مثلا بگو من آشپزی میکنم به نیت نازل شدن رحمت در خانواده م (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالادسبزیجات🥗🥗😋🥗🥗 مواد استفاده شده 👇 کدو رنده شده تفت داده هویج رنده شده تفت داده ذرت خیارشور سیر رنده شده ماست گردوی خرد شده شوید خرد شده 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قبل از کار روزانه وضو بگیر بسم الله بگو ،هر کار میکنی مثلا بگو من آشپزی میکنم به نیت نازل شدن رحمت در خانواده م (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی میوه ای فوق العاده خوشمزه و سالم😋👌 @sevin26921 @sevin26921 خب برای درست کردن بستنی‌های میوه ای به مواد اولیه زیر نیاز داریم مواد لازم: میوه دلخواه:حدودا نصف لیوان خامه:دو قاشق غ خ عسل:یک قاشق غ خ برای هر یه طعم بستنی کافیه ❌بازم مقدار عسل بستگی به شیرینی میوه دارد ❌ اگه خواستین رژیمی باشه به جای خامه از ماست یونانی استفاده کنید. همه رو داخل مخلوط کن یا هر وسیله دیگه‌ای که دارید بریزید و پوره کنید تا یکدست بشه من از انبه,گیلاس و توت فرنگی استفاده کردم پوره‌های آماده رو داخل قالب‌های بستنی بریزید و حداقل به مدت ۶ ساعت داخل فریزر بذارید تا ببنده @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
حلوای نذری برای ۵۰نفر👇
حلوا نذری @elahe_cook @elahe_cook مقدار مواد برای ۵۰۰ نفر: سه و نیم کیلو آرد شش کیلو شکر دو بطری روغن مایع‌ یک و نیم لیتری چهار لیوان گلاب آب شش لیتر(کیلو)یا ۳۰ لیوان روغن جامد یا کره دو‌ملاقه مقدار مواد برای بیست نفر: دو لیوان آرد معادل ۲۵۰ گرم دو لیوان شکر معادل ۵۰۰ گرم دو لیوان آب یک لیوان روغن مایع یک قالب کره پنجاه گرمی زعفران چهار قاشق غذاخوری گلاب نصف لیوان مراحل تهیه: برای تهیه ی شهد: آب و شکر و گلاب و زعفران رو روی حرارت بذارید و کمی هم بزنید تا شکر به قابلمه نچسبه و کم کم با حرارت آب حل بشه فقط هرازگاهی هم بزنین وقتی شکر حل شد از روی حرارت بردارین نباید شربت بجوشه آرد رو الک کنین و نیم ساعت با حرارت متوسط تفت بدین تا خامی آرد گرفته بشه نیاز نیست خیلی تغییر رنگ بده چون میخوایم رنگ حلوا روشن باشه بعد آردو داخل ظرف دیگه بریزین و دوباره داخل تابه ی اصلی الک کنین و بهش روغن رو اضافه کنین و مرتب هم‌ بزنین تا یکدست بشه حالا شربت رو کم‌کم اضافه کنین و مرتب هم بزنین نگران نشین رفته رفته غلیظ میشه آخرش حلوا قشنگ منسجم میشه به دلخواه سرو کنین از همگی قبول باشه🖤🍃 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوز پسته کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک عصرانه 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل 😍 دستور کیک عصرونه به روش قنادی دستور کارگاهی سفیده تخم مرغ ۱/۲۵۰ک گ شکر دانه ریز ۱/۴۰۰ک گ آرد ۱/۵۰۰ ک گ روغن مایع ۱ک گ زرده ۶۰۰گ شربت بار ۲ق م خ بکینگ پودر ۱ق م خ وانیل به اندازه رسپی خونگی 👇 سفیده تخم مرغ ۲۵۰ گ شکر ۲۸۰گ روغن مایع ۲۰۰گ آرد قنادی ۳۰۰گ زرده تخم مرغ ۱۲۵گ شربت بار ۱ق م خ وانیل به اندازه بکینگ پودر ۱ق م خ ❌نکات مهم کیک❌ ✅زرده سفیده از قبل بزارین یخچال خنک بشه ✅ظرف سفیده تون تمیز شسته شده باشه ✅بعد از اضافه کردن شکر برای دستور کارگاهی حداقل ۲دقیقه دور تند بزنه ✅بعد از اضافه کردن آرد به مدت ۲دقیقه استراحت بدین ✅وقتی از فر در اومد ب مدت ۳ساعت بمونه بعد برش بدین اینم از نکات مهم کیک 🙏🌹❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک تاینی بدون فر و همزن👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تاینی خوشمزه و خوش بافت😍بدون فر و همزن😎یه گزینه ی عالی برای روزای بلند بهار و تابستون😍 فالوم‌کن تا ببینی چیا آموزش دادم بهت😎 @elahe_cook @elahe_cook مواد لازم: دو تا تخم مرغ نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع یه لیوان شکر دو لیوان آردسفید یه قاشق پودرکاکائو نصف قاشق چای خوری وانیل یه قاشق غذاخوری بیکینگ پودر من تو فر دستساز درست کردم:قابلمه رو بذارین روی شعله پخش کن با حرارت کم،داخلش یه وسیله ی فلزی مثل ظرف تن ماهی!کاتر،سینی،توری،یا هرچی که فلزی باشه و به عنوان پایه عمل کنه بذارین و در قابلمه رو بذارین تا گرم بشه برای کیک:تخم مرغ و وانیل و شکر رو حسابی هم بزنین بعد شیر و روغن اضافه کنین و بعد آرد و بیکینگ پودرو رو الک کنین و هم بزنین خمیرو نصف کنین به نصفش یه قاشق آرد و به نصفش یه قاشق پودرکاکایو اضافه کنین من از قالب کاپ کیک استفاده کردم شما میتونین حتی از لیوان کاغذی یکبارمصرف استفاده کنین حتی سایزش بهتره فقط حواستون باشه قالبو بیشتر از نصف پر نکنین ها حالا لیوانارو‌بذارین تو قابلمه(روی پایه ها) و نیم ساعت زمان بدین بپزه ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a