eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.3هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشت پرده غذاهای رنگارنگ و خوشمزه ای که بعضی ها میذارن تو پیج اینستاگرامشون و زیرش مینویسن " نهار امروز با عشقم "..! 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فکر میکنم تصویر گویا باشه اما این جزئیات رو ذکر میکنم آب ولرم و نمک‌رو باهم مخلوط کرده و سیب زمینیا رو پنج دقیقه داخل آبنمک قرار دادم بعد آبکش کردم. سیب زمینی رو با هر وسیله ای که دلتون خواست برش بزنید. بعد از گل شدن حتما سیب زمینی رو بشورید بزارین آبش بره بعد سرخ کنید.اینجوری هم شوریش میره .هم تمیز میشه .هم موقع سرخ شدن خوب چیپسی میشه. بعد از سرخ شدن و قبل از سرو خلال دندون‌ها رو درمیارم‌نگران نباشین از هم‌جدا‌نمیشن. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
راهنمای استفاده از ماسوره 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌸🌸کیک هل و گلاب شکر:1/5پیمانه3تخم مرغ ارد :2/5پیمانه گلاب نصف شیر :نصف روغن مایع:نصف هل :1ق چ بکینگ پودر :1ق غ اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خاله من تو روستا زندگی میکنن و خونشون دو طبقه است اینا اشغالای چندروزو جمع کردن تو یه گونی‌ خیلی بزرگ منتظر ماشین آشغالی،بعد گفتن چه کاره ببریم پایین، ‌از همین بالا میندازیم تو ماشین😐 حالا خالم چاق😐 شاید 100 کیلو شوهر خالم 50 خالم این ور گونی را بگیر شوهر خالم اون طرفش ،میگن یک دو سه واااااااای....😱😂🤦‍♂🤦‍♂🤦‍♀ ادامه باحالش🤦‍♂🤦‍♀😅👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9 👆👆👆👆
همچنان 🔥داغ🔥_پایتخت۶ پایتخت ۶ سریال خانواده یابرعلیه خانواده❌📛 و وحشتناک پایتخت لو رفت⛔️ کپی برداری به یاد اونور آبی🚫 واکنش های تند اصحاب رسانه 📵 ♨️کپی نقش بهبود از روی زندگینامه یکی از زندانیان دروازه بان ارسنال برای بهتاش کامنت گذاشت😳 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
💚هيچ وقت باور اينكه 💛اتفاق‌های خوب ❤️در راه هستند رو 💙كنار نگذاريد 💜چون معجزه ها 💚هرروز اتفاق می افتن 💛امروزتون پراز معجزه سلاااام امروز یکشنبه متعلق به اقا ع و خانوم زهرا س هست امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید با ذکر ✨✨ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه روش برای درست کردن سیب زمینی سیب زمینی رابرش میزنیم ماست چکیده آویشن نمک فلفل سیررنده شده وروغ زیتون رامخلوط میکنیم طبق فیلم سیب زمینی را به موادآغشته کرده ودرفرمیزارینم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مواد لازم: پیاز بنفش 4 عدد آب به مقدار لازم(به اندازه ی پُر کردنِ یک سوم هر ظرفِ ترشی) سرکه به مقدار لازم(به اندازه ی پُر کردن دو سوم هر ظرفِ ترشی) نمک 1 قاشق چای خوری(برای هر ظرف ترشی) آب لیموترش آبِ نصفِ یک لیموترشِ تازه(برای هر ظرف ترشی) طرز تهیه: ابتدا ظرف های شیشه ای مورد نظر برای ترشی را به خوبی شسته و خشک می کنیم. پیازهای بنفش را پوست می کنیم و حلقه حلقه می کنیم طوری که حلقه ها خیلی نازک نَباشد. حلقه های پیاز-بنفش را درون ظرف ها روی هم می چینیم. روی حلقه های پیاز، نمک می ریزیم سپس آب لیموترش تازه ، آب و سرکه را به هر ظرف اضافه کرده سپس درِ ظرف ها را بسته و به مدت 2 روز درون یخچال قرار می دهیم. بعد از این مدت می توانیم استفاده کنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
جزو غذاهاي نوني و خوشمزه ايه كه من تقريبا ماهي يكبار درست ميكنم و اونقدر درست كردنش راحته و در عين حال لذت بخشه كه اومدم دستورش رو براي شمام بزارم😊 پياز٢ عدد گوشت گوسفند ٣٠٠ گرم(خرد شده) هويج ٢ عدد سيب زميني ٢ عدد كلم قمري ١ عدد رب،نمك، زردچوبه، فلفل سياه به ميزان لازم گوجه به مقدار لازم(دلخواه) گرد ليمو به ميزان لازم. اول از همه گوشت رو با مقدار كمي آب و نمك روي گاز بزارين تا چرك گوشت خارج بشه و بعد آبكشي كنين( قبل از جوشيدن آب،گاز رو خاموش كنين) . گوشت هارو تو قابلمه بريزين ، نمك،فلفل سياه، رب، زردچوبه و يك قاشق روغن زيتون اضافه كنين و تفت بدين، حالا سه ليوان آب اضافه كنين و يه پياز چهار قاچ شده رو اضافه كنين و حدود ١ ساعت زمان بدين تا گوشت نيم پز بشه . حالا پياز رو خارج كنين و هويج و كلم قمري رو به هر شكلي كه دوست دارين برش بدين يا قالب بزنين و به مواد اضافه كنين و اجازه بدين نيم پز بشن و در آخر سيب زميني و گرد ليمو اضافه كنين و زمان بدين تا تاس كباب جا بيوفته و آماده سرو بشه😋 ☝️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
برای شیرماهی سرخ شده اول تکه های ماهی رو شستم و آبکش کردم و داخل ظرفی گذاشتم و یه پیاز بزرگ رو حلقه حلقه کردم و بمقدار لازم نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر زنجبیل و کمی زعفران و آب یک لیمو ترش تازه رو روی ماهی ها ریختم و مواد رو به ماهی ها مالیدم ومابین ماهی ها حلقه های پیاز گذاشتم و در ظرف رو محکم بستم و توی یخچال گذاشتم و بعد از ۱۲ ساعت پیاز رو جدا کردم و ماهی ها رو برداشتم و دوباره با نمکدان کمی نمک روش ریختم و داخل روغن سرخ کردم هر طرفش که سرخ شد طرف بعدی رو سرخ کردم تقریبا ۶،۷ دقیقه ای طول کشید تا هر طرف سرخ شد،مواظب باشید موقع برگردوندن ماهیها اونا رو خرد نکنید با استفاده از دوتا کفگیر ماهی ها رو برگردونین نکته❌ ماهی طبع سردی داره حتما با گرمیجات و مصلحش سرو کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami