eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکته هارو مینویسم بادقت بخونین👇👇👇 . ۰ ۰ 👈برنج حتما،حتما حداقل ۲تا ۳ساعتی خیس خورده باشه . . 👈آب رو بزارین جوش بیاد بهش نمک کافی بریزین وبعد برنج رو اضافه کنین. 👈برنج رو نزارین زیاد بپزه که دراینصورت شفته میشه از وسط نصف کنین باید داخل برنج کمی سفید باشه وسفت. 👈برا تهدیگ از هرنونی میشه استفاده کرد . . 👈نون سنگک ونون مدیترانه ای خیلی خیلی برشته وترد میشن 👈نونی که من استفاده کردم نون مدیترانه ای بود اکثراً همه ی سوپریها دارن 👈برا اینکه پلو قالبی دربیاد مقداری از برنج رو که ریختین با پشت قاشق ویاکفگیر کمی روی برنج فشار بدین 👈روغن پلو رو بعد از بخار کردن اضافه کنین تا ته قابلمه جمع نشه. 👈قبل از برگردونن ، ازروی پلو یه کفگیر بردارین وبهش زعفران بزنین وبرا تزیین استفاده کنین. 👈آب اضافه شده تهدیگ رو نرم نمیکنه. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
انتهای لیوان ۴۰ میلی لیتر سیروپ لیمو و ۱۵ میلی لیتر آب لیموی تازه بریزید سپس برای لایه دوم دم کرده گل پنیرک(عطاري ها دارند) فریز شده و کراش شده (يخ رو خورد كردن به صورت ريز ريز) را بریزید سپس دم کرده گل پنیرک را به صورت مایع اضافه کنید سپس ۱۵ میلی لیتر آب لیموی تازه اضافه کنید واکنش اسید آبلیمو و باز گل پنیرک باعث تغیر رنگ در نوشیدنی شده و حالت کهکشانی به نوشیدنی شما میده سيرپ (شهد) به مخلوط آب و شكري كه در اثر جوشيدن به غلظت رسيده است 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
بادمجان كباب گيلاني ۴ عدد بادمجان متوسط گردو ١٥٠ گرم رب انار ٣ قاشق غ رب الوچه يا رب انار ترش ٢ قاشق غ پياز ١ عدد سير ٣ حبه سبزي معطر ٢ قاشق غ نمك و فلفل و زردچوبه گوجه فرنگي ( دلخواه ) زرشك براي تزيين ( دلخواه ) بادمجان هارو بعد از اينكه پوست گرفتيد بزاريد كلاه بادمجان باقي بمونه و وقتي ميخواييد شكمشو باز كنيد ٢ سانت از بالا و ٢ سانت از پايين رو فاصله بزاريدبعد از اينكه داخل و خارج بادمجان هارو نمك زدين بزاريد تو اب كش و ١ ساعت بمونه كه اب و تلخيش گرفته بشه 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 چرا استاد حسین خیراندیش تا حد امکان با غذا درمان می کند؟ درمان همه بیماریها با یک آیه قرآنی! 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
💠یک روز مردی از بازار عبور می کرد که چشمش به دکان خوراک پزی افتاد. از بخاری که از سر دیگ بلند می شد خوشش آمد، تکه نانی که داشت، بر سر آن می گرفت و می خورد. هنگام رفتن، صاحب دکان گفت: «تو از بخار دیگ من استفاده کردی و باید پولش را بدهی.» 👨‍👩‍👦‍👦 مردم جمع شدند و مرد بیچاره که از همه جا درمانده بود بهلول را دید که از آن جا می گذشت. از بهلول تقاضای قضاوت کرد. بهلول به آشپز گفت: «آیا این مرد از غذای تو خورده است؟» آشپز گفت: «نه ولی از بوی آن استفاده کرده است.» بهلول چند سکه نقره از جیبش در آورد و به آشپز نشان داد و به زمین ریخت و گفت: «ای آشپز صدای پول را تحویل بگیر.» آشپز با کمال تحیر گفت: «این چه طرز پول دادن است؟!» بهلول گفت: «مطابق عدالت است کسی که بوی غذا را بفروشد در عوض باید صدای پول دریافت کند!» 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✍این جمله بو علی سینا رو همیشه به یاد داشته باشید و بهش عمل کنید ؛ 💊هر چیزی کمش دارو است 🥘متوسطش غذا است 🍾و زیادش سم است 💔حتی محبت کردن !👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش خورش بامیه🍓 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅پیشگیری از بیماری‌ های معده ✍مهم ترین عامل بیماری‌ های انسان، از فساد معده است و علت آن اسراف در خوردن می‌باشد. امام صادق علیه السلام می‌فرماید: آن چه که برای بدن نافع است، اسراف نیست؛ بلکه اسراف در چیزی است که باعث فاسد شدن مال و ضرر رساندن به بدن می‌شود. 📚 الکافی، شیخ کلینی، ج‌ ۴، ص ۵۴ در روایت نبی اکرم (ص) به طور کلی مقدار غذا خوردن این‌ گونه بیان شده است: برای انسان هیچ ظرفی بدتر از ظرف شکم نیست که آن را پر می‌کند. برای فرزندان آدم چند لقمه غذا که باعث راست شدن کمرش باشد، کافی است و هنگامی که ناچار است، بایستی یک سوم برای غذا و یک سوم برای آب و یک سوم برای باد و نفس کشیدن قرار بدهد. 📚 الدراسه فی طب المصطفی (ص)، آیت الله تبریزیان، ج ۱، علل بیماری‌ها 💥انسان تا گرسنه نشده، نباید غذا بخورد و وقتی هم که شروع به غذا خوردن کرد، قبل از سیر شدن باید دست از غذا بکشد،؛ یعنی نباید شکمش را پر کند. پر شدن معده منشا بیماری‌های کشنده است. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
: ﷽ 💢 شفا در روغن شحم گام 👇👇 🐄 بنزین قلب💗 است. 💐 ﺍﺯ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺍﻳﻦ ﺳﺨﻦ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻛﻪ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩ: «ﻫﺮ ﻛﺲ ﻟﻘﻤﻪ ﺍﻯ ﺍﺯ ﭘﻴﻪْ ﺑﺨﻮﺭﺩ، ﺁﻥ ﻟﻘﻤﻪ ﻫﻢ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺧﻮﺩ، ﺑﻴﻤﺎﺭﻯ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺑﺪﻥ ﺑﺮﻭﻥ ﻣﻰ ﺭﺍﻧﺪ» ﭘﺮﺳﻴﺪﻧﺪ. ﺍﻳﺸﺎﻥ ﻓﺮﻣﻮﺩ: «ﻣﻘﺼﻮﺩ، ﺍﺳﺖ» 🐄روغن های حیوانی بویژه شحم گاو و روغن زرد گاوی حکم 💗 را دارند. 🐄این روغن برخلاف روغن دنبه بی بو بوده و میباشد ودر رگها رسوب هم نمیکند.😍 🐄« این روغن یکی از بهترین روغن های مفید برای انسان است و برای آب کردن و استفاده ی خوراکی از آن توصیه شده است »👌
# تن# ماهی فود روغن تن ماهى را گرفته،تن رو روى نان لواش پخش ميكنيم مقدارى جعفرى خوردشده روش ميريزيم از يك سمت شروع به رول ميكنيم بعد از يك ساعت برش ميزنيم. نکته❌ 📌 کنسرو ها بدن رو دچار کم خونی میکنند ✍ در کنسرو ها از مواد نگهدارنده‌ به نام ادتا استفاده میشه ، ادتا بدن انسان را دچار کم خونی و فقر آهن میکند کنسروها را محدود کنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام برای چالش غذای ساده که گفتید من یک غذای مقوی و مفید و ساده و خوشمزه آماده کردم این غذای خیلی ساده چنگالی هست خراسانی ها از قدیم این غذای ساده رو میل میکردن طرز تهیه ش اینطوری هست که اول روغن حیوانی( ترجیحا گاوی چون بو نداره و همه پسند تر هست تا روغن گوسفندی)روی گاز داغ میکنیم و نون تازه ترجیحا بربری را داخلش تلیت میکنیم خوب با قاشق هم میزنیم از روی حرارت بر میداریم کمی که از حرارت و داغی افتاد دستامونو میشوریم تمیز و خوب نون ها رو تو روغن ورز و ماساژ میدیم طوری که روغن به خرد نون بره و حتی نونها خورد و ریز بشه این نون روغنی ها همینطورم میشه میل کرد میشه برای صبحونه آماده کردبا ارده یا عسل یا مربا نوش جان کرد هم خیلی مقویه هم خوش خوراک امیدوارم آماده کنید و لذت یک غذای سنتی ایرانی رو بچشید در شهر بجنورد همین نون روغنی روبا فتیر آماده میکنن با کره محلی که بهش میگن مسکه اسمش هم فتیر مسکه هست و توش شکر هم میریزن بعد نون خورد میکنن شیرین میل میکنن تازه با دوغ میل میکنن چناااان بجنوردیها از این نون مسکه و دوغ تعریف میکنن که گویی از کباب بره دارن صحبت میکنن😁 خلاصه میتونید شما هم تست کنید من معنقدم قدیمیها بیشتر مزه دهنشونو میفهمیدن چون طعم غذاهای سنتی رو غذاهای امروزی ندارن😉 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿 آموزشی خورش_ قیمه_نذری🏴 با آموزش خانم گلاور 👆👆👆😋🍵🍵🍵 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
مجلسی این مقدار برای صد تا صد و بیست نفر کافی هست . پنج و نیم کیلو گوشت گوساله ، اگه گوسفندی باشه یک کیلو بیشتر باشه . سه و نیم کیلو لپه . صد عدد لیمو عمانی . چهار کیلو پیاز . نمک ، فلفل ، زردچوبه ، گلاب ، زعفران ، ادویه قیمه ، چوب دارچین . روغن و رب گوجه فرنگی پیاز رو نگینی میکنم و با روغن توی قابلمه می ریزم ، شعله رو زیاد میکنم و چهار پنج دقیقه تفت میدم و گوشت رو اضافه میکنم . کامل تفت میدم تا اب اون کاملا جمع بشه بعد زردچوبه و فلفل سیاه و ادویه قیمه رو اضافه میکنم . رب گوجه فرنگی رو جدا گانه سرخ میکنم و به گوشت اضافه میکنم . اب گرم روی گوشت می ریزم و اجازه میدم تا گوشت بپزه . هشتاد عدد لیمو عمانی رو توی آب جوش می ریزم ونیم ساعت میزارم بمونه تا تلخی اون گرفته بشه و آبکش میکنم . من همیشه لپه رو جداگانه میپزم ، هم رنگ خورشت قشنگ تر میشه ، هم نفخ اون کمتر میشه و هم شکل لپه ها بهتر میشه چون تایم پخت لپه و گوشت فرق داره و اینجوری خیالم راحت تر هست. لپه ها رو میپزم اما نباید له بشه بعد آبکش میکنم . بیست عد لیمو عمانی رو میشکنم و هسته و پوست اون رو دور می ریزم . نیم ساعت آخر ، لپه ها ، لیمو عمانی های خیس کرده ، لیمو عمانی های پوست کننده ، نمک ، زعفران ، گلاب رو اضافه میکنم و وقتی به جوش اومد ، شعله رو خیلی کم میکنم تا جا بیفته . از همون اول مقدار آب رو زیاد نریزید ، اگه دیدین که اب خورشت خیلی کم هست ، اب جوش اضافه کنید . ادویه قیمه رو به صورت آماده از عطاری ها یا فروشگاه های بزرگ میخرم . برنج رو هم پانزده تا هجده کیلو برنج بپزید . ما از مخلوط ایرانی و هندی استفاده میکنیم . 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم باهم یه قیمه نثار مشتی درست کنیم 😋🤤 باصداگوش‌کنید اصالت قیمه نثار به شهر قزوین برمیگرده، جز اون دسته غذاهايی که رنگ ، طعم و مزه اش به خاطر آدم ميمونه 😊😋. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✍مصرف افراطی ترشیجات عوارضی به همراه داشته و می تواند مشکلات زیر را ایجاد نماید : ❌آسیب به معده ❌ضعف اعصاب ❌تخریب و سست کردن دندان و لثه ❌ساییدگی و پوکی استخوان ✅در مصرف ترشیجات زیاده روی نکنید مخصوصا در فصول سرد. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶نقش نمک درتامین سلامت بدن 🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻 📚دکتر اکبری 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. گوجه خشک🍅🍅🍅 که من عاشقشم و از نوستالوژی های بچگیم هست علاوه بر داخل غذاها همینجوری خالی میخورم😝 . گوجه های کاملا قرمز و رسیده رو بعد از شستن کاملا خشک میکنیم که آب نداشته باشه. قسمت گل گوجه که سبز رنگ هست رو خارج میکنیم. بصورت افقی سه یا چهار تا برش میزنیم و روی پارچه ضخیم زیر نور آفتاب میچینیم روشون نمک میپاشیم و میذاریم تا خشک بشن. یکی دوروز بعد پشت و روشون میکنیم تا اونورشون هم خشک بشه. بعد از خشک شدن داخل کیسه پارچه ای یا پلاستیکی داخل یخچال یا فریزر نگه میداریم تا طعم تازگیش حفظ بشه. میتونید گوجه های خشک شده رو داخل آسیاب بریزید و پودر کنید و پودر گوجه خشک داشته باشید که پودرش هم داخل ماکارونی . قیمه و خیلی غذاها میشه استفاده کرد. ورقه های خشک شده گوجه رو داخل غذاهای ربی مثل ابگوشت. تاس کباب. خورشت مرغ. لوبیا پلو. لابلای دلمه. و انواع خورشت ها. پاستا. پیتزا .دمی گوجه. آش ترخینه و غیره استفاده میکنیم. 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
... سلام دوستان و همراهان عزیزم عیدتون مبارک حال و احوالتون خوبه؟امیدوارم هر جا که هستین حالتون عالیه عالی باشه😍 لوبیا سبز : دو لیوان هویج نگینی خورد شده و آبپز شده: یک عدد سیب زمینی نگینی خورد شده : یک عدد فلفل دلمه ای ریز خورد شده(من از فلفل دلمه قرمز استفاده کردم): دو قاشق غذاخوری پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری تخم مرغ : چهار عدد آرد گندم : یک قاشق غذاخوری نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم لوبیاها رو پاک کردم و ریز خورد کردم و با یک لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا بپزه وقتی ابش کشیده شده آبکش کردم تا کامل آبش بره و خنک بشه. سیب زمینی خورد شده رو سرخ کردم و گذاشتم کنار تا خنک بشه. یک عدد پیاز رو سرخ کردم و گذاشتم کنار تخم‌مرغها رو با ادویه ها مخلوط کردم و هم زدم. همه ی مواد رو تو کاسه ای ریختم و خوب با هم مخلوط کردم سپس تخم مرغ زده شده رو بهش اضافه کردم در آخر ارد رو اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم ماهی تابه رو روی حرارت گذاشتم و با همون روغنی که سیب زمینیها رو باهاش سرخ کردم گذاشتم تا داع بشه قالب رو داخل روغن گذاشتم تا داغ بشه و از مواد دو قاشق داخل قالب ریختم و گذاشتم تا سرخ بشه قالب رو جدا کرده و کوکو را برگردونده تا طرف دیگرش هم سرخ بشه. بعضیا گوشت چرخکرده هم به این کوکو اضافه میکنن که اختیاری 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
کوکو لوبیاسبز
سلام خدا قوت دسر مشکوفی که آموزشش رو تو کانالتون گذاشته بودید😋
این شد که دو تا ران مرغ رو با پیاز و همه ادویه ها و زعفران پختم و فلفل دلمه ای خلالی شده رو به خود مرغ اضافه کردم که با مرغ بپزه و مزه دار بشه از اون طرف دو عدد سیبزمینی متوسط رو آبپز و رنده کردم.سه عدد تخم مرغ خام رو به سیبزمینی اضافه کردم و مرغ رو ریش ریش کردم و با فلفل دلمه ای بهش اضافه کردم.ادویه های فراوان تو کوکو هاتون فراموش نشه(من از فلفل قرمز،پودر پیاز،ادویه کاری،پودر سیر و پودر آویشن استفاده کردم).نصف لیوان سبزی تازه(گشنیز،جعفری،نعنا)رو به مواد اضافه کردم و با قاشق به خوبی مواد رو مخلوط کردم.داخل تابه روغن ریختم و مایه کوکو رو ریختم و به خوبی صاف و یکدست کردم،حدود یک ربع زمان بدین که کوکو مغز پخت بشه،بعد یک ربع کمی پنیر موزارلا و کمی سیاه دانه در صورت تمایل روش بپاشین،دوباره پنج دقیقه پخت کنید و میل کنید.. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
animation.gif
72.4K
طرز تهیه کوکو سیب زمینی و هویج مواد لازم: سیب زمینی بزرگ 3 عدد هویج 2 عدد پیازچه خرد شده 100 گرم تخم مرغ 4 عدد نمک و فلفل به مدار لازم زردچوبه به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید و سپس با گوشتکوب له کنید. هویج ها را به صورت خام رنده کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید. پیازچه خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ را اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید. در آخر مواد را در ابعاد و اشکال دلخواه سرخ کنید. و نوش جان کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami