eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
18.6هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
✍امام حسن علیه السلام سفره‌هایی که نمک ندارند، برکت و فراوانی ندارد و برای بدن بهتر است که غذا با نمک شروع شود.   📚 کافی، ج ۶، ص ۳۲۶ 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کیک چایی🍓 😋 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
✅خواص خرما ✍خرما میوه خوب و کم چربی است و منبع خوبی از پتاسیم است. در کسانی که احساس سرما در بدن دارند توصیه به مصرف آن است . بهترین فصل استفاده از آن پاییز و زمستان است. خرما مصلح شیر بوده و بهتر است با شیر گرم مصرف شود. نکته :در افرادیکه حساسیت به شیر دارند ، مصرف خرما یا عسل این وضعیت را برطرف میکند. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام حسین علیه السلام میفرمایند: شکم های شما از حرام پر شده که حرفهای مرا نمیفهمید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
آرد سفید ۲ لیوان شکر ۱/۵ لیوان آب ۱ لیوان روغن مایع نصف لیوان کره ۵۰ گرم گلاب: نصف لیوان زعفران آب کرده به میزان لازم ابتدا شربت رو درست میکنیم . برای اینکار آب و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا حل شده و بعد گلاب و زعفران و اضافه می‌کنیم و چند دقیقه بجوشه. آرد و الک کرده روی حرارت ملایم تفت می دیم تا بوی خامی اون بره و دوباره الک می‌کنیم و روی حرارت ملایم تفت میدیم کمی تغییر رنگ پیدا کنه باید مرتب آرد را به هم بزنید تا نسوزد. روغن و کره رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم از روی حرارت بر می داریم و شربت رو بهش اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم . بعدِ اینکه خوب مخلوط شد دوباره روی حرارت ملایم گذاشته و قابلمه رو تکون میدیم تا حلوا جا بیفته 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام حسین علیه السلام میفرمایند: شکم های شما از حرام پر شده که حرفهای مرا نمیفهمید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
لیمو ترش دو عدد (اگه ترش تر دوس دارین بیشتر بریزین) نعنا تازه ۲۰ برگ عسل دو قاشق غذاخوری آب گاز دار یک لیوان یخ نصف لیوان هسته و پوست لیمو ترشها رو جدا کنید و به همراه نعنا و یخها بریزید توی میکسر .وقتی این مواد میکس شدن عسل و آب گاز دار رو اضافه کنید و دوباره همه رو باهم میکس کنید. موهیتوی شما آمادست 😋 مثل من بدون میکسر هم میتونید درست کنید و مواد رو با یک گوشت کوب یا حتی پشت لیوان حسابی باهم میکس کنید تا همه ی مواد یکدست بشن و مزشون به خوردِ هم بره😉 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام حسین علیه السلام میفرمایند: شکم های شما از حرام پر شده که حرفهای مرا نمیفهمید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
انتشار فیلم عروسی مجری محبوب ژیلا صادقی برای دیدن این کلیپ که خودشون منتشر کردن👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 ماجرای تذکر رهبر انقلاب به سید جواد هاشمی به‌خاطر یک نقش کوتاه منفی برنامه کودک در بهشت زهرا
🔴روزی مردی تصمیم گرفت زن دوم بگیرد😱 ازینرو مدام همسرش را اذیت میکرد؛ مدام بهانه گیری میکرد گاه با داد و بیداد گاه با کتک از قضا همسرش به زور راضی شد تا بااو به مراسم خواستگاری بیاید تا شاید از زندگی جهنمی که مرد برایش ساخته بود خلاصی یابد! روز خاستگاری فرارسید همه چیز مرتب بنظر میرسید و مرد بسیار خوشحال؛ وقتی که مادر عروس درمجلس از همسر اول پرسید آیا او به این وصلت از صمیم قلب رضایت دارد؟ همسر اول از کیفش شیشه ای سرکه درآورد و گفت ...........😱😱 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
سلااام ادینه تون قشنگ و بابرکت روز جمعه متعلق به صاحب عصر عج هست امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد بنده جایی بودم برنج سفره بااینکه کمی نرم بود اما عجیب خوشمزه و عطر خاصی داشت طوری که بنده خورشت روی اون اضافه میکردم اون عطرو میگرفت ،تا اخر برنج سفید خوردم فقط از اخر از کسی که برنجو پخته بود سوال کردم برنج عالی بود و فکر میکنم به نیت پخته بودید گفت بله اینجا من مهمانم برنجو به من سپردن درست کنم دیدم مقدار پخت این برنجو نمیدونم ، سریع وضو گرفتم و به نیت مادر امام زمان این برنجو پختم حین پخت هم به یاد اقا امام زمان عج افتادم که غریبن کمی دلم شکست .... گفتم خدا قبول کنه فوق العاده خوشمزه بود اکثر مهمونها حس کرده بودن طعم متفاوت این برنجو در عین اینکه نرم شده بود کمی 😍😋😋 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
😋 🔸ابتدا سبزی گشنیز را شسته خرد کرده و تفت میدیم و در قابلمه جدا روغن میریزیم پیاز و سیر را رنده میکنیم و تفت میدیم و نمک و زردچوبه و فلفل و یک قاشق رب گوجه و یه قاشق شنبلیله هم میزنیم و سبزی را اضافه میکنیم و آب میریزیم و اجازه میدیم سبزی با حرارت ملایم آروم پخته بشه وقتی خورشت پخت تمبرهندی را آب کرده از صافی رد میکنیم بهمراه یک قاشق آرد حل میکنیم و ماهی ها رو کمی تفت میدیم تیغ ماهی رو جدا میکنیم به قلیه اضافه میکنیم بعد از نیم ساعت غذامون آمده ست که با پلو سرو میکنیم و نوش جان 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 کمبود آهن باعث فریاد کشیدن افراد میشود که با خوردن غذاهای آهن دار جبران میشود.جوش شیرین برای قوام آمدن نان استفاده میشود که باعث فقر آهن است 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🍖 😋 ▫️گوشت گوسفندى به نياز لازم :4 تكه ▫️زعفران دم كرده :2 ق غ خ ▫️چوب دارچين :1 يك تكه كوچيك ▫️نمك و زردچوبه به ميزان لازم ▫️پياز :1 عدد ▫️روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ ▫️فلفل قرمز پاپريكا :1 ق چ خ (يا فلفل سياه جانشين) 🔸اول گوشت رو تميز و شسته و با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين و اب كافى ك يك استكان لازمه رو ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته و با ي قول خوردن خاموش تا جا بيافته 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 کمبود آهن باعث فریاد کشیدن افراد میشود که با خوردن غذاهای آهن دار جبران میشود.جوش شیرین برای قوام آمدن نان استفاده میشود که باعث فقر آهن است 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
۱ کیلو انار ۲ لیوان اب انار ۱ قاشق سرخالی نمک گلپر به میزان دلخواه رب انار به میزان دلخواه باید ابتدا انارها را دانه کنید و داخل ظرفی ریخته، روی آن‌ها نمک بپاشید.حدود 2 ساعت صبر کنید تا نمک به خورد انارها برود.بعد از این مدت، دانه‌های انار را داخل بلندر یا مخلوط کن بریزید تا خوب له شوند.دانه‌های له‌شده انار را از صافی عبور دهید و بعد، عصاره جداشده را در صورت تمایل به همراه مقداری آب انار به مدت 15 دقیقه بجوشانید.وقتی کمی غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود تا دست‌تان نسوزد.کف یک سینی آلومینیومی را سلفون بکشید و عصاره انار را کف سینی به طور یک‌دست پهن کنید. بعضی افراد برای بهتر جداشدن لواشک از سینی، کف سینی را چرب می‌کنند اما این کار توصیه نمی‌شود؛ زیرا اگر از سینی آلومینیومی مناسب استفاده کنید، نیازی به این کار نیست. و در اخر هم لواشک اماده شده را با رب انار و گلپر میل کنید.🌻🌼🌻 من خودم لواشکو داخل رب انار میزارم بمونه و قبل خوردن روش گلپر میپاچم،واقعا عالییی میشه، 😋🌈 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
مواد لازم: انار سرخ و رسیده سرکه سفید نمک کمی شکر به اندازه دلخواه یا کمی شیره انگور یا دوشاب که تیزی سرکه گرفته شود در صورت تمایل گلپر بعنوان ادویه ترشی طرز تهیه: انارها را دانه کنید سپس در شیشه ای بریزید. داخل شیشه سرکه جوشانده ی سرد و شکر و نمک به اندازه دلخواه بریزید. اگر میخواهید از این ترشی برای تزیین انواع خوراک ها استفاده کنید بهتره گلپر نریزید ولی در صورت تمایل میتوانید مقدار کمی پودر گلپر بریزید و مخلوط کنید و سپس روی اناردون بریزید و شیشه را دو روز در محیط اشپزخانه و سپس در یخچال نگهدارید. این ترشی مدت بیش از یکماه بسیار خوشرنگ و سرخ و زیبا میماند ولی به تدریج رنگش تیره میشود و قفط بعنوان ترشی مصرف میشود و قابلیت خود را برای تزیین از دست میدهد. با خوراک اکبرجوجه و برای تزیین زیتون پرورده و غذاهای شمالی میتوان استفاده کرد، میتوانید روی ترشی های مختلف مقداری بعنوان تزئین بریزید. 😋🌈 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🍊 🌸 زرده ی تخم مرع ۴عدد پودرقند نصف پیمانه خامه ی صبحانه نصف بسته پودرژلاتین ۲ونیم قاشق غذاخوری اب پرتقال ۲پیمانه وانیل وزست پوست پرتقال 🔸زرده ی تخم مرغ و پودر قند و وانیل وزست پوست پرتقال را با همزن زده تاخوب کرم رنگ وکشدارشود پودرژلاتین را با آب پرتقال مخلوط کرده به صورت بنماری رو حرارت غیر مستقیم حل کرده وباخامه به تخم مرغ زده شده اضافه کرده (من یک بسته پودرژله ی پرتقال اماده شده راهم برای خوش طعم ترشدنش اضافه کردم ) داخل قالب موردنظر ریخته و بمدت ۲تا۳ ساعت داخل یخچال قرارمیدهیم. 😋🌈 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 آموزش درست کردن انواع ☕️ مخصوص دوست‌داران قهوه و اونایی که میخوان توی مهمونیهاشون یه پذیرایی خاص داشته باشن ☕️ 😋 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅بهترین روش مصرف عسل ✍عسل را به صورت ناشتا، نیم ساعت قبل از صبحانه در دهان بگذارید، آرام مزه‌مزه کنید تا با بزاق دهان‌تان مخلوط شود. یک قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب ولرم بریزید و جرعه جرعه بنوشید. دقت کنید که عسل را در شیر یا آبی که دمای آن بیشتر از 40 درجه سانتیگراد است نریزید. آیا عسلی که شکرک می‌زند عسل طبیعی است؟ یکی از نکته‌های جالب و خواندنی مربوط به عسل همین شکرک زدن یا رُس بستن است. خیلی از ما شکرک زدن را در مربا و چیزهای شیرین دیگر دیده‌ایم و می‌دانیم که علتش شکر است؛ به خاطر همین نسبت به رس بستن عسل هم حس خوبی نداریم و آن را مربوط به قند یا شکر اضافه شده به عسل می‌دانیم. ولی حتما تعجب خواهید کرد اگر بگویم کریستالیزه شدن یا شکرک زدن عسل نشانه طبیعی و خام بودن آن است. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله_مرغ : ۴۰۰ گرم تخم_مرغ : ۱ عدد خامه_ترش : ۱ قاشق غذاخوری (یا ماست_یونانی پرچرب) شوید : ۳-۲ شاخه سیر : ۱ حبه آرد : ۱ قاشق غذاخوری پنیر_موزارلا : ۵۰ گرم روغن : برای سرخ کردن نمک : به میزان لازم طرز تهیه: فیله ها رو به شکل مکعبی خرد کنید. به فیله، خامه ترش، شوید خرد شده، سیر، نمک، پنیر و آرد اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در تابه ای روغن ریخته و بزارید داغ شود و از مواد یک قاشق غذاخوری برداشته و در تابه ریخته و سرخ کنید. ۲-۱.۵ دقیقه بزارید تا دو طرف کوکو سرخ و طلایی شود. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
🍋 😋 لیمو : ۲ کیلو شکر : ۲ کیلو 🔸سر و ته لیموها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم(حتما باید در بیارید چون تلخ میشه)حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیموها ریختم وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب گذاشتم تا دو روز بهش دیت نزدم بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یکبار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیموها بشه و تا چهل روز هر دو روز یکبار هم بزنید تا لیموها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
مواد لازم شکر یک فنجان گلاب یا عرق بهار نارنج 2 تا 3 قاشق غذا خوری رنگ دلخواه یا زعفران به مقدار لازم طرز تهیه گلاب یا عرق بهار نارنج و قاشق قاشق به شکر اضافه میکنیم تا مثل ماسه بشه و بعد رنگ یا زعفران رو اضافه میکنیم روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم و با قالب های ریز و دلخواه اونا رو قالب میزنیم و توی سینی میچینیم مدت یه شب تا صبح بذارین تو همون سینی بمونه تا مثل قند سفت و محکم بشه . برای دور قندون کار قشنگیه . عطر و بوی بهار نارنج توی این قند ها ماندگار است. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
_نون_پنير_سبزي 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
توووووووجه❌ تووووووجه❌ نمیتونی بری ؟😫 و و میخوای؟😋😍 فقطططططط که دیگه نگو و نپرس😍😉 عالی زده به برق کار میرسه دستت 😉😉 http://eitaa.com/joinchat/2640183298C00de59ddad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ با آشپزی یک غذای رژیمی برای ورزشکاران حتما کسایی که باشگاه میرن این ویدئو را نگاه کنن و مقوی و خوشمزه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami