eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه افزایش 5 برابری حافظه و تمرکز در هفت روز 😳 امکان نداره تکنیک رجب رو انجام بدی و جواب نگیری 🤔 برای استفاده از این تکنیک باید چهار تا قانون اصلی رو رعایت کنی 📝 برای اموزش این تکنیک و شرکت در چالش مغز برتر همین الان کانال زیر دنبال کن👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2950168746C5ed3e501b2 🚨 ظرفیت چالش محدود
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
یااااااا خدااااا😳😳😳😳😳 تکنیک حفظ یک عدد ۵۰ رقمی در کمتر از ۲ دقیقه هر بار که تمرین رو انجام میدم سرعت حافظه و درکم چند برابر میشه فقط باید ۴ قانون اصلی رو از تکنیک رو رعایت کنی🚨 نکات و قوانین این تمرین رو تو کانال گذاشتم سریع وارد شو و بخون👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2950168746C5ed3e501b2 🚨راستی یک چالش ۳ جلسه ای به ارزش ۱ میلیون رو رایگان گذاشتم همین الان برو بیین ✌️
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3تا4عدد سیب زمینی(ترجیحاً یک اندازه) پودر پاپریکا نمک وفلفل روغن زیتون پودرسیر(دلخواه) کمی سبزی معطر(نعنایااورگانو) اگه میخواید تند باشه فلفل قرمز بزنیدسیب زمینی‌ها راپوست کنده وبه ورق های نازک ویک اندازه برش بزنید.ادویه جات وروغن زیتون به سیب زمینی ها اضافه وخوب مخلوط کنید.اگه از سیخهای چوبی استفاده میکنید حتماً 20 دقیقه ای درآب بزارید چون رطوبت باعث میشه سیخها درفر نسوزند. بعد سیب زمینی ها را به سیخ بکشید وبزاریددرفر. فر رااز قبل گرم کنید با درجه 180 به مدت 20 تا40 دقیقه (بستگی به دمای فر شما دارد) تا زمانی که سیب زمینی ها برشته وطلایی شوند صبحانه تو جوامع شهری خیلی پر رنگ نیست متاسفانه ،چون زندگیهامون تغییر کرده،خانواده ای که ساعت ۱ شب میخوابه چطور میتونه صبح زود بلند شه تا ساعت ۸ و ۹ صبحانه بخوره؟ کمی باید سبک زندگیها رو ما خانوما عوض کنیم خانوما نقش پر رنگی دارند🤗 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش بادمجان قالبی🍓 😋 یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سبزیجات آسیاب شده شامل: ریحون،شنبلیله،ترخون،گشنیز،جعفری و تره اندازه همه سبزیجات ۴ قاشق غذا خوری سر پر ادویه ها: زیره سبز:۲ قاشق غذا خوری دارچین:۱ قاشق غذا خوری فلفل سیاه:۳ قاشق غذا خوری پودر لیمو عمانی:۱/۵ قاشق غذا خوری پودر سیر:۱ قاشق غذا خوری زردچوبه:۷ قاشق غذا خوری سبزیجات آسیاب شده و ادویه ها را با هم‌مخلوط کرده دوباره الک میکنیم تا ترکیب پودری صاف و یکدستی بهمون بده.برای استفاده از این چاشنی کافیه نیم ساعت آخر پخت خورشت ۱/۵ تا ۲ قاشق غذا خوری از ادویه را به خورشت اضافه کنید یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
. ❣😍آموزش خیاطی کودک 😍❣ 🌱 تصمیم گرفتم به نیت محرم ؛ دوخت چند مدل لباس بچگانه زیبا رو به عنوان آموزش بدم 👇 https://eitaa.com/20250728/2440 ✂️ اگه تو هم دوست داری لباس خوشگل برای بچت بدوزی لینک زیر رو لمس کن به جمع ما بیا😍👇 https://eitaa.com/20250728/2440 .
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
. برای فرزندتان و رایگان بدوزید ، همین الان سنجاق کانال رو ببین👇 https://eitaa.com/joinchat/6816053C7a1e8e09a6 بزن روی لینک و با برای فرزندت دوخت و دوز کن 👆 .
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 پنیر کم چرب که لطافت خاصی داره رو با یک حبه سیر یک مشت جعفری پنج عدد گردو کامل میکس کنید بعد اگر تمایل داشتید فلفل قرمز بزنید در موقع سرو روش کمی سیاه دانه و روغن زیتون یا زیتون سیاه بریزید بسیار طعم عالی و خوبی داره و مناسب برای افطار یا صبحانه هتلهاس میتونید برای شیک تر شدن روی بیسکوئیت ترد یا کراکر نمکی سرو کنید . 🌽🥕🥒🌽🥕🥒🌽🥕🥒🌽🥕🥒 ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━** خانومای گل از بیرون غذا گرفتید سوره تین بخونید به غذا (خبث غذا گرفته بشه) که اگر احیانا کارگری اونجا با حالت جنابت در اون غذا سهیم بوده باشه روی ما هم اثر میذاره مثلا با خوردن اون غذا نماز صبحمون قضا میشه ╰━━═━━⊰❀🌶🌶❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE 👈 سوال بپرسید اینجا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش خورش کرفس🍓 😋 یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🔴 برای اولین بار پولسازی بانوان فقط با یه گوله نخ🧶😳 ➖ دوست داری تو این گرونی یه هنر پولساز یاد بگیری که از نون شب واجب تره🥺 ➖ می‌دونستی تو این کانال میتونی به آسونترین شکل ممکن مکرومه بافی این هنر پولساز رو یاد بگیری🤩 پس همین الان بزن رو لینک تا از دستش ندادی💁‍♀👇 https://eitaa.com/joinchat/1629618400C24816e57f7 باورم نمیشه آموزشاشون صد در صد تضمینیه😱☝️
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
. 🧶همه چیز از پایه تا پیشرفته رو بهت یاد میدن اونم توی یک ماه🤩😳 و خیلی زود میتونی شروع به فروش آثار هنریت کنی💪💪 پس چرا منتظری💁‍♀👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1629618400C24816e57f7 پیوستن رو بزن و به جمع تخصصی ترین کانال مکرومه بافی تو ایتا ملحق شو👆👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهمش این پایینه💥 اول سی‌وش کن که گمش نکنی بعد نکاتو بخون😍 @danyal_cakee @danyal_cakee مواد لازم برای کاور خامه شکلاتی: خامه فرم گرفته: 200 گرم پودر کاکاعو: 1 قاشق غذاخوری سر پر مرسی که قلب سفیدمو قرمز می‌کنی❤️ مواد لازم کاور مخملی شکلات سکه ای سوربن یا کارات: 400 گرم روغن 50 قنادی: 500 گرم روغن 50 و شکلات سکه ای رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم داخل مایکروفر تو 2 الا 3 مرحله این کارو انجام میدیم تا هر دو مواد یکدست اب بشن و کاملا مایع صاف بشه کمی بلندر میزنیم تا گوله ها اب بشن و مایع صاف بشه رنگ پودری دلخواه رو اضافه میکنیم و مجدد بلندر میزنیم که رنگش باز بشه از طوری ریز رد میکنیم و داخل پمپ مخمل پاش میریزیم سریعا پمپ رو وصل میکنیم و از فاصله 50 سانتی کیکمون رو کاور میکنیم اگه کلی از این آموزشای رایگا.ن و رسپی‌های جدید می‌خوام حتما فا.لوم کن که دیگه مجبور نشی بابتش هز.ینه کنی☘️ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦 دسر یخی اورئو 🍦 مواد لازم: - ۶۰۰ گرم کوکی‌های اورئو 🍪 - ۱۷۰ گرم کره ذوب شده 🧈 - ۵۰۰ گرم خامه سنگین 🥛 - ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل 🍨 - ۱۵۰ گرم شیر عسلی 🍯 طرز تهیه: 1. خرد کردن کوکی‌ها: ابتدا کوکی‌های اورئو رو ریز خرد کنید. 2. مخلوط کردن با کره: کوکی‌های خرد شده را با کره ذوب شده مخلوط کنید. 3. تهیه لایه اول: نصف مخلوط کوکی و کره را درون یک قالب ریخته و صاف کنید. 4. تهیه خامه: خامه سنگین را با همزن برقی هم بزنید تا سبک و حجیم شود. 5. اضافه کردن وانیل و شیر عسلی: عصاره وانیل و شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 6. افزودن اورئو خرد شده (اختیاری): اگر دوست دارید، تکه‌های خرد شده اورئو را به خامه اضافه کنید. 7. ریختن مواد در قالب: مخلوط خامه را روی لایه اول کوکی‌های خرد شده درون قالب بریزید. 8. تهیه لایه دوم: نصف دیگر مخلوط کوکی‌های خرد شده را روی مواد ریخته و صاف کنید. 9. قرار دادن در فریزر: قالب را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا دسر کاملاً منجمد شود. 🍴 نوش جان! 😋 نکته: این دسر یخی اورئو، انتخابی عالی برای روزهای گرم تابستان است. از هر لقمه آن لذت ببرید! 🌞🍰 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
دخترم ۱۴ سالشه و مدام غر میزنه حوصله ام سر رفت منو ببر کلاس 😐 چند جا قیمت گرفتم دیدم هم و هم بالاس😢 دوستم بهم گف بیا این کانال عین بیرون کلی چیز یاد بچت میده 😍👇🏽 https://eitaa.com/joinchat/3790930001C9258a51a3d الان ماشالله دخترم چند تا کاراموز و کلی درامد داره از بس کانالش محشر بود👌🌪
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
نکنه هنوزم برای خشک کردن سبزی🌱 یه ملافه پهن میکنی و سبزیا رو میریزی روش و چند روز معطلی تا سبزیا خشک بشن😤🙁 بیا اینجا یه بهت یادت بدم تا بدون دردسر سبزی☘ کنی 🥰😍👇 https://eitaa.com/joinchat/3790930001C9258a51a3d دیگه فقط از این روش استفاده میکنی😌🤌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر عسلی خانگی با 3 ماده در 2 دقیقه بدون پخت و پز 👏 @azammoosavi6 كاری از: Gorsel sahibi 👇 @zeinab.s.alhashimi 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏 . شیر عسلی در دو دقیقه بدون پخت و پز حتما سیو کنید که گمش نکنید عالیه مواد لازم: 1 و نیم پیمانه شیر خشک قنادی شیرین 1 و نیم پیمانه پودر قند 40 گرم یا 3 قاشق غذاخوری کره یک قاشق چایخوری وانیل 3/4 پیمانه آب جوش تمام مواد رو در مخلوط کن بریزید و دو دقیقه هم بزنید تا یکدست شود داخل ظرف دردار در یخچال نگهداری کنید. این فیلم ترجمه خارجیه سوتفاهم ایجاد نشه ما فیلم کشف حجاب گذاشتیم😁 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دارک چاکلت کافی شاپی 👇
هفتمین آموزش از دوره ی راایگان کیک های کافی شاپی خدمت شما😍 @behh_food @behh_food 3 آموزش در قالب یه آموزش 👌 💖از نظر من خفن ترین کیک شکلاتی همین دارک چاکلت هستش، بافت فوق العاده مرطوب و خوشمزه ای داره که به تنهایی و کنار یه اسکوپ بستنی خود خود بهشته😋 💗همراه با آموزش این کیک جذاب آموزش باتر کریم خوشمزه شو هم یاد میگیرین و همینطور ساخت قالب با فویل که خودش مخصوص پکیج های فروش کیک های کافی شاپی هستش اما من راایگان میخوام بهتون یاد بدم 🥰 ✅ دارک چاکلت کافی شاپی🍫🍫🍫 مواد برای کیک : 2 عدد تخم مرغ همدمای محیط 300 گرم شکر دانه ریز(1ونیم پ) 180 گرم آرد(1 ونیم) 70 گرم پودرکاکائو(2/3 پ) 50 گرم روغن مایع (1/4 پ) 150 گرم شیر همدمای محیط (3/4 پ) 150 گرم آب گرم(3/4 پ) 1ق چ سرپر قهوه ی فوری 4 گرم بکینگ پودر(1ق چ) 8 گرم جوش شیرین(نصف ق غ) 1/2 ق چ وانیل 1/8 ق چ یا نوک ق چ نمک 👈آرد الک شده، پودرکاکائو الک شده، نمک، جوش شیرین و بکینگ پودر رو داخل کاسه ای با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.شیر، روغن مایع، تخم مرغ ها و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و با همزن دستی مواد رو هم می زنیم تا یکدست بشه. حالا مایه رو 1 دقیقه با دورکند همزن میزنیم تا یکدست بشه. دقت کنید که این کیک نیاز به هوا دهی نداره و فقط 1 دقیقه با دورکند همزن بزنید قهوه رو با آب گرم مخلوط کرده و به مایه کیک اضافه می کنیم و هم می زنیم. مایه ی کیک بسیار رقیق هستش. مایه رو داخل قالب هایی که کفش کاغذ روغنی انداختیم ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 45 دقیقه میزاریم(تا زمانیکه سیخ چوبی تمیز بیرون بیاد). بعد از پخت و خنک شدن لایه ی بالایی کیک ها رو آروم برش میزنیم. 💖طرز تهیه ی باترکریم و نحوه ی ساخت قالب با فویل و همچنین نکات بسیار بسیار مهم این آموزش داخل کامنت اول پین میشه. @behh_food @behh_food . . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهمش اینجاست💥 اگه ایده‌ی دیزاین کم میاری و دلت میخواد یه دیزاین متفاوت و شیک داشته باشی حتما این پ.ست رو سی‌.و کن که بعدا انجامش بدی😍 نکات👇 نکته ای که باید در مورد این تکنیک رعایت کنید اینه که باید سریع بعد خامه کشی انجامش بدین اگه اجازه بدین کیکتون 20 دقیقه بیرون یا یخچال بمونه سطح خامه خشک میشه و با کارت کشیدن به این روش خامه از سطح کیک جدا میشه نکته بعدی اینه که باید 2 تا کاور اخر رو کمی بریلو ساده به خامه اضافه کنید اینو حتما رعایت کنید اگه دوستش داشتی قلب سفیدمو قرمز کن❤️ هرروز تو پی.جم کلی آموزش و رسپی رایگا.ن میذارم فقط کافیه به پیجم سر بزنی تا یه قناد حرفه‌ای بشی😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم روز تعطیل پرماجرای من😍 یه کیک خفن برای مراسم مهمت می‌خوای؟ این آموزش رو از دست نده😍 بهت قول میدم با این کیک چشم همه‌ی مهمونات خیره میشه😍 این کیک رو دوست داری برای کی درست کنی؟ بفرست براش☘️ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکته‌ی مهمش اینجاست💥 نکته مهم ببینید اشتباهی که خیلیا حین ماسوره کاری انجام میدن اینه که خامه شل رو بریلو بهش اضافه میکنند و بدتر میشه با خامه شل نمیشه ماسوره انجام داد میتونین از خامه خشک هم برای ماسوره کاری انجام بدین قبل اینکه ماسوره کاری انجام بدین روی یه صفحه تمرین کنید که دستتون حین ماسوره کاری نلرزه @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن شکلات میدم🍫 اول بفرست برای اون دوستت که می‌دونی توی گاناش مشکل داره☘️ این نکات گاناش رو ندونی گاناشت نابود میشه👇 @danyal_cakee 🔴1: اندازه شکلات و خامه در هر فصلی متفاوت هست و بستگی به گرمی و سردی اون فصل داره در فصل تابستون باید اندازه شکلات و خامه حدودا 3 به 1 باشه حالا با این روش کمی گاناشتون سریع تر میبنده ولی برای اینکه تا اخر گاناش کشی رو انجام بدین بدون اینکه گاناش رو داخل فر قرار بدین و گرم کنید باید از این مقدار استفاده کنید 👇👇 شکلات سکه ای تلخ: 800 گرم خامه صبحانه: 300 گرم 🔴2 دمای شکلات و خامه دمای شکلات 30 درجه س دمای خامه 28 درجه س 🔴3 همزن هر دو مواد خامه رو باید کم کم به شکلات بنماری شده اضافه کنید و به صورت دورانی و آروم همش بزنید تا جایی که کاملا خامه ناپدید بشه دقت بیشتر از اندازه هم بزنید اتفاق هایی که داخل ویدیو گفتم رخ میده!!!!!! برای مثال حالتش عین خامه فرم گرفته میشه 🔴4 به هیچ عنوان از شکلات تخته ای استفاده نکنید چربی بیشتری دارن و گاناشتون سفت نمیشه از شکلات سکه ای تلخ مارک سوربن باراکا استفاده کنید که شکلات های سی بی اس هم میگن. می‌دونی اگه الان فا.لوم نکنی ممکنه گمم کنی و کلی رسپی و آموزش رایگا.نی که تو پیجم گذاشتم از دستت بره؟ پس حتما فا.لو رو بزن😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁