eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن کورما یه غذای هندیه که علاوه بر ساده بودن و سالم بودنش خیلی هم لذیذه و یه طعم جذاب و به یادموندنی داره، حتما امتحانش کنید 🔹مواد لازم و طرز تهیه 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی های جذاب میوه ای اولی : توت فرنگی-موز دومی: اسفناج-موز-کیوی سومی: آناناس-انبه-پرتقال چهارمی: مخلوط توت ها شمام میتونید با هر میوه ای که دوست داشتید این اسموتی ها رو درست کنید و اگه ترکیباتتون جذاب شد حتما واسمون بفرستید عکس و مخلفاتشو😍 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فر دست ساز👏👏👏😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جالبه😁 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
آیت الله مجتهدی تهرانی(ره): فکر و ذکرتان شکم نباشد! حدیث داریم که در دوره آخرالزمان، «بطونُهُم آلِهَتُم»: شکم مردم، خدایشان می شود. فقط فکر و ذکرش این است که ناهار چه بخوریم؟ شام چه بخوریم؟ مگر ما می دانیم که تا شب زنده ایم که بگوییم چه بخوریم؟ حضرت لقمان(علیه السلام) به پسر خود فرمود: "پسر من! درصبح، حدیث شب مکن، نگو امشب... چه می دانی که تا شب زنده ای یا نه؟" تو چه می دانی فردا اسمت در کدام دفتر است؟ شاید فردا اسمت در دفتر بهشت زهرا(سلام الله علیها) ثبت شود. خیلی ها الان سالم و زنده هستند، اما فردا اسمشان در دفتر بهشت زهرا(سلام الله علیها) است.
دوستاني كه روزه هستن ديگه كم كم بايد يك افطاري ساده و خوشمزه تهيه كنن،دوستاني هم كه روزه نيستن بهتره به فكر يك شام سبك و خوشمزه باشن.پس بريم سراغ يك دستور عالي😋 . طرز تهيه براي چهار نفر:سيصد گرم گوشت چرخكرده+يدونه پياز متوسط خرد شده+نمك و فلفل و زردچوبه و اگر مايليد كمي ادويه_كاري رو در دو ق روغن تفت بديد،رنگ گوشت كه تغيير كرد،دو تا سيب زميني مكعبي+يدونه هويج مكعبي+سه تا گوجه فرنگي خرد شده رو اضافه كنيد و شعله رو كم كنيد تا گوجه آب بندازه و مواد حدود بيست دقيقه با هم بپزن.حالا يك ليوان سر خالي نخودفرنگی پخته يا كنسروي و دو ق غ گشنيز خرد شده اضافه كنيد و يه تفت كوچولو بديد و شعله رو خاموش كنيد. از اين مواد در نان ساندويچي بذاريد و نوش_جان بفرماييد🌹 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
یه عکس لاکچری 😊 پول داری یعنی این شوخی نیست تخم مرغ هستا😁😋 روز جمعه متعلق به هست امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد غذاهای امروزتونو نذر مادر حضرت مهدی عج کنید 😍فوق العاده خوشمزه میشه 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
https://digipostal.ir/rezacard تبریک عرض میکنم بزنید رو لینک👆😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 چرا استاد حسین خیراندیش تا حد امکان با غذا درمان می کند؟ درمان همه بیماریها با یک آیه قرآنی! 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
أصل اين غذا با ماهيچه درست ميشه اما ميتونيد از مرغ يا گوشت قلقلي هم استفاده كنيدبهتره از پسته تازه استفاده كنيد اما اگه در دسترس نبود پسته ها را يك شب خيس كنيد و از همان ابتدا در آب برنج بريزيد. ميتونيد از خلال پسته هم استفاده كنيد.مرغتون و به هر صورتي كه دوست داريد بپزيد من ابتدا به مرغ نمك و فلفل وزردچوبه و پودر سير زدم در تابه سرخ كردم وقتي يكطرفش سرخ شد برگردوندم و پياز خرد شده رو اضافه كردم سپس رب و تفت دادم و نصف ليوان آبجوش ريختم وقتي پياز هم سرخ شد رب و زعفران دم كشيده رو اضافه كردم و درش وگذاشتم تا بپزه اگه أواخر پخت نياز به آب داشت آبجوش اضافه كنيد.پسته ها را هم پوست كنده و از پوست دوم جدا كنید تا دو لپه سبز رنگ پسته دیده شود.برنج را بصورت آبكش درست ميكنيم و يكدقيقه قبل از آبكش كردن شوید و پسته ها را اضافه ميكنيم وبعد آبكش ميكنيم و برنج را دم می کنیم روغن حيواني يا كره روي برنج بريزيد سپس پلو را در دیس می کشیم و گوشت یا مرغ را روی برنج می گذاریم 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
کشک بادمجون مجلسی مواد لازم: بادمجان . پیاز داغ . سیر داغ. کشک. گردو. نان تست. طرز تهیه: ابتدا بادمجان را سرخ کرده و میکوبیم به میزان دلخواه کشک اضافه کرده کمی تفت میدهیم, گردو خرد شده و سیر داغ را اضافه میکنیم. ظرفی را انتخاب کرده یک لایه نان تست و رویش مقداری کشک بادمجون ریخته,به ترتیب این کار را ادامه میدهیم در انتها دیواره و روی نان را با کشک میپوشانیم. من از پوست بادمجان و پیاز داغ و گردو برای تزیین استفاده کردم. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
✍جایگزین قند و شکر سفید 💠توت 💠خرما 💠کشمش های متنوع 💠مویز 💠انجیر 💠عسل 💠شیره خرما 💠شیره توت 💠شیره انگور ✅مصرف شکرسرخ همانند اجدادمان 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
سلام خدا قوت اینم خیارشوری که زحمت کشیده بودید کلیپش رو تو کانالتون گذاشته بودید😋 ترد و خوشمزه😉 ☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم 1 قاشق غذاخوری کره و روغن 2 عددسیب زمینی خوردشده نگینی 3 تخم مرغ نمک، فلفل، پونه، فلفل قرمز پنیرپیتزا طرزتهیه:سیب زمینی رادرماهیتابه همراه روغن وکره سرخ میکنیم .یک عدد فلفل سبز (دلخواه) اضافه و تخم مرغها راشکسته روی سیب زمینی پخته شده ونمک وفلفل زده و پنیر پیتزا اضافه کرده ودرب ظرف رابسته تاپنیر ذوب شده، اضافه کردن ادویه جات ودیگه اینکه صبحانه شماآماده شد 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کیک زردآلو🍓 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کباب ترش🍓 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
⁨⚠️🐠 تا ۲ ساعت بعد از خوردن ماهی از خوردن این خوراکی‌ها خودداری کنید: ▫️آب ▫️شیر ▫️ماست ▫️دوغ ▫️میوه و سالاد 🔺 زیرا علاوه بر اینکه مانع هضم غذا شده میتواند باعث بروز قولنج، انواع فلج‌ها و حتی سکته مغزی و قلبی شود. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
روغن زیتون یک ق غ پیاز خرد شده یک پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم آب مرغ 8- 6 پیمانه سینه مرغ بدون استخوان یک عدد هویج خرد شده سه پیمانه ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانه نخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانه جعفری خرد شده نصف پیمانه دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهید سوپ را به صورت داغ میل کنید. 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کباب ترش🍓 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
🌹 زنی بود که مهمان دوست نداشت...!! روزی همسر او به نزد حضرت محمد(صل الله علیه و آله وسلم)میرود و بازگو میکند که همسر من مهمان دوست ندارد...!!! حضرت محمد به مرد میگوید: برو و به همسرت بگو من فردا مهمان شما هستم... فردای آنرور حضرت محمد مهمان آن زن و مرد میشود... هنگام رفتن از آن خانه زن میبیند که پشت عبای حضرت محمد(ص) پر از مار و عقرب است. زن فریاد میزند یا محمد(ص) عبای خود را بیرون بیاورید... حضرت محمد(ص)* می فرمایند "... اینها قضا و بلای خانه شما است که من می برم... پس مهمان حبیب خداست و از روزی اهل خانه کم نمیشود و قضا و بلای اهل خانه را با خود می برد.... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
. ساقه ریواس پوست گرفته 500 گرم سینه مرغ بدون استخوان 300 گرم پیاز بزرگ 3 عدد جعفری 100 گرم نعنا 100 گرم زردچوبه 1/2 قاشق مرباخوری سیر 1 حبه روغن به میزان لازم نمک به میزان لازم آبغوره 1/2 قاشق غذاخوری آبلیمو 1/2 قاشق غذاخوری خالواش و چوچاق سرخ شده دو قاشق (سبزی شمالی مخصوص مرغ ترشه اما من تو این خورشت میریزم و نکته اینجاس که قابل حذفه چون تو رسپی اصلی که مخصوص کرد های عزیزه نیست و این باب سلیقه شخصی منه) طرز تهیه خورش ریواس با مرغ پیاز ها را پوست گرفته و سرخ کنید، یک حبه سیر له کنید و روی پیاز تفت دهید تا طلایی شود. اگر تمایل به استفاده از پودر سیر دارید، به جای یک حبه سیر از 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید. سینه مرغ را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده، سپس مرغ را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. حالا نوبت اضافه کردن ادویه و زردچوبه و سبزی های تفت داده شده س و بعد هم سه لیوان اب ریخته و در قابلمه رو میذاریم و با حرارت متوسط صبر میکنیم تا به روغن بیفته و خورشتمون جا بیفته کامل حالا ریواس را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. ریواس تفت داده شده به مرغ اضافه کنید. بعد از حدود پنج تا ده دقیقه خورش پخته شده و آماده سرو است، در پایان نصف قاشق غذاخوری آبغوره، و نصف قاشق غذاخوری آبلیمو به خورش اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید. خورش را در ظرف مناسب بکشید و با برنج نوش جان کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami