eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتف و بال رستورانی منبع پیج fahad_cheff کپشن مهم کباب کتف وبال دوستداری😍محشرات فقط یبار به این روش درست کنید قول میدم پایه ثابت سفره هاتون بشه من اول از همه بال ها رو دوساعت با آب نمک خیسوندم بعدش آبشو عوض کردم شستم اومدم پیاز درشت دو عدد یه گوجه درشت چهار قاشق ماست روغن زیتون پوست لیمو اب لیمو و ادویه ها که از محصولات خودمونه ادویه تندوری ک فوق العاده عالیش میکنه پاپریکا ادویه مرغ و رز ماری که راز خوشمزگیش همینه فلفل سبز با زعفرانم یادمون نره🥰همه مواد رو با هم تو خرد کن میکس کردم زدم به بال ها و کاملا دو ساعت مزه دارش کردم و رفت رو منقل فقط یه سیخ رو اسپایسی تند تند کردم برا داداشم که عاشق کتف وبال تنده و واقعانم خیلی اسپایسی خوشمزه بود عالی عالی😍😍حتما درستش کن ضرر نمیکنی ذخیرش کن بکارت میاد سوالی بود درخدمت دوستان هستم😍😍 #کتف_و_بال #منقل#غوزی#امارات#دیای#سمک#شففهد @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه میگو منبع پیج fahad_cheff کپشن مهم سمبوسه میگو جا،یزه دار💵🎁 اول از همه این سه تا کارو بکن❤️😍 این پ،ست رو س.یو کن کا،منت بزار لا،یک و بفرسش برا دوستات به سه نفر از بین این ها جا.یزه ن.قدی داده میشه💵💳پس تا میتونی این کارا که سی ثانیه وقتت رو نمیگیره انجام بده🥰😍😍🤚🏻 سمبوسه میگو هم که طبق فیلم درست کن خیلی خیلی راحت و خوشمزه😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلسفه استکان کمر باریک 🔹باید به تمدن هزار ساله وطن عزیزمان ایران افتخار کنیم. با صد سال دویست سال نمی‌توان تمدن ساخت. دکتر عباس موزون کانال دیدنی های آشپزی @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست خونگی😍😋 1.5 لیتر شیر نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری 3 قاشق غذاخوری ماست طرز تهیه: نشاسته و شیر‌رو با هم مخلوط کنید بعد بزارید روی حرارت به جووش که اومد‌‌ خاموش کنید بزارید از حرارت بیفته تا انگشتتونو کردید داخل شیر ‌نسوزه . ماست‌رو با یه ملاقه از شیر‌مخلوط کنید و به کل شیر اضافه کنید و بزارید یه جای نسبتا گرم‌تا خودشو بگیره به مدت ۵ ساعت کافیه بعد بزارید داخل یخچال به مدت ۱۲ ساعت بعد سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت مرغ منبع پیج fahad_cheff بچها خورش مرغ محشرات آوارم براتون یبار به این روش درست کن تا بفهمی مزه غذا چی هست حتما برا خودت ذخیرش کن که جلو ماه رمضون درستش کنی چون خیلی به کارت میاد هم با برنج بخوری هم با نون اول از همه مرغامونو بهش ادویه ها مخصوص شف فهد میزنیم و سرخش میکنیم در روغن سیب زمینی هم جدا سرخ میکنیم بعدش در همون روغن یه پیاز متوسط سرخ میکنیم سبک شد ادویه ها رو میزنیم ادویه همه کاره و مرغ رب سه قاشق اضاف کردم رنگ رب که باز شد لپه خیس خورده و مرغا سرخ شده اضاف کردم و آب ریختم یه کاسه که کاملا جا بیفته بعد از۴۰دیقه سیب زمینی های سرخ شده اضاف کردم و گذاشتم رب ساعتی جا بیفته راستی لیمو عمانی هم فراموش نشه عطرش دوچندان میکنه نوش نگاهتون @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریانی عربی بریانی عربی شف فهد پز من در عین زندگی ساده ام سعی میکنم همیشه در شرایط سخت و مشکلات بهترین ها رو برای شما رقم بزنم امروزم با بریانی با حجم زیاد اومدم در خدمتتون که خیلی راحت و خوشمزه هست🥰🥰 این غذا فوق العاده خوشمزه با عطرسیر فلفل و زنجبیل که محشراتش کرده😍😀موادی که لازم داریم؛ برنج۱۰کیلو لپه۲ سیب زمینی۸ پیاز۴ مرغ۲۰ رب ۱کیلو گوجه۴کیلو کشمش سیر و فلفل زنجبیل به مقدار ذائقه ادویه همه کاره ادویه بریانی تندوری ادویه ها درسته داخل برنج برای مراسماتون از این غذاها خاستی بالا نوشتم اندازه دقیق مواد سوالی بود درخدمتم😻 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سوپ گندم محشرات آوردم براتون حتما کپشن بخون و ذخیرش کن و همی الان درستش کن بی معطلی بریم سراغ مواد لازمش؛ دوعدد ران مرغ میتونی از سینه هم استفاده کنی🥰 گندم پوست کنده یک کاسه متوسط که از شب قبل خیسش کنید هویج رنده شده دو عدد قرص ماجی همون عصاره مرغه سه حبه پیاز خلالی نمک فلفل ادویه همکاره مخلوط یا کاری و دارچین کمی نمک روغن و آبلیمو ب دلخواه اولین کاری که انجام میدیم خیلی راحته این سوپ همی الان دس به کار شو اول از همه آب و مرغ رو میزاریم جوش بیاد یه پیاز درسته و چوب دارچینم بندازید داخلش بعد که جوش اومد گندم میریزیم اندازه آب طوری باشه که دوبرابر از روی گندم ها بالاتر باشه چون جوش میاد بخار میشه اکثرش وقتی که مرغ ها خوب مغز پخت شدن بیرونش میاریم و ریش ریش میکنیم و استخوان ها رو در میاریم و ب سوپ دوباره اضاف میکنیم همچنین هویج رنده شده و‌قرص ماجی سه حبه این قرص ماجی خیلی خوشمزش میکنه چون نمک داره نمک کمتر میریزیم بخاطر همین یه نیم ساعتی که از ریختن موادمون رفت در کلا دو سه ساعتی زمان میبره با شعله ملایم ته هم نمیگیره چون اول کار روغن میریزیم حالا میایم پیاز داغ مشتی میکیریم و ادویه ها بهش اضاف میکنیم و پیازا رو به سوپمون اضاف میکنیم و هم میزنیم یکم نمک مزه میکنیم که شور نشه چون ماجی نمک داره درصورت تمایل آبلیمو و تموم سوپ خوشمزه ما آماده هست مطمنم با این روش پایه ثابت سفرهاتون میشه نکته؛هر چه مرغ این سوپ زیادتر باشه خوشمزه تره🥰🥰 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن رو آزاد گذاشتم به عهده شما با مرغ سیاه زغالی😅😄🌹🌹 منبع پیج fahad_cheff @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موچی😍 سلام سلام اگه تا الان درست کردن موچی براتون سخت و چالشی بوده من بهتون پودر آماده موچی zarno رو پیشنهاد میدم که میتونی به راحتی و بدون هیچ امکاناتی هرجایی که باشی حتی توی باغ و جنگل موچی خودتو درست کنی. این پودر بصورت یه پکیج کامل ارائه میشه و توی پکیج تمام مواد و وسایل برای درست کردن یه خمیر موچی خیلی باکیفیت و کشسان وجود داره. روش استفاده: 1. پودر آماده موچی رو بریزین توی کاسه و بهش آب (به اندازه لیوان موجود توی پکیج) اضافه کنین و هم بزنین و وقتی که یه دست شد بهش یک سوم از کره رو اضافه کنین و بذارین توی ظرف بخار تا بپزه. 2. بعد از ۲۵ الی ۳۰ دقیقه خمیر موچی پخته شده رو به سطح کارتون (از قبل کره مالی شده) انتقال بدین و با دستکش شروع کنین به ورز دادن خمیر تا به کشسانی مورد نظر برسه و توی این مرحله خمیر موچی شما آمادست. 3. حالا به ۵ قسمت مساوی تقسیم کنین و با کمک نشاسته ذرت موجود در پکیج چونه ها رو پهن کنین. 4. خمیر های پهن شده رو با میوه، نوتلا، لوتوس و کارامل، مغزیجات و یا هر خوشمزه دیگه ای فیلینگ کنین. بذارین یخچال حدود نیم ساعت بمونه بعد نوش جان کنین. @mochi.labb @lovelymochi_shiraz @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽