eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
✅چند انجیر خشک در آب بخسیانید و بخورید ! ✍انجیـر خشک باعث افزایش قوای جسمی شده ، گرسنگی را به تٵخیر می اندازد و بدلیل فیبر بالا، یبوست ، نفخ و سوء هاضمه را رفع میکند ! 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20
خراسانی 🔹مواد لازم برای سه نفر 🔸کشک 500 گرم پاستوریزه و یا خانگی ساییده شده و جوشیده 🔸نعنا خشک ساییده شده 2 قاشق غذا خوری 🔸پیاز خرد شده یک عدد بزرگ 🔸گردو خرد شده 100 گرم 🔸روغن برای سرخ کردن مقداری 🔸نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم ♨️طرز تهیه 🔹 ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و بسیار کم تفت دهید. 🔹 سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیاید و یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد. 🔹سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی . 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
تره فرنگي ٣ بوته🌱 پياز متوسط ١ عدد🍈 هويج ١ عدد 🥕 سيب زميني كوچك ١ عدد🥔 شير ١ پيمانه 🥛 خامه ٢ ق غ🥄 كره ٥٠ گرم🍮 آرد ٢ ق غ🥄 آب مرغ به ميزان لازم🥘 نمك و فلفل به ميزان لازم🥄 طرز تهيه: تره فرنگي و پياز نگيني شده رو با كره تفت بدين  آرد رو اضافه كنين تفت بدين تا زماني كه بوي خاميش از بين بره هويج، سيب زميني نگيني شده و آب مرغ رو اضافه كنين بزارين كه جا بيوفته  در آخر شير و خامه و نمك و فلفل رو اضافه كنين 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی . 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیه مواد این که انقد پف میکنه؟😳 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی . 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🔴استفاده از فويل‌های آلومینیمی ممنوع ! ✍استفاده از فویل‌های آلومینیمی جهت طبخ غذا موجب آزاد شدن آلومینیم در ماده‌ی غذایی شده، جذب آلومینیم را تا 100 برابر نیاز روزانه بالا میبرد آلومینیم فلزی است که در صورت زیاد بودن آن در غذای روزمره به سلول‌های مغزی، کلیه و استخوان آسیب میرساند همانطور که پخت غذا در قابلمه‌ی آلومینیمی اشتباه است و شما را در معرض شکستگی استخوان و آلزایمر و بیماری کلیوی قرار میدهد، پخت غذا در فویل آلومینیمی یا نگهداری غذای داغ در این فویل‌ها نیز به همین ترتیب است. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20
🔴روغن حیوانی؛ ناخوشایند برای افراد کهنسال ✍امام صادق (علیه السلام) میفرمایند: روغن حیوانی، چه نیکو خورشی است، اما من آن را برای افراد پیر، ناخوشایند می دانم. 📚بحارالانوار ج۶۶ص۸۸ 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20
موادلازم: کیوی ۲ کیلو گرم  شکر به مقدار مورد نیاز ✍طرز تهیه: کیوی را پوست کنده و ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد .در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید . 😋🌈 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی . 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
: ( 1 قاشق غذاخوری ) در یک قوری ( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات. خواص : طبیعت گرم ، گیاه معجزه گر ، مقوی اعصاب ، شستشودهنده ی کلیه ، ضد صفرا ، ضد دلهره و اضطراب ، تقویت بدن ، زکام ، آسم ، سیاه سرفه ، مقوی معده ، ضد درد روماتیسمی و استخوانی و کمر ، ضد سنگ کیسه صفرا. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی . 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
۲سيب زميني متوسط رو خلالي يا نگيني خرد و سرخ كنيد ۳ تا سوسيس آلماني رو حلقه اي برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد.از تابه بيرون بياريد و يدونه پياز بزرگ رو كه خلالي كرديد در همون تابه تفت بديد تا نرم و شيشه اي بشن،بعد نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و دو تا سه ق رب هم اضافه كنيد و تفت بديد.حالا سوسيسها و سيب زميني رو به تابه اضافه كنيد و كمتر از يك سوم ليوان آب اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن. بعضيها در سوسيس بندري فلفل دلمه تفت داده شده هم ميريزن❤️ 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🍨 😋 🔸هم ميتونيد كنجد رو يه كوچولو تفت بديد هم ميتونيد خام استفاده كنيد.اگر خواستيد تفت بديد،مدام هم بزنيد تا نسوزه و حدود سه دقيقه براش كافيه. 🔸يك ليوان كنجد رو داخل بلندر(مخلوط كن) يا آسياب بريزيد و شروع به هم زدن كنيد تا بصورت پوره در بياد بعد يك ق اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد.معمولا دو ق روغن كنجد كافيه.ارده رو در ظرف در بسته يك ماه ميتونيد نگه داريد. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برنج 1 لیوان سبزی آش 1 کیلو لپه نصف لیوان دانه انار 2 کیلو پیاز سرخ کرده 4 قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده نیم کیلو گلپر 2 قاشق غذاخوری روغن 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم لپه را با پیاز سرخ کرده و 5 لیوان آب و کمی نمک و فلفل درون ان بریزید و بگذارید تا لپه کمی بپزد سپس برنج شسته شده را داخل لپه هایی که کمی پخته شده بریزید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد. گوشت چرخ کرده را با 2 پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و پس از سرخ کردن داخل آش بریزید. سبزی را تمیز کرده و بشویید و خرد کنید سپس به مایه آش اضافه نمائید و بگذاریم آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد ، باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. دانه های انار را داخل آش بریزید و در انتها گلپر را اضافه کنید ، برای سرو کردن آش را در ظرف ریخته و با کمی دانه انار روی ان را تزئین کنید. در صورت دلخواه بجای دانه های انار از رب انار نیز میتوانید استفاده کنید اما دقت کنید که در اینصورت بجای 2 کیلو دانه انار از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید ، انار هرچه ترش تر باشد خوشمزه تر است❤️❤️ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی . 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
مواد لازم: برای 4 نفر کاهو کوچک 1 عدد فیله مرغ 400 گرم سیر رنده شده 1 حبّه روغن کنجد 1 قاشق آب لیمو ترش 1 قاشق سس سویا 1 قاشق کنجد بو داده 1 قاشق نمک و فلفل به میزان دلخواه طرز تهیه: کاهو را شسته و سپس خرد کنید. فیله ها را به قطعات کوچک ببرید و پس از ریختن روغن کنجد در تابه، آنها را اضافه کنید. فیله ها را تا زمانی که کمی طلایی مایل به قهوه ای شوند سرخ کنید. کاهو، سیر، سس سویا، آبلیمو و کنجد را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید. کمی فلفل سیاه و نمک به خوراک اضافه کنید. غذا را در ظرف مناسبی کشیده و نوش جان کنید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی . 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
عزیزان کتلت رو هم با سیب زمینی خام درست کردم هم با پخته هزدوشون خوشمزس ولی خانواده م خام رو بیشتر پسنیدن سیب زمینی وپیاز رو حتمااا با رنده ریز رنده کنید ابشو بگیرید خیلی تاثیر داره تو برشته شدن کتلت حتما تو روغن شناور سرخ کنید روغن کم بیشترش جذب کتلت میشه ومغز پخت هم نمیشه هر کتلت رو دوسه دفعه این طرف واون طرف کنید تا یکدست سرخ بشه بجای آرد نخود چی از آرد گندم و ارد سوخاری هم میتونید استفاده کنید . من تخم مرغ نزدم تخم مرغ موقعی زده میشه که مواد کتلت انسجام نداشته باشه عزیزان گوشت رو حتما با سوراخ توری ریز چرخ کنید بخوبی ورز بدید تا کتلت موقع پخت ترک برنداره میتونید همراه مواد کمی جعفری تازه بزنید وقتی که میخواید کتلتها رو بچینید تو ماهی تابه روغن زیادی داغ نباشه گرم باشه خوبه با شعله متوسط سرخ کنید گوشت چرخ کرده حدود 400گرم یا گوساله یا گوسفند یا مخلوط هردو سیب زمینی متوسط سه عدد پیاز بزرگ یک عدد آرد نخود چی یک قاشق نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به مقدار لازم پیاز وسیب زمینی را رنده ریز کرده و آبشو بگیرید همه مواد رو با هم قاطی کنید وخوب ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره وسپس سرخ کنید کتلتها رو زیاد نازک نگیرید که ترد وشکننده بشن زیاد هم ضخیم نباشه که وسطش خام باشه میخواید همراه سیب زمینی سرو کنید ابتدا سیب زمینی رو سرخ کنید سپس کتلتها بعد از کتلتها گوجه فرنگی 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbanoچت بارداری @khandehpakطنز حلال @menoeslamiآشپزی اسلامی @BaSELEBRTYاخبار بازیگران
مواد لازم ترشی هلو و زردآلو : ‏هلو ٣٠٠ ‏گرم زردآلو ٣٠٠ ‏گرم ‏نعناع نصف پیمانه گل کلم ۴٠٠ ‏گرم سیر ٣ ‏حبه سرکه به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ‏طرز تهیه ترشی هلو و زردآلو : ‏هلو و زردآلو را کمی خشک و سپس رنده می‌نماییم. سیر را به قطعات ریزی خردکرده و به مواد فوق می‌افزاییم. گل کلم را به اندازه سیر تک تک کرده و به همراه نعناع خشک داخل مواد می‌ریزیم. تمامی مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم و در ظرف مناسبی می‌ریزیم. روی مواد را از سرکه پر می‌کنیم. درب ظرف را محکم کرده و در جای خنک می‌گذاریم. 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano چت بارداری @khandehpak طنز حلال @menoeslami آشپزی اسلامی @BaSELEBRTY اخبار بازیگران
✅اگر آب یخ در جوانی بیمارتان نکند، در میانسالی بیماری سختی خواهد داد ✍مصرف آب خیلی سرد به سبب مجاورت معده با دستگاههای مهم، زمینه ساز بیماری معده، قلب، کبد چرب و دیابت است. خوردن آب یخ باعث تشدید عطش وتشنگی میشود. خوردن آب یخ بعد از حمام ممنوع 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20
برای آنکه گوشت های سفت یا برخی از مرغهای دیرپز, زودتر پخته شود: قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده اید قرار دهید. اگر هنگام پختن گوشت های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید زودتر خواهد پخت. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
نکته همسرانه✅ خانومهای عزیز سعی کنید هر چی سرو میکنید با تزئین باشه چون اقایون اول از چشم لذت میبرن بعد از میل کردن از شکم😁 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
مواد لازم کره: ۱۴۰ گرم پودر شکر: ۶۰ گرم وانیل: ۱/۸ قاشق چای خوری تخم مرغ: ۱ عدد آرد: ۲۹۰ گرم مواد میانی تارت: خرما: ۴۰۰ گرم دارچین: ۱ قاشق سوپ خوری پودر گردو: به دلخواه پودر پسته: به دلخواه پودر هل: کمی در ابتدا کره، پودر شکر، وانیل و تخم مرغ را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید. بعد آرد را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا مواد به خورد هم رفته و خمیری نرم به دست آید. قالب تارت را برداشته، کف و دیواره های آن را با خمیر به ضخامت ٢ میلیمتر بپوشانید. بعد کف خمیر را با چنگال چند سوراخ کنید تا خمیر خوب بپزد. فر را روی دمای 220 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و سینی را در طبقه وسط قرار دهید. تارت ها را به مدت ۲۰ دقیقه در سینی فر چیده، بعد از فر درآورده و بگذارید سرد شوند. بعد از قالب ها جدا کنید. خرما ها را با چنگال له کرده و با دارچین و هل مخلوط کنید، دستتان را به آب زده خیس کنید و با خرما توپک های کوچک، به نسبت اندازه تارت خود درست کرده و در پودر پسته یا گردو بغلتانید و بعد داخل تارت خود گذاشته و نوش جان کنید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 اسراف را به صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
یه غذایی هست که با گوشت کوبیده اضافی که از قبل مونده میتونیم درست کنیم.اسم خاصی نداره ولی چون قیافه اش شبیه املته می تونیم اسمشو بذاریم املت گوشت کوبیده.من که خیلی طعمشو دوست دارم. مقدار کمی روغن توی ماهیتابه میریزیم ، وقتی داغ شد گوشت کوبیده رو توش ریخته وخوب تفتش میدیم. بعد مقداری نمک ، کمی زردچوبه، فلفل ، پودر سیر وپودر پیاز(میتونید حذفش کنین) و هر ادویه ای که دلتون خواست بهش اضافه کنین و تفت بدین.حالا بسته به مقدار گوشت کوبیده ای که داشتین ،تخم مرغ توش بشکنین و خوب هم بزنین تا تخم مرغ ها بپزه و سفت بشه و بعد نوش جان کنین.
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
قرنطینه و خبر‌های تلخ کرونا باعث افسردگی می شود شیره انگور یک نوشیدنی ضد افسردگی است !👌🏻 ▫️نوشیدن شربتی از شیره انگور با اندکی زعفران از مکمل‌های مناسب برای افرادی که این روز ها در قرنطینگی به سر میبرند + شیره انگور حاوی ویتامین‌های A، B، C و املاحی چون آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم است