فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باحلواحلوا
دهن شیرین نمیشه😁
دستور و مقدار مواد در فیلم هست دوستان
خیلی راحت و اسون
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس فیلم خانگی
دستور پست بعدی
.
🍟منکه دلم رفت براش😋
Follow:@heavenly_tasty20
غذا زبان مشترک تمام ملل است
🍿ترجمه باعشق
🇹🇷آیا تا به حال چیپس فیلو را امتحان کرده اید؟ این یک دستور خوشمزه و ترد است. و قطعا تردی خود را از دست نمی دهد. امروز بردمش مدرسه و هنوز ترد بود. با سس غوطه ور عالی می شود. این یک جایگزین بسیار خوب برای کسانی است که نمی خواهند چیپس از خارج بخرند. شما چطور فکر می کنید؟ آیا چیپس را از خارج می خرید یا چنین جایگزینی را ترجیح می دهید؟
مواد لازم برای طرز تهیه چیپس خانگی
* 2 تکه خمیر
* 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی مخلوط (گوجه فرنگی و فلفل)
* 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
* 1 فنجان روغن
* 1 لیوان چای آب
* 1 لیوان چای آب پیاز یا 1 لیوان چای پودر پیاز حل شده در آب
* 1 حبه سیر
* 1 قاشق چایخوری نعنا
* 1 قاشق چایخوری زیره
* 1 قاشق چایخوری آویشن
* 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی
* 1 قاشق چایخوری نمک
سس دیپ: 4 قاشق ماست، 1 قاشق چایخوری روغن زیتون، 1/2 قاشق چایخوری نمک، 1 قاشق چایخوری زیره، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 2 قاشق چایخوری فلفل چیلی، 2 قاشق چایخوری آویشن، 1 قاشق چایخوری نعناع، 1 قاشق چایخوری از شوید
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1. بیایید همه مواد را در یک کاسه هم بزنید.
2. خمیرمان را برداریم و روی پیشخوانمان بگذاریم و نیمی از آن را سسی که آماده کرده بودیم بمالیم و نصف دیگر را روی آن بپوشانیم.
3. باید همه جای خمیر ما سس باشد. بیایید سس را روی هر دو قسمت بالا و پایین قرار دهیم. (نیمی از سس و نصف دیگر را برای خمیر دیگر استفاده کنید)
4. ابتدا خمیرمان را به شکل مربع برش می دهیم سپس به صورت مورب به صورت ورقه های مثلثی برش می دهیم.
5. خمیر فیلو را به همراه سس روی سینی فر که کاغذ فر کرده اید می گذاریم. بیایید فیلو دوم را به همین ترتیب درست کنیم.
6. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 6-7 دقیقه می پزیم. سپس دمای فر را به 120 درجه کاهش می دهیم و می پزیم تا خمیر فیلو خشک شود.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🍔این دلبر جان بی نهایت خوشمزه فقط یک ایده نیست رفت تو لیست غذاها😅
Follow:@heavenly_tasty20
🌭غذا زبان مشترک تمام ملل است
🥪تارت پاپ خوش طعم
عناصر
*روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
* چاک 400 گرمی(گوشت گاو)
* پیاز کوچک 1 عدد
* قارچ 300 گرم
* 1 فنجان آب گوشت گاو( جایگزین ،عصاره گوشت)
* نمک و فلفل برای چشیدن
* 1 قاشق چایخوری سس ورسسترشر(جایگزین،سرکه بالزامیک یا سس سویا)
* آویشن
* 2 عدد برگ بو
* نشاسته ذرت
* پروولون(پنیر)جایگزین پنیر چدار
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلااااام😍By:@shadi_faleel
اینو امتحان کردی؟؟
رول تیکا مرغ!
رول مرغ تیکا پاراتا یک سبک غذای خیابانی است که می توانید در کمتر از 30 دقیقه درست کنید.
فراموش نکنید که فیلم را ل.ایک کنید، ذخیره کنید،و به اشتراک بگذارید.
800 گرم مرغ بدون استخوان (به مکعب های 1 اینچی خرد شده)
1 قاشق چایخوری از هر ادویه (پودر زردچوبه، پودر فلفل، پودر فلفل کشمیری، پودر زیره، پودر گشنیز)
1 قاشق چایخوری نمک (یا به سلیقه تنظیم کنید)
1/2 قاشق چایخوری فلفل
1/3 فنجان روغن
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
1/3 فنجان ماست یونانی
1 قاشق غذاخوری نعنای تازه/خشک خرد شده (1 قاشق غذاخوری نعنا خشک)
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/4 قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز
By:@shadi_faleel
برای چاتنی داهی(سس)
با هم ترکیب کنید
1 فنجان ماست یونانی
1 فنجان برگ نعنا
3 حبه سیر
1 قاشق چایخوری دانه زیره
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری شکر
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک
آموزش اسنک پیتزایی توی تابه بدون دستگاه اسنک ساز😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیکه یا واگعی؟😳😁
دورهمی همه کیک سازهای حرفه ای دنیا😳👏👏👏👏
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااام😍@cook.yasamm
یِ سر بیا توو پیجم و رسپی های جدید و خاص رو ببین😍😍😍
می تونید از انواع سبزی های محلی و کوهی استفاده کنید
مثل بن سرخ و ...
دمپختک عدس و تره ی کوهی
پیاز رو به همراه زردچوبه تفت می دیم
سبزی محلی
عدس پخته شده
برنج خیس شده رو اضافه می کنیم
یک لیوان آب
نمک و فلفل سیاه
و یه کوچولو روغن
بعد هم اجازه میدیم دم بکشه
نوش جان😍😍😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🍟چیپس جذاب وشکیل
بدون روغن وبی نهایت خوشمزه
بسیار راحت واسان🍟
Follow:@heavenly_tasty20
🍟مراحل کار طبق کلیپ
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لولا کباب
دستور پست بعدی
.
اخ که دهنم آب افتاد😅پیشنهاد می کنم سیوش کنید تا در فرصت مناسب حتما درستش کنید😋
با عطر وطعم بهشتی😋
Follow:@heavenly_tasty20
لولا کباب یکی از خوشمزه ترین غذاهای خانگی است
من تو فر پختم البته با این دستور کباب هم میشه.
خوراکی ها:(مواد لازم)
فلفل قرمز کاپیا 1 عدد
2 عدد پیاز
1/2 دسته گشنیز
بره 1 کیلو + 600 گرم. گوشت گوساله (من از هر دو چربی متوسط استفاده کردم.)
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
1/3 قاشق چایخوری زیره (به مزه)
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
به طور کلی هر 800 گرم گوشت 200 گرم مخلوط با دمبه
گوشت و پیاز و سیر و فلفل را از سر سوراخ کوچک چرخ گوشت رد می کنیم.
آب اضافی پیاز و سیر و فلفل رو که از چرخ گوشت رد کردم (از این آب موقع فرم دادن به گوشت (سیخ کشیدن)استفاده کردم) صاف کردم و به گوشت اضافه کردم. گشنیز ریز خرد شده و ادویه ها رو اضافه کردم و حداقل 10 دقیقه هم زدم و ورز دادم. روی گوشت را می پوشانیم و حداقل 1-2 ساعت در یخچال می گذاریم. در ضمن سیخ های پهن را در آب جوش خیس می کنیم تا موقع پخت در فر نسوزند. بعد از 1-2 ساعت گوشت را سیخ می زنیم و در سینی فر طبق ویدئو می چینیم. در صورت تمایل می توانیم سبزیجات را کنار هم بچینیم. روی ظرف پخت را با فویل یا کاغذ روغنی می پوشانیم و طوری می چینیم که زیر سیخ ها خالی باشد. هر دو طرف را در حالت گریل در بالاترین سطح فر از قبل گرم شده سرخ می کنیم.
برای مرینیت کردن پیاز
2 عدد پیاز
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری پودر قند
1 قاشق غذاخوری سرکه
1 قاشق غذاخوری کره شفاف
1 قاشق چایخوری سماق
پیاز را به ورقه های نازک برش می دهیم. بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بعد یک دسته گشنیز به آن اضافه کرده . و در ظرف سرو می ریزیم .نوش جان
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فک میکردی زولبیا اینقد راحت باشه 🤭🤤
آموزش یه بامیه گذاشتم بیا ببین همه عاشقش شدن🤍
@chef_omid2024
فالوم کن رفیق جان ❤️
@chef_omid2024
مواد لازم برای زولبیا خوشمزه ✅
🌿نشاسته گل ۲لیوان
🌿ماست ترجیحا سفت باشه ۲الی۳لیوان
🌿آرد ۲لیوان
🌿 گلاب ۴قاشق غ
🌿زعفران ۳قاشق غ
🌿عسل ۱قاشق غ
🌿کره ۲۰۰گرم
نشاسته گل و ماست را باهم مخلوط میکنیم که خمیری بشه
بعد کره ،زعفران،گلاب اضافه میکنیم و هم میزنیم
عسل رو اضافه کرده و کامل مخلوط کرده
و بعد از اینکه عسل اضافه کردیم
آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر کاملا سفت و یکدست بشه ....😍
من از جای سس استفاده کردم شما میتونید از قیف یکبار مصرف استفاده کنید ....
روغن میزارید کامل داغ بشه و بعد زولبیا رو مثل داخل فیلم توی روغن داغ سرخ میکنیم
و بلافاصله توی شهد گرم میزاریم یک الی دو دقیقه بمونه
تموم نوش جان🤤🥰
التماس دعا🤍
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پایانِ پختِ
سابله ها😁
دستور و مواد در فیلم دقیق گفته میشه
۲/۱۲
@forooq.life
@forooq.life
@forooq.life
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
آشپزی ونکات اسلامی
کوفته گل کریستالی دستور پست پایین تر @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
کوفته گل کریستالی (Shuǐjīng Jiǎozi)
Follow:@heavenly_tasty20
مواد؛
آب رنگی کلم /¼ کلم قرمز(بنفش)/2 لیوان آب/
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
برای خمیر؛
100 گرم (10 قاشق غذاخوری) نشاسته گندم
30 گرم (6 قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت
1 قاشق چایخوری نمک/1 قاشق چایخوری شکر
1 لیوان چای، آب کلم قرمز/1 قاشق غذاخوری روغن
برای چاشنی؛
½ هویج/½ کدو سبز/2 عدد تخم مرغ
2 ساقه پیازچه/1 قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری روغن کنجد
آماده سازی:
هویج و کدو سبز را رنده کنید و یک قاشق چایخوری نمک بپاشید. اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا آب آنها خارج شود.
کلم قرمز را با آب بجوشانید تا آب ارغوانی به دست آید. آب لیمو را اضافه کنید تا صورتی شود. در یک کاسه، نشاسته گندم، نشاسته ذرت، نمک و شکر را برای خمیر مخلوط کنید. آب صورتی را به مخلوط خشک اضافه کنید، مطمئن شوید که در حال جوشیدن است، در غیر این صورت خمیر خوب نمی ماند. ابتدا خمیر را به دلیل آب جوش با کفگیر مخلوط کنید. وقتی شروع به جمع شدن کرد، با دست ورز دهید. روغن نباتی را به خمیر اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا یکدست شود. خمیر را به شکل توپ در آورید و در پلاستیک بپیچید و 10 دقیقه استراحت دهید. تابه را گرم کنید، روغن را اضافه کنید و دو عدد تخم مرغ را با کمی نمک هم بزنید. تخممرغها را در ماهیتابه سرخ کنید، سپس با استفاده از کفگیر به قطعات کوچک خرد کنید. مایع اضافی را از هویج و کدو سبز خارج کرده، سپس آنها را به قطعات کوچک خرد کنید. هویج، کدو سبز، تخم مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. پیاز سبز، نمک، فلفل سیاه و روغن کنجد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خمیر استراحت کرده را به شکل استوانه در آورده و به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر تکه را به شکل یک توپ درآورید و محکم در پلاستیک بپیچید یا در ظرف درپوش دار قرار دهید تا از خشک شدن جلوگیری شود. هر توپ را با کف دست فشار دهید تا شکل بگیرد، سپس با وردنه صاف کنید و به شکل دایره ای در بیاورید. خیلی نازک رول نکنید؛ شکل دهی را دشوار می کند. مواد را در مرکز هر دایره خمیر قرار دهید. از آنجایی که کوفته شبیه یک گل با چهار گلبرگ است، خمیر را در چهار نقطه ببندید. قسمت بالایی هر گلبرگ را با انگشت شست از مرکز به لبه نازک کنید، سپس قسمت پایینی گلبرگ مجاور را به آن بچسبانید. کوفته های شکل گرفته را به مدت 10-13 دقیقه بخارپز کنید. قبل از سرو، آنها را با برس روغن بمالید.
توصیه می کنم در حالی که گرم است مصرف کنید نوش جان
#کوفته_گل_کریستالی#کوفته#کوفته_گل#کوفته_سبزیجات
#رنگیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلااااااامby:shadi_faleel
این مقدار می تواند 3 🌯 شود.
هر 🌯 دارای
560 کیلو کالری 54.4 گرم پروتئین.
شما نیاز خواهید داشت:
سینه مرغ 500 گرم
1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری پودر زیره
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1 قاشق چایخوری پودر پیاز
1/2 قاشق غذاخوری نمک
آب 1 لیموترش
روغن 2 قاشق غذاخوری
برای سس تند
4 قاشق غذاخوری مایونز سبک
2 قاشق غذاخوری سس داغ سریراچا(سس تند)
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق چایخوری فلفل چیلی
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
آب نصف لیموترش
2 قاشق غذاخوری پنیر برای هر بوریتو
پیاز قرمز خلال شده
گوجه فرنگی 5 تا 6 برش
یک مشت کاهو
@shadi_faleel
دستورالعمل های ذکر شده در ویدیو را دنبال کنید.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااام😍🥰
منبع پیج
@cook.yasamm
توضیحات رو گفتم داخل ریلز
فقط یِ نکته
که خامه باید با دور کند همزن زده بشه
تا در دمای محیط زود ذوب نشه
ده دقیقه با دور کند
و دقایق آخر با دور تند
در صورت دل خواه می تونید بهش ی قاشق گلاب یا هر اسانس دیگه مث وانیل استفاده کنید
روی کلیپ هم نوع خامه نوشته شده.
نوش جان
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽