eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
اول لبوها رو پوست میگیرم و میزاریم توی قابلمه همراه آب حدود یک ساعت تا بپزه. بعد لبوها رو گرد گرد برش میدیم و قالب میزینم. بعد توی ظرف میریزم دوسوم ظرف رو سرکه میریزم و بقیه رو آب جوشیده خنک، به اضافه یک ق چ نمک و دو ق هم شکر، اینجوری طعم ملسی پیدا میکنه و تندی سرکه گلو رو نمیزنه این ترشی هم خیلی خوشمزست هم زیبا و چشم نوازترشی لبو رو میشه در کنار انواع سالادها و دورچین غذاها سرو کنید.. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‌های# کباب# کوبیده  گوشت کباب کوبیده نه باید خیلی چرب باشد و نه خیلی خشک. معمولا از گوشت گوسفند استفاده می‌شود یا مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله. بهترین گوشت، قلوه‌گاه (گوشت نیم‌دنده‌ها) گوسفند است. اگر می‌خواهید از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید، دوسوم آن گوسفند باشد و یک‌سوم گوشت گوساله.    گوشت کباب کوبیده را چندین بار چرخ کنید و بعد خوب با پیاز ورز دهید تا یک تکه شود. هر چقدر گوشت بیشتر چرخ شود و بیشتر ورز داده شود احتمال نریختن آن از سیخ بیشتر است.   سیخ مخصوص کباب کوبیده، پهن است؛ نکته‌ای که برای درست کردن کباب کوبیده در رابطه با سیخ آن باید حتما در نظر بگیرید این است که سیخ کباب نباید نو باشد. اگر سیخ شما نو است بهترین کار این است که یک بار آن را حتی بدون کباب روی آتش بگذارید. در ضمن وقتی می‌خواهید مایه کباب را به سیخ بزنید بهتر است سیخ خیس باشد تا گوشت بهتر به آن بچسبد.   موقع چسباندن کباب به سیخ بهتر است دستتان را با کمی آب سرد خیس کنید و حتی موقع شکل دادن کباب روی سیخ، باز دستتان را خیس کنید. اگر مایه کباب سرد باشد بهتر به سیخ می‌چسبد و موقع پخت کباب از سیخ جدا نمی‌شود. هر چه مایه کباب سردتر باشد بهتر است.   وقتی گوشت را روی سیخ می‌چسبانید ابتدا و انتهای مایه کباب را با فشار دست به سیخ بچسبانید و بعد با انگشت به مایه کباب فرم دهید. آتش زغال نباید خیلی شعله‌دار باشد، بهتر است آتش فروکش کرده باشد و فقط زغال‌ها قرمز و گداخته باشند. فاصله کباب‌ها از زغال‌ها هم کافی باشد تا کباب‌ها نسوزند و یا خام نمانند.   بهتر است بعد از به سیخ زدن کباب‌ها، آنها را یکی دو ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت خوب به سیخ بچسبد. بعضی به مایه کباب جوش شیرین می‌زنند که ما توصیه نمی‌کنیم، چون با روش توضیح داده‌شده، کباب از سیخ جدا نشده و روی آتش نمی‌ریزد. در ضمن جوش شیرین باعث تلخ شدن کباب می‌شود.   در برخی دستورها هم زرده تخم‌مرغ یا حتی آرد یا آرد سوخاری به مایه کباب می‌زنند که باز هم توصیه نمی‌شود. مایه کباب کوبیده زردچوبه ندارد. اول لبوها رو پوست میگیرم و میزاریم توی قابلمه همراه آب حدود یک ساعت تا بپزه. بعد لبوها رو گرد گرد برش میدیم و قالب میزینم. بعد توی ظرف میریزم دوسوم ظرف رو سرکه میریزم و بقیه رو آب جوشیده خنک، به اضافه یک ق چ نمک و دو ق هم شکر، اینجوری طعم ملسی پیدا میکنه و تندی سرکه گلو رو نمیزنه این ترشی هم خیلی خوشمزست هم زیبا و چشم نوازترشی لبو رو میشه در کنار انواع سالادها و دورچین غذاها سرو کنید.. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بجای استفاده از انواع روغن­های موجود در بازار (مایع و جامد) از روغن ارده کنجد، روغن زیتون، روغن زرد محلی و یا روغن دنبه استفاده نمایید.
تعویذی جهت عدم تاثیر سموم غذا دسترسی به غذاهای طبیعی و سالم، یکی از اصول مهم حفظ سلامتی است و این موضوع، بخصوص برای اهل ایمان که بر اساس آموزه های اسلام، خواستار رزق حلال و طیب هستند اهمیت فراوانی دارد. اما صنعتی شدن عرصه تغذیه و استفاده از مواد نگه دارنده و سموم شیمیایی، باعث شده است که حتی سبزیجات و میوه ها که شاید از سالمترین مواد موجود در بازار باشند نیز آلوده به این سموم گردند و امید چندانی جهت دسترسی به مواد خوراکی کاملاً سالم وجود نداشته باشد. از این رو به کارگیری تدابیری که باعث سم زدایی از بدن می شود اهمیت فراوانی دارد. استفاده از چای بادرنجبویه و انجام سنت حجامت می تواند نمونه هایی از این موضوع باشند. لیکن با رجوع به منابع حدیثی،به موردی برمی خوریم که به خصوص در شرایط امروزی اهمیت وافری پیدا می کند و آن تعویذی است که مانع از اثر سموم غذا می شود. شایسته است که شیعیان اهل بیت علیهم السلام در عین تلاش جهت به دست آوردن غذاهای سالم، این دعا را هم در ابتدای هر غذایی بخوانند تا به حول و قوه الهی از اثرات سموم موجود در غذاها در امان بمانند. * * * * * * * *   در مفتاح النبوه روایت شده: چون پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله، اسلام را در مدینه آشکار کرد و مردم را علناً به اسلام دعوت نمود، حسد عبدالله بن ابی (رییس منافقان) بر پیامبر خدا شدت یافت؛ پس آن حضرت را با اصحابش بر طعام مسمومی دعوت نمود تا او را شهید نماید. جبرییل نازل شد و آنچه او اراده کرده بود به حضرت خبر داد. وقتی که بر سر سفره نشستند، پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) به امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: «یا علی! تعویذ و دعای مفید را بر این طعام بخوان»، پس آن حضرت این دعا را خواند: بِسْمِ اللَّهِ الشَّافِی، بِسْمِ اللَّهِ الْکَافِی، بِسْمِ اللَّهِ الْمُعَافِی، بِسْمِ اللَّهِ الَّذِی لَا یَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَیْ‏ءٌ، وَ لَا دَاءٌ فِی الْاَرْضِ، وَ لَا فِی السَّمَاءِ وَ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیم‏: به نام خداوند شفا بخش، به نام خداوند کفایت‏ کننده، به نام خداوند عافیت دهنده، به نام خدایی که با یاد کردن نامش هیچ چیزی و هیچ مرضی در زمین و آسمان ضرر نمی ‏رساند، و اوست شنوا و دانا پس حضرت رسول صلی الله علیه و آله و حضرت علی علیه السلام و هر که با آنها بودند از آن غذا خوردند تا سیر شدند، و سالم از سر سفره بر خواستند.   وقتی عبدالله بن ابی این قضیه را مشاهده کرد، خیال کرد که غذا را مسموم نکرده، پس با دوستان خود بر سر سفره نشستند و بقیه طعام را خوردند و همگی هلاک شدند. همچنین علامه طباطبایی (رحمةالله علیه) در کتاب سنن النّبی به حدیث دیگری در مورد این دعا اشاره می کنند: از امام حسن عسکری علیه السّلام نقل است که فرمود: رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله دست خود را بر گوشت ذراع (دست گوسفند) که زنی یهودی آن را مسموم کرده بود کشید و گفت: (دعای مذکور) ... سپس فرمود: بخورید با نام خدا. پس رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله و همراهان همگی از آن خوردند تا سیر شدند و هیچ زیانی به آنان نرسانید.   منبع: http://shiateb.blogfa.com 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨زندگی هدیه‌ای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوم، عاشقانه روبان‌های دور آن را به آرامی باز می‌کنم ... سلام روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست امروزمان را متبرک کنیم به نام (ص) امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️ و با ذکر مقدس 👈یا عفیف 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
‌فرنی با نشاسته❣ ‌‌ ‌مواد لازم نشاسته : ۱ پیمانه شکر : ۱.۵ پیمانه گلاب : نصف پیمانه شیر : ۴ پیمانه آب سرد : ۱ پیمانه خلال پسته یا بادام یا برگ گل محمدی : به مقدار لازم برای تزیین 👌طرز تهیه 👩‍🍳 برای تهیه فرنی با نشاسته ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل كنید. نشاسته حل‌شده را با دو پیمانه از شیر مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. بقیه شیر را به تدریج با نشاسته مخلوط كنید و مرتب هم بزنید. سپس شكر و گلاب را به آن بیفزایید و هم بزنید. وقتی فرنی به غلظت رسید، باید به شکل ماست تازه زده شده باشد در اینصورت فرنی به غلظت مناسب رسیده و آماده است. فرنی که به این سبک تهیه می‌شود را هم به صورت سرد و هم داغ می‌توان میل کرد. امیدواریم این دسر ساده و خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن ان لذت ببرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تخم مرغ ۱ عدد شکر ۶۰ گرم (۴ ق غ) پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م سرپر یا ۲ ق چ) خامه صبحانه ۷۵ گرم (۲ ق غ) کره آب شده ۸۰ گرم شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) آرد نون فانتزی یا آرد سفید قنادی تقریبا ۳۰۰ تا ۳۷۵ گرم (حدودا ۲ تا ۲ و نیم لیوان) نمک نصف ق چ داخل شیر ولرم یک قاشق چایخوری شکر ریختم و مخلوط کردم و بعد پودر خمیر مایه رو بهش اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه تا به عمل بیاد . داخل ظرف بزرگتری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم ، کره آب شده ، شکر ، خامه ، نمک رو اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . میزان آرد خیلی تقریبی هست کم کم ریختم و شروع کردم خمیر رو به ورز دادن . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . این جا خیلی مهمه وقتی ارد زیادی اضاقه بشه لطافت نون رو می گیره نون رو سنگین می کنه و سفت میشه و حتی نونتون زود بیات میشه . ده دقیقه ورز بخوره یا یکی دو دقیقه ورز بدین و ۱۰۰ بار روی صفحه کار بکوبین . داخل ظرف تمیز که خیلی کوچولو کف و دیواره اش چرب کردم قرار دادم . روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم قرار دادم (قبلا هم بارها گفتم که می تونبن فر رو روشن کنین دو سه دقیقه بعد خاموش کنین داخلش که گرم هست ظرف حاوی خمیر رو بزارین برای استراحت) تا حدودا یه ساعت استراحت داشته باشه . بعد استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . طرح دادن و پیچیدنش دل به خواهی هست من شش تا چونه کردم و به این روش توی ظرفم چیدم . دوباره روش پارچه تمیز انداختم و حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشم . توی این مدت فر رو روشن کردم . برای رومال هم یه زرده تخم مرغ و یه کم خامه و و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم . توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم . یه ظرف حاوی آب هم در فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و به نرمی و لطافت کمک کنه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
# آکراس # فلافل آفریقایی برای 4 نفر   لوبیا چشم‌بلبلی: 200 گرم، خیس کرده   پیاز متوسط: یک عدد، خرد شده   فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، خرد شده   نمک و فلفل: به میزان لازم   روغن: به میزان لازم روش تهیه: 1 - لوبیا را 2 دفعه از چرخ‌گوشت رد کنید، سپس همراه با پیاز و فلفل‌دلمه داخل غذاساز خمیر کنید. اگر مایه سفت بود، نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. 2 - مایه آکراس را داخل کاسه بریزید، به اندازه‌ای آب به آن اضافه کنید که اگر قاشق را سرازیر کردید، مایه از آن به آرامی بریزد. 3 - به اندازه‌ای روغن داغ کنید که آکراس‌ها در آن شناور باشد. شعله آن باید زیاد باشد. با قالب فلافل از مایه برداشته و در روغن بریزید. هر طرف آن را 3-4 دقیقه سرخ کنید، سپس روغن آن را با حوله کاغذی گرفته و با انواع نان و سالاد سرو کنید. نکات: 1 - در آکراس اصیل به جای فلفل دلمه‌ای از 2 عدد فلفل قرمز تند استفاده می‌شود. 2 - لوبیاها را حداقل 24 ساعت خیس کنید و اگر می‌خواهید رنگ بهتر و نفخ کمتری داشته باشد، پوست آنها را بگیرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
# آش ماست  دو عدد پیاز را خرد کرده وتفت دادم زردچوبه وکمی نعنا خشک اضافه کردم و یک پیمانه عدس را که یک ساعتی خیس کرده بودم ونصف پیمانه برنج خیس شده را هم اضافه کردم وقابلمه را تا نصف اب ریختم وبا شعله کم گذاشتم تا پخته بشه تقریبا برنج وعدس که نیم پز شد نیم کیلو سبزی شامل تره جعفری گشنیز ونعناع شسته و خرد شده را اضافه کردم و هر پانزده دقیقه هم زدم ونصف پیمانه نخود خیس خورده ‌پخته شده را هم اضافه کرده وتقریبا بعد از دو ونیم تا سه ساعت دیگه همه مواد پخته شده دو قاشق نعنا داغ ونمک وفلفل هم افزوده وشعله را خاموش کردم ودو لیوان ماست کمی ترش را اضافه کردم(حتما شعله خاموش باشه که ماست نبره)ودر ظرف کشیدم و تزیین کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
و بادوم هندی مواد لازم : _ مرغ ۵۰۰ گرم _آویشن یک ق چایخوری _ریحان خشک یک ق چایخوری _پاپریکا نصف ق چایخوری _پودر سیر نصف ق چایخوری _پودر پیاز نصف ق چایخوری _نصف قاشق چایخوری سماق _روغن زیتون ۴ ق غذاخوری _پیازچه ۱۵۰ گرم _آب مرغ یک لیوان _بادوم هندی یا زمینی ۱۵۰ گرم _سس کچاب ۲ ق غ _سس یا سرکه بالزامیک _آبلیمو ۳ ق غذاخوری _ عسل نصف ق چ _نمک و فلفل ۱ ق غ _سیر دو حبه در ابتدا مرغ ، پودر آویشن و ریحان خشک ، پاپریکا ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پودر سیر، سماق و پودر پیاز را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا یکی الی دو ساعت در یخچال استراحت کند سپس در تابه گریل یا فر سرخ یا کبابی کنید . در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و نصف قاشق چ خردل کمی نمک ، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و به همراه آب مرغ به آن اضافه کنید و اجازه بدید به مدت پنج الی ده دقیقه بپزد و سس غلیظ شود و در انتها پیازچه ،بادوم زمینی یاهندی بر روی مرغ ها ریخته وبه همراه سبزیجات یابرنج .رمضانی کلاس آشپزی n.r https://t.me/nrashpazi @nayereh_ramezani 🍕🍔🍟🍜🍗🍵🍖🍤
مواد لازم ▫️بادمجون كبابى ٢عدد ▫️نخود پخته يك و نيم ليوان ▫️روغن زيتون يك دوم استكان ▫️ارده دو سوم استكان ▫️سير دو حبه ▫️فلفل قرمز نصف ق م خ ▫️فلفل سياه نصف ق م خ ▫️نمك يه ق م خ ▫️پودر زيره نصف ق م خ ▫️ليموترش يك عدد ▫️برگ نعنا تازه یه مشت طرز تهیه نخود هارو به شكل پوره در بياريد(با ميكسر با چرخ گوشت) بادمجونهاى كبابى رو هم پوره كنيد،همه ى مواد رو توى ظرف گودى بريزيد و با ميكسر با هم مخلوط كنيد تا همه ى مواد با هم تركيب بشن و به شكل يه سس غليظ در بيان،اگر احساس كرديد كه حمص تون يكم غلظتش زياد،ليموترش يا يه قاشق ماست اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط بشه و بعد بذاريد به دماى محيط برسه ،توی ظرف گود بریزید و روش رو با روغن زیتون و نعنا تزیین کنید. كنار فلافل يا كتلت يا با نان ترديلا يا مثل من نان پیتا رو برش هاى كوچيك بزنيد و به روغن زيتون و فلفل سياه و قرمز و اويشن اغشته كنيد و چند دقيق توى فر بذاريد تا كاملا برشته و طلائي بشه،بعد كنار حمص سرو کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توی فیلم مراحل تهیه رو ببینید👆🏻 مواد لازم: آرد 500 گرم حدودا 4 پیمانه میتونین از هر آردی استفاده کنین آب ولرم 250 میلی لیتر یا 1 پیمانه سر خالی روغن مایع یا کنجد 2 تا 4 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق غذاخوری 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بلبلي# پلو با# مرغ مواد لازم: لوبيا چشم بلبلي 300 گرم برنج سه پيمانه شويد 200 گرم نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم مرغ 500 گرم فلفل دلمه‌اي رنگي و پياز از هر كدام يك عدد هويج دو عدد زعفران به ميزان لازم ▪️طرز تهيه: لوبيا را با دو پيمانه آب مي‌پزيم و در اين فاصله برنج را خيس مي‌كنيم. مرغ را به همراه پياز، نمك، فلفل، زردچوبه، فلفل دلمه‌اي و هويج مي‌گذاريم بپزد. بعد از پختن مرغ آن را ريش ريش مي‌كنيم و در روغن كمي آن را تفت مي‌دهيم. برنج را آبكش كرده و ته قابلمه نان مي‌گذاريم و يك لايه برنج سفيد و روي آن را زعفران، روي زعفران لوبيا و بعد شويد مي‌ريزيم و اين كار را تا انتهاي مواد ادامه مي‌دهيم بعد از دم كشيدن برنج براي كشيدن آن در ظرف مورد نظر يك لايه برنج و يك لايه مرغ خردشده مي‌ريزيم و روي آن را با زعفران تزئين مي‌كنيم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم: آرد برنج ایرانی : 250 گرم(یک و۲/۳پیمانه) پودرقند خیلی نرم : 90گرم(نصف پیمانه) روغن صاف قنادی : 125گرم(نصف پیمانه) پودر هل نرم : یک ق چایخوری گلاب: 1/4پيمانه زرده تخم مرغ : یک عدد زعفران: درصورت دلخواه 1/4ق م دم کرده غلیظ خلال پسته یا سیاه دانه یا خرفه جهت تزیین طرز تهیه : برای تهیه روغن صاف ،ابتدا روغن جامدرو روی حرارت میزاریم تا کاملا ذوب وشفاف بشه بعدازاینکه خنک شد داخل شیشه ای ریخته به مدت ۲۴ساعت داخل یخچال میگذاریم وبعد استفاده میکنیم(من روغن جامد لادن طلایی استفاده میکنم) سپس روغن و پودرقند را حدود ۵تا ۶دقیقه با همزن خوب میزنیم تا یکدست و لطیف شود . بعد زرده تخم مرغ وپودرهل را اضافه کرده ویه دقیقه باز میزنیم سپس ارد برنج را ریخته و به ارامی هم میزنیم تا خمیر یکدست شود.در این مرحله گلاب را اضافه میکنیم و با انگشت منسجم میکنیم. .من دوقاشق غ کمتر از ۱/۴پیمانه ریختم بعد یکدست شدن زیاد هم نزنید که خمیر به روغن می افتد . حال خمیر را داخل نایلون گذاشته و در یخچال ۲۰تا۲۴ استراحت میدهیم . بعد از استراحت خمیر را کمی در دمای محیط قرار داده تا نرم شودگلوله های از خمیر برداشته و کف دست گرد میکنیم و داخل سینی چیده و روی آن را با مهر مخصوص برنجی نقش می اندازیم .(سعی کنید اندازه های گلوله ها با هم مساوی باشد) مى توانيد روى آنرا با قالب گرد استوانه به قطرنيم سانت انگشتانه بزنيد و روی انرا بدلخواه خلال پسته یا تخم خرفه میگذاریم . شیرینی ها را با فاصله در سینی بچینید چون بعد از پخت افزایش حجم خواهد داشت. سینی اماده شده را درون فر از قبل گرم شده در طبقه ی وسط با دمای 150درجه سانتيگراد بمدت یک ربع تا بیست دقیقه قرار میدهیم . تا جاییکه زیر شیرینی ها کمی طلایی شود بعد بمدت نیم تا یکساعت میگذاریم در جای خنک خوب سرد شده و بعد از سینی جدا میکنیم . حتما حتما پودرقند و آرد برنج خود را از الک حریر رد کنید بعد وزن کشی کنید . در صورتیکه بخواهیم شیرینی برنجی زعفرانی داشته باشیم به نصف خمیر شیرینی کمی زعفران غلیظ اضافه میکنیم ومخلوطش میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
# ميت بال گوشت چرخكرده رو با پياز رنده شده(بهتره آب اضافي پياز رو بگيريد)،نمك و فلفل،زردچوبه و كمي جعفري ساطوري ورز بديد و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد.بعضيها كمي آرد سوخاري هم اضافه ميكنن ولي من نه.بعد،از اين مواد گوشتي ريزه هايي درست كنيد كمي از گردو بزرگتر.مقدار كمي روغن در تابه بريزيد و كوفته ها رو كمي تفت بديد تا رنگش تغيير كنه،از تابه بيرون بياريد و در همون تابه يكم پياز و يكي دو حبه سير رو تفت بديد ،كمي زردچوبه و بعد نصف ق غ رب و دو ليوان گوجه فرنگي رنده شده و مقداري نمك اضافه كنيد.يك دقيقه كه جوشيد،كوفته ها رو داخلش بچينيد و در تابه رو بذاريد تا سس غليظ بشه. خوراك ميتبال(كوفته ريزه) آمادست،هم با برنج و هم نان ميتونيد سرو كنيد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کوکوي متفاوتي دارند که با اشپل ماهي درست مي‌شود. کوکويي خوشمزه که مخصوص شب عيد و روزهاي سال نوست. کوکويي که خيلي راحت درست مي‌شود و يکي از محبوب‌ترين و سنتي‌ترين غذاهاي مردم گيلان است. چي لازم دارم: 3 عدد اشپل ماهي 400 گرم سبزي(تره، جعفري، شويد و نعنا) 3 عدد سيب‌زميني 1 عدد پياز 5 عدد تخم‌مرغ 4 حبه سير نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم چطور بپزم: 1. سبزي‌ها را خرد کنيد و کنار بگذاريد. 2. حالا پياز، سير و سيب‌زميني را با سبزي‌ها چرخ کنيد. 3. اشپل ماهي را به موادتان اضافه کنيد و با گوشتکوب يا ميکسر با هم مخلوط کنيد. 4. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. 5. تخم‌مرغ ها را به موادتان اضافه کنيد و هم بزنيد. 6. در تابه‌اي روغن را بگذاريد خوب داغ شود و بعد مايه کوکو را درون تابه بريزيد و روي حرارت ملايم سرخ کنيد. نکته: به جاي سير مي‌توانيد از پودر سير استفاده کنيد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😊👈کیک رو برش بده مربعی با چوب پلاستیکی میتونی فیکس کنی و داخل شکلات بن ماری رنگی یا خامه بزنی داخل ظرف بچینی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☣ طرز تهیه روغن دنبه ✅ روغنی فراموش شده در سبد غذایی ⬅️ این روغن را جایگزین روغن‌های دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته) و سرطان‌زا کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @ASSHPAZEE