فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش بستنی خانگی🍓
#گیف_آموزش_بستنی_خانگی😋
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید.
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهارت😅👌
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید.
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@menoeslami
❇️ عوامل هضم کننده غذا در سخنان آیت الله تبریزیان :
✅ امام رضا علیه السلام:
مصرف آب سرد بعد غذا موجب هضم غذا می شود.
♻️ نکته:مصرف آب بعد گوشت و غذای چرب بهتر است با تاخیر انجام شود.
✅ امام صادق علیه السلام:
خوردن انار به خصوص همراه پیه اش بعد غذا موجب هضم غذا می گردد.
✅ پیامبر اکرم صل الله علیه و اله:
خوردن ترکیب آویشن و سیاه دانه و زنیان تاثیر قوی در هضم غذا دارد.
♻️ نکته:آویشن دو برابر بقیه استفاده می شود.
✅ امام صادق علیه السلام:
پنیر موجب هضم غذای قبل می گردد.
✅ امام صادق علیه السلام:
ریحان کوهی یکی از خصلت های هشت گانه ان هضم کننده گی غذاهاست.
✅ پیامبر اکرم صل الله علیه واله:
خرمای برنی یکی از خصلت های نه گانه آن هضم کنندگی غذاهاست.
✅ پیامبر اکرم صل الله و اله و سلم:
شیر شتر برای ناراحتی معده مفید است.
✅ امام صادق علیه السلام:
ترب هضم کننده غذاهاست.
✅ پیامبراکرم صل الله علیه واله:
خوردن کاهو موجب هضم غذا می شود.
✅ امام رضا علیه السلام:
خوردن و جویدن کندر موجب هضم غذا می شود.
بسم الله الرحمن الرحیم
#سلامتی #روح #جسم
#غـــــذا
♻️نگاهی به آداب غذای شیخ رجب علی خیاط :
1⃣جناب شیخ بیشتر وقت ها از غذاهای ساده استفاده می کرد مثل سیب زمینی و فرنی
2⃣سر سفره روبه قبله و دو زانو مینشست
3⃣گاهی هم بشقاب را به دست میگرف
4⃣همیشه غذا را با اشتهای کامل میخورد
🔺و گاهی مقداری از غذای خود در بشقاب یکی از از دوستان که دستش میرسید می گذاشت
5⃣هنگام غذا خوردن حرف نمیزد
و
#ادب : دیگران نیز به احترام ایشان سکوت
می کردند
6⃣اگر کسی او را دعوت می کرد اکثر اوقات دعوت را* باتوجه *میپذیرفت و گاهی ام رد
می کرد
7⃣از غذای بازار پرهیز نداشت
🔶 ولی از تاثیر خوراک در روح انسان غافل نبود
و برخی دگرگونی های روحی را نشات از غذا میدانست
آیه :
🌺"یا ایها الذین آمنوا کلوا من طیبات ما رزقناکم»؛
ای مومنان! از روزی پاکیزه که به شما دادیم بخورید 🌺
🔻امام حسین علیه السلام با اشاره به یکی از علل رفتار پست و ناهنجار کوفیان در کربلا می فرماید: «قد مُلئت بطونکم من الحرام؛ شکمهای شما از حرام پر شده است».
🔻امام رضا علیه السلام فرمود: «بدان که نیرو و توان و روح و روان، تابع مزاج بدنها می باشد».
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خنده کن هرصبح
بر رخسارهٔ نیکوی عشق
خانه ی دل را گلستان کن
به عطر و بوی عشق
خوشه ای از نور برچین
صبحگاهان با طرب
چون پرستوهای عاشق
پرگشا تا کوی عشق
❤️
سلام صبح بخیر🌺
هفتهتون مملو از شادی و آرامش و مهر☺️
امروز یکشنبه متعلق به اقا #امیرالمومنین ع و خانوم #فاطمه زهرا س هست
امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید و مادران بی بی فاطمه و اقا امیرالمومنین ع 😍
با ذکر #یارحمان✨✨
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربا_توت_فرنگی🍓🍓😍
اول توت فرنگی هارو خوب میشوریم و بعدش درشت هاشو تیکه میکنیم تا یه دست بشن
میریزیم تو یه طرف و با دولیوان شکر میذاریم یه شَب تا صبح بمونه(اگر میخواید سریع اماده شه و یا شیره ی بیشتری بده یکم مث من آب بریزین)
بعد از موندن خودش آب میندازه و بهتر میشه
حالا زیرشو کم میکنیم تا بپزه
اگر زیاد بپزه قهوه ای میشه و دیگه خواهرشهر کُش نیست
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد.
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@menoeslami
#شورسیر
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
میزبانی در سیره پیامبر
بر سفره های جمعی، رسول خدا (صلی الله علیه و آله) زودتر از همه دست به غذا می برد و دیرتر از همه دست از غذا می کشید تا دیگران بدون حجب و حیا و خجالت کشیدن، غذا بخورند. می فرمود تا هر کس از جلوی خودش غذا بخورد. آن حضرت غذا خوردن به تنهایی را دوست نداشت و تنها غذا نمی خورد.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
#کشک_و_بادمجان_دودی
من این غذا رو دوست دارم چه سرخ شده چه کباب شده . بادمجان ها رو شسته و روی باربیکیو یا حتی شعله های گاز کبابی کنید پوست کنده ساطوری یا بکوبید بزارید کنار حالا پیاز داغ درست کنید نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم افزوده بادمجان ها رو اضافه میکنیم نصف فنجان اب تایم بیست دقیقه ای میدم تا بپزه گردو ی خرد شده و سیر داغ و نعناع داغ هم اضافه میکنیم بنا بر ذائقه ی خانواده و کشک .
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#شورسیر 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که ه
#شورسیر
سلااااام دوستای خوبم وقتتون بخیر خوبید 😍 شور سیر آوردم واستون 😋 پارسال ک درستش کردم و توکانال گذاشتم مورد استقبال قرار گرفت و خیلی ها امتحانش کردن و راضی بودن گفتم امسالم تا سیر تازه هست درست کنم و دستورشو بزارم.این مدل شور کنار غذا ها و حتی مثل خیارشور مورد استفاده هستش .حتی از آبش هم استفاده میکنن تو غذاها.
مواد لازم
هفتصد و پنجاه گرم سیر حبه پوست کنده
سه پیمانه آب
یک پیمانه سرکه سفید
دو قاشق غذاخوری نمک درشت دونه وغیر ید دار
دو قاشق غذاخوری دونه فلفل سیاه
چند شاخه بزرگ ترخون و شوید
اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن. بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید.
اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست. و تا یکسالم داخل یخچال میمونه .بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنیدامیدوارم درست کنید تا فصل سیره و خوشتون بیاد اگه راضی بودید صلوات واسه سلامتی خانواده هامون یادتون نره
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
#ترفند_آشپزی🍴
🔸براى خوش عطر تر و خوشمزه تر شدن كتلت👇🏻
مقدارى زنجبيل تازه يا پودر زنجبيل را به مواد كتلت اضافه كنيد
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami