eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد۷ قاشق غذاخوری تخم مرغ کامل ۱عدد شیر۸ قاشق غذاخوری روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری شکر ۷ قاشق غذا خوری پودرِ کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری وانیل ۴/۱ قاشق مرباخوری ابتدا آرد،بکینگ پودر،وانیل و پودرِ کاکائو رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم(حتما الک کنید)بعد شکر،تخم مرغ،شیر و روغن رو به مواد اضافه کرده و بعد به یکباره همه ی مواد رو با همزنِ دستی خوب هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه بعد از موادمون داحل فنجان ها میریزیم البته قبلش یه مقدار چرب میکنیم داخل فنجان هارو و بعد فنجان ها رو درونِ قابلمه میچینیم و درونِ قابلمه رو آب جوش میریزیم آب باید به حدی باشه که تا نصفِ فنجان ها باشه(فنجان بهترِ که جنسش چینی باشه)طوریکه ۳/۲ فنجان ها پُر بشه بعد شعله ی زیر قابلمه رو کم میکنیم حدود ۱۵ زمان میبره پخت این نوع کیک در این فاصله اصلا درِ قابلمه رو بر ندارید سپس بعد از ۳۰ دقیقه ۱۵ دقیقه دیگر شعله رو خاموش کنید و اصلا در قابلمه روبرندارید بعد از پخت درون ظرف سرو گذاشته و با گاناش تزئین میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
پودينگ نسكافه شير٢ليوان نشاسته دو ق غ شكر ٦ ق غ نسكافه يك ق غ همه مواد را مخلوط وروي حرارت مرتب هم بزن تا غليظ شه سپس در ظرف ريخته كاور كن داخل يخچال بذارتا ببنده بعد تزيين كن 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔶 رفتم یه رستورانی که توش یه موسیقی ملایم گذاشته بودن. به صاحب رستوران گفتم بی زحمت این موسیقی رو قطعش کن، بعدشم بیا اینجا یه صحبتی با هم بکنیم! گفت حاج آقا مگه حرامه؟😁 گفتم نه حرام نیست ولی تو بیا!☺️ بعد که اومد گفتم اتفاقا موقع خوردن گوش دادن موسیقی باعث میشه که آدم بیشتر غذا بخوره. ✅ حتی توی آزمایش هایی ار نظر علمی ثابت شده که اگه هنگام غذا خوردن گاوها، موسیقی پخش کنن، حیوانات، غذای بیشتری میخورن و شیر بیشتری تولید میکنن. این مال ده سال قبله! 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
این خمیر تقریبا مثل خمیر پیتزاس که دستورشو بهتون میدم با یه کوچولو👌 تغییرات. به خاطر این بهش میگن خمیر جادویی چون واسه هر چیزی! دقیقا هر چیزی که با خمیر میخواین باهاش درست کنید با این خمیر میشه. نون دارچینی،نون نوتلا خمیر پیتزا،پیراشکی و و و بعد درست کردحتی میتونید سرخش کنید یا بذارید تو فر. این عکسها رو هم از نت گرفتم که بدونید برای چه چیزهایی میشه استفاده کرد(تقریبا واسه هر خمیری) جدا از خمیر مایه ای که استفاده شده بیکینگ پودر هم داره که باعث میشه بافت خیلی ترد و پوکی پیدا کنه.ایشالله درست کردید عینا متوجه میشید منظورم چیه😉 ⏬مواد لازم ◀آرد ۳ پیمانه ◀مایه خمیر فوری ۲ ق غ ◀بیکینگ پودر ۲ ق مربا خوری ◀نمک ۱ ق چ ◀شکر ۱ ق غ(برای استفاده در خمیرهای شیرین ۱ چهارم پیمانه شکر استفاده شود) ◀روغن مایع ۲ ق غ ◀شیر ولرم تقریبا ۱ پیمانه 🌺طرز تهیه تمام مواد خشک رو داخل کاسه ای با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا مخلوط بشن(از آرد سفید یا نول استفاده کنید که بافت عالی پیدا کنه همون ارد قنادی) وسط مواد رو خالی میکنیم و روغن و ۱ سوم از شیر رو به مواد خشک اضافه میکنیم و با دست هم میزنیم. کم کم بقیه شیر رو اضافه میکنیم تا جاییکه خمیر به دست نچسبه. اگه ☝دیدید زیادی شیر ریختید کم کم (خیلی کم) ارد اضافه کنید تا خمیر مناسبی بدست بیارید. اولش خیلی خمیر لطیفی نیست،ولی بعد از ۱۵ دقیقه که حساااابی ورز دادین (با کف دست ورز بدین ) خمیر رو بافت خیلی نرم و لطیفی پیدا میکنه.که تفاوتش رو توی قبل و بعد از ورز دادن توی عکس میتونید ببینید. موقع ورز دادن هم یکم ارد کنار دستتون باشه که سطح میز کارتون رو ارد پاشی کنید که خمیر موقع ورز دادن به سطح میز نچسبه. زیادی هم ارد پاشی نکنید که زیاد به خورد خمیر نره و خمیرتون خشک نشه. بعد از ورز دادن خمیر رو داخل ۱ کاسه تمیز(بدون زدن روغن) میذارید و روشو سلفون میکشید و به مدت ۱ ساعت میذاریدش جای گرم شما میتونید فر رو ۱ دقیقه روشن کنید تا گرم بشه بعد خاموش کنید و ظرف رو بذارید داخل فر خاموش که جاش گرم باشه. بعد از ۱ ساعت خمیرتون آماده س.بعد از اینکه از کاسه خارجش کردید دوباره سطح میزکارتون رو آرد پاشی کنید و یکم ورز بدید خمیر رو و هر بلایی که خواستید سرش بیارید😉 حتما حتما قبل از اینکه بره تو فر یا سرخش کنید ۱ پارچه بذارید روی خمیر و ۵ تا ۱۰ دقیقه بذارید استراحت کنه تا دوباره حجم بیاد که پوک و سبک و عالی بشه👌 💟نکته برای هر چیزی که درستش کردید(نون،شیرینی،پیراشکی،پیتزا....) حتما باید زیرش یا کاغذ روغنی بذارید یا قالب نچسب بعد بره توی فر،اگه مستقیم روی سینی بذارید میچسبه ☝ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
. اول خمیر جادویی رو براتون گذاشتم که بدون تخم مرغ بود و پف و بافت عاالی هم داشت و همه جوره میشد ازش استفاده کرد. حالا واسه نون شیرینی که میخواستم درست کنم این خمیر جادویی رو درست کردم.چون به خاطر تخم مرغ رنگ نونش بیشتر طلایی میشد و خوشگلتر میشه و دیگه احتیاج به رومال کردن هم نداره😎 رومال کردن ینی با برس یا اگه نداشتین با دستمال کاغذی، مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران یا زرده تخم مرغ خالی روی خمیرتون بکشید بعد داخل فر بزارین میتونین کنجد هم رو رومالتون بپاشید میتونید از این خمیر برای نون پیتزا-پیراشکی - اشترودل😍_نان صبحونه -دونات ...استفاده کنید.ولی اگه خواستید چند ماه فریز کنید خمیر رو حتما از خمیر بدون تخم مرغ استفاده کنید. بریم سراغ خمیر بازی ⏬مواد لازم برای خمیر جادویی شماره ۲ ◀آرد قنادی ۲ پیمانه و ۱ چهارم پیمانه (۳۵۰ گرم) ◀شیر ولرم نصف پیمانه ◀کره هم دمای محیط ۵۰ گرم ◀تخم مرغ ۱ عدد ◀شکر ۱ ق غ ◀مایه خمیر فوری ۱ ق غ ◀بیکینگ پودر ۱ ق چ ◀نمک ۱ ق چ 🌺طرز تهیه: کل مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا مواد یکدست پخش بشن. شیر و کره و تخم مرغ رو با هم هم میزنیم و به مواد خشکمون اضافه میکنیم. اول با قاشق چوبی یا لیسک مواد رو هم میزنیم تا مثل خمیر بشه،بعد با دست به مدت ۱۵ دقیقه خووووب خمیر رو ورز میدیم خمیر که لطیف و یکدست شد،کف ظرف مناسبی رو یکم ارد میپاشیم،روی خمیر یه + میزنیم تا بهتر پف کنه و خکیر رو داخل ظرف میذاریم و یه کوچولو ارد روی خمیر میریزیم. روی ظرف رو با پارچه تمیزی میپوشونیم و به مدت ۱/۵ ساعت میذاریم جای گرم تا خمیر ۲ برابر بشه. وقتی خمیر اماده شد دوباره کمی ورزش میدیم و ...خمیر اماده س! این خمیر رو هم مثل خمیر قبلی قبل از اینکه بره توی فر یا سرخ بشه به هر شکلی که قراره اماده بشه بهش حالت میدیم و ۱۰-۲۰ دقیقه دستمال تمیزی میذاریم روش تا دوباره حجم بیاد و سبکتر بشه،بعد میذاریمش توی فر یا سرخش میکنیم. 💟 عزیزان برا اشترودل دمای فر رو روی صدوهشتاد میزاریم تا وقتی رو خمیرتون طلایی شه این خمیر برای پای گوشت هم مناسب هست 🌺دوستانی که تاحالا خمیر جادویی درست نکردن حتما حتما برای بار اول طبق دستور این خمیر درست کنن اگه راضی نبودن دستورشون عوض کنن این دستور به خیلی ها داده شده و اکثرا راضی بودن از نتیجه کارشون 👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌺سلام دوستان ببینین ☝شما میتونین این خمیر رو طبق دستور خمیر جادویی شماره 2 درست کنین با یک هم میشه ولی خب دنیای خمیر ها خیلی بزرگه شاید یکی مثلا شیر نداشته باشه و ماست داشته باشه یا به دلیلی نمیتونه از کره استفاده کنه مجبوره روغن بزنه و و و .. به همین دلیل یک دستور کمی متفاوت برای خمیر کلوچه براتون میزارم ☝بازم میگم با خمیر جادویی هم میشه این کلوچه ها برای وعده شام عالین و.همینطور برای بچه ها حتما امتحان کنین👌 ⏬موادلازم خمیرکلوچه گوشت: ◀ماست یک لیوان ◀روغن جامدنصف لیوان ◀تخم مرغ یک عدد ◀بکینگ پودریک قاشق غذاخوری ◀یک قاشق غذاخوری مایه خمیرعمل آمده دریک سوم پیمانه آب گرم ویک قاشق شکر ◀نمک یک قاشق چای خوری ◀آردبه میزانی که خمیربه دست نچسبد 🌺🌺🌺 برای درست کردن خمیرموادمایع روباهم میزنیم وبعدآردوسایرموادپودری روالک می کنیم وبه مایعمون اضافه می کنیم وخوب ورزمی دیم وخمیربه دست آمده رودرون نایلون درمحیط گرم آشپزخانه میذاریم تاعمل بیاد.درحال حاضرمن یک لاحاف حوله ای نم دارروی خمیرم کشیدم وداخل فرخاموش گذاشتمش تاوربیادوبعدباهاش یه شام خوشمزه درست کنم😉😋 وقتی خمیر استراحت کرد حسابی تپل مپل شد💪 واینومدیون مایه خمیرفوق العاده رداستارهستم که همسرجان زحمتشوکشیدن. 💓مهم ترین نکته دردرست کردن خمیرها،مایه خمیره که بایدحتماتازه باشه تاخمیرمون خوب پف کنه ویه نون نرم وباکیفیت بدست بیاد. 🌺🌺🌺🌺🌺🌺 حالامی ریم سراغ درست کردن یه غذای خوشمزه😊.برای موادبین کلوچه ی گوشت من ازگوشت چرخ کرده،قارچ،فلفل دامه ای،ذرت،رب گوجه وپیازونمک وفلفل وادویه وآویشن وپنیرپیتزااستفاده کردم. شمامی تونیدازانواع گوشت وسبزیجات برای موادمیانی کلوچه تون استفاده کنید. ☝فقط نکته ی مهمش اینه که موادگوشتی تون بایدفاقدآب وباروغن خیلی کم طبخ بشه تانتیجه ی مطلوبی به دست بیاد. بعدازآماده شدن موادگوشتی می ذاریم تاموادمون کمی سرد بشه بعدازخمیرمون به اندازه ی یک نارنگی برمی داریم وکف دستمون پهن می کنیم ودوقاشق غذاخوری ازموادگوشتی توی خمیرمی ذاریم ولبه های خمیرروجمع می کنیم وکمی توی دستمون گردش می کنیم بعدزیرشوآردمی زنیم روی سینی فر می ذاریم . من برای اینکه شکل قشنگ تری بگیری روی کلوچه های گوشتم بابرس کمی زده تخم مرغ وزعفران زدم وبرای تزیین روش کمی تخم خرفه وکنجدپاشیدم ودرطبقه ی وسط فرگذاشتم نکته ی دیگه که درموردپخت این کلوچه گوشت بایدبگم اینه که من توی تستر پختمش بابالاترین دمای شعله پایین ودرطبقه ی وسط گذاشتمش .پختش حدودچهل دقیقه طول کشید وبعدحدود ده دقیقه شعله ی بالاروروشن کردم تاروشون هم طلایی وخوشگل بشه. نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه اسنک سیب زمینی پفکی با مواد در دسترس و ساده تو این ویدیو اسنک ها رو سرخ میکنه، اما میتونید روی کاغذ روغنی بچینید و توی فر بپزید که سالم تر و کم چرب تر بشه.. 🔹مواد لازم و طرز تهیه 🔸طرز تهیه انواع اسنک و فینگر فود رو میتونید از اینجا ببینید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
1⃣شستن دست (وضو گرفتن) بلافاصله قبل از خوردن غذا. 🔷نکته 1: اگر دستها تمیز باشد نیازی به شستن نیست. 🔷نکته 2: خشک کردن دستها با دستمال یا حوله قبل از غذا مطلوب نبوده ولی بعد از غذا مطلوب هست. 2⃣گفتن بسم الله در ابتدای غذا خوردن. 🔷نکته 1: اگر بسم الله (یاد و ذکر خدا) در ابتدای غذا نگفت، هرجا یادش آمد بگوید "بسم الله علی اوله و آخره" یا هر ذکر دیگری. 🔷نکته 2: نگفتن بسم الله، ضرر و آسیب به بدن میزند. 🔷نکته 3: شرط تاثیر بسم الله و ضرر نزدن غذا به بدن، حرف نزدن است و اگر صحبتی کرد بایستی دوباره بسم الله بگوید. 🔷نکته 4: در صورتی که چند نوع غذا بخورد، برای هر غذا یک بسم الله گفته شود (بهترین حالت برای هر لقمه بسم الله گفتن است). 🔷نکته 5: گفتن بسم الله یک فرد در صورتی که جمعی غذا بخورند کافی است. 3⃣اولین لقمه غذا یا شروع غذا و آخر غذا باید با باشد (پیشگیری و درمان از 79 بیماری از قبیل جنون، جذام و پیسی). 🔷 نکته:جایگزین نمک، سرکه است و بهترین حالت شروع با نمک و خاتمه با سرکه است. ✅ 1⃣ بعد از غذا بایستی خلال شود. 🔷نکته: غذایی که با خلال از لای دندان خارج میشود نبایستی خورده شود چون سبب آپاندیس میگردد. 2⃣ غذاهایی که اطراف سفره ریخته میشود را جمع کرده و خورده شود. 3⃣در صورتی که بعد از غذا، دست آلوده به غذا باشد نباید با حوله تمیزش کرد بلکه باید شسته شود و سپس با حوله و ... خشک شود. 4⃣شستن دست بلافاصله بعد از غذا (هم و غم را رفع میکند و بیماری ها را دفع و عمر را طولانی و فقر را میزداید و خیر را زیاد میکند. چرک و کثیفی را از بین میبرد، بینایی را جلا میدهد). 🔷نکته: به شستن دست و دهان کودک بعد از غذا بسیار تاکید شده است. 🔷نکته 2: بعد از غذا خوردن، نباید دست را با حوله و ... پاک کرد بلکه باید شست (یا باقیمانده غذا را لیسید) 5⃣بعد از شستن دستها بعد از غذا و قبل از خشک کردن با حوله و ... مطلوب است ابروها و چشمها را مسح کند. ودعای اللهم انی اسئلک المحبت و الزینت (پیشگیری از (ورم ملتحمه) و برطرف کردن فقر و جنون و جلای بینایی میشود). 6⃣دهان بعد از غذا باید با شوینده (سعد) شسته شود(سبب پیشگیری از بواسیر و مشکلات دهان میشود). 🔷نکته: سعد دهان ،بسیار تاکید شده است و مطلوب است بعنوان شوینده دهان و دندان استفاده شود. 7⃣ داخل دهان با شوینده نباید شسته شود (سعد کوفی استثنا هست و میتوان با آن داخل دهان را شست). 8⃣دراز کشیدن👇 🔷نکته 1: بعد از غذا به پهلوی راست دراز کشیده سپس به پشت خوابیده و پای راست را روی پای چپ قرار داده شود. 🔷نکته 2: دراز کشیدن بعد از غذا بدن را چاق میکند، باعث هضم غذا و دفع بیماری میشود. 🔷نکته 3: کسی که میخواهد غذایش هضم شود، ابتدا به پهلوی راست دراز بکشد، سپس به پهلوی چپ و بخوابد. 🌺(استاد تبریزیان)🌺 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  ✅-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید ✅-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم بگویید 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
زمانی که غذای نذری توزیع می‌شود، عموم مردم به عنوان سیر کردن شکم به این غذا نمی‌نگرند وهمانطور که شاهدیم فقیر وغنی به دنبال این غذا هستند. در حالی که خیلی از مردم هم هستند که ممکن است در منازل غذای به مراتب بهتراز غذای نذری داشته باشند، ولی به این طعام نذریست که بسیار اهمیت می‌دهند. علت این است که غذای نذری در یک فرآیند مقدس تهیه می‌شود ودید افراد به این غذا به صورتی است که فرد نذری دهنده با نیت وآرزوی پاک به ائمه معصوم متوسل  وحاجت روا شده است ویا در جستجوی حاجت خویش ارتباط  قلبی مقدسی با ائمه معصوم است. در نتیجه ی این  ارتباط قلبی با ائمه است که این غذای نذری متبرک و مقدس است و از نظر مردم باارزش حساب می شود  وبا دید مافوق بشری به آن نگریسته می‌شود.   🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فلفل دلمه ای‌های رنگی- از هر کدام یک عدد زرد، قرمز، نارنجی، سبز- را به صورت نگینی و یک عدد پیاز را هم به صورت خلالی خرد کنید. داخل ماهیتابه یک قاشق روغن مایع اضافه کنید و مواد خرد شده را داخل آن بریزید همراه نمک و فلفل- به میزان دلخواه- به مدت پنج دقیقه تفت دهید. حالا مواد سرخ شده را سه قسمت کرده و داخل بشقاب به صورت دایره‌ای قرار دهید و روی هر کدام یک تخم مرغ شکسته و روی تخم مرغ مقداری پودر سیر بپاشید. حالا بشقاب‌ها را داخل مایکروویو به مدت هفت دقیقه قرارداده، به همراه نان سرو کنید. مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه مدت زمان پخت: ۷ دقیقه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات داریم، چه دوناتی😍 یه دونات معروف تو دنیا هست که توی مواد اولیه ش از پوره سیب زمینی استفاده میشه، که بهش میگن spudnut یا دونات سیب زمینی..خیلی هم محبوبه.. فرقش با دوناتی که فقط با آرد درست میشه اینه که خیلی سبک و تر و اسفنجی تر میشه .. 🔹مواد لازم و طرز تهیه مرحله به مرحله 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دوستان تا اونجایی که من اطلاع دارم بهترین به مال اصفهان است خیلی خوشبو وخوش طعمه وفضای آشپزخونه را عطر به پر می کنه واحتیاج به هیچ اسانسی نداره طرز تهیه مربای به به یک کیلو شکر یک کیلو آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری در صورت تمایل دانه هل یا وانیل طرز تهیه....... به را بشوریدخشک کنید اگر دوست دارید پوستش را بگیرید کاملا دلخواه است وبه سایز دلخواه خرد کتید توی قابلمه با هر جنسی استیل یا مسی یا رویی یا تفلون من همه را امتحان کردم وکاملا مربا قرمز می شه اب در حدی بریزید که دقیقا تا لبه به بیاد ودرشو بذارید نیم ساعت بپزه با حرارت ملایم بعد شکر را اضافه کنید من واسه بک کیلو به 800گرم شکر می ریزم شما همون یک کیلووبریزید البته به را بعد خرد کردن وزن کنید واونوقت شکر را برابرش کنید حواستون به این مسئله باشه وبذارید یک ونیم ساعت با شکر هم بپزه وبعد دم کنی بذارید با حرارت نسبتا ملایم تا سه یا چهار ساعت تا زمانیکه رنگ به قرمز خوشرنگ بشه ودر اخر ابلیمو را اضافه ویا اسانس دلخواه ویه جوش زد حرارت را خاموش وبذارید با دربسته کاملا سرد بشه نکته..... پوست به را که گرفتم خلال کردم وریختم توی سینی توی دمای خونه تا کاملا خشک بشه بعد یه تفت کوچولو روی گاز دادم واسه دمتوش به ازش استفاده می کنم دانه به را هم گذاشتم توی دمای خونه خشک بشه واسه زمانیکه سرفه می کنید دم کنید خیلی خوبه سرفه را خوب می کنه خلاصه از همه قسمتهای این میوه به نحوئ احسن می شه استفاده کرد نکته..... نباید اب به خیلی کم بشه چون بعد سرد شدن سفت تر می شه واگر کم اب باشه زیاد خوشمزه نیست وخشک می شه پس نباید زیاد ونه کم باشه میزان اب نگهداری مربا..... توی شیشه در دار تمیز بریزید وتوی بخچال بذارید وهیچوقت قاشق چرب توی مربا نزنید که کپک بزنه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام یادمه اون زمان بنده گروههای مختلط طنز زیاد داشتم یه روز دیدم حس خوبی ندارم به این گروهها بااینکه اصلا غیراخلاقی نبودن فقط اعضاش مختلط بودن و در کمال احترام پست میزدن و چت محترمانه داشتن و به پستها میخندیدن خلاصه دیدم حس جالبی به چت کردن و پست زدن ندارم عجیب حس چندشی منو گرفته بود من که معتاد این گروههام بودم تا چند ساعت فعال نشدم گروه بچه ها اومدن علتو جویا بشن چون واقعا تعجب انگیز بود یک عضو فعال یهو غیر فعال بشه اونروز یادمه از چندتا گروهها لفت دادم با لفت دادن بنده کلی اعضا پرسو جو کردن که چرا؟ گفتم نمیدونم حالم خوب نیست از اونها اصرار که برگرد از من انکار که خوشم نمیاد بعد به خودم اومدم متوجه شدم چند روزه دارم سوره نور میخونم چون شنیدم از خانوم پرتو اعلم بنظرم که سوره نور از فوایدش اینه که برای موارد بی عفتی انسان موثره منم گفتم تست کنم ببینم درسته یا نه و فهمیدم این حالتی ک در من بوجود اومده حتما از اثار خواندن این سوره هست که درباره ارتباط زن و مرد هست و خیلی برای شخص خودم عجیب و جالب اومد و خواستم توصییه کنم هم برای خودمون مفیده در این وانفسای جامعه که حیا کمرنگ شده هم برای عفت خانواده بخونیم حتما اثر مفیدشو دیر یا زود میبینید علی الخصوص خانوم هایی که از چشم چرونی و بی عفتی همسرانشون در عذاب هستن حتما مداومت داشته باشن به قرائت این سوره دست خالی برنمیگردن حالا دوبار خوندید توقع معجزه نداشته باشید لطفا چون ما معمولا هر دستوری بهمون بدن توقع داریم مثلا بعد دوشب نماز شب خوندن بشیم مستجاب الدعوه هر چی دعا کردیم مستجاب بشه چون دو شب نماز شب خوندم پس هر کاری در اثر مداومت و اخلاص بوجود میاد ممنون 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
یکمی کاهو ، یه دونه سیب ، یه کیوی و یک مشت گردو رو درشت خرد کنید و با هم مخلوط کنید و با مقدار کمی سرکه بالزامیک میل کنید. به سالاداتون تنوع بدید ، هر سری چیزای متفاوت رو خرد وبا هم مخلوط کنید. داشتن میوه و سبزیجات توی برنامه غذایی روزانه تون باعث میشه انرژی بیشتری داشته باشید ، سرحال تر باشید و خود به خود به سمت غذا های پر کالری نمیرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
نصف لیوان شعیریه خرد شده رو با یه قاشق کره و بادام وگردو تفت میدیم بعد بهش دو لیوان شیر اضافه کرده وقتی شعیریه تو شیر نرم شد و کمی غلیظ یه قاشق نشاسته رو با کمی گلاب قاطی کرده به مواد اضافه میکنیم وبعد کمی شکر یا شیر عسل میریزیم و آخر نصف پاکت خامه صبحانه همه که خوب مخلوط شد از رو حرارت بر میذاریم میذاریم یکم خنک بشه بعد در ظرف میریزیم ودر یخچال میذاریم . دوستان شعیریه رشته هایه تردونازک به رنگ قهوه ای هستش که لوازم قنادیا دارن. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خمیر یوفکا رو از وسط نصف میکنیم بعد هر 3 لایه رو با روغن مایع چرب کرده و وسطش گردوی ریز خرد شده با کمی دارچین میریزیم و رول میکنیم و در سینی فر میچینیم تا اخر در فر با دمای 170 درجه میگذاریم تا باقلوا پخته و رویه کار طلایی بشه از فر که در اوردیم کمی صبر میکنیم شربت خنک رو روی باقلواها ریخته و میگذاریم تا شربت به خورد باقلوا بره طرز تهیه شربت : 4 لیوان اب 3 و نیم لیوان شکر و دو تا هل روی شعله میگذاریم تا بجوشه و به قوام بیاد. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🍎 👈خوب بچه ها اول از همه بگم خودمم واقعا انتظار همچین رنگی را نداشتم نمیدونم از سیبش بود یا تو ظرف مسی درست کردم ویه شب تو ظرف گذاشتم بمونه یا هردو فقط حیف که کم درست کردم فقط نیم کیلو سیبه☺ نوع سیب خیلی مهمه میدونید از کدوم سیبا بود همونایی که کنار باقلوا دو پست قبل گذاشتم سفت وخوشرنگ فکر میکنم با هرسیبی نمیشه مربا درست کرد البته بخوای خوشرنگ وطعم فوق العاده داشته باشه نیم کیلو سیب را شسته وپوست کنده وخرد کرده(من چون برای صبحانه میخواستم دیگه قالب نزدم مکعبی خرد کردم) ودر ظرف مسی ریخته واب اضافه کردم تا روی سیب بگیره بعد روی حرارت گذاشتم تا سیب پخته بشه در ظرف هم نیمه روش گذاشتم تقریبا چهل وپنج دقیقه زمان برد بعد سیصدو پنجاه تا چهارصد گرم شکر اضافه کردم شکر را که اضافه میکنی کم کم سیب رنگ می گیره حدود چهل دقیقه هم با شکر زمان برد شربت باید قوام بیاد بعد یک سوم لیوان گلاب وکمی ابلیمو اضافه کردم وچند جوش زد خاموش کردم ودم کنی روی ظرف گذاشتم بعد از بیست وچهارساعت تو شیشه ریختم وتمام🌹 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami