eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
.........⁉️ دختر مذهبی بودم ولی تا اینکه به من اومد و من قبول کردم عقد کردیم و را بپا کردیم که مادر همسرم که قرار نبود بیاد سرزده شب زفاف از راه رسید در اتاق رو زدن رفتیم درو باز کردیم زنی جلوی در بود با دیدن من گفت ؟😖 گفتم بله با حالت چندشی به من نگاه کرد و گفت عروسی بهم خورد 😳 همسرم گفت چرا؟مادرش گفت کوری مگه نمیبینی؟همسرم گفت چیو؟مادرش گفت:...😭😰 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
✨﷽✨ ✅آيا ميزان خوردن و خوابيدن در حالت معنوی تاثير دارد ؟! ✍پاسخ: بله حتما تاثیر دارد.یکی از مواردی که در اسلام توصیه شده پرهیز از پرخوری و بیش از حد خوابیدن است. به این احادیث توجه بفرمایید: پرخوری باعث می شود انسان کمتر نماز بخواند: در روایتی از رسول خدا (ص) می خوانیم که حضرت عیسی (ع) به قوم بنی اسرائیل فرمود: «پرخورى نکنید، همانا هرکس پرخورى کند، پرخواب مى شود، و هر کس پرخواب شود، نمازش را کم مى کند، و هر که نمازش را کم کند، از غافلین نوشته مى شود» سبب کسالت و بی حوصلگی در عبادت می شود: از حضرت رسول اکرم (ص) نقل است: «از پرخورى حذر کنید، همانا فاسد کننده بدن، و بیمارى به ارث می گذارد، و موجب کسالت در عبادت است». 💥پرخوری نورانیت دل را از بین می برد: حضرت رسول خدا (ص) در وصیتی به حضرت امام علی (ع) ، یکی از مواردی که نورانیت را ازبین می برد، پرخوری می داند. 📚»بحار الأنوار ، ج ۵۹ ، ص۵۶۲ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
خاطره از شهید مدافع حرم از اهتمام و عمل به پختن غذاها به نیت نذری😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
  ‌ 🍸دمنوش به مخصوص عزیزانی که زود عصبانی میشوند 🍎این دم‌نوش از نوشیدنی‌های بسیار گوارا، خوش‌بو، خوش‌رنگ و مفید برای همه فصول است. قلب، معده و اعصاب را تقویت می‌کند. برای تهیه این نوشیدنی ابتدا لازم است به را به طریق زیر آماده کنید: 🍋مواد لازم 🍏1  ق س به خشک 🍏1 لیوان آب جوش 🍏1 ق چ زعفران آب کرده 🍏2 عدد هل سبز درسته 🍏1 عدد چوب دارچین 🍏به میزان لازم نبات یا شکر  😍طرز تهیه: 🌻1. به را خوب بشویید تا پرزهایش برود و با رنده درشت فلزی رنده کنید، سپس روی وسیله گرمازا با حرارت ملایم مثل شوفاژ خشک کنید. پس‌ازاینکه کاملا خشک و شکننده شد، در یک تابه چدنی داغ شده آن را بو دهید تا رنگ به قهوه‌ای شود، سپس بگذارید خنک شود و درون ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.🌻 🌸2. یک قاشق غذاخوری از به خشک را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش درون قوری چینی بریزید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی بخار آب دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چای‌خوری زعفران آب کرده اضافه کنید. اگر به شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست. در صورت تمایل شیرین کنید.🌸  🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
مواد اولیه : برای 1 نفر آرد برنج 1قاشق غذاخوری عسل 1قاشق غذاخوری بادام (پودر) 3قاشق سوپخوری طرز تهیه پودر بادام : ابتدا بادام‌ها را در آب ریخته، یک تا دو ساعت زمان می‌دهیم، سپس پوست قهــوه‌ای بادام را از آن جدا می‌کنیم. بخش سفید بادام را به دو صورت می‌توان پودر کرد. بادام خیس را نمی‌توانیم آســـیاب کنیم، زیرا خــــمیر می‌شود، پس به وسیله یک الک ریزدانه بادام را پودر می‌کنیم. راه دوم این است که بـــادام‌ها را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهیم تا یک روز بماند و خشـــک شود، بعد بادام را با وسایل در دسترس مثل آسیاب پودر می‌کنیم.البته بهتر است 2عدد قند هم درون آسیاب بیندازید. طرز تهیه حریره : در ظرفی مناسب و ترجیحا غیر تفلون پودر بادام، آرد برنج، عسل و مقداری آب را مخلوط و روی حرارت قرار می‌دهیم و شعله را زیاد میکنیم تا مواد به جوش بیایند وقتی مواد جوشید شعله را بسیار ملایم کرده و مرتب هم میزنیم تا حریره غلیظ شود. نکات: 1)این غذا خیلی زود میسوزد حواستان باشد مرتب آن را هم بزنید. 2)اگر دوست دارید به جای آب از شیر استفاده کنید. 3)بهتر است بادام ها را از شب داخل آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم: شیر: 2 پیمانه پسته :(خرد شده) 2 ق.س بادام :(خرد شده) 2 ق.س شکر: میزان لازم زنجبیل: نصف ق.چ زعفران :(آب شده) 1 ق.م طرزتهیه: شیر را همراه شکر،زنجبیل،پسته و بادام در ظرف لعابی روی حرارت قرار می‌دهیم تا شیر به جوش آید. اجازه می‌دهیم تا به مدت دو الی سه دقیقه بجوشد و در انتها زعفران را نیز اضافه می‌کنیم. شیر پسته آماده را در فنجان برای هر نفر سرو می‌کنیم. ☺️ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نون شکل فرفره بدون مخمر و فر هم بفرستیم که عصر میخوام همبرگر بفرستم واستون، چه همبرگری😋 این نونه هم خیلی راحته، هم نیازی به فر و مخمر نداره.. درست کنید و عکساتونو برامون بفرستید😊 🔸مواد لازم و طرز تهیه رو اینجا میتونید ببینید 🔹طرز تهیه انواع نان خانگی رو هم اینجا میتونید ببینید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای ۸ الی ۱۰ نفر : گوشت چرخکرده ۱ کیلو گرم بادمجان ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد سیر ۵ حبه جعفری یا شوید ۳ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم در ابتدا به بادمجان ها کمی نمک میزنیم و نیم ساعت کنار می گذاریم . حالا گوشت را با نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر و سبزیجات ( شوید یا جعفری) مخلوط کرده . آب بادمجان ها را با دست گرفته و بادمجان ها را به گوشت اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز می دهیم تا مخلوط یک دست و همگنی داشته باشیم و در آخر به شکل شامی فرم داده و در روغن سرخ می کنیم . نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده ۳ عدد بادمجان ۱ عدد پیاز رنده شده ۲ حبه سیر رنده شده ادویه و نمک پنیر چدار مواد لازم برای سس: ۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده روغن نمک یک حبه سیر رنده شده جند برگ ریحان برای تزئین بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنیدگوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید.روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید.گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید.کوفته های ایجاد شده را در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بپزید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
. . . 🌷 «ثواب یاری دادن به همسر» 🌷 . . . 🔉 ✍ مردان به کار در منزل و یاری دادن به همسر بسیار سفارش شده‌اند. حضرت علی(ع) می‌‌فرماید: رسول خدا بر ما وارد شد در حالي كه فاطمه زهرا کنار ديگ غذا نشسته بودند و من عدس پاك مي‌‌كردم. حضرت فرمود: يا اباالحسن! عرض كردم لبيك يا رسول الله! فرمود: از من بشنو و من نمي‌‌گويم مگر از طرف پروردگارم. مردي نيست كه در خانه به همسرش كمك كند مگر آنكه براي او عبادت يكسال كه روزها روزه باشد و شب‌‌ها به عبادت ايستاده باشد نوشته شود و خداوند آنچه را به صابرين عطا كرده به او عطا كند. يا علي يك ساعت خدمت در خانه بهتر است از عيادت بیماران و پوشاندن برهنگان و سیر کردن گرسنگان و... يا علي كسي كه از خدمت خانواده كراهت نداشته باشد، کارش كفاره گناهان باشد و غضب خدا را فروکاهد و حسنات و درجاتش را زياد كند. يا علي خدمت نكند خانواده را مگر مردان صديق يا شهيد يا مردي كه خداوند خير و دنيا و آخرت او را خواسته باشد. (بحارالانوار،ج103،ص132) اصولاً فرهنگ تشكر در ميان ما كم است. خانم چاى مى‏‌آورد. آقا تشکر نمی‌کند. خيال مى‌‌كند وظيفه خانم است كه چاى بريزد. امام سجاد در دعای مكارم الاخلاق مى‏‌گويد: «وَ أَنْ أَشْكُرَ الْحَسَنَهَ» (صحيفه سجاديه، دعاى 20) خدایا به من توفيق بده از هر كس به من خدمت کرد تشكر كنم. 🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
📚 🔴همنشین حضرت داوود علیه السلام در بهشت روزی حضرت «داود (ع)» در مناجاتش از خداوند متعال خواست همنشین خودش را در بهشت ببیند. خطاب رسید: «ای پیغمبر ما، فردا صبح از در دروازه بیرون برو، اولین کسی را که دیدی و به او برخورد کردی، او همنشین تو در بهشت است.» روز بعد حضرت داود (ع) به اتّفاق پسرش «حضرت سلیمان (ع)» از شهر خارج شد. پیر مردی را دید که پشته هیزمی از کوه پائین آورده تا بفروشد. پیر مرد که «متی» نام داشت، کنار دروازه ایستاده و فریاد زد: «کیست که هیزمهای مرا بخرد.» یک نفر پیدا شد و هیزمها را خرید. حضرت «داود (ع) » پیش او رفت و سلام کرد و فرمود: «آیا ممکن است، امروز ما را مهمان کنی؟!» پیرمرد فرمود: «مهمان حبیب خداست، بفرمائید.» سپس پیر مرد، با پولی که از فروش هیزمها بدست آورده بود، مقداری گندم خرید. وقتی آنها به خانه رسیدند، پیر مرد گندم را آرد کرد و سه عدد نان پخت و نان ها را جلویِ مهمانش گذاشت. وقتی شروع به خوردن کردند، پیرمرد، هر لقمه ای راکه به دهان می برد، ابتدا «بسم الله» و در انتها «الحمد للَّه» می فرمود. وقتی که ناهار مختصر آنها به پایان رسید، دستش را به طرف آسمان بلند کرد و فرمود: «خداوندا، هیزمی را که فروختم، درختش را تو کاشتی. آن را تو خشک کردی، نیروی کندن هیزم را تو به من دادی.مشتری را تو فرستادی که هیزم ها را بخرد و گندمی را که خوردیم، بذرش را تو کاشتی. وسایل آرد کردن و نان پختن را نیز به من دادی، در برابر این همه نعمت من چه کرده ام؟!» پیر مرد این حرفها را می زد و گریه می کرد. حضرت «داود (ع)» نگاه معنا داری به پسرش کرد. یعنی: همین است علت این که او با پیامبران محشور می شود. 📚(داستانهای شهید دستغیب ص ۳۰- ۳۱) 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
مواد لازم: هویج: 4-5 عدد بزرگ بستنی سنتی: 1-2 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه تون) طرز تهیه: هویج ها را پوست می کنیم و می شوییم. آب هویج را با آبمیوه گیری می گیریم و بستنی را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. با لذت و خیال راحت از سلامت آن، نوشیدنی خوشمزه را میل می کنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓آموزش تزئین کیک بشکل جوجه تیغی🍓 😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
‌ ‌ مواد لازم: پودر پسته برای تزئین به مقدار لازم آب ۳ لیوان شکر ۶ لیوان روغن مایع ۵۰۰ میلی لیتر گلاب ۱/۴ پیمانه آرد گندم ۱ کیلوگرم طرز تهیه: ۱- ابتدا آرد را 2 بار الک کنید .توی یک کاسه بزرگ شکر را با آب و گلاب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود . ۲- حالا مقدار آرد را توی ماهیتابه بزرگی بریزید و به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید تا تفت داده بشه بعد روغن مایع را اضافه کنید و شروع کنید به هم زدن. ۳- آرد باید با روغن مایع تفت داده بشه و رنگش تغییر کنه برای اینکه ببینید تا چقدر باید تفت بدهید کافیه مقداری از شربتی که درست کردید را توی کاسه بریزید و مدام کمی از حلوا را توی آب شکر بریزید اگه رنگش قهوه ایی پر رنگ شد زمان این رسیده که آرد را از روی حرارت بردارید . ۴- وقتی رنگ آرد ، قهوه ایی شد از روی حرارت بردارید و شربت را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشه و تند تند هم بزنید . ۵- حالا دوباره حلوا را روی حرارت قرار بدهید و مدام هم بزنید تا آب حلوا تبخیر بشه وسفت یشه وقتی حلوا حالت کشدار و سفت پیدا کرد از روی حرارت بردارید ۶- در این مرحله بعد از ریختن آب و گلاب و شکر بیشتر از حدود 5 تا 7 دقیقه روی حرارت نمیذاریمش وگرنه شکرک می زنه و مثل سنگ میشه ۷- وروی آن را تزئین کنید. سایر نکات: زمانی آماده است كه وقتی چند لحظه ای همش نزنیم مشاهده كنیم كه آرد داره توی روغن ته نشین میشه این حلوا سریعا خشک میشه برای جلوگیری از خشک شدنش یک لایه نازک روغن روی حلوا باقی میذاریم. یعنی این لایه روغن مثل سلفون میمونه كه از حلوامون محافظت میكنه از لحظه ای كه شروع به هم زدن حلوا میكنیم باید دقت كنیم كه جهت هم زدن فقط از یك سمت باشه و هرگز عوض نشه. یعنی مثلا اگر داریم در جهت حركت عقربه ساعت هم میزنیم دیگه اجازه نداریم جهت رو عوض كرده و خلاف جهت حركت عقربه ساعت حلوا رو هم بزنیم. فرقش با حلواهای دیگه اینه که رو.غن کاملا دور ظرف میشینه وشیرینیش بیشتر از بقیه حلوا هاست . درست کردن این حلوا مهارت می خواد و از مقدار کم درست کنید. اگه میزان روغن این حلوا اندازه باشه نیازی نیست بعد از پخت اضافه های روغن را از روی حلوا جمع کنید. اگه این اتفاق برای شما افتاد فقط کافیه روغنهای اضافی را از روی حلوا بردارید و بعد در شیرینی و ... ازش استفاده کنید. در صورت دلخواه میتوانید از زعفران استفاده کنید 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
بازیگر سریال پدر با یکی از کارگردان های معروف اردواج کرد تفاوت سنی بالای ۲۰ سال این ازدواج جالبه😉 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
قاشقی مواد لازم: 1 لیوان شیر  1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل طرز تهیه: همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👈یک نوشیدنی خنک 🥤🥤 یکدونه انبه رو خرد کنید به همراه یک لیوان شیر یک قاشق عسل و کمی‌ یخ خرد شده داخل میکسر‌ بریزید و چند پالس بزنید و نوش جان کنید می شه به جای شیر از بستنی استفاده کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مرغ ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۳ عدد متوسط هویج دو عدد فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد فلفل سبز ۴ عدد ( تند یا شیرین به دلخواه) رب گوجه دو قاشق غ پوره ی گوجه ۴ قاشق غ پیاز کوچک ۱۰ الی ۱۵ عدد سیر به دلخواه زرد چوبه یک قاشق چای خوری آویشن یک ق چایخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری روغن ۵ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم برای تهیه ی این خوراک مرغ بسیار لذیذ فقط کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی خوراک رو در ابتدا با کاغذ روغنی و سپس فویل بپوشید و در فر با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار بدید .در آخر فویل و کاغذ روغنی رو بردارید تا سطح مواد با گریل برشته بشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یجور بامیه کوچولو موچولو با مزه دونات مانند و به شیرینی و خوشمزگی بامیه نوش جان ❤️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
▪️شیر:1لیوان ▪️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر ▪️شکر:2قاشق غذاخوری ▪️گلاب :1قاشق غذاخوری ▪️بیسکوییت پتی بور:1بسته ▪️گردو:3تا4عدد ▪️موز:1عدد بزرگ ▪️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری(میتونید نریزید) ▪️خامه صبحانه:1قاشق غذاخوری ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید)و بعد از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم,گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم ،بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.این مقدار اندازه این سه تا لیوان کوچیک شد،البته مقداری بیسکوییت اضافه موند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی و عشق با دقت غذا درست می‌کرد و اشک می‌ریخت. به او گفتند پیاز خرد کرده‌ای؟ گفت: نه. گفتند: ناراحتی؟ گفت: نه. گفتند چرا گریه می‌کنی؟ گفت: بعد از سال‌ها می‌خواهم همسرم، دوباره طعم غذای «باعشق پخته شده خانه‌اش» را بچشد. همسر او سال‌ها اسیر بود و آن روز به وطن بازگشته بود. همین حکایت به نوع دیگری درباره کسانی که اولین بار دستپخت همسرشان را می‌چشند برقرار است. ببخشیدا! نمی‌شود نگاه بانوان و آقایان به غذا پختن یکدیگر در خانه همیشه همین باشد؟ تمرین کنیم. از نظر احکام اسلامی، بانوی خانه هیچ وظیفه‌ای نسبت به آشپزی ندارد اما زنان مسلمان، خانه‌داری را به عنوان نوعی ابراز عشق و مراقبت و به عنوان سهمی از کارهای زندگی مشترک می‌پذیرند. با غذایی با طعم عشق، برای همه مادری می‌کند. به ویژه وقتی اعضای خانواده قدر غذای او را می‌دانند و با تشکر کردن، خستگی را از تن بانوی خانه بیرون می‌کنند. در کنار این تقویت علاقه‌ها در خانواده، می‌توانیم با رعایت نکته‌هایی، غذا بپزیم و عبادت کنیم. غذا به دیگران برسانیم و دیگران را به خدا نزدیک‌تر کنیم. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami