eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
ترفند اشپزی تا بحال پیش آمده که نزدیک صرف شام مهمان براتون بیاد یا به هر علتی تعداد مهمانها اضافه بشه؟ آیا شده که فرصت بسیار کمی برای پخت غذا داشته باشید و حتما هم باید پلو بپزید؟ :-(این راهکار را به خاطر بسپارید تا در موقعیت نگران کننده مانند یک سرآشپز ماهر بدرخشید! دو قابلمه را آب کنید و بگذارید جوش بیاید. در یکی برنج ها را بحوشانید و آبکش کنید. نمک آنرا اندازه کنید (اگر شور است آب سرد بریزید تا شوری را ببرد) آبکش را روی قابلمه دیگر که در حال جوشیدن است قرار دهید و در آنرا بگذارید. بخار با شدت زیاد به برنجها برخورد می کند... اینطوری در کمتر از پنج دقیقه برنج دم کشیده و آماده است در رستورانها که تعداد دقیق غذا معلوم نیست معمولا به این روش عمل می کنند. یعنی تعداد تقریبی برنج آبکش می کنند و برای هر سفارش یک آبکش روی بخار می گذارند ... اگر دقت کرده باشید غذای رستوران با کره سرو میشه چون تو این روش نمیشه روغن زد و همینطور ته دیگی هم وجود نداره... پس اگه زمانی مهمان ناخوانده براتون اومد هول نشید سریع این روش ی پلو خوشمزه اماده کنید ... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨کاش امروز طعم یک انار رسیده و تازه بدهد..شیرین،سرخ،زیبا ..❤️ 🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  با ذکر نورانی یا عفیف 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
پیشنهاد می‌شود، وقتی کودک‌تان از خواب برخاست یک لیوان بزرگ آب یا آب پرتقال به او بدهید !🍹 به این ترتیب او به اشتها می‌آید.مطمئن باشید چند دقیقه بعد، شتابان به سمت میز صبحانه می‌آید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
هدایت شده از گسترده | برند🎖
‼️خداحافظ گرون فروش‼️ اپلیکیشن ایماژ با تکنولوژی هوش مصنوعی جدید قیمت هر کالایی که بهش بدی از هزاران فروشگاه استعلام میگیره و‌کمترین قیمت رو بهت معرفی میکنه و نمیذاره که کالایی گرون بخری 📥گرون نخر👇🏿نصب کاملا رایگان👇🏿 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷22🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷
ایمالز.apk
8.51M
گرون خریدن ممنوع👆🏾دانلود مستقیم👆🏾 📥دانلود از کافه بازار👇🏾 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷18🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 https://emalls.ir/app/?tag=Advice4&rt=bazar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ معـرفـی بهتـرین توسط امام صادق علیه السلام 🖋 آیت الله ضیایی 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
صبحانه را با انواع نانها متنوع کنید حتی خودتان درست کنید نان بربری ، سنگک ، تافتون ، لواش ، شیرمال ، قندی ، تست ، جو ، نان سبزی شوید ، نان با سیاهدانه ، نان با زیره ، نان ساندویچی یا باگت ، نان ماشینی ، بوالنی )نان افغانی( ، نان جادویی ، نان سیمیت )ترکیه( ، نان قیفی ، نان کماج ، نان گردویی ، نان زنجبیلی ، نان کشمشی و . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✅ بهترین صبحانه غذاهای باطبع گرم است تا مانع رخوت وسستی صبحگاهی شود 💠 ارده وعسل 💠 کره مربا 💠 حلوا ارده 💠 شیرعسل 💠 عدسی با گلپر 💠 فرنی بامربا 💠 نیمرو 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👈دو عدد سیب زمینی متوسط و نگینی خرد کنید سرخ کنید و کنار بزارید یک عدد پیاز و ریز خرد کنید و سرخ کنید بعد دو عدد گوجه رو رنده کنید و به پیاز داغ اضافه کنید وقتی آب گوجه کشیده و شد و کمی تو روغن تفت داده شد تن ماهی رو بعد از بیست دقیقه جوشاندن توی آب به مخلوط گوجه و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدین بعد سیب زمینی که از قبل سرخ کرده بودیم و بهش اضافه کنید و کنی برنج کته کنید و کنار برنج سرو کنید اگر دوست داشتین می تونید کمی قارچ و فلفل دلمه اضافه کنید و برنج و حذف کنید و با نون سرو کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 مواد لازم : انار : یک عدد دان کرده کلم قرمز : یک عدد کوچک هویج : یک عدد گردو : در صورت تمایل سس: سس مایونز : یک قاشق غذاخوری خامه : یک قاشق غذاخوری ماست چکیده : دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به میزان لازم ✏️✏️✏️✏️ کلم رو ریز خرد کنید و هویج رو رنده کنید گردو رو ریز خرد کنید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید مواد سس را با هم مخلوط کنید و بعد با سالاد مخلوط کنید نمک و فلفل بزنید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار بدید تا جا بیافته از دستور سس مایونز سالم استفاده کنید که توی کانال موجوده✅ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
يك غذا خوشمزه و جديد👌🏻 🍗🍗🍘 یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اسما الهی که برای غذاهای نذری تون میتونید استفاده کنید @khanevade_baneshat11 🍔🍧🍎🍰🍗🍆🍅🥑🥝🍍 @menoeslami
هدایت شده از کیک و شیرینی
نخود نصف لیوان لوبیا نصف لیوان عدس نصف لیوان آلو یک لیوان قیصی یک لیوان پیازداغ فراوان سیرداغ میزان دلخواه رشته آشی نصف بسته رب گوجه یک قاشق پر شکر و سرکه به مقدار ذائقتون نمک و زردچوبه و نعنا و گلرنگ میزان لازم اول پیازداغ فراوان درست کنید. بعد یک قاشق سیر داغ. و زردچوبه و دو قاشق نعنا و یک قاشق گلرنگ(از عطاری بخرید واجب هم نیس☺) هم بریزید و تفت بدین. بعد نخود و لوبیای (بهتره خیس شده باشه) بریزید و بذارید باهم بپزه. عدس هم جداگانه بپزید .آلو و قیصی هم با کمی شکر بذارید جداگانه بپزه. بعد از پخت لوبیا و نخود. عدس و آلو و قیصی رو بریزید داخلش. بعد سرکه و شکر (برای ملس شدن) و رب گوجه هم بریزید. یک ربع بجوشه. بعد رشته رو بریزید و بذارید تا جابیفته. تا میتونید فصول سرد سال از آش ها و سوپ ها استفاده کنید سودا زاست. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
هدایت شده از کیک و شیرینی
سوپ پیاز 3 عدد پیاز بزرگ خرد شده 5-6 حبه سیر رنده شده 2-3 قاشق غذاخوری روغن کنجد 2-3 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد حدود 1 لیتر آب مرغ(میتونین نصف آب مرغ و نصف آب معمولی استفاده کنین) 100 میلی لیتر خامه یا شیر پنیر موزارلا حین سرو(اختیاری) پیاز و سیر رو در روغن کنجد تفت بدین،بعد کره رو اضافه کنین و حدود 10 دقیقه روی شعله ملایم تفت بدین، حالا آرد رو به پیاز کاراملیزه شده اضافه کنین و چند دقیقه تفت بدین و بعد آب مرغ رو اضافه کنین و بزارین بجوشه، بعد قبل از سرو کردن، خامه یا شیر یا هردو رو اضافه کنین و مخلوط کنین.اگه شیر میزنین میتونین بزارین بجوشه ولی اگه خامه زدین بهتره از روی حرارت بردارین و خامه رو در یک ملاقه از سوپ خوب مخلوط کنین بعد به سوپ اضافه کنین و نجوشونین تا نبره. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مشهدی طرز تهیه این غذای فوق العاده خوشمزه و مقوی که برای مراسمات نذری پخت میشه👇👇
شله از خانواده آش هاست که در مشهد در مهمانی هاپخته میشود مواد لازم: گوشت گوسفند : 500 گرم پیاز خرد شده : 2 عدد نخود نیم پیمانه : 90 گرم لوبیا سفید : نیم پیمانه ( 90 گرم ) لوبیا چیتی : نیم پیمانه ( 90 گرم ) بلغور گندم : 1 پیمانه ( 165 گرم ) برنج : نیم پیمانه ( 80 گرم ) ماش : نیم پیمانه ( 90 گرم ) عدس : نیم پیمانه ( 75 گرم ) فلفل سیاه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم دارچین : یک قاشق چای خوری جوز هندی : نیم قاشق چای خوری زنجبیل : یک قاشق چای خوری دستور پخت آش شله مشهدی حبوبات را از 24 ساعت قبل و بلغور گندم را از 12 ساعت قبل در ظروفی جداگانه حاوی مقداری آب خیس کرده (در مدت زمان خیساندن، دو تا سه بار آبِ آن را عوض کنید.برنج را از سه ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید.گوشت را به همراه پیاز، نخود، لوبیاسفید و لوبیا چیتی در قابلمه ای حاوی 10 پیمانه آب ریخته، سپس روی حرارت زیاد قرار دهید، زمانی که جوش آمد، درِ قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم کنید تا به مدت سه ساعت بپزد؛ پس از پختِ گوشت، آن را از قابلمه خارج کرده، ریش ریش کنید و کنار بگذارید؛پس از یک ساعت، بلغور گندم، برنج، ماش، عدس، نمک، فلفل و گوشت (ریش ریش شده) را به قابلمه بیفزایید و مرتباً هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و له شوند (دقت کنید، آش ته نگیرد)، بگذارید آش به مدت 45 دقیقه دیگر بپزد (البته می توانید با گوشت کوب برقی کمی از مواد آش را له کرده تا آش زودتر جا بیفتد)؛زمانی که مواد آش کاملاً لِه و کش دار شدند، دارچین، جوز هندی و زنجبیل را به آن اضافه کرده، در ظرفی مناسب ریخته و روی آن را با قیمه تزیین و سرو کنید. نکات مهم در درست کردن شله مشهدی 1. قابلمه آش باید کاملاً بزرگ و جادار باشد تا مواد، جای کافی برای پخت داشته باشند. 2. با توجه به متفاوت بودنِ زمانِ پختِ مواد آش، دقت لازم را در ترتیب افزودن مواد به آش انجام دهید. 3. در تمام مدت زمان پختِ شله، هم زدن مداوم آن از اهمیت زیادی برخوردار است، به خصوص بعد از زمان اضافه کردن بلغور، زیرا خیلی سریع ته می گیرد. 4. در تهیه آش شله مشهدی، هر چه مقدار گوشت (ریش ریش شده) بیشتر باشدو بیشتر هم بخورد، شله، خوشمزه تر و کش دارتر می شود. 5. توجه داشته باشید که در هنگام پخت، اگر شله احتیاج به آب اضافی داشت، حتماً آب جوشیده به آن اضافه کنید. 6. شله مشهدی را می توانید به همراه شکر یا نمک سرو کنید. 7-می توانید در تهیه شله از لوبیا قرمز به جای لوبیا چیتی استفاده کنید، توجه داشته باشید حتماً باید آن را جداگانه جوشانده و پس از پخت، آب قرمز آن دور ریخته شود تا رنگ شله تغییر نکند. 8- هنگام سرو شله میتوانید مقداری خورشت قیمه را روی آن تزیین کنید که بسیار خوشمزه تر خواهد شد 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#شله_مشهدی شله از خانواده آش هاست که در مشهد در مهمانی هاپخته میشود مواد لازم: گوشت گوسفند : 500 گرم
شوخی😂 ⁨شله مشهدی چیه؟ یکجور سبک زندگیه، آداب دِرِه،مُگُم خدمتتان: انواع حبوبات رِه باکلی ادویه وگوشت گوسفندی مثل حلیم هم شب تاصبح با کَمچه اِقَد چُمبه مِزَنن تا له بِرِه خیلی زور و بازو مِخه، بعدچندساعت که به دم بود،روش قیمه بدون گوشت مریزن بانوشابه نوش جان مُکُنَن همونجه پا سفره ولو مِرن😁 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کوفته هویج 😍😍😍😍👇👇👇
مواد مورد نیاز ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۳ قاشق غذاخوری آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم هویج مقدار کافی آلو خورشتی ۲ عدد پیاز ۲ لیوان آب ۲ عدد تخم مرغ  به میزان نیاز نمک و فلفل ۱ قاشق چایخوری دارچین طرز تهیه کوفته هویج با طعمی خارق العاده در ابتدا باید بگوییم برای تهیه این غذای ایرانی خوشمزه لبخند به لب داشته باشید، لبخند بهترین چاشنی است که هنگام تهیه غذا برای عزیزانتان می توانید بیافزایید که قطعا موجب می گردد این غذای بینظیر به گرمای صمیمانه تان افزوده و آنها این چاشنی را حس خواهند نمود. مرحله اول طرز تهیه کوفته هویج, گوشت چرخ کرده و هویج ها را دو بار با یکدیگر چرخ نمایید، در کاسه ای دیگر پیاز ها را رنده کنید( آب پیاز ها کشیده شود) و آرد نخودچی و تخم مرغ، با هم مخلوط کنید، این مخلوط را به هویج و گوشت چرخ شده اضافه کنید، و دارچین و نمک و فلفل را نیز بیافزایید. مایه کوفته شما به دست آمد، باید به خوبی ورز داده شود تا چسبندگی آن از بین برود و مواد مایه خوب یکسان شود، درون ماهیتابه مقداری روغن ریخته بگذارید خوب داغ شود و پس از آن کوفته هایی کوچک به مقدار گردو جدا نموده و در ماهیتابه محتوی روغن داغ قرار دهید تا پخته شود. جهت آماده سازی سس کوفته پیازها را رنده نموده و در روغن تفت دهید تا سرخ شود، رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده تفت دهید، چند عدد آلوی خورشتی و ۲ لیوان آب و مقداری فلفل و نمک را افزده و ترکیب نمایید. پس از به جوش آمدن سس میزان حرارت را کم کنید و کوفته هایی را که طبخ نموده اید را درون سس می گذارید، با غلیظ شدن سس غذای خوش طعم آماده ی سرو است نباید در حال جوشیدن باشد. اگر متوجه شدید که مایه ی کوفته شما آبکی و شل است مقدار کمی دیگر آرد نخود چی به آن بیافزایید. در صورت تمایل به استفاده از گوشت مرغ می توانید مرغ ها را نیز مانند گوشت قرمز چرخ نموده و تمامی مراحل بیان شده را به همان روش انجام دهید. هنگام گذاشتن کوفته ها درون سس باید میزان آن زیاد نباشد، که کوفته ها داخل سس بروند. @ASSHPAZEE 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا بادمجون ها رو رنده کرده و نمک اضافه می کنیم نیم ساعت کنار می گذاریم حال گوشت چرخ_کرده گوساله رو با نمک و فلفل و سیر و جعفری خرد شده و تخم مرغ و بادمجون ها ده دقیقه کامل با دست ورز می دهیم تا مخلوط یک دست و همگن داشته باشیم و در آخر به شکل کتلت درآورده و با شعله کم دو طرف را سرخ میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
پای درس لقمان حکیم 💠ادبِ خوردن‏ 🌸لقمان به پسرش گفت: «پاكيزه ‏ترين غذا را بخور و بر بستر گسترده بخواب». تنبيه الخواطر: ج 1 ص 48 . 🌹لقمان به پسرش گفت: «اى پسرم! وقتى سير هستى، از روى سيرى چيزى نخور، كه اگر آن را به سوى سگ بيندازى، برايت بهتر است». الدر المنثور: ج 6 ص 515 . 💐لقمان به پسرش گفت: «اى پسرم! وقتى كه معده پر شد، انديشه مى‏ خوابد و حكمت، گنگ مى ‏گردد و اعضا از عبادت، باز مى ‏مانند. تنبيه الخواطر: ج 1 ص 102 🌺لقمان به پسرش گفت: «اى پسرم! از سير خوردن بپرهيز؛ زيرا اين كار، شب، ضرر مى‏ رساند و روز، به لغزش و گناه مى‏ كشاند». يا اين كه گفت: «و روز، مذمّت‏ آور است». حلية الأولياء: ج 6 ص 82. 🌷لقمان گفت: «گرسنگى، بهترين خورش است». 📚البصائر و الذخائر: ج 2 ص 173 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami