eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
. اخ که دهنم آب افتاد😅پیشنهاد می کنم سیوش کنید تا در فرصت مناسب حتما درستش کنید😋 با عطر وطعم بهشتی😋 Follow:@heavenly_tasty20 لولا کباب یکی از خوشمزه ترین غذاهای خانگی است من تو فر پختم البته با این دستور کباب هم میشه. خوراکی ها:(مواد لازم) فلفل قرمز کاپیا 1 عدد 2 عدد پیاز 1/2 دسته گشنیز بره 1 کیلو + 600 گرم.  گوشت گوساله (من از هر دو چربی متوسط استفاده کردم.) 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده 1/3 قاشق چایخوری زیره (به مزه) نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن به طور کلی هر 800 گرم  گوشت 200 گرم  مخلوط با دمبه گوشت و پیاز و سیر و فلفل را از سر سوراخ کوچک چرخ گوشت رد می کنیم.  آب اضافی پیاز و سیر و فلفل رو که از چرخ گوشت رد کردم (از این آب موقع فرم دادن به گوشت (سیخ کشیدن)استفاده کردم) صاف کردم و به گوشت اضافه کردم.  گشنیز ریز خرد شده و ادویه ها رو اضافه کردم و حداقل 10 دقیقه هم زدم و ورز دادم.  روی گوشت را می پوشانیم و حداقل 1-2 ساعت در یخچال می گذاریم.  در ضمن سیخ های پهن را در آب جوش خیس می کنیم تا موقع پخت در فر نسوزند.  بعد از 1-2 ساعت گوشت را سیخ می زنیم و در سینی فر طبق ویدئو می چینیم.  در صورت تمایل می توانیم سبزیجات را کنار هم بچینیم.  روی ظرف پخت را با فویل یا کاغذ روغنی می پوشانیم و طوری می چینیم که زیر سیخ ها خالی باشد.  هر دو طرف را در حالت گریل در بالاترین سطح فر از قبل گرم شده سرخ می کنیم. برای مرینیت کردن پیاز 2 عدد پیاز 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری پودر قند 1 قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق غذاخوری کره شفاف 1 قاشق چایخوری سماق پیاز را به ورقه های نازک برش می دهیم.  بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.  بعد یک دسته گشنیز به آن اضافه کرده . و در ظرف سرو می ریزیم .نوش جان @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته گل کریستالی دستور پست پایین تر @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فک میکردی زولبیا اینقد راحت باشه 🤭🤤 آموزش یه بامیه گذاشتم بیا ببین همه عاشقش شدن🤍 @chef_omid2024 فالوم کن رفیق جان ❤️ @chef_omid2024 مواد لازم برای زولبیا خوشمزه ✅ 🌿نشاسته گل ۲لیوان 🌿ماست ترجیحا سفت باشه ۲الی۳لیوان 🌿آرد ۲لیوان 🌿 گلاب ۴قاشق غ 🌿زعفران ۳قاشق غ 🌿عسل ۱قاشق غ 🌿کره ۲۰۰گرم نشاسته گل و ماست را باهم مخلوط میکنیم که خمیری بشه بعد کره ،زعفران،گلاب اضافه میکنیم و هم می‌زنیم عسل رو اضافه کرده و کامل مخلوط کرده و بعد از اینکه عسل اضافه کردیم آرد اضافه میکنیم و هم می‌زنیم تا خمیر کاملا سفت و یکدست بشه ....😍 من از جای سس استفاده کردم شما میتونید از قیف یکبار مصرف استفاده کنید .... روغن میزارید کامل داغ بشه و بعد زولبیا رو مثل داخل فیلم توی روغن داغ سرخ میکنیم و بلافاصله توی شهد گرم میزاریم یک الی دو دقیقه بمونه تموم نوش جان🤤🥰 التماس دعا🤍 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پایانِ پختِ سابله ها😁 دستور و مواد در فیلم دقیق گفته میشه ۲/۱۲ @forooq.life @forooq.life @forooq.life @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
آشپزی ونکات اسلامی
کوفته گل کریستالی دستور پست پایین تر @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
کوفته گل کریستالی (Shuǐjīng Jiǎozi) Follow:@heavenly_tasty20 مواد؛ آب رنگی کلم /¼ کلم قرمز(بنفش)/2 لیوان آب/ 1 قاشق غذاخوری آب لیمو برای خمیر؛ 100 گرم (10 قاشق غذاخوری) نشاسته گندم 30 گرم (6 قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری نمک/1 قاشق چایخوری شکر 1 لیوان چای، آب کلم قرمز/1 قاشق غذاخوری روغن برای چاشنی؛ ½ هویج/½ کدو سبز/2 عدد تخم مرغ 2 ساقه پیازچه/1 قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری روغن کنجد آماده سازی: هویج و کدو سبز را رنده کنید و یک قاشق چایخوری نمک بپاشید.  اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا آب آنها خارج شود. کلم قرمز را با آب بجوشانید تا آب ارغوانی به دست آید.  آب لیمو را اضافه کنید تا صورتی شود.  در یک کاسه، نشاسته گندم، نشاسته ذرت، نمک و شکر را برای خمیر مخلوط کنید.  آب صورتی را به مخلوط خشک اضافه کنید، مطمئن شوید که در حال جوشیدن است، در غیر این صورت خمیر خوب نمی ماند.  ابتدا خمیر را به دلیل آب جوش با کفگیر مخلوط کنید.  وقتی شروع به جمع شدن کرد، با دست ورز دهید.  روغن نباتی را به خمیر اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا یکدست شود.  خمیر را به شکل توپ در آورید و در پلاستیک بپیچید و 10 دقیقه استراحت دهید.  تابه را گرم کنید، روغن را اضافه کنید و دو عدد تخم مرغ را با کمی نمک هم بزنید.  تخم‌مرغ‌ها را در ماهیتابه سرخ کنید، سپس با استفاده از کفگیر به قطعات کوچک خرد کنید.  مایع اضافی را از هویج و کدو سبز خارج کرده، سپس آنها را به قطعات کوچک خرد کنید.  هویج، کدو سبز، تخم مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.  پیاز سبز، نمک، فلفل سیاه و روغن کنجد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.  خمیر استراحت کرده را به شکل استوانه در آورده و به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید.  هر تکه را به شکل یک توپ درآورید و محکم در پلاستیک بپیچید یا در ظرف درپوش دار قرار دهید تا از خشک شدن جلوگیری شود. هر توپ را با کف دست فشار دهید تا شکل بگیرد، سپس با وردنه صاف کنید و به شکل دایره ای در بیاورید.  خیلی نازک رول نکنید؛  شکل دهی را دشوار می کند.  مواد را در مرکز هر دایره خمیر قرار دهید.  از آنجایی که کوفته شبیه یک گل با چهار گلبرگ است، خمیر را در چهار نقطه ببندید.  قسمت بالایی هر گلبرگ را با انگشت شست از مرکز به لبه نازک کنید، سپس قسمت پایینی گلبرگ مجاور را به آن بچسبانید.  کوفته های شکل گرفته را به مدت 10-13 دقیقه بخارپز کنید.  قبل از سرو، آنها را با برس روغن بمالید. توصیه می کنم در حالی که گرم است مصرف کنید نوش جان #کوفته#کوفته_سبزیجات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلااااااامby:shadi_faleel این مقدار می تواند 3 🌯 شود. هر 🌯 دارای 560 کیلو کالری 54.4 گرم پروتئین. شما نیاز خواهید داشت: سینه مرغ 500 گرم 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری پودر زیره 1 قاشق چایخوری پودر سیر 1 قاشق چایخوری پودر پیاز 1/2 قاشق غذاخوری نمک آب 1 لیموترش روغن 2 قاشق غذاخوری برای سس تند 4 قاشق غذاخوری مایونز سبک 2 قاشق غذاخوری سس داغ سریراچا(سس تند) 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری شکر 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی 1 قاشق چایخوری پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز آب نصف لیموترش 2 قاشق غذاخوری پنیر برای هر بوریتو پیاز قرمز خلال شده گوجه فرنگی 5 تا 6 برش یک مشت کاهو @shadi_faleel دستورالعمل های ذکر شده در ویدیو را دنبال کنید. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااام😍🥰 منبع پیج @cook.yasamm توضیحات رو گفتم داخل ریلز فقط یِ نکته که خامه باید با دور کند همزن زده بشه تا در دمای محیط زود ذوب نشه ده دقیقه با دور کند و دقایق آخر با دور تند در صورت دل خواه می تونید بهش ی قاشق گلاب یا هر اسانس دیگه مث وانیل استفاده کنید روی کلیپ هم نوع خامه نوشته شده‌. نوش جان @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
هرسال نوروز با همسری می‌رفتیم مسافرت 🚗 آخه من عاشق سفرم😍 ولی امسال بخاطر ماه رمضون مسافرت نمیریم😢 آخه حیفه روزه‌هامونو نتونیم بگیریم🥰 هم دلم نمیخواست روزه‌هام ازدستم بره، هم دلم مسافرت وسوغاتی میخواست خب🥲 آقایی که دید دلم گرفته توی ایتا بهم پیام داد و گفت این عیدی امسالته برو توی این کانال و از هرشهری دوست داری صنایع دستی شو برای خودت بخر🤩❤️ https://eitaa.com/joinchat/2130575491C538c7e21ac بااینکه انتخاب سخت بود ولی بالاخره برای خودم از صنایع دستی خوزستان خریدکردم😍آخه تاحالا اونجا نرفته بودم 😄 حالا هرروز افطار وسحرهای خوشمزه براش میپزم که تا عید فطر آمادگی پیدا کنه برای یه عیدی دیگه😈🤣
حلواي كاراملي ازبهترين هاست👌درخواست خيلي بود،حضورخوبتون رونشون بدين،يك حلواي جديدهفته ي اينده ميذارم.😊 حلواكاراملي روتاحالا درست كردين؟ اگه كارامل روازقبل درست كنين،يك حلواي راحت وبسيارخوشمزه ست. سوالتون روكامنت كنين. ❌نكات حلواكاراملي ❌ مهمترين نكته براي تهيه ي حلواالك كردن اردقبل ازشروع وبعدازتفت دادن اردهست. اردروميتونين،تفت بدين وداخل فريزرويايخچال براي حلوانگه داري كنين. شربت اين حلواروميشه ازروزقبل درست كرد.جايگزين شير،اب هست،ولي باشيرحلوالطيف تره. رنگ حلوابستگي به رنگ ارد،زمان سرخ شدنه،هرچي رنگ تيره ترباشه،حلواتيره ترميشه. @feloooraa خوشرنگ شدن حلواهم ،به زعفران😊 روغن روتاحدي بريزين كه اردراحت سرخ بشه. ارد نان سنگك ٣ ليوان دسته دارفرانسوي شكر ١/٥ ليوان كره ١٠٠ گرم ،روغن مايع ١/٢ ليوان شيروگلاب مجموعا ٢ ليوان ،،،،زعفران دم شده طرزتهيه : شكرروروي حرارت ملايم بذارين تاكاراملي بشه ،بعدازذوب شدن كامل،يك قاشق كره رواضافه كنين وسريع هم بزنين @feloooraa شيروگلاب وزعفران راتودومرحل اضافه ومخلوط كنين ،بذارين كناروحلوارواماده كنين @feloooraa اردروالك كرده ويك تادوساعت روي حرارت ملايم تفت بدين ،دوباره اردروالك كنين ومابقي كره وروغن مايع رواضافه واردروسرخ كنين بايداردداخل تابه روون سرخ بشه ،شربت كاراملي روبعدازسرخ شدن ارداضافه كنين ومرتب هم بزنين تاحلواجمع بشه @feloooraa اين حلواعاليترازعاليه نوش جان 🌹🌹 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوست دارید بعدی چی باشه؟ مواد لازم برای ۳ عدد ماهی: از هرکدام یک قاشق مربا خوری فلفل سیاه پاپریکا چیکن ماسالا نمک زردچوبه مواد شکم ماهی: رب انار دو ق غ گردو سیصد گرم سه ق غ سبزی معطر دو حبه سبر یک پیاز متوسط روغن زیتون نوش جان کنید حالشو ببرید❤️ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااام😍@cook.yasamm برای سس خیار شور رو رنده کنید آبش رو کامل بگیرید قارچ رو تفت بدید بدون روغن هویج ریز رنده کنید(برای ۲۵۰ گرم خیار شور نصف یک هویج کافیه) سس گلوریا فلفل سیاه و قرمز خردل مایونز نکته های مهم هات داگ ذغالی اگر از توری استفاده کنید بهتره (چون این طوری که مثل من مستقیم بندازید داخل آتش باید خیییلی حواستون باشه سریع زیر و روش کنید یعنی هر طرف نهایت ۳۰ثانیه)چون می سوزه پنیر هم که راحت آب میشه اول سس هات داگ(هر طرف فقط ۱ دقیقه روی ذغال باشه) پنیر چیپس می تونید خردل و کچاپ هم بزنید نوش جان @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر مجلسی سلااااام😍🥰@cook.yasamm در ابتدا حتما پوست مرغ رو جدا کنید و بهش زعفران و نمک و فلفل سیاه بزنید. پیاز رو به همراه زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و قرمز و شمبلیله تفت می دیم زرشک کشمش پلویی آلو بخارا و گردو رو اضافه می کنیم و تفت می دیم و بعد داخل شکم مرغ رو با این مخلوط پر می کنیم. @cook.yasamm برای سس مرغ پیاز رو به همراه زیره ی سیاه،زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و قرمز و شمبلیله تفت می دیم رب گوجه و رب انار رو اضافه می کنیم. آلو بخارا آب جوش و بعد روی مرغ رو زعفران می ریزیم. و تماااام @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلااااام😍🥰@cook.yasamm کرپ ارده و شیره ۱ عدد تخم مرغ ۱ قاشق چای خوری وانیل ۱ لیوان شیر ۳ قاشق غذا خوری آرد ۱ قاشق مربا خوری سیاهدانه ۱ قاسق مربا خوری کنجد ۲ قاشق غذا خوری روغن همه رو با هم مخلوط می کنیم داخل تابه ای که از قبل گرم شده می ریزیم ارده و شیره رو مخلوط می کنیم و روی کرپ ها می زنیم به همین راحتی نوش جان😍😍😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااااام😍 @cook.yasamm خواص بی نظیر پای مرغ پای مرغ حاوی مواد مغذی فراوانی از جمله پروتئین، کلسیم، کلاژن، گلوکزامین و ویتامین‌های مختلف است که به بدن انرژی می‌دهند و به عوامل متعددی از جمله سلامت استخوان‌ها، پوست، مفاصل و سیستم ایمنی کمک می‌کنند. این ماده غنی از کلاژن است که به سلامت پوست و موها کمک می‌کند و نشاط و شادابی را به آنها باز می‌گرداند. همچنین، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در پای مرغ، به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کنند و بدن را در مقابل عفونت‌ها و بیماری‌ها محافظت می‌کنند. بعد از اینکه پای مرغ رو پاک کردیم داخل مخلوط آب جوش و نمک میذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بعد با آب سرد می شوریم و با زردچوبه و آب لیمو و فلفل سیاه مرینت می کنیم. پیاز رو نگینی خورد می کنیم یکم که سبک شد با پای مرغ تفتش می دیم به مدت ۵ دقیقه. رب گوجه و سیر و شمبلیله اضافه می کنیم و باز تفت می دیم. در آخر هم آب جوش چند ساعت بپزه تا خوب قوام بیاد. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلااااااام😁ساقه طلائی فکرش هم نمی کرد یه روزی این قدر با کلاس بشه.😉 منبع پیج @cook.yasamm بیسکویت ساقه طلائی به دلیل بافتی که داره (خشک)بهترین گزینه برای این مدل دسر ها هست چون خمیری نمیشه نکته:طرز تهیه گاناش چند پست قبل تر آموزش دادم(کیک شکلاتی قلبی) مواد مورد نیازمون ۱ قاشق قهوه ی فوری یک بسته بیسکویت ساقه طلائی ۱ لیوان آب جوش خامه فرم گرفته(من از خامه ی مینارین کولاک استفاده کردم) موز و گردو (اختیاری) مراحل درست کردن هم داخل کلیپ مشخص هست . نوش جان @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما هم اینجوری اید که هروقت ترشک و لواشک میبینید جیغ میزنین: «وااااای تررررشک؟!🥰🤤» 😁 دوستا و فامیلای دخترِ من که همه‌شون همینجوری ان و واسه همین هم ترش‌ترین آموزش این صفحه تعلق میگیره به این ترشک آلبالوی خوشمزه و سالم و تمیز که خیلی راحت میتونین خودتون توی خونه درستش کنین و تا ده روز توی یخچال و تا هروقت دلتون خواست توی فریزر نگهش دارین👌😍 اینجوری خیالتون هم راحته که توش چیز عجیب غریبی پیدا نمی‌کنین!🥴 حالا راستشو بگین! دهنتون آب افتاد یا نه؟🤤😉😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔺امام علی (ع) : بیماری و فقدان سلامتی برای انسان ، از هر فقر و بی نوایی دردناک تر است. 🔴 ترک قطعی و ریشه ای اعتیاد با روش طب سنتی و داروهای گیاهی☘️ 🔴 دارای مجوز رسمی از سازمان غذا و دارو و تاییدیه مرکز پژوهشکده گیاهان دارویی 🟢لینک کانال👇 https://eitaa.com/joinchat/2388984516C938ba84220 🔶️جهت ویزیت و مشاوره به آیدی زیر مراجعه کنید👇 📞09335417637 @admiin_cliniic فرم مشاوره رایگان https://formafzar.com/form/7bory
کوفته گل کریستالی (Shuǐjīng Jiǎozi) Follow:@heavenly_tasty20 مواد؛ آب رنگی کلم /¼ کلم قرمز(بنفش)/2 لیوان آب/ 1 قاشق غذاخوری آب لیمو برای خمیر؛ 100 گرم (10 قاشق غذاخوری) نشاسته گندم 30 گرم (6 قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری نمک/1 قاشق چایخوری شکر 1 لیوان چای، آب کلم قرمز/1 قاشق غذاخوری روغن برای چاشنی؛ ½ هویج/½ کدو سبز/2 عدد تخم مرغ 2 ساقه پیازچه/1 قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری روغن کنجد آماده سازی: هویج و کدو سبز را رنده کنید و یک قاشق چایخوری نمک بپاشید.  اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا آب آنها خارج شود. کلم قرمز را با آب بجوشانید تا آب ارغوانی به دست آید.  آب لیمو را اضافه کنید تا صورتی شود.  در یک کاسه، نشاسته گندم، نشاسته ذرت، نمک و شکر را برای خمیر مخلوط کنید.  آب صورتی را به مخلوط خشک اضافه کنید، مطمئن شوید که در حال جوشیدن است، در غیر این صورت خمیر خوب نمی ماند.  ابتدا خمیر را به دلیل آب جوش با کفگیر مخلوط کنید.  وقتی شروع به جمع شدن کرد، با دست ورز دهید.  روغن نباتی را به خمیر اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا یکدست شود.  خمیر را به شکل توپ در آورید و در پلاستیک بپیچید و 10 دقیقه استراحت دهید.  تابه را گرم کنید، روغن را اضافه کنید و دو عدد تخم مرغ را با کمی نمک هم بزنید.  تخم‌مرغ‌ها را در ماهیتابه سرخ کنید، سپس با استفاده از کفگیر به قطعات کوچک خرد کنید.  مایع اضافی را از هویج و کدو سبز خارج کرده، سپس آنها را به قطعات کوچک خرد کنید.  هویج، کدو سبز، تخم مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.  پیاز سبز، نمک، فلفل سیاه و روغن کنجد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.  خمیر استراحت کرده را به شکل استوانه در آورده و به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید.  هر تکه را به شکل یک توپ درآورید و محکم در پلاستیک بپیچید یا در ظرف درپوش دار قرار دهید تا از خشک شدن جلوگیری شود. هر توپ را با کف دست فشار دهید تا شکل بگیرد، سپس با وردنه صاف کنید و به شکل دایره ای در بیاورید.  خیلی نازک رول نکنید؛  شکل دهی را دشوار می کند.  مواد را در مرکز هر دایره خمیر قرار دهید.  از آنجایی که کوفته شبیه یک گل با چهار گلبرگ است، خمیر را در چهار نقطه ببندید.  قسمت بالایی هر گلبرگ را با انگشت شست از مرکز به لبه نازک کنید، سپس قسمت پایینی گلبرگ مجاور را به آن بچسبانید.  کوفته های شکل گرفته را به مدت 10-13 دقیقه بخارپز کنید.  قبل از سرو، آنها را با برس روغن بمالید. توصیه می کنم در حالی که گرم است مصرف کنید @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽