eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.7هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
24.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برساق @namdari.family اگه میخواید تون خیـــــلی ترد تر باشه شیر بریزید😜😋 عالی تر از این میشه اگه زعفرون نداشتید کمی، زردچوبه بریزید، قدیمیا زردچوبه میزدن(زعفرون کجا بود😁) ما برای خیرات بود نریختیم ولی شما حتما سیاهدانه بریزید مامانم محض احتیاط شکراب رو از الک رد میکنه که تمیزاره خمیرو خیلی ورز ندید از تردی بژی کم میشه این روشی که مامانم قالب میگیره سنتی ترین شکل بژی هستش اگه داشتید حتما از روغن خیوانی استفاده کنید. اگر نه روغن جامد یک قاشق چای خوری پودر شنبلیله اسیاب شده هم بریزید😋 5لیوان آرد 1و نیم لیوان شکر 1ونیم لیوان روغن 1 قاشق سیاهدانه 3لیوان آب یا شیر زعفران نصف قاشق چای خوری نمک یک قاشق غذاخوری ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
کوکو مجلسی لوبیا سبز👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
______________ لوبیا سبز ریز خُرد شده 250 گرم هویج متوسط ریز نگینی شده 1 عدد سیب زمینی متوسط ریز نگینی شده 2 عدد پیاز متوسط 1 عدد گوشت چرخکرده 100 تا 150 گرم پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه؛دارچین ، پودر گل سرخ به میزان دلخواه زعفران ابکرده مقداری به دلخواه تخم مرغ 3 عدد درشت 😍مراحلو در فیلم کامل توضیح دادم ✔حتما همه سبزیجات رو ریز خُرد کنید تا کوکو در زمان پخت منسجم تر بشه و زیباتر برش بخوره ✔ادویه اصلی این کوکوی خوشمزه دارچین و پودر گل سرخ هست که طعم بینظیر و فوق العاده ای به کوکو میده ولی باز ادویه مصرفی به سلیقه شما بستگی داره ✔حتما دقت کنید چون سبزیجات با نمک پخته یا تفت داده میشن در اضافه کردن نمک انتهایی به مایه کوکو دقت کنید تا کوکو شور نشه ✔مواد کوکو را بعد از آماده شدن در تابه بریزید ✔در صورت کافی نبودن انسجام مواد تخم مرغ چهارم اضافه شود دقت کنید روغن و تابه هر دو خوب داغ شوند ضخامت مواد این کوکو نباید کم باشه مواد را در تابه بریزید و ترجیحا زیر تابه شعله پخش کن بذارید و در تابه رو نیمه بذارید و با حرارت ملایم اجازه بدید کوکو مغز پخت و طلایی بشه اگه در تابه این کوکو را میپزید نیازی به برگرداندن و سرخ کردن طرف دیگر کوکو نیست ✔برای پخت در فر من از قالب سیلیکونی استفاده کردم کف قالب را با کره نرم شده در دمای محیط خوب چرب کنید و مواد کوکو را در قالب بریزید و با پشت قاشق پرس کنید و قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه طبقه پایین قرار بدید تا زمانی که دور کوکو طلایی بشه برای من حدود 25 دقیقه زمان برد ✔برای فر برقی یا توستر دما را 20 درجه کمتر از دستور تنظیم کنید ✔بعد از اینکه کوکو پخت قالب را از فر خارج کنید صبر کنید کوکو داخل قالب کمی خنک شود و بعد به راحتی از قالب خارج کنید ✔برای تزئین روی کوکو از گردو، زرشک ، خلال بادام و پسته و هویج کرانچی به دلخواه استفاده کنید 😋👌😍😍😍نگم از عطر و طعم بینظیرش... واجبه امتحانش کنید😉😄 ❌روش تهیه هوج کرانچی را همون طور که بهتون قول دادم حتما براتون با ویدئو میذارم هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عجب بامیه ای پیج: biarlapar ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a