eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.2هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آدما کلا دو دسته ان یا عاشق دلمه😍😍😋یا متنفر از دلمه😄شما جز کدومین من که عاشق این ورق عنب ها خوشمزن مخصوصا ک خودم درست کنم😍😋 درست کردنشم به روشی که من درست میکنم خیلی راحته حتما درستش کن و ذخیرش کن برا خودت که زود درست کنی یه شیشه برگ مو لازم داریم یک پیمانه برنج لپه مقدار کمی اختیاریه گوجه5عدد پیاز یکی بزرگ سبزی دلمه زرشک میدار کم اختیاری سیب زمینی برا ته دیگ یکی بزرگ مواد سس؛ آبلیمو نصف لیوان آب یک لیوان رب آنار نصف لیوان قرص ماجی ادویه ها؛ ادویه همه کاره پاپریکا زردچوبه فلفل قرمز نمک مواد اولیه رو همش هم میزنیم و داخل روغن داغ یه هم ریزی میزنیم که یکم نیم پز بشه البته که مواد رو رنده کنیم بهتره بعدش برگ ها رو از شیشه بیرون میاریم میریزیم تو ظرف آب از هم جدا میکنیم طبق تصویر از مواد میپیچیم لای برگ ها و رول میکنیم آخر سر هم یه لایه سیب زمینی تو ظرف میچینیم و دلمه ها و سس رو ترکیب میکنیم و میریزیم روی دلمه ها یک جسم سنگین میزاریم روش آب فقط باید هم سطح دلمه ها باشه و با شعله ملایم یک ساعت میپزیم نوش جان سوالی بود درخدمتیم🥰🥰 اگه از اکس.پلور میای خوشحال میشم مهمون همیشگی پی،جم باشید کلی ایده ها خفن داریم ایجا😍🫶🏻 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرشو ببین مارشمارو تبدیل به کاموا میشه 🤩🤩 @mim_tasty_ بقیه پستارو هم ببین و ایده بگیر🤗  ✅کپشن خیلی خیلی مهم 👇🏼 طرز درست کردن گوی شکلاتی رو هم استوری میزارم واستون 🥰 این مارشمالوهای جذاب در عین سادگی اما نکته دارند..... مواد لازم: پودر ژله : ۱ بسته آب جوش : یک سوم لیوان شکر : یک قاشق غذاخوری اول سه تا ماده رو باهم ترکیب کنین و بذارین رو بخال کتری تا شفاف بشه و مواد کاملا تو آب حل بشه ( حدود ۵ ، ۶ دقیقه زمان میبره ) بعد بریزین تو کاسه بزرگ تر و ۷ ، ۸ دقیقه با همزن برقی بزنین شما هم میتونین از هر رنگ ژله ای استفاده کنین اول روی سینی نشاسته ذرت میپاشیم کامل پخش میکنیم حالا مواد و میریزیم توی قیف و طبق ویدئو روی نشاسته ذرت بصورت ویدئو پایپ میکنیم میزاریم داخل یخچال ببنده بعد دوباره روشو نشاسته ذرت میپاشیم و بعد مثل ویدئو دور یه گوی شکلاتی میپیچیم ‼️حالا نکات خیلی مهمش: ❎مواد مارشمالو زود سفت میشه ، اگه تو قیف سفت شد ، یه آبکش استیل بذارین رو کتری که زیرش کم باشه و آب در حال جوش باشه ، حدود دو دقیقه قیف و که مواد مارشمالو توش سفت شده رو بذارین تو آبکش و هی جا به جاش کنین ، بعد از توی آبکش بردارید و با دست قیفو ماساژ بدید تا مواد یکدست بشه. ❎ اگه با همزن هی هم زدی و فرم نگرفت و پف نکرد و سفید نشد ، بدون آب زیاد ریختی ‼️ ترجمه 👇 @mim_tasty_ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هویج: ۷۵۰ گرم پیاز: ۲ عدد گوشت: ۵۰۰ گرم لپه: ۱/۲ پیمانه آلو بخارا: ۲۰ عدد رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک، شکر و آبلیموترش: به مقدار لازم هویج را خلالی ریز کرده داخل روغن مایع سرخ می کنیم.پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن مایع ریخته، پس از طلایی شدن پیازها، گوشت را اضافه می کنیم، پس از تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه و سرخ می کنیم، به ترتیب ادویه ها و لپه و آلوها را می ریزیم و تفت می دهیم و سه لیوان آبجوش به خورشت اضافه می کنیم و پس از جوش آمدن آب، هویج های سرخ شده داخل خورشت می ریزیم درب قابلمه را قرار می دهیم و با شعله کم برای دو ساعت و نیم تا سه ساعت صبر می کنیم تا خورشت جا بیفته.بعد از پخت کامل گوشت و باقی ماندن نصف لیوان آب، نمک، شکر، زعفران دمکرده و آبلیموترش را اضافه می کنیم، بعد از ده دقیقه جوشیدن مواد خورشت ما آماده هست. یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یکم خلاقیت چشم مهموناتو به میز پذیراییت خیره کن🤩🤩🤩 خمیر هزارلا از اون خمیراییه که هزاااار مدل فینگرفود و پیش غذا میشه باهاش درست کرد مثل این فینگر یلدایی که هم آسونه هم جذابه هم خوشششمززززه😎 @cook.fatimaa @cook.fatimaa . مواد لازم:🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 3 عدد سیب زمینی پخته نصف سینه مرغ پخته خیارشور ۵ق غ 5 ق غ ذرت 4 ق غ گردوی خرد شده 5 ق غ انار دان شده سس مایونز به مقدار لازم نمک فلفل سیاه در صورت دلخواه (مقداری شوید) . 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 . طرز تهیه؛ خمیر هزارلا رو بزارید بیرون که کامل به دمای محیط برسه بعد روی تخته باز کنید و وردنه بکشید حالا با یه کاتر گرد به اندازه ی قالب مافینتون برش بزنید قالب رو چرب کنید و از خمیر هزارلایی که برش زدید داخل قالبتون بزارید و دور تادورش رو به قالب فیکس کنید و کف خمیر رو چنگال بزنید که موقع پخت زیاد پف نکنه و حالت کاسه ایی داشته باشه بعد تو فر از قبل گرم شده بزارید و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه اجازه بدید بپزه (نیازی به گریل نداره فقط المنت و شعله پایین روشن باشه) . بعد از اینکه مافین ها پخت از موادی که درست کردیم داخلش رو پر میکنیم و با انار و چند برگ جعفری تزیین میکنیم به همین راحتی🥰🥰 . 🔴نکته ی مهم: . مواد میانی کاملا سلیقه اییه میتونید از هرموادی که دوست داشتید برای مافین استفاده کنید هر موادی هم که دوست نداشتید میتونید حذف کنید و یا مزه ی جدید بهش اضافه کنید😌 نوش جان🙏🏻☺️ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به مقدار مساوی از رنگ قهوه ای و قرمز این رنگ جذاب بدست میاد🙂 رنگ قهوه‌ای رو از خط زرد زدم و قرمز از کپی کیک👌 اگه میخوای کار با ماسوره رو یادبگیری پیچمو فالو کن و هایلایت آموزش ماسوره رو ببین🥰 @mahshid.cupcake @mahshid.cupcake #ماسوره#ترکیب_رنگ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه میخوای ترفند شکل دادن به کاپ کیک رو یادبگیری پست «کاپ کیک قارچی » رو ببین❤️ این کاپ کیک صدف رو میتونی با ترکیب دو یا سه رنگ هم درست کنی🤗 ✅ماسوره هایی که استفاده کردم: آبی رنگ ماسوره ستاره بنفش و صورتی ماسوره گرد کلی دیزاین و ترفند زیبای کاپ کیک تو پیج آموزش دادم اگه میخوای براحتی یادبگیری مهمون پیجم باش😍❤️ @mahshid.cupcake @mahshid.cupcake #دیزاین#ترفند#ماسوره کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فالوم کن گمم نکنی😍 ««««»»»» @amirr_paz @amirr_paz رفقا این ساندویچ یکی از اسون ترین و خوشمزه ترین ساندویچ هاییه که میتونید درست کنید و بچه ها عاشقش میشن سینه مرغ پیاز قارچ پنیر پیتزا ادویه ها: نمک فلفل اویشن پودر سیر زرد چوبه به نوبت پیاز بعدش سینه مرغ و قارچ رو اضافه کنید حسابی که تفت خورد پنیر پیتزا بریزید و تو هر نونی که دوس داشتین سرو کنین حتما نونتونو داخل تابه با یه جسم سنگین گریل کنید چون بچه ها عاشقش میشن😍 نووش جااان ❤️ ««««»»»» @amirr_paz @amirr_paz @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیوش کن گمش نکنی 😍 ««««»»»» @amirr_paz @amirr_paz یه پاستا که کلا نیم ساعت زمان میخواد تا با طعمش خفنش اشنا بشین و ببینید چقدر راحت میشه با مزه های جدید یه خاطره قشنگ ساخت این پاستا کلا چندتا ماده ساده میخواد این مواد برای دو نفره پنیر پارمسان ۵۰ گرم زرده تخم مرغ دو‌عدد فلفل سیاه یک ق.چ فتوچینی یا هر پاستای دیگه که دوست داشتین ژامبون مرغ یا گوشت یا بیکن نکته زمانی که سس رو به پاستا اضافه کردین اب پاستا بریزید و تند تند هم بزنید تا یکدست بشه اگه سفت بود بازم اب بریزید روغن زیتون یا کره استفاده کنید رفقا کل تایم رو حرارت موندن پاستا نهایت دو دقیقه هست فتوچینی اگه استفاده میکنید ۱۵ دقیقه بجوشونید نوووش جااان ❤️❤️❤️ ««««»»»» @amirr_paz @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 .